ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yaz'ı beklerken, kış geldi, çattı
Yaz'ı beklerken, kış geldi, çattı
Kaçak sigara operasyonu: 10 gözaltı
Kaçak sigara operasyonu: 10 gözaltı
Emniyetten uyuşturucu operasyonu
Emniyetten uyuşturucu operasyonu
Erzurum  çevre yolunda kaza:  6 yaralı
Erzurum  çevre yolunda kaza:  6 yaralı
Atatürk Üniversitesinde TÜBİTAK istişaresi
Atatürk Üniversitesinde TÜBİTAK istişaresi
HABERLER>BÖLGEDEN
8 Ağustos 2011 Pazartesi - 03:59

Ramazan coşkusu dorukta

Doğu Anadolu Bölgesi illerinde tüm yurtta olduğu gibi Ramazan coşkusu yaşanıyor. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ın gündüz bölümünde sosyal yardımlaşma ve dayanışma ön plana çıkarken, iftar sonrasında teravihler ve şölenlerle sosyal paylaşım sergileniyor.

Ramazan coşkusu dorukta

DERLEYEN:MAHMUT AKDAĞ/ERZURUM gazetesi
Doğu Anadolu Bölgesi illerinde tüm yurtta olduğu gibi Ramazan coşkusu yaşanıyor. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ın gündüz bölümünde sosyal yardımlaşma ve dayanışma ön plana çıkarken, iftar sonrasında teravihler ve şölenlerle sosyal paylaşım sergileniyor. Erzurum’da belediyeler iftar çadırları ve ramazan şölenleriyle, halkın ramazan sevincini paylaşırken, Ebu İshak Vakfı, Kimse Yok mu Derneği, Yardım Sevenler Derneği ile SYDV yoksul sofralarına iftar katkısı sunuyor.
VALİ GÖNENÇER HALKIN COŞKUSUNU PAYLAŞTI
Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Belediye Başkanı Serdar Atalay, iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftarını açtılar. Ramazan ayının dördüncü günündeki iftara Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Belediye Başkanı Serdar Atalay ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan ayı münasebetiyle Bingöl Belediye Başkanlığı'nca belediye hizmet binasının yanında kurulan iftar çadırına gelen Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Belediye Başkanı Serdar Atalay; etli bezelye, pilav ve yayla çorbasından oluşan menüyle iftarlarını açtılar. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Atalay, kurdukları Ramazan çadırında isteyen her vatandaşın rahatlıkla iftarını açabileceğini söyledi.
İFTAR ÇADIRI ÜÇÜNCÜ YILINDA
İftar çadırını 3. yıldır açtıklarını ifade eden Başkan Atalay, "Ramazanın manevi havasına uygun bir şekilde fakir fukaranın rahatlıkla, herhangi bir minnet altında kalmadan iftarını yapabileceği bir mekan oluşturuyoruz. Burada da menüyü olabildiğince zengin tutuyoruz. İnsanlarımız Ramazan ayında daha rahat iftar edebilsin ve yıl içersinde göremediği imkanı burada bulabilsin diye her gün yaklaşık 500 kişilik yemek çıkarıyoruz. Bu sadece fakir fukaraya yönelik değil, Ramazan ayının manevi havasını yaşamak isteyen herkesi de biz buraya davet ediyoruz. Tamamen belediyemizin imkanları ile bu faaliyeti yürütüyoruz. Neticede dayanışmayı arttıracak, insanların çektiği fakirliği de sıkıntıyı da birlikte paylaşabilme adına sofralarda bulunmanın ben çok faydalı olacağına inanıyorum ve kendimde bazen iftar çadırında hemşehrilerimle birlikte iftar yapıyorum. Bugünde Sayın Valimiz teşrif ettiler. Bütün hemşehrilerimizi çadırımızda kendi imkanlarımızla iftar etmeye davet ediyoruz. Zengin sofralarındansa iftar çadırında fakirlerle birlikte iftar etmeyi daha uygun buluyorum. İmkanlar el verdikçe fakir fukara hemşehrilerimize yardımlar yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. İnşallah bu dayanışma ruhu daha da gelişerek devam eder ve dayanışmamıza da vesile olur. Hemşehrilerimizi bu havayı tatma adına iftar çadırımıza davet ediyorum" şeklinde konuştu.
GÖLE KIZILAYI İHTİYAÇ SAHİBLERİNE GİYSİ VE YİYECEK YARDIMI YAPTI
Göle Kızılay Şube Başkanı Sebahattin Çetin ve Kızılay Yönetimi bu ramazanda da ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı.Göle ilçe merkezinde ve Göle’nin köylerinde tespit edilmiş ihtiyaç sahibi vatandaşlara Göle Kızılayı tarafından gıda ve giysi yardımda bulundu.
Göle Kızılay Şube Başkanı Selahattin Çetin, “Her zamanda olduğu gibi bu ramazanda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda, giysi, ayakkabı yardımı yapıyoruz. Yapmış olduğumuz bu yardımlar bizleri mutlu ediyor. Kızılay yardım kuruluşudur. Bu nedenle savaşta ve barışta halkın karagün dostudur. Kısacası Kızılay her zaman her yerde her yardımı yapar” dedi.
SAĞLIK MÜDÜRÜ YEŞİLBOYA'DAN RAMAZANDA BESLENME UYARISI
Iğdır Sağlık İl Müdürü Seyfettin Yeşilboya, il genelinde sıcaklığın 42 ile 45 derecesi arasında seyir ettiği bu günlerde, oruç tutan vatandaşlara tavsiyelerde bulundu.
İl Müdürü Seyfettin Yeşilboya yaptığı açıklamada, Ramazan ayının yaz aylarına denk gelmesi nedeniyle vatandaşların beslenmelerine dikkat etmelerini ve sıcak havalarda fazla güneşte durulmamasını gerektiğin belirtti. Ramazan ayı ile birlikte birçok kişide artan sağlık sorunlarına dikkat çeken Yeşilboğa, iftarda ve sahurda alınan besinlere dikkat edilmesini, aksi takdirde başka hastalıklara karşı karşıya kalınacağını ifade etti. Bu ramazan ayında yaklaşık 17 saat olan oruçlu vaktin fazla fiziki aktivitelerle geçirilmesinin vücuda ciddi su kaybına neden olacağını belirten Yeşilboğa, özellikle enerji kaybına neden olacak işlerden kaçınılması gerektiğini belirtti. Gün boyu susuz kalan bedene fazla yüklenildiği takdirde baş dönmesi, göz kararması, tansiyon gibi rahatsızlıklarla karşılaşılacağını belirtin Yeşilboğa, iftarda da aşırıya kaçılmaması gerektiğine değindi. Sıcak havalardan dolayı bedenin su kaybettiğini belirten Yeşilboğa, iftarda boş mideye soğuk su içilmesinin mide rahatsızlıklarını tetikleyeceğini bunun yerine biraz daha ılık su içilmesi gerektiğini belitti. İftar menülerinin hafif olması gerektiğine değinen Yeşilboğa, iftarın 4 ya da 5 saate yayılması gerektiğine değinerek bir anda mideye yüklenmenin zararlı olduğunu söyledi. İftardan sonra midede oluşacak şişkinliğin kişiyi rahatsız edebileceğini belirten Yeşilboğa, İftardan 2-3 saat sonra yürüyüş yapılmasının faydalı olacağına değindi.
Öte yandan ramazan ayı ile birlikte iftardan sonra hastanelerin acil servislerine çok sayıda vakanın geldiğini belirten Yeşilboğa, bunların genellikle kronik hastalığı olan veya belli yaşın üstünde olan kişilerin olduğunu söyledi.
VALİ DEMİR ÜZÜMLÜ’DE VATANDAŞLAR İLE BİRARAYA GELDİ
Erzincan Valisi Abdülkadir Demir, Milletvekili Sebahattin Karakelle ile birlikte Üzümlü ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde dinlediler.
Üzümlü Belediyesinin organizasyonu ile ilçe de yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Vali Abdülkadir Demir, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını yerinde dinledi. Vali Demir, vatandaşlara söz hakkı vererek sorunları dinlerken, çözümleri konusunda neler yapılacağı hakkında da vatandaşlara bilgiler verdi.Üzümlü Belediyesi Çamlık Parkında düzenlenen programa Erzincan Valisi Abdülkadir Demir, Milletvekili Sebahattin Karakelle, Üzümlü Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım, Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan Seçkin, İl Müftüsü Burhan İşliyen, DSİ Müdürü Abdurrahman Durmuş, bazı kurum müdürleri ile ilçe halkı katıldı.
RAMAZAN AYININ ÖNEMİ
Programı açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Burhan İşliyen, Ramazan ayının önemine değinerek “Allah hepimize hayır ve huzur içerisinde bayrama erişmeyi nasip eylesin. Ramazan ayı Kuran, oruç ve ibadet ayı olması yanına, Ramazan ayı dayanışma ayıdır da aynı zamanda. Gönüllerin rahmetle dolması gereken bir aydır aynı zamanda. Hamdolsun o rahmetin bütün güzelliklerini Ramazan ayında toplumda görüyoruz.” dedi.
VALİ DEMİR’İN DEĞERLENDİRMESİ
Ardından konuşan Vali Abdülkadir Demir, Üzümlülülerle böylesine güzel bir Ramazan akşamında buluştukları için mutlu olduklarını belirterek “Üzümlü ilçemizin her zaman bu kardeşlik ortamında olduğunu biliyoruz. Üzümlü’ye gelmek sizlerle birlikte olmak bizleri adeta yeniliyor, ilimize ilçemize olan güvenimizi arttırıyor. Üzümlü bizim için Erzincan’ımız için çok önemli bir ilçe. Yüksekokulumuzla, diğer okullarımızla burada yapılan özellikle kırsal kalkınma çalışmalarıyla, makine yardımıyla çok önemli aşamalar kat ettik. İnşallah Üzümlü’nün her aşamasını özellikle tarımda geleceği noktayı her gün aşama aşama birlikte bütün arkadaşlarımızın gayretleriyle sizlerin desteğiyle başaracağız. Biliyorsunuz fidan dağıtımından diğer konulara kadar çok önemli mesafeler aldık. İnşallah önümüzde ki yıllarda da gene İl Özel İdaresi kaynaklarıyla aynı şekilde uygulamalara devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi Erzincan’ın yolları çok güzel hale geldi. Burada Altıntepe gibi Erzincan’ın gelecekte turizmin merkezi olacak bir antik şehir Üzümlü ilçesinin sınırları içerisinde. Burayla ilgili çok özel çalışmalar var. Bunların hepsi bir araya gelerek inşallah el ele vererek birlikte güzellikleri yaşayacağız.” dedi.
İlçe yapılan ziyaret sebebiyle ilçe halkı adına bir teşekkür konuşması yapan Üzümlü Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım, herkesin mübarek Ramazan ayını kutlayarak “Burada çok hoş ve demokratik bir ortamda bütün vatandaşlarımız sıkıntılarını, dertlerini, tasalarını gerek Sayın Valimize, Sayın Milletvekilimize açıkladılar. Bu zamana kadar Üzümlülüler el birliği ile yürek birliği ile bütün sıkıntılarını çözmüş bir halktır. Bundan sonrada dedikoduya, sıkıntıya mahal vermeden bütün sıkıntılarımızı güç birliği ile çözeceğimize inancımız sonsuzdur. Bu hususta bizleri asla ve asla yalnız bırakmayan Sayın Valimize, Sayın Milletvekilimize bu güzel ve mübarek akşamda ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” dedi.
MİLLETVEKİLİ KARAKELLE’DEN ESNAF ZİYARETLERİ
AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Ramazan ayında esnaf ziyaretleri yapıyor. Vatandaşlarla görüşen Milletvekili Karakelle’ye Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve AK Parti heyeti eşlik ediyor.
AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karalelle, Ramazan ayının başlaması nedeniyle il genelinde esnaflara ve vatandaşlara ramazan ziyaretlerinde bulunuyor. Erzincan’da Ramazan ayının huzur içinde geçtiğini ifade eden Karakelle, İl Müftülüğü, Erzincan Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, ve tüm vakıf ve derneklerin aldıkları önlemler ve yürüttükleri faaliyetler sonucu Erzincan’da Ramazan ayında bir sorun yaşanmadığını, manevi havanın dolu dolu hissedildiğini söyledi.
BELEDİYEDEN EVLERE İFTAR YEMEĞİ
Erzincan Belediyesi bir ilke daha imza atarak, iftar yemeklerini ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırıyor.
Bin 560 ihtiyaçlının evlerini tek tek tespit eden belediye görevlileri, akşam saatlerinde evlerin kapılarını çalarak iftar yemeği ikram ediyor. Böyle bir uygulamayı ilk kez bu yıl gerçekleştiren belediye, hayırseverlerin yardımlarının yerine tam manası ile ulaşmasını sağlarken, gerçek yardıma muhtaç ihtiyaçlıların da yardımlardan rencide olmadan faydalanmasını sağlıyor.
Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, bir çok konuda olduğu gibi, iftar yemeklerinde de bir ilke imza attıklarını vurgulayarak, ihtiyaç sahibi vatandaşların ayaklarına kadar hizmet götürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
RAMAZAN DAYANIŞMA MEVSİMİ
Çakır, "Ramazan birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygularının doruğa ulaştığı ve dinimizde tavsiye edildiği bereketli bir aydır. Biz bu ayda genelde yerel yönetimler olarak kurulan bir çadırda duyuru yapmak şartıyla iftar yapmak isteyen hemşerilerimizi bu çadırlara davet ederiz. Ancak bu çoğu kez bir iftar çadırı olmanın ötesine geçer. Yani iftar yapmak isteyenlerin sıra bulamadığı, iftar yapmak isteyenlerin daha ziyade öncelikle buraları doldurdukları bir ortam oluşturulur. İhtiyacı
olan herkese bizim yardımda bulunmamız lazım. Fakat takdir edilir ki Ramazanda gün boyu oruç tutmuş kişinin ezan ile birlikte orucunu açması gerekir. Oruçlu olmayan kişinin orucunu açması söz konusu değil. Biz bu durumları tespit ettiğimiz için ve çoğu kez katıldığımızda oraya iftar yapmaya gelen hemşerilerimizin ezildiğini, incindiğini bazen kendisini saklama gayreti içerisine girdiğini gördüğümüz için bu ayın hazzının evinde yaşanmasının daha doğru olacağına inandığımız için yapmış olduğumuz altyapı çalışmalarında da bunu yapabileceğimizi görünce 10 ekiple yola çıktık ve bu ekiplerden her biri lojistik anlamda dağılıyorlar ve saat 16.00 civarında başlayan yemek dağıtımı iftara yarım saat kala sona eriyor. 10 ekiple ulaştığımız hane sayısı yaklaşık olarak 411'dir. Ulaştığımız kişi sayısı bin 560'dür. Biz her işte olduğu gibi bu hususta da insan odaklı düşünmek zorunda olduğumuzu biliyoruz. Hizmet insan için yapılıyor ise insana en yüksek faydayı temin etmenin yolunu bulmalıyız. Evlere kadargötürdüğümüz iftar yemekleri ile ihtiyaçlı hemşerilerimiz rencide olmadan, sıra beklemeden yemek yeme imkanı buluyor" dedi.
MALATYA BELEDİYESİ, İFTAR BEDELLERİNİ AFRİKA'YA GÖNDERECEK
Geçtiğimiz yıl iftar yemekleri bedellerini Pakistan'a yardım olarak gönderen Malatya Belediyesi bu yıl da vereceği iftar yemeklerinin bedellerini İslam Konferansı Örgütü aracılığıyla Afrika'ya gönderecek.
Yaşanan aşırı kuraklık nedeniyle açlık sınırında bulunan Afrika'daki insanlara az da olsa bir katkı sunmayı hedefleyen Malatya Belediyesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da toplu iftar yemekleri vermeyecek.
GEÇEN YIL PAKİSTAN’A YARDIM ETMİŞLERDİ
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu yıl Valilik ile birlikte sadece Şehit Aileleri ile Huzurevi yaşlılarına iftar yemeği vereceklerini belirterek, "Ramazan ayı, Müslümanlar arasında yardımlaşmanın ve dayanışmanın had safhaya ulaştığı en mübarek aydır. Bu ayda muhtaç kişiler daha çok gözetilerek, gerek fitre-zekat ve gerekse de iftar yemekleriyle destek olunması Müslümanlar açısından bir görevdir. Geçtiğimiz yıl personelimize vereceğimiz iftar yemeği bedeli ile yine personelimizden toplanan nakdi yardımı Pakistan'daki yoksullara gönderen Belediyemiz, bu yıl da sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza, belediye personelimize vermeyi planladığımız iftar yemeklerinin bedelini, son 60 yılın en kurak yazının yaşandığı, Somali, Etiyopya ve Kenya'da milyonlarca kişinin açlıktan ölme tehdidi altında olduğu Afrika'ya göndermeyi kararlaştırdık. Umuyorum ki hali vakti yerinde olan kişi ve kuruluşlar Afrika'daki gibi açlık sınırında olan insanlarımıza yardım elini uzatarak, yardımlaşma ve
dayanışma görevini yerine getirmiş olur" şeklinde konuştu.
'ASPUZU RAMAZAN GECELERİ' İLGİ GÖRÜYOR
Malatya'da Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen 'Aspuzu'da Ramazan Geceleri' programları büyük ilgi görüyor. Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Abdullah Gül Parkı'nda gerçekleştirilen Aspuzu'da Ramazan Geceleri programı çerçevesinde okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile izleyicilerin takdirini kazanan 6 yaşındaki Zehra'ya, Malatya Sağlık İl Müdür Yardımcısı Suat Çoban çeşitli hediyeler verdi. Ney dinletisi ile başlayan Aspuzu'da Ramazan Geceleri programı Fatih Kahraman'ın Ramazan ayının önemi ile ilgili konuşması ile devam etti. Malatya Şairler ve Yazarlar Birliği Başkan Yardımcısı Hüseyin Kartal okuduğu şiirler ile geceye renk kattı.
Daha sonra Malatya Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tarafından minikler için bir yarışma düzenlendi. Yarışmalarda çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Gecenin sonunda ilahi sanatçısı Cumali Yıldız sahne aldı. Oğlu Ali ile birlikte sahneye çıkan sanatçı Yıldız, oğlunun doğum gününde beraber sahneye çıktığı için mutlu olduğunu ifade etti.
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Cumali Yıldız'a ve oğlu Ali Yıldız'a çeşitli hediyeler verdi. Burada kısa bir konuşma yapan Nalçacı, "Malatyalılar her şeyin en iyisine layıktır. Bizler onların memnuniyeti ve mutluluğu için çalışıyoruz" dedi.
Bu arada, 'Aspuzu'da Ramazan Geceleri' programında, 6 Ağustos Cumartesi günü Aykut Kuşkaya sahne alacak. Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Abdullah Gül Parkı Ramazan Sahnesi'nde saat 22:30'de başlayacak olan konsere tüm Malatyalıları davet etti.
BEM-BİR-SEN ÜYELERİNİN FİTRE PARALARI SOMALİ'YE
 Belediyeler ve Özel İdare çalışanları (BEM-BİR-SEN) Malatya Şubesi üyeleri fitre paralarını Somali için yatırdı. BEM-BİR-SEN Malatya Şube Başkanı Hanifi Acar, sendika binasında yaptığı basın açıklamasında, "BEM-BİR-SEN Sendikası Malatya Şubesi olarak kardeşlik, dostluk ve yardımlaşmayı ilke haline getiren üyelerimizin geçmiş yıllarda Ramazan İftarlarımızı Pakistanlı kardeşlerimize göndererek tarihteki kader birliğimizin bu günlerde de devam ettiğini göstermiş olduk. Dünyamızda Hakça paylaşımın olmadığını; güçlünün zayıfı ezdiği, sömürgeciliğin devam ettiği Afrika ülkelerinde yaşanan iç savaşların, açlık vesefaletin devam etmesi açıkça göstermektedir. BEM-BİR-SEN üyelerimizin desteği ile Ramazan iftar programı yerine Somali'de açlık çeken kardeşlerimize yardım edilmesine karar verilmiştir" ifadelerini kullandı. "Her üyemiz için 1 Adet Fitre miktarı göndermeye karar verdik. 760 üyemiz için 760 fitre bedeli olan 5 bin 320 TL Diyanet İşleri Başkanlığımızın aracılığı ile gönderilmiştir" diyen Acar, açıklamasını şöyle tamamladı:
"Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir " İfadesi dinimizin gereğidir. Dinimizin kardeşlik projesini bin beş yüz yıl önce Tebliğ eden Peygamber efendimize (SAV) ve onun getirdiği evrensel mesaja tabi olduğumuzda bu sıkıntıların aşılacağı inancındayız"
TRT ŞEŞ İFTAR PROGRAMINI VAN'DAN YAYINLIYOR
Van Valiliği'nin katkılarıyla Van'a gelen TRT 6 (Şeş), Ramazan boyunca iftar programını canlı olarak yayınlıyor. 'Demafitare' adlı iftar programı, TRT 6'da her akşam saat 17.30 ile 19.30 arasında canlı olarak yayınlanıyor. Yunus Ayhan'ın yönetmenliğini yaptığı program, İskele ve Van Kalesi'ndeki eski Vanevi'nin önünden yayınlanıyor. 40 kişilik teknik ekibin görev aldığı programın konukları ise bölgenin kanaat önderleri, eğitimciler, din alimleri ve iş adamları oluyor. 2 saatlik iftar programında canlı yayınlar sadece Van ile sınırlı kalmıyor. TRT'nin başka bir canlı yayın aracı ise Türkiye'yi adım adım geziyor.
İstanbul Eyüp Sultan'la başlayan canlı yayın, Ankara Hacıbayram, Konya Mevlana gibi yerlerdeki iftar hazırlıklarını da ekrana getiriyor. Ramazan sonuna kadar yayınına devam edecek olan TRT 6, Kadir Gecesi'ndeki mevlit programını da yine Van'dan canlı olarak ekranlara taşıyacak.
 

 
Kağızman yolunda kaza: 3 yaralı
 
Ekmek derdi sıcak dinlemiyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Savatlı Gümüş işçiliğine destek
Kaybolmaya yüz tutmuş mesleklere olan ilgiyi artırmak üzere 2010 yılında, ...
Bingöl Valiliği açıklama yaptı
Bingöl Valiliği, PKK terör örgütü mensuplarınca hareket halindeki askeri ...
Biçim bitti, taşıma dönemi başladı
Kars'ta etkili olan yağışlı havanın ardından köylüler ot telaşına düştü. ...
 
ASİMDER’den kaçak ermeni tepkisi
Iğdır Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİM-DER) İçişleri ...
BTK, Doğu’nun Ufkunu Açacak
AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Azerbaycan ...
SERHAT’ta görev değişimi
Serhat Kalkınma Ajansı 15. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Ağrı Polis ...
 
Yangın Var’ın çekimleri devam ediyor
Rize'de, çekimleri süren Yangın Var isimli filmin setinde yer alan 21 ...
Huzur, Bereket ve Rahmet yağmuru…
Doğu Anadolu Bölgesi illerinde Rahmet, Bereket ve Mağfiret ayı Ramazan ...
Protez ayakla zirvede namaz kıldılar
İran-Irak arasında 22 Eylül 1980 yılında başlayan savaş sırasında mayına ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva