ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>GUNCEL
3 Mart 2020 Salı - 16:00

Palandöken’den Akçadağ’a TSK’ya dua yağmuru

Doğu Anadolu Bölgesi illerinden Bahar Kalkanı’na destek yağıyor. İdlib şehitlerinin acısının yaşandığı bölge illerinde Belediye ve İl Genel Meclisi toplantılarına İdlib gündem oluşturdu. Erzurum Palandöken Belediye Meclisi Bahar Kalkanına destek verdi, şehitleri dua ile andı.

Palandöken’den Akçadağ’a TSK’ya dua yağmuru

Doğu Anadolu Bölgesi illerinden Bahar Kalkanı’na destek yağıyor. İdlib şehitlerinin acısının yaşandığı bölge illerinde Belediye ve İl Genel Meclisi toplantılarına İdlib gündem oluşturdu. Erzurum Palandöken Belediye Meclisi Bahar Kalkanına destek verdi, şehitleri dua ile andı.

BİNGÖL İL GENEL MECLİSİ’NDEN BAHAR KALKANI HAREKATI’NA DESTEK

Bingöl İl Genel Meclisi, Bahar Kalkanı Harekatı’na destek verdiklerini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan Suriye'de başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı'na destek amaçlı meclis üyeleri İl Özel İdare toplantı salonunda bir araya geldi. İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Basatemur, harekata destek açıklaması yaptı.

Basatemur açıklamasında,“Suriye'de rejim güderinin yapılan son anlaşmalara uymayarak kurdukları kalleş pusu sonucu askerlerimizi şehir etmeleri hiçbir şekilde kabul edilemez. Yıllardır masum insanları katleden, milyonlarca insanı göç etmek zorunda bırakarak unutulmaz trajedilere sebep olan ve ülkemizin güvenliğine açık tehdit oluşturan rejim unsurlarına karşı sessiz kalmamız beklenemez. Hamdolsun, dün Fırat Kalkanı, Zeytindalı ve Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütlerine gereken cevabı veren devletimiz bugün de Bahar Kalkanı Harekatı ile Mehmetçiğimizin kanının hesabını en sert şekilde sormaktadır ve sormaya devam edecektir” dedi.

“BİZİM İÇİN ÜLKEMİZİN MENFAATİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR”

Devletin ve ordunun yanında olduklarını aktaran Basatemur, “Bizler her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde katil rejime karşı devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Bütün gücümüzle katil rejime karşı alınacak her kararın ve atılacak her adımın arkasında olacağız. Çünkü bizim için ülkemizin menfaati her şeyin üstündedir. Allah'ın yardımı ve yüce milletimizin duaları ile hiçbir karanlık güç bize diz çöktüremeyecektir. Dün ve bugün bizi bölüp parçalamak isteyenler, bölgede ve dünyada yükselen bir güç olmamızı istemeyenler ilelebet başarısız olacaklardır. Bugün her zamankinden daha güçlü şekilde iriyiz, diriyiz, biriz ve birlikteyiz" ifadelerini kullandı.

VALİ ÇAĞATAY'DAN ŞEHİT AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Güroymak Kaymakamı M.Faruk Sancaktutar ile birlikte İdlib Şehidi Güven Kurtulmuş’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Oktay Çağatay, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Kaymakam M. Furkan Sancaktutar ile beraberindeki AK Parti Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar ve Abdulahat Arvas, Bitlis Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, Van Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Van İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ve AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ile birlikte, Şehit Piyade Uzman Onbaşı Güven Kurtulmuş’un Güroymak ilçesine bağlı Budaklı köyünde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyaretinde, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından şehitler için dualar edildi. Vali Oktay Çağatay ve beraberindeki heyet, şehide Allah’tan rahmet dileyerek, geride kalan ailesine, dostlarına ve yakınlarına Allah’tan sabır diledi.

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ile birlikte şehit ailesiyle yakından ilgilenen Vali Çağatay, “Biz, buraya Van Milletvekillerimiz, Van ilimizin ve Bitlis’imizin kurum müdürleriyle birlikte acınızı paylaşmaya geldik. Sizin acınız, bizim acımızdır. Nerede olursanız olun devletimizin tüm kapıları size her zaman açıktır” dedi.

BİLMEZ’DEN İDLİB ŞEHİDİNİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Suriye’nin İdlib bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Güven Kurtulmuş’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Karayolu ile Bitlis’in Güroymak ilçesine geçen Vali Bilmez, ilk olarak Güroymak Kaymakamı Muhammet Furkan Sancaktutar’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyaretin ardından Vali Bilmez, beraberindeki Bitlis Valisi Oktay Çağatay, AK Parti milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar ve Abdulahat Arvas, Van Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli ile 27 Şubat’ta İdlib’te şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Güven Kurtulmuş’un ailesinin yaşadığı Budaklı köyüne geçti. Taziye evinde şehidin babası Aydın Kurtulmuş ve yakınları tarafından karşılanan Vali Bilmez ve beraberindeki heyet, aileye taziyelerini iletti.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Şehit Uzman Onbaşı Güven Kurtulmuş’un babası Aydın Kurtulmuş’la yakından ilgilendi.

Taziye ziyareti, AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar’ın Kur’an tilaveti ve Van İl Müftüsü Ömer Keskin’in duasıyla son buldu.

KÜÇÜK HAFIZLARDAN MEHMETÇİĞE DUA DESTEĞİ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin İdlip'te rejim güçlerine yönelik düzenlediği “Bahar Kalkanı” Harekâtı’nın zaferle sonuçlanması için Kızılay Camisinde bir araya gelen küçük hafızlar Mehmet için dua etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan “Bahar Kalkanı” Harekâtı’na katılan Mehmetçik’e destek olmak için Karaağaç Kur’an Kursu’nun küçük hafızları Kızılay Camisinde bir araya geldi. Okunan Fetih Suresinin ardından kılınan sabah namazından sonra harekatın zaferle sonuçlanması için küçük hafızlar ellerini Mehmetçik için semaya açarak dua etti. Zalimlerin korkulu rüyası olan Mehmetçiklerin muzaffer olması için bütün camilerde Fetih Suresi okunduğunu söyleyen Erzincan İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin, Allah’ın şanlı Türk ordusunu muzaffer kılmasını temennisinde bulundu.

Müftü Çetin, “Bilindiği üzere mazlumların umudu zalimlerin korkulu rüyası olan kahraman Mehmetçiğimizin muzaffer olması, devletimizin bekâsı, milletimizin huzuru için Bahar Kalkanı Harekâtı sonuçlanıncaya kadar bütün camilerimizde sabah namazı öncesi Fetih Suresi okunup dua yapılması kararlaştırılmıştı. Buna bağlı olarak Suriye'ye barış ve huzuru getirmek amacıyla İdlib'de başlatılan Bahar Kalkanı Harekâtı’nın zaferle sonuçlanması için camilerimizde harekâtı yürüten kahraman Mehmetçiğimiz için Allah’tan muvaffakiyetler diliyor, yüce rabbimizden şanlı ordumuzu kudretiyle her daim muzaffer kılmasını niyaz ediyoruz" diye konuştu.

KEMALİYE’DE İDLİB ŞEHİTLERİ İÇİN ARAÇLI KONVOY

İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından düzenlenen hava saldırısında 36 askerin şehit olmasına tepki göstermek ve Mehmetçiğe destek olmak amacıyla Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde vatandaşlar konvoy oluşturdu. Kemaliyeli vatandaşlar “Şehitler ölmez vatan bölünmez” şeklinde sloganlar attı. Türk bayraklarıyla donattıkları araç konvoyuyla ilçe turu atan vatandaşlar daha sonra saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okudu. Türk Silahlı Kuvvetlerinin İdlip'de rejim güçlerine yönelik düzenlediği Bahar Kalkanı Harekâtı’nın zaferle sonuçlanması için dualar eden vatandaşlar daha sonra dağıldı.

ERZİNCAN İL GENEL MECLİSİ’NDEN BAHAR KALKANI HAREKÂTINA DESTEK

Erzincan İl Genel Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin İdlib kentinde rejim unsurlarına yönelik düzenlenen Bahar Kalkanı Harekâtı’na tam destek verdi.

Erzincan İl Genel Meclisi mart ayı toplantıları Meclis Başkanı Bekir Yıldız başkanlığında başladı. Tüm partilerin meclis üyelerinin hazır bulunduğu ve beş gün sürecek olan toplantıların ilk gününde, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin idlib şehrinde rejim unsurlarına yönelik başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’na destek amacıyla ortak bir önerge verildi. AK Parti, MHP ve CHP’nin meclis üyelerinin ortak imzası ile meclise sunulan önergede, “ TSK tarafından Suriye’nin İdlip bölgesinde bölücü terör örgütlerine ve rejim güçlerine karşı Bahar Kalkanı Harekatı başlatılmıştır. Ülkemizin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacı taşıyan Bahar Kalkanı Harekatı’nı Erzincan İl Genel Meclisi olarak yürekten destekliyor ve kahraman silahlı kuvvetlerimizle birlikte olduğumuzu kamuoyuna saygıyla arz ediyoruz” denildi.

Önergenin okunmasının ardından meclisin tüm oyu ile kabul edildi. Meclis Başkanı Yıldız oylama sonunda, meclis üyelerine teşekkür ederek, “Allah güvenlik güçlerimizin yanında olsun, onları güç kuvvet versin” dileklerinde bulundu.

ŞERİFOĞULLARI, İDLİB GAZİSİ YÜCE'Yİ ZİYARET ETTİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İdlib'teki hain saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Feti Ahmet Yüce’yi ziyaret etti. Suriye rejim unsurları tarafından İdlib kentinde düzenlenen hain saldırıda yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Feti Ahmet Yüce tedavisinin ardından memleketi Elazığ'a geldi.Başkan Şerifoğulları, Gazi'yi evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

“Aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz” diyen Başkan Şerifoğulları, “Her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Şehit 36 kahraman Mehmetçiğimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Gakkoşlardan  "Bahar Kalkanı Harekatı"na bayraklı mehteranlı destek

Elazığ'dan Suriye'de başlatılan ‘Bahar Kalkanı Harekatına" vatandaşlara bayrak dağıtılıp, mehteranla destek verildi. Türkiye genelinden olduğu gibi Elazığ'dan da Suriye'de başlatılan "Bahar Kalkanı Harekatına" destek geldi. Harekata destek kapsamında Memur Sen Elazığ İl Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanında açıklama yapıldı. Açıklama öncesinde Elazığ Belediyesi Mehteran Takımı'da Mehter marşı ile destek verdi.Ardından İstasyon Caddesindeki esnaflara ve vatandaşlar Türk Bayrakları dağıtıldı. Vatandaşlar bayraklarını sırtına, esnaflar ise iş yerlerine asıp desteğini gösterdi.

Açıklamayı 'yasımız var' demek için yapmadıklarını belirten Memur Sen Elazığ İl Başkanı İbrahim Bahşi, “Bilakis zulme karşı direnen, mazlumun hakkı için canından geçmeyi ahdetmiş bir şuuru hiçbir gücün yok edemeyeceğini haykırmak için yapıyoruz. Emperyalizm, her alanda gelişerek güçlenen Türkiye’yi, yüzyıl önce İstiklal Harbimizi verdiğimiz dönemin şartlarına benzer bir imkansızlığa mahkum edip bölgeden dışlamak, bizim dahil edilmediğimiz bir oyun ve paylaşım planı ile bölgenin haritasını yeniden çizmek istemektedir. Ancak Türkiye, yüzyıl öncesinin Türkiye’si değildir, Türkiye artık bölgede büyük bir güçtür. Geldiğimiz bu aşamada, Türkiye’nin kabul etmediği hiçbir çözüm, uygulanma ve yaşama şansı bulamayacaktır. Türkiye en yüksek seviyeden bu kararlılığın mesajını vermiştir. Türkiye, katillere gereken cevabın verileceğini, alçakça saldırının hemen akabinde belirlenen hedefleri ateş altına alarak göstermiştir” dedi.

Türkiye’nin kararlılığı ve dik durduğuna değinen Bahşi, “Askerlerimize saldırarak amaçlarına ulaşacaklarını sananlar, Bahar Kalkanı Harekatı ile kendileri için nasıl bir son hazırladıklarını göreceklerdir, görmeye de başlamışlardır. Gün, bir ve beraber olma günüdür. Gün, gerçek bir millet olduğumuzun bilinciyle bayrağımızın altında, kahraman askerimizin yanında yer alma, milli duygular ve idealler etrafında kenetlenme ve birliğimizi pekiştirme günüdür. Biz Elazığ olarak Mehmetçiğimizin yanındayız. Memur-Sen ailesi olarak milletimizin emrindeyiz. Bu duyarlılığımızı da şehrimizi bayraklarla donatarak göstermek istiyoruz. Tüm halkımızı da evlerini, iş yerlerini, otomobillerini ve tüm şehri ay yıldızlı bayraklarla donatmaya çağırıyoruz” diye konuştu.

AKBIYIK’TAN “BİZ NEDEN SURİYE’DEYİZ” SORUSUNA CEVAP

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, özellikle Suruç’ta, Ankara’da, İstanbul’da bombalar patlamasın ya da Kilis’e roketler düşmesin diye Türkiye'nin Suriye’de olduğunu söyledi.

Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen Aliya İzzetbegoviç konulu konferans, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve şehitler için okunan duaların ardından başladı. Konferansta Vali İdris Akbıyık, İdlib'de şehit olan askerleri rahmetle anarak konuşmasına başladı. “Biz neden Suriye’deyiz” sorusuna cevap veren Vali Akbıyık, “Biz neden Suriye’deyiz? Bununla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Özellikle Suruç’ta, Ankara’da, İstanbul’da bombalar patlamasın ya da Kilis’e roketler düşmesin diye oradayız. Yani Türkiye Cumhuriyeti, güvenliği için Suriye’de. Türkiye’ye doğru gelen 4 milyon Suriyeli, İdlib’de yapılan zulümden, ölüm ve şiddetten dolayı Türkiye sınırına geliyor ve ülkemiz 8 milyon Suriyeli ile karşı karşıya kalacak. Oradaki Müslümanların yaşam hakkı için orada bulunuyoruz. Tarihte Suriye diye bir devlet yok. 100 yıllık bile bir devlet değil, maalesef gelişmiş ülkeler dediğimiz batının oluşturduğu suni bir devlet. Allah’ın izni ile Türkiye Cumhuriyeti tarihte olduğu gibi bugün Suriye’de de gereğini yapacak, mazlum milletlerin umudu olmaya devam edeceğiz” dedi.

1 Mart'ın Bosna Hersek'in kuruluş yıl dönümü olduğunu da söyleyen Vali Akbıyık, “Aliya İzzetbegoviç, ‘yeryüzünün öğretmeni olmak için gökyüzü öğrencisi olmak lazım’ derdi. Herkesin bunu düşünüp üzerinde bir makale yazması gerekir. Ahlaklı, eleştiren ve ilkeli olmamız gerekiyor. İyi bir insan olmamız gerekiyor, iyi bir Müslüman olmadan önce. Aliya İzzetbegoviç hem düşünür hem yazar hem de bir dava, iyi bir komutan, Bosna Hersek’in kurucu cumhurbaşkanı ve iyi bir devlet adamıdır” şeklinde konuştu.

Konferans sonrası Vali Akbıyık, katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Konferansa Vali İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, bazı daire amirleri ile öğrenciler katıldı.

ÇILDIR, MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN YÜRÜDÜ

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde Suriye'de şehit olan askerlerimizi anmak ve Mehmetçiğe destek için yürüyüş gerçekleştirildi. Çıldır Belediyesi tarafından organize edilen, Çıldır Kaymakamlığı ve bağlı bulunan bütün kurumlarının desteği ile Çıldır halkının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Çıldır Belediye binası önünde başlayan yürüyüş sloganlar eşliğinde 2. Hudut Tabur komutanlığının önünde son buldu. 2. Hudut Tabur Komutanı Ercan Özcan'a Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ve Çıldır Kaymakamı Alper Taş tarafından Türk bayrağı hediye edildi.

2. Hudut Tabur Komutanlığı önüne varan Çıldır halkı 93 Harbi olarak bilinen 1877-1878 Osmanlı Rus Savaşı'nda Ruslara karşı mücadelede önemli bir rol alan ve halkın örgütlenmesi konusunda adımlar atan yöre aşığı Aşık Şenliğin 93 Koçaklaması adlı şiirinde yer alan "Ehl-i İslâm olan işitsin bilsin/Can sağ iken yurt vermeniz düşmana/İsterse Uruset ne ki var gelsin/Can sağ iken yurt vermeniz düşmana" kıtasını okudu.

Çıldır halkına seslenen Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, "Çıldır halkı nasıl ki 93 harbinde Ruslara karşı dimdik durduysa bugünde Rusya ve onun taşeronluğunu yapan herkesin karşısında olacak. Bizler bugün burada şehitlerimizi yad ederken Mehmetçiğimizin arkasında olduğumuzu her zaman ve her durumda hepimizin birer Mehmetçik olduğunu dünya ya bir kez daha haykırmak için buradayız" dedi.

Çıldır İlçe Müftü vekili tarafında bütün şehitler için dua okundu. Şehitler anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 2. Hudut Tabur Komutanı Ercan Özcan Çıldır halkına bu anlamlı destekten dolayı teşekkür ederken 2. Hudut Tabur Komutanlığında görevli askerlerde halka çay ve çorba ikramında bulundu.

Daha sonra kalabalık sloganlar atarak dağıldı.

ŞOFÖRLERDEN BAHAR KALKANI HAREKATI'NA DESTEK

Muş’ta taksi ve minibüs şoförleri tarafından ‘Bahar Kalkanı Harekatı’na destek ve İdlib şehitlerini anmak için kent merkezinde konvoy oluşturuldu.

Kentin en işlek caddesi olan İstasyon Caddesi’nde bir araya gelen taksi ve minibüs şoförleri, araçlarını Türk bayrakları ile süsleyerek ‘Bahar Kalkanı Harekatı’na destek oldu. İstasyon Caddesi’nde başlayan konvoya yüzlerce araç katılırken, sürücülerin son durağı belediye otoparkı oldu. Muş Belediyesi otoparkına gelen şoförler, burada basın açıklaması yaparak Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade etti.

Şoförler adına basın açıklamasını okuyan Mehmet Abbas Bakış, Suriye'nin İdlib bölgesinde rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan askerleri anmak ve harekata destek vermek için toplandıklarını kaydetti. Müslümanlara zulüm edildiğini belirten Bakış, “Suriye'deki Müslüman kardeşlerimizin çığlıklarına sessiz kalamazdık. Kahraman ordumuz Suriye'de zalim Esed rejiminin oyununu bir bir bozmaya ve kurtarılan bölgeleri sahiplerine teslim etmeye devam ediyor. Mehmetçiğimiz gittiği her yerde büyük bir sevgi seliyle karşılanıyor. Bizlerde buradan Mehmetçiklerimize selamlarımızı ve dualarımızı yolluyoruz. Rabbim yar ve yardımcıları olsun" dedi. Şoförler, basın açıklamasının ardından araçları ile ay yıldız koreografisi yaparak etkinliği sonlandırdı.

AKÇADAĞ MEHMETÇİK İÇİN TEK YÜREK OLDU

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde İdlib'deki saldırıda şehit düşen Mehmetçikler için gıyabi cenaze namazı kılınıp dua edildi.

Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan askerler için Akçadağ'da gıyabi cenaze namazı kılınarak, mevlid-i şerif okutuldu.

Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nca organize edilen, Merkez Camii'nde okunan Mevlidi Şerif'in ardından dev Türk bayrağının asıldığı Cumhuriyet Meydanı'nında gıyabi cenaze namazını İlçe Müftüsü Fatih Gökçe kıldırdı. Şehit olan askerler için topluca kılınan gıyabi cenaze namazının ardından ilçe Mezarlığı'nda bulunan 'Şehitlik' ziyaret edilerek, Mehmetçik için dua edildi.

Akçadağ Kaymakamı Hulusi Teke, Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık,Akçadağ Muhtar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu,siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldığı programa ilişkin kısa bir açıklama yapan Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Şahin,"Gün birlik olma günü Bugün hep bir ağızdan burada ordumuzun muzaffer olabilmesi için dua ettik. Allah'ım bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Buradan şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı gazilerimize ise acil şifalar diliyoruz" diye konuştu

 
Palandöken Meclisinde İdlib gündemi
 
EYP düzeneği ve el bombası fünyesi ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğu’da Dualar Tek:‘Ordumuz Olsun Daim muzaffer’
Doğu Anadolu Bölgesi illerinden Bahar Kalkanı Harekatına tam destek yağıyor. ...
“Bayrağımız altında kenetlendik”
Erzurum’daki meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları, İdlib’de Suriye ...
Kız yurdu öğrencileri İdlib şehitlerini andı
Erzurum’da kız öğrenci yurdundaki öğrenciler Suriye’nin İdlib kentinden ...
 
Ülkücü Gençlik Şehitler anısına yürüdü
Erzurum’da yüzlerce Ülkücü Suriye’nin İdlib bölgesinde şehit olan 33 asker ...
Şehid Yıldırım tekbirle uğurlandı
Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan hava saldırısında şehit olan Emin Yıldırım, ...
Şenkaya’nın şehidi var
İdlib’de rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda şehit olan Erzurum Şenkayalı ...
 
‘Mehmetçiğimiz, daima zalimin karşısındadır’
Diyanet işleri Başkanlığı Cuma Hutbesini yayımladı. Cuma hutbesinin bugünkü ...
DOSİAD: ‘Türk’e kefen biçenin ölümü korkunç olur!’
DOSİAD Yönetim Kurulu İdlib’de Türk Askerlerine karşı yapılan saldırıyı ...
Aydemir: ‘İmanımız, zulmü alkışlamaya manidir’
Milletvekili Aydemir, ‘Yüce milletimizin bekasının teminatı ezelde verilmiş ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva