ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SİYASET
28 Eylül 2016 Çarşamba - 13:21

Palandöken Belediyesi Geldi’yi ağırladı

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ve AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı makamında ziyaret etti.

Palandöken Belediyesi Geldi’yi ağırladı

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ve AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı makamında ziyaret etti.

 Palandöken Belediye Başkanlık makamını ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ve beraberindeki heyeti Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, karşıladı.

 AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Başkanlık makamında yaptığı açıklamada; “ Sorumluluk bölgemizdeki İl ve ilçe belediyelerimizi yerinde ziyaret ediyoruz. Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını görmek ne gibi problemlerle karşılaşıldığını görmek ve çözümler noktasında istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamak amacıyla belediyelerimize ziyaret programları düzenliyoruz bu ziyaretimiz de bunlardan biri. Millet iradesine karşı düzenlenmiş olan 15 Temmuz hain darbe girişimine kalkışılması nedeniyle bu ziyaretlerimize ara vermiştik. Allah’a hamd olsun milletin iradesine sahip çıkması ve büyük kahramanlıklarla bertaraf edilen bu hain kalkışma sonrasında tekrar ziyaretlerimize devam ediyoruz. Birkaç gündür Erzurum’umuzdayız bugün ise Palandöken ilçemizdeyiz gelişen ve dönüşen bir ilçe bulduk. Palandökende hizmetler devam ediyor. Gördüğüm kadarıyla da gelişmişlik düzeyinde Palandöken İlçemiz Yerel Yönetim noktasında önemli bir mesafe kaydettiğini gördüm. İnşallah hizmetlerin verimi noktasında daha güzel çalışmalarla devam edecek. Bizler de bu çalışmalara katkı sunmaya devam edeceğiz. Değerli Belediye Başkanım Orhan Bulutlar, İlçesi adına yakışır hizmetler vermiş bundan dolayı Başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum “dedi.

 Başkan Bulutlar, “ Elbirliği ile çalışıyoruz”

 Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise,” Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Milletvekili Mehmet Geldi’ye, Palandöken Belediyemize hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı. Başkan Bulutlar,“ Palandöken Belediyesi olarak en önceliğimiz insan odaklı hizmetler üretmek. Çok şükür bunu da yaklaşık yedi yıldır yapıyoruz. Yaptığımız çalışma programı kapsamın da Yeni Hizmet Binası, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Nikah Sarayı, İkinci Kültür Merkezi, Köy Mahallelerimizin sokakları kilit taş ile döşenmesi, 30’a yakın Taziye evi yapımı, moderin bir şekil de ilçeye 55 yeni park yapımı, Asfalt, karo, bordür çalışmaları, Harput Mahallesin de kentsel dönüşüm, yeni yollar açımı ve yeni cadde oluşturmak adına kamulaştırmalar yapıldı. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler kapsamın da hep önceliğimiz aziz milletimiz olmuştur. Palandöken İlçemiz için İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte elbirliği ve işbirliği içerisinde çalışmalarımızı en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Birçok önemli projelerimiz var, bu projelerin bir kısmına başladık bir kısmına da başlamak üzereyiz. Daha çağdaş daha modern daha yaşanabilir daha sağlıklı refahı yüksek adına yakışır bir ilçe için Büyük ve güçlü Türkiye için elimizi değil bedenimizi bu taşın altına koyduk. Bizlere gerçekleştirdiğiniz ziyaretten ötürü tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret sonrası Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Milletvekili Mehmet Geldi’ye Oltu taşı tespih hediye takdim etti.

 
Erzurumspor’da Nazilli hazırlığı
 
Oltulu şampiyona çoşkulu karşılama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’
Erzurum Yıldız Kent’te bulunan bir sevgi evini ziyaret eden Erzurum Milletvekili ...
Tarıkdaroğlu’na yeni görev
AK Parti eski Erzurum Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, Çalışma ve ...
Korkut’un engelli yaklaşımına övgü
Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği Başkan ve üyeleri Yakutiye Belediye ...
 
Güneş'ten ABD ve İsrail'e tepki
Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Dursun Güneş, başta ABD olmak üzere ...
Aydemir: ‘Önceliğimiz Hakkın Rızası, halkın duasıdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir AK Belediyeciliğin yerel ...
Aydemir’den çözüm odaklı yaklaşım
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Yeni seçilen Erzurum Şoförler ...
 
Erenler Alevi Bektaşi Derneği’nden Sekmen’e teşekkür
Erzurum Erenler Alevi Bektaşi Kültür ve Dayanışma Derneği Üyeleri, Erzurum ...
Ömeroğlu'ndan, Kılıçdaroğlu'na tepki
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal ...
Gençlik Meclisi Başkanlığı’na Gökdemir getirildi
Erzurum Gençlik Meclisi Başkanlığı’na Mustafa Gökdemir getirildi
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva