ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Komisyon İliç ilçesinde olay yerini inceledi
 Komisyon İliç ilçesinde olay yerini inceledi
2024-ALES/1 sonuçları açıklandı
2024-ALES/1 sonuçları açıklandı
Erzurum'da faal mükellef sayısında kesintisiz artış
Erzurum'da faal mükellef sayısında kesintisiz artış
'Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı'
'Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı'
Erzurum’da kaçak göçmen operasyonu
Erzurum’da kaçak göçmen operasyonu
HABERLER>GUNCEL
7 Eylül 2011 Çarşamba - 07:35

Palandöken'e yeni vizyon

Palandöken Belediyesi tarafından ilçenin daha modern bir görüntüye kavuşturulması amacıyla başlatılan kaldırım yenileme, parke ve kilit taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Palandöken e yeni vizyon

Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gözetimin de Kazımyurdalan Mahallesi'nde kaldırım yenileme, parke ve kilit taşı döşeme çalışmaları yapılıyor.
MAHALLELİ MEMNUN
Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve ekibine teşekkür etti. Yıllar önce yapılan, kaldırım taşlarının yerinden çıktığını, kaldırımların kullanılamaz hale geldiğini ve yolların çok bozuk olduğunu söyleyen vatandaşlar belediyenin hemen harekete geçerek çalışma başlattığını belirtti.
Kazımyurdalan Mahalle Muhtarı Reşat Akbaba ise yapılan çalışmaları çok güzel bulduğunu söyleyerek, "Her istediğimiz hizmet anında yapılıyor. Hizmeti vatandaşın ayağına getirerek kısa sürede tamamlayan ve halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Orhan Bulutlara mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Burada yapılan kaldırım yenileme ve kilit taşı döşeme çalışması mahalle için çok iyi oldu. Bozuk yolların ve kullanılmayan kaldırımların yenilenmesi mahallemizde oturan vatandaşlarımızın da memnuniyetini kazandı." dedi.
HALKIN MUTLULUĞU BİZİM MUTULUĞUMUZ
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,”Palandöken halkının huzurlu, güvenli, sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamak bizim görevimizdir. Palandöken halkının mutluluğu bizim mutluluğumuz olacaktır. Bunu için varız ve çalışıyoruz. 2011 yaz sezonunun bir gününü dahi boş geçirme gibi bir düşüncemiz olmadı. Sezon içerisin de 50 günde 50 bin ton asfalt dökümü planladık ve bu planlarımız doğrultusun da bir günde bin ton asfalt döküyoruz. İlimiz de mevsim müsaade ettiği kadar sahada çalışmalarımız devam ettireceğiz. Ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Bizlerde sık sık bu çalışmaları yerinde görüyor eksiklerimiz tespit ediyoruz. Zaman zamanda halkımızın beklentilerine kulak verip yapılmasını istediklerini çalışma programlarımıza dahil ediyoruz. Kısacası halkımızla mahalle muhtarımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz” diye konuştu.

 
Ayı Nöbeti Tutacaklar
 
GENAR seçmenin nabzını tuttu
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kaldırım mühendisi 7 Eylül 2011 Çarşamba 21:14

erzurumdaki belediye calaismalarini ve genel olarak altyapı çalısmalarını kaldırım yapmak ve söküp yeniden yapmaktan ibaret sayan vatandaşları ve belediye yönetimlerini anlamak mümkün değil. Bir ısı bir kere kaliteli ve planlı yapıp finansal kaynağı egitime sanata kültüre ve egitime harcamak gerekmez mı. Acaba Erzurum daha kaç sene kendisinin gerisinden gelmiş ve şimdi bizi sollamış Antep Kayseri Urfa Eskişehir gibi kentlere özenecek. Sanırım sayın başbakan gönderecek bu millette uretmeden yiyecek. Allah akıl fikir versin. Sorun soruşturun öğrenin ve talep edin. Uyumayın!

Yorumu oyla      6      4  
ERZURUMLU 7 Eylül 2011 Çarşamba 15:06

sayın bulutları ve ekibini tebrik ediyor yıldızkentteki ramazanboyu yapılan bordür-karo ve asfalt çalışmalarının devam etmesini diliyorum.bir sözümüzde erzurumumuzdaki cadde ve sokakların aydınlandırılmasından sorumlu sayın TEDAS müdürü yada yetkililerine seslenmek istiyorum yanmayan sokak ve cadde lambalarını kış gelmeden tamir etmeyi düşünmüyormusunuz sizin çalışan hiçmi ekibiniz yok sadece elektrik faturası tahsil etmekmi sizin işiniz bu şehrin nerede yetkilileri bazı cadde ve sokaklardan geceleri lambaları yanmadığı veya olmadığı için yürümeye korkuyoruz.bakın hizmet yapana teşekkür ve şükranlarımı arzettim yapmayanada arkasında kim olursa olsun şehir olarak kırmadan,dökmeden ve hakaret etmeden görevini yapmaya davet edecek yapmazsa sebebini soracağız...bu böyle biline

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Katil ayı aranıyor
Erzurum'un İspir ilçesi Yeşilyurt köyünde ayı saldırısı sonucu 2 kişinin ...
Sosyal Konut seferberliği
Şehitler Mahallesi’nde yıllardır hayalleri süsleyen ‘Gecekondu Islah ...
Engin rahmetle anıldı
Sadık Engin ölümünün 4.Yılında mezarı başında anıldı Abdurrahman Gazi ...
 
Bağbaşı'nda HES eylemi
Erzurum'un Tortum ilçesinde yapımı sürdürülen Hidroelektrik Santrali (HES) ...
Somalililer Türkiye'ye minnettar
Somalililer, son yılların en sıcak ve kurak döneminde kendilerini yalnız ...
Şüpheli pakete Mobese incelemesi
Erzurum'da 9'uncu Kolordu Komutanlığı'nın karşısına bırakılan şüpheli ...
 
Uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası
Erzurum'da, narkotik dedektör köpeği "Irmak" uyuşturucu kaçakçılarının korkulu rüyası oldu.
Düğün kavgasında 5 yaralı
Erzurum Yakutiye'de sokakta yapılan düğünde, amcanın yeğenine attığı tokadın ...
Köyler yenileniyor
KÖYDES kapsamında Erzurum’da 968 köye yatırım götürülüyor. Erzurum köy ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva