ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi başarılı öğrencileri ağırladı
Çiftçi başarılı öğrencileri ağırladı
Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon
Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon
Atatürk Üniversitesinde öncelik kalite
Atatürk Üniversitesinde öncelik kalite
ETÜ – Büyükşehir sanayi iş birliği
ETÜ – Büyükşehir sanayi iş birliği
Olur Belediyesinde tebrik gündemi
Olur Belediyesinde tebrik gündemi
HABERLER>SPOR
10 Ağustos 2021 Salı - 11:39

Özgökçen Erzurum kampını değerlendirdi

Takımın Konya’da 28 Haziran’da kampa başladığını ve daha sonra Erzurum’a kampa gittiğini söyleyen Fatih Özgökçen, “Hocamızla yaptığımız değerlendirmeler neticesinde çok faydalı bir kamp olduğunu söylediler.' dedi

Özgökçen Erzurum kampını değerlendirdi

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen transfer çalışmalarının hızlandığını belirterek, takıma maksimum fayda sağlayabilecek oyuncular üzerinde durduklarını söyledi. Teknik Direktör İlhan Palut ise, doğru isimlerle transferi kapatmayı hedeflediklerini söyleyerek, “Aslında istesek transferi çoktan kapatmış bir kulüp olabilirdik ama bu noktada doğru oyunculara gitmek lazım” dedi.
Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ve Teknik Direktör İlhan Palut, medya mensuplarıyla bir araya geldi. Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Özgökçen ve Teknik Direktör Palut açıklamalarda bulundu. Takımın Konya’da 28 Haziran’da kampa başladığını ve daha sonra Erzurum’a kampa gittiğini söyleyen Fatih Özgökçen, “Hocamızla yaptığımız değerlendirmeler neticesinde çok faydalı bir kamp olduğunu söylediler. Orada Antalyaspor'la hazırlık maçı yaptık, Erzurumspor’la yaptık. En nihayetinde de takımın dönüşü akabinde dün Alanyaspor’la bir hazırlık maçı yapıldı. Tabii bu maçlar takımların eksiklerini görme açısından faydalı oluyor. Ama net bir kanaat bildirme değildir. Her takımın kendine göre eksiklikleri ortaya çıkıyor. Bu eksiklerin nasıl giderilebileceği yapılan değerlendirmeler ile sübuta eriyor. Ben dün ilk defa seyrettim takımı. Tabii ki eksiklerimiz var. Taraftarlarımız da söylüyor, inşallah o eksiklikleri tamamladığımız takdirde bir kolej havasında takım oluşturulduğunu görebileceğimizi umut ediyorum. Bu noktada hızlı bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Tabii bu dönem 100. yıl, bu noktada çalışmalar devam ediyor. İlk maç Sivasspor’la. Sivasspor iyi bir ekip. Oturmuş bir kadrosu var. Yeni takviyeler de yapıldı. Avrupa Kupası’nda da ülkemizi başarıyla temsil ediyor. Biz Avrupa noktasında da kendilerine başarılar diliyoruz. İnşallah gelecek Pazartesi günü deplasmanda sezonu açıyoruz, başarılı bir skorla dönmeyi arzu ediyoruz. Tabii ki futbolda her zaman galip gelmeyi isteriz. Ne olursa olsun sportif başarı her zaman için önemli. Bunun için mücadele edeceğiz, ediyoruz. Daha güzelini yapmak için de çaba sarf edeceğiz” dedi.
Transfer çalışmaları hakkında konuşan Başkan Özgökçen, “Konyasporumuza maksimum fayda sağlayabilecek kimse onun üzerinde duruyoruz. Bu da belli bir süreci gerektiriyor. Çalışmalar şu anda daha hızlandı. Çünkü artık lig de başlayacak. Birinci tercih hazır olanlar, hazır olmaz ise elimizdeki mevcutlarla başlayıp daha sonra takviyeyi yapmak. Bunun da çok gecikmesini istemiyoruz. Kanat bölgesinde de çalışmalar devam ediyor. Kanat belki forvetten daha önce sonuçlanır diye tahmin ediyorum. Ama neticelenmeden belirli bir aşamaya gelmiş olsa bile sözleşme imzalanmadan açıklanması çok doğru olmuyor” şeklinde konuştu.
“İLHAN PALUT KONYASPOR’UN TEKNİK DİREKTÖRÜDÜR VE DEVAM EDECEKTİR”
Özgökçen, Teknik Direktör İlhan Palut ile yönetim arasında sorun olduğu yönündeki iddialarla ilgili soruya ise, “İlhan Hocaya biz tamamen güveniyoruz, ekibine de güveniyoruz. Hele şu aşamada İlhan Hocayla yönetim kötü olsa bile şu anda bu iş yapılacak bir iş değil. Bunu çok net olarak belirtiyorum. Hocamızla inşallah biz başarı sağlayacağız. O noktada herhangi bir şüphe yok. Ortaya biri bir şey atıyor, ondan sonra temizlemeye çalışıyoruz. Bu tür şeylere ben çok itibar etmiyorum. İlhan Palut Konyaspor’un teknik direktörüdür ve devam edecektir” cevabını verdi.
“UFAK TEFEK GECİKMELER, ZORLUKLAR BİZİ BU NOKTAYA ASLA TAŞIMAZ”
İlhan Palut da yönetim ile aralarında herhangi bir sorun olmadığını kaydederek, “Öyle bir problem yok. Evet hepimiz isterdik ki transferlerimiz en erken düzeyde tamamlansın. Erzurum’dan itibaren beraber çalışalım, hazırlık maçlarında hepsini tam kadro oynatalım ama bazen transferde istediğiniz hedeflere istediğiniz hızda ulaşamıyorsunuz. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim, aslında istesek transferi çoktan kapatmış bir kulüp olabilirdik. Ama bu noktada doğru oyunculara gitmek lazım. Takımımıza direkt katkı sağlayacak oyunculara gitmek lazım ve direkt gittiğimiz oyuncuların da transferi bazen bugünden yarına çözülmüyor. Evet şu anda eksiklerimiz var. Bunun için yönetimimizle çalışmaya yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Erken olmasındansa doğru isimlerle transferi kapatmak bizim temel hedefimiz. Sorun noktasına geldiğimiz zaman hele ki ayrılma noktasındaki büyük bir kriz hiç aklımızın ucundan geçmeyen bir şey. Özellikle benim kendi ruhum savaşan, elindekiyle en iyisini yapmaya çalışan, bütün futbolculardan yüksek potansiyeli almaya çalışan bir antrenörüm. Ufak tefek gecikmeler, zorluklar bizi bu noktaya asla taşımaz. Öyle bir durum yok” ifadelerini kullandı.
Ligin ilk maçlarının her takım için zor olduğunu ifade eden Palut, “Biz çok iyi bir şekilde hazırlanacağız. Güçlü bir takımla oynayacağımızı biliyoruz ama biz de kendimize güveniyoruz. Çok iyi mücadele edeceğiz. Bir planımız var onu uygulamaya çalışacağız. İnşallah iyi bir sonuç alırız” diye konuştu.

 
Akdağ kaplıcaları yoğun ilgi görüyor
 
Son anda kurtuldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Murat Uçar Ankaragücü’nde
2020 – 2021 sezonunda Erzurumspor’da forma giyen ve kazanılan maçlarda ...
Erzurumspor taraftarıyla güçlü
Erzurumspor’un geçen sezon süper ligden düşmesindeki temel etken evindeki ...
Erzurumspor Menemen karşısında maç kaybetmedi
Erzurumspor TFF 1’inci Lige 15 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynayacağı ...
 
Erzurumspor’dan Çakıroğlu ve Sürmeli’ye kutlama mesajı
Erzurumspor Kulübü yayımladığı mesajıyla  Tokyo 2020  olimpiyatlarında ...
Erzurumsporlu olmak için ter döktüler
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, düzenlenen futbol etkinliğiyle altyapı ...
Emircan Altıntaş Erzurumspor’da
Erzurumspor yeni sezon hazırlıklarını ara vermeksizin sürdürüyor. Hazırlık ...
 
Mete Gazoz rol modelleri oldu
Erzurum bu hafta Ardahanlı öğrencileri ağırladı. Iğdır, Kars Van’ın ardından ...
Konyaspor Erzurum kampını tamamladı
Yeni sezonun 3. etap hazırlıklarına Konya’da yeniden başlayan Konyaspor’da oyuncular testten geçti.
Yaz spor okulları yoğun ilgi görüyor
Ülke genelinde 1 yılı aşkın süredir devam eden korona virüs pandemisi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva