ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Güler: ‘Varlığımızın en büyük teminatı TSK’dır’
Güler: ‘Varlığımızın en büyük teminatı TSK’dır’
Tekin’den sistem eleştirisine tepki
Tekin’den sistem eleştirisine tepki
 'Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız'
 'Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız'
'Rantsal dönüşüm yapanın Allah cezasını versin'
'Rantsal dönüşüm yapanın Allah cezasını versin'
Bahçeli: Dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum
Bahçeli: Dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum
HABERLER>BÖLGEDEN
24 Mart 2019 Pazar - 17:18

Pazaryolu’nda Cumhur İttifakı buluşması

AK Parti’nin Pazaryolu Seçim İrtibat Bürosu’nda partililerle bir araya gelen Başkan Sekmen, ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, kahvehane sohbetlerine katıldı.

Pazaryolu’nda Cumhur İttifakı buluşması

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Pazaryolu’na çıkarma yaptı. AK Parti’nin Pazaryolu Seçim İrtibat Bürosu’nda partililerle bir araya gelen Başkan Sekmen, ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, kahvehane sohbetlerine katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Sekmen, seçim çalışmalarını Pazaryolu ilçesinde sürdürdü. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Pazaryolu Seçim İrtibat Bürosu’na gelen Başkan Sekmen, burada partililerin büyük ilgisiyle karşılaştı.

Partili seçmenlerle buluşmasında Erzurum’un yaşadığı gelişim sürecini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Bu seferberlik devam edecek. Bizim Erzurum’a sözümüz var; bu kadim memleketi bölgenin incisi haline getireceğiz, Erzurum’u her yönüyle marka şehir yapacağız” dedi.

Geride kalan 5 yıllık görev süresinin hizmet ve yatırımlarla dolu olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçmenlere şöyle seslendi: “Bugün burada sizlerin huzurunda bulunuyorsak; hamdolsun ortaya bir gayret koyduğumuz ve tüm mesaimizi Erzurum’a harcadığımız içindir. Erzurum dünkü Erzurum değil; Erzurum artık turizmde, tarımda, hayvancılıkta, eğitimde ve sağlıkta, kültürde ve sanatta giderek markalaşıyor. Halkımızın istek ve beklentileri doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projelerimiz, şehrimize çok büyük bir ivme kazandırdı. Altyapı yatırımlarımız, üstyapı çalışmalarımız, kentsel dönüşüm uygulamalarımız, sektörel yatırımlarımız, eğitim, kültür ve sanat yaklaşımlarımız sayesinde Erzurum eşsiz bir cazibeye büründü. Öyle ki; 20 yıldır nüfus kaybeden bu şehirde göç durmakla kalmadı, bir de tersine döndü. Erzurum artık göç alıyor, güç alıyor, kuvvetleniyor, ayağa kalkıyor. Bunlar akşamdan sabaha kaydedilecek gelişmeler değil. Bunlar sizlerden aldığımız destek sayesinde ortaya koyduğumuz gayret ve çabayla oldu. Erzurum’u anlayarak oldu, Erzurum’u dinleyerek oldu. Toplumun tüm kesimlerinin beklentilerine cevap verebilecek kapasitedeki nitelikli projelerimiz sayesinde oldu.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’da ortaya koydukları topyekûn kalkınma modeli sayesinde şehrin dört bir taraftan canlanmaya başladığını kaydederek, “Erzurum’da değerlendirilmeyi bekleyen çok önemli potansiyeller var. Pazaryolu ilçemizin kendine has dinamikleri olduğu gibi, İspir’in, Tortum’un, Hınıs’ın Pasinler’in, kısacası her ilçemizin farklı bir ayrıcalığı, özelliği ve güzelliği var. Biz bunlara odaklanacağız, bu özellikleri gün yüzüne çıkartacağız, harekete geçireceğiz, katma değere dönüştüreceğiz. Tarımımızı ve hayvancılığımızı sürdürülebilir üretim modelleriyle geliştireceğiz. İlçelerimizde göletleri, sulama kanallarını, canlı hayvan pazarları ve borsalarını işte bunun için yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Ve bu sürecin sonunda karşımıza çıkacak olan sonuç; kazanç olacak, istihdam olacak, yeni iş alanları ve iş kapıları olacak. Pazaryolu kazanacak, Karayazı kazanacak, Tortum kazanacak, İspir, Pasinler, Horasan kazanacak, kısacası tüm ilçeleriyle birlikte kazanan Erzurum olacak. Bizler bu hedef doğrultusunda önemli mesafeler kaydettik; 31 Mart seçimlerinden sonra Allah’ın izni ve sizlerin de desteğiyle hizmet yolunda yürümeye hep birlikte kaldığımız yerden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan partililer ve seçmenlerle görüş alışverişinde bulunduktan sonra Başkan Sekmen, ilçe esnafını işyerlerinde ziyaret etti. Kapısını çaldığı her esnaftan çok yakın ilgi gören Sekmen, 31 Mart seçimlerinin önemine işaret etti, AK Parti’ye neden oy verilmesi gerektiğini maddeler halinde sıraladı. Sekmen, “31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na verilecek her bir oy, ülkede siyasi istikrar ve huzur ortamının devamını sağlayacağı gibi, Erzurum özelinde ise, müreffeh yarınlara giden yolun da inşası anlamına gelecek” dedi.

 
Sekmen Büyükşehir yatırım yaklaşımını aktardı
 
10 ilde FETÖ operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orhan: ‘Cumhur ittifakı güven ve istikrar ittifakıdır’
Aziziye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye ...
Özcan için veda etkinliği
Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan’ın görevi sona ermesi nedeniyle ...
Tekman yolunda kar temizleme seferberliği
Kış aylarında kar ve tipi dolayısıyla kapanan Erzurum-Tekman arasındaki ...
 
Aktaş Oltulu dadaşlarla buluştu
Bursa'nın Yıldırım ve İnegöl ilçelerinde halkla bir araya gelen Cumhur ...
Palandöken’de Cumhur İttifakı gündemi
AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar, seçim çalışmalarını ...
Dadaşköy’de Cumhur ittifakı buluşması
Erzurum’un belediyecilik tarihi boyunca böylesine hızlı bir kalkınma süreci ...
 
Çelebi Oltu 2023 vizyonunu paylaştı
Cumhur İttifakı AK Parti Oltu Belediye Başkan Adayı Celal Çelebi, seçim ...
Kırmızı listedeki "Vaşak" karayolunda görüntülendi
Nesli tükenme tehlikesi altında olduğu kırmızı listede koruma altında ...
Doğu’dan tepki yağıyor
Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki iki camiye yönelik düzenlenen ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Riskin Güveni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva