ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Jandarmadan kaçamadılar
Jandarmadan kaçamadılar
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Dal’dan başkent mesaisi
Dal’dan başkent mesaisi
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
24 Ekim 2014 Cuma - 10:52

Palandöken’e Kültür Merkezi övgüsü

Palandöken İlçe Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesine yaptırılan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksini gezen Palandöken İlçe Kaymakamı Gürbüz Karakuş, tesislere hayran kaldı.

Palandöken’e Kültür Merkezi övgüsü

Palandöken İlçe Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesine yaptırılan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksini gezen Palandöken İlçe Kaymakamı Gürbüz Karakuş, tesislere hayran kaldı.
Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksini gezen İlçe Kaymakamı Gürbüz Karakuş, tesislerle ilgili detaylı bilgi veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar," Sayın Cumhurbaşkanı’mızın adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksinin bölgenin ve Palandökenin gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Bir Dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanı’mızın adına ve halkımıza layık bir sosyal tesisi inşa ederek bir yıldır halkımızın hizmetine sunduk. Tesislerimiz toplam 14 bin metrekare alandan oluşmakta. Alan içerisin de 4 bin metrekaresi kapalı alandan oluşuyor bin 200 kişilik tam Olimpik Kapalı Spor Salonu. Salonumuzda İdari bölümler, hakem odaları, basın odası, antrenman salonu, soyunma odaları, duş, tuvaletler, sağlık odası, gibi ayrıtlar yer almış durumda. Salonumuz 24 Saat güvenlik kameraları ile takibi yapılmakta. Yangın tesisatı ve ihbar sistemi ile donatılmıştır. Ses anons sistemleri ile tüm teknik detaylar düşünülerek projelendirilmiştir. Bina cephesi ısı Yalıtım giydirme cephe ile modernize edildi. Tesisler de yer alan Kültür Merkezimiz de ise yine çok titiz ve detaylar düşünülerek yapıldı. 16 derslik olan merkezimiz de toplantı salonları, el becerileri ve meslek edindirme solanları, çocuk kreşi, gibi birçok sosyal ve kültürel aktivitelerin yer alacağı şekil de dizayn edildi. Tesisin 10 bin metrekaresi ise açık alandır. Bu açık alanımızda futbol, Basketbol, Voleybol sahaları, oyun alanları, dinlenme alanları, kondisyon aletinin bulunduğu açık Hava spor bahçesi oluşturarak tam donanımlı bir kompleks oluşturularak dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanı’mızın adına yakışır halkımıza layık bir tesisi Erzurum'umuza ve ilçemize kazandırdık. Gecen yıl bin 500 kişi bu kültür merkezimiz den faydalanarak çeşitli kurslardan Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikası almaştır.
 KARAKUŞ,”ÇOK YER GEZDİM BÖYLE GÜZEL TESİS GÖRMEDİM”
Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksinin gezerek Belediye Başkanı Orhan Bulutlardan detaylı bilgi alan Palandöken İlçe Kaymakamı Gürbüz Karakuş,” İlçeye yapılan çalışmaların yanı sıra böylesine güzel ve kalıcı hizmet yatırımlarını yapılması gerçekten de beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. İşimin gereği birçok il ve ilçe de görev yaptım fakat böylesine bir birini tamamlayan ve her türlü detayı düşünülmüş 7’den 70’e her yaştan insanın faydalanacağı ve aktif bir şekilde hizmet veren böyle bir tesis görmedim. Kültür Merkezin de yaptığımız gezide şunu gördüm ki yer seçimi noktasın da çok titiz ve detaylı bir çalışma yapılarak birliğin, beraberliğin, kardeşliğin sağlandığı bir ortam oluşturulmuş. Çocuklarımızı, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz ve yetişkinlerimiz için ayrı ayrı kültür, sanat, meslek ve el becerileri kazandırılacak geniş bir yelpazede kendi alanların da uzman kadrolarla hizmet veriyor. Başkanımız ufku geniş ileriyi gören belediye ile halkı bütünleştirmiş çevre il ve ilçelerine örnek teşkil edecek çok güzel bir tesisi ilçeye kazandırmış. Böylesine güzel bir tesisi ilçemize ve şehrimize kazandıran başta Palandöken Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlara ve emeği gecen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
 

 
Kaymakam Taşolar, Ovacık’ta incelemelerde bulundu
 
Yakutiye Belediyesi Yarar’ı ağırladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Kış Festivali 13 Aralık’ta
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum kış festivalinin ...
140 yıl sonra yeniden…
Osmanlı Paşası Fosfor Mustafa Paşa tarafından 1876-1877 yıllarında savunma ...
‘Meraki’ yeniden Erzurum seyircisiyle buluşacak
DİLEK BAYRAK-Erzurum Devlet Tiyatrosu’nun geçen sezon sahnelediği Meraki, ...
 
Aşkale’ye reklamlı tanıtım
Yapımcılığını 22 Derece Medya Grubu sahibi olan Erdinç Bağcı’nın üstlendiği ...
Burak ve Kıvanç’ın gösterisi ilgi topladı
Ünlü televizyon programı, Yetenek Sizsiniz ‘de geçen yıl başarıyla yarışan ...
Erzurumlu çocuklar Çocuk Film Festivali’nde buluştu
Garanti Bankası ve TÜRSAK Vakfının işbirliğiyle çocuklar için düzenlenen ...
 
ERVAK’tan sanat açılımı
Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) gençlik, 2 gün süren elemelerin ardından ...
Altın Portakal bu kez Doğu’ya geldi
Bu yıl 51. birincisi düzenlenen, Ulusallar arası Antalya Altın Portakal ...
EDT’den 4 oyun
Erzurum Devlet Tiyatrosu bu ayın iki, Kasım ayının da ilk haftasında 4 ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva