ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Küçükoğlu ailesi yasta
Küçükoğlu ailesi yasta
Palandöken beyaz örtüye girdi
Palandöken beyaz örtüye girdi
Küçükoğlu gündemi değerlendirdi
Küçükoğlu gündemi değerlendirdi
Burak Alemdar Milli Takım aday kadrosunda
Burak Alemdar Milli Takım aday kadrosunda
Diyanet  vekaletle kurban bedelini açıkladı
Diyanet vekaletle kurban bedelini açıkladı
HABERLER>GUNCEL
9 Mayıs 2013 Perşembe - 00:18

Öztürk Antalya’ya, Altıparmak Erzurum’a

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk Antalya Valiliğine atanırken, Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Erzurum’a vali olarak atandı.

Öztürk Antalya’ya, Altıparmak Erzurum’a

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk Antalya Valiliğine atanırken, Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Erzurum’a vali olarak atandı. Valiler Kararnamesi ile 12 ilin valisinin yeri değiştirilirken, 6 vali merkeze çekildi.
Valiler Kararnamesi ile 12 valinin yeri değiştirilerek, 6 vali merkeze çekildi. Bartın, Erzincan, Mardin, Muğla, Manisa ve Eskişehir valileri merkeze çekilirken, bu illere yeni isimler atandı. Sinop Valiliği'ne Yavuz Selim Köşker, Bingöl Valiliği'ne İbrahim Taşyapan, Erzincan Valiliği’ne Abdurrahman Akdemir, Çanakkale Valiliği'ne Ahmet Çınar, Nevşehir Valiliği'ne Mehmet Ceylan ve Muş Valiliği'ne de Vedat Büyükersoy atandı.
Yerleri değişen valilerden İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç Diyarbakır'a, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk Antalya'ya, Muş Valisi Ali Çınar Bartın'a, Ordu Valisi Orhan Düzgün Kayseri'ye, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz Kütahya'ya, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş Manisa'ya, Sinop Valisi Ahmet Cengiz Mardin'e, Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer Muğla'ya, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi Ordu'ya, Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna Eskişehir'e, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak Erzurum'a atandı.
ERZURUM VALİSİ DR. AHMET ALTIPARMAK KİMDİR?
  Kırşehir’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini aynı şehirde tamamladı. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1987 yılında Bursa Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Bir yıl  yabancı dil eğitimi ve mesleki eğitim için İngiltere’nin Brighton ve Southampton şehirlerinde bulundu. Sırasıyla Konya Seydişehir, Derebucak ve Cihanbeyli ilçelerinde vekaleten, Kastamonu Bozkurt, Denizli Baklan, Malatya Arguvan ve Şanlı Urfa Suruç ilçelerinde asaleten kaymakamlık görevlerinde bulundu. 1997 yılında İller İdaresi Genel Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atandı. 1999 yılında aynı Genel Müdürlükte Daire başkanlığına atandı. 2001 yılında Bakanlıktan izin alarak 6 ay süreyle Birleşmiş Milletler (UNICEF) de Danışman (sözleşmeli) olarak görev yaptı. Kasım 2002 tarihinde atandığı  Bakanlık Özel Kalem Müdürlüğü görevi, Kasım 2004 tarihinde İller İdaresi Genel Müdürlüğüne atanmasıyla sona erdi. 2008 / 2010 tarihinde Muğla Valiliği ve 13.05.2010 tarihinde de Antalya Valiliğine atandı.
        Kaymakamlık görevi esnasında yükseköğretim kurumlarında Halkla İlişkiler ve İngilizce dersleri verdi. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve üç çocuğu vardır.
        KATILDIĞI MESLEKİ KURS, İNCELEME GEZİLERİ VE PROJELER:
        Rutin hizmet içi eğitim ve hobi niteliğindeki kurslar dışında yurt dışında (ülkemizi temsilen) bir çok toplantı, kurs ve inceleme gezilerine katıldı, işbirliği projelerinde görev aldı.
- Sektörlerarası İşbirliği (2 hafta-Filipinler)
- Herkes İçin Eğitim (1 hafta-Polonya)
- UNICEF’in İçişleri Bakanlığı ile yürüttüğü projeler(2 yıl-koordinatörlük).
- Psikolojik Harekat 
- Sınır MİA Semineri  vb.
- 112 Acil Çağrı Merkezi Projesi-Proje Liderliği
- Chevenning Bursu-3 ay İngiltere
        Birleşmiş Milletlerde çalışırken; koordinasyonunu yaptığı toplantı ile; 81 il valisini; İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Çocuk Esirgeme Kurumu, DİE, DPT gibi kuruluşların üst düzey yöneticileri ve tanınmış akademisyenlerle  bir araya getirerek, “İl ve İlçelerde Temel Hizmetlerde Kapasite Geliştirilmesi - Yaşam Kalitesi ve Yaşam Kalitesi Göstergeleri” konularında görüş alış verişinde bulunmalarını sağladı. Toplantı çıktılarını, editörlüğünü de üstlendiği “Temel Hizmetlerde Kapasite Geliştirilmesi” adlı bir kitapta topladı.
        Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) tarafından düzenlenen, Stratejik Vizyon Ödülleri 2010 yılı "Stratejik Vizyon Sahibi Bürokrat" ödülünü aldı.
        Vali Dr. Ahmet Altıparmak www.tourexpi.com  internet sitesi tarafından 2010 yılı,  “En İyi Turizm Bölgesi Valisi” seçildi.
        Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün himayesinde gerçekleştirilen ''Eğitim Her Engeli Aşar'' Kampanyasının 2011 yılında 2. ve 2012 yılında 3. ve son değerlendirme toplantısında, iki yıl üst üste kampanyadaki başarılarından dolayı Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a Hayrünnisa Gül tarafından plaket verildi.
        Yaşam Kalitesi  ve Yaşam Kalitesi Göstergeleri konularında Mülkiye Müfettişlerine, Vali Yardımcılarına, Kaymakamlara, Belediye Başkanlarına ve İl Planlama Müdürlerine sayısız konferans verdi. 81 ili kapsayan; il valilerinin, ilgili vali yardımcılarının, belediye başkanlarının, milli eğitim, sağlık, sosyal hizmetler ve köy hizmetleri il müdürlerinin katılımıyla yapılan 7 ayrı bölge toplantısında benzer konularda sunumlar yaptı.
   AKADEMİK ÇALIŞMALARI:
- İ.Ü. Siyasal Bil. Fakültesi  Siyaset Bilimi Anabilim Dalında, Yüksek Lisansını,
- İ. Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalında Doktorasını tamamlayarak, Doktor ünvanını aldı. 
- "Türk Sendikacılığı'nda Güven Bunalımı" isimli bir telif eserinin ve editörlüğünü üstlendiği  bir kitabının yanında, değişik dergi (Türk İdare Dergisi, Liberal Düşünce Dergisi, Türkiye Günlüğü, Yerel Yönetim ve Denetim Dergisi)  ve gazetelerde yayınlanmış ilmi ve güncel makaleleri de (tercüme, telif) bulunmaktadır.

 

 
AGD’den Ayasofya İçin İmza Kampanyası
 
Hurda toplarken tren çarptı
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 7 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
2 Haziran 2013 Pazar 12:07

Giden vali'nin pek yararı olmadı. Olimpiyatlarda o kadar para geldi Erzurum'a, memleket'in asfaltı yok. Yatırım yok. Fabrika yok. İşsizlik çok. İnşallah yeni vali'miz protokol valisi olmaz. Yoksa Erzurum'dan giderken, veda ziyaretleri ile adını sıkça duyurur ve gider.

Yorumu oyla      6      4  
9 Mayıs 2013 Perşembe 14:21

Gelen gideni aratır mı acaba?

Yorumu oyla      6      4  
Remzi BERBEROĞLU 9 Mayıs 2013 Perşembe 11:28

Erzurumlu kardeşlerim hiç sevinmeyin. Köşkünden çıkmayan, halkı ile ilgisi olmayan,kaynaşmayan bir protokol valisidir.Bol bol gazetelere fotoğraf vermeyi sever.Boşuna gelip sizin o güzel çayınızı içer diye de beklemeyin. Sık sık sayın Başbakanımızın valilik yan gelip yatma yeri değildir sözünü söylemeniz gerekecektir.

Yorumu oyla      9      5  
hakan korkmaz 9 Mayıs 2013 Perşembe 09:25

sayın valimiz hoş gelmiş biz erzurumlu vatandaş olarak istegimiz halkın valisi olur herkese eşit davranır siyasi ayrım yapmaz erzurumun gelişmesinde metropol şehir olmasında katkıları olur iş istihdam sanayi turizimde inşallah patlama olur temennimiz ...

Yorumu oyla      7      4  
9 Mayıs 2013 Perşembe 00:31

wellcome dr.

Yorumu oyla      6      5  
Ezirmikli 9 Mayıs 2013 Perşembe 00:28

Erzurum için, çok önemli bir atama olmuş.Muğla ve Antalya da yaptığı Turizm çalışmalarını,Erzuruma aktarma ve bu yönde gelişmelere hız vermesi hasabiyle çok isabetli olmuştur kanaatindeyim.

Yorumu oyla      7      5  
misafir 8 Mayıs 2013 Çarşamba 22:04

erzuruma inşallah faydalı olur her konuda.

Yorumu oyla      7      5  
murathan 8 Mayıs 2013 Çarşamba 21:57

sayın valim memleketım icin hayırlı ugurlu olursunuz ınsallah. ve umarım nıtelıklı bılgılı ve entellektüel kişiliğinizle beraber bılgı bırkımınızı ve tecrübelerinizi memleketimiz için de safedersiniz. Hoşgeldiniz.....

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şehitler Diyarı’ndan Anadolu’ya
Rektör Koçak, Çanakkale 1905 Gezici TIR Müzesini ziyaret etti.
Tekman'da hafif şiddetli deprem
Tekman ilçesinde 2,1 büyüklüğünde hafif şiddetli bir deprem meydana geldi.
3 kazazede gözyaşlarıyla uğurlandı
Erzurum’da kına gecesi dönüşünde meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği, ...
 
Oltu Ebru Hemşireyi uğurladı
Karagöbek köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ...
5 gün yağmur var..
Erzurum’da 5 gün boyunca yağmurlu bir hava etkili olacak. Kent merkezinde ...
Erzurum’da Galatasaray coşkusu
por Toto Süper Lig'de Sivasspor'u 4-2 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan ...
 
Özel İdare’de KÖYDES Zirvesi
Vali Sebahattin Öztürk Başkanlığında yapılan toplantıda, Erzurum’da 2005-2012 ...
Ak tarihi turu yaptı
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti İl Başkanlığı tarafından ...
İŞKUR’dan çağdaş yaklaşım
Çalışma ve İş Kurumu Erzurum İl Müdürlüğü, rehberlik ve danışmanlık faaliyetlerinin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva