ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>SPOR
22 Temmuz 2014 Salı - 18:15

Özdilek, ‘Türk futbolcular çok değerli olmaya başladı’

Erzurum Palandöken yüksek irtifa kamp merkezinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor, Süper Lige iddialı hazırlanıyor.

Özdilek, ‘Türk futbolcular çok değerli olmaya başladı’

 AHMET AKBUĞA - E.MEHMET YILMAZ

 ERZURUM (İHA) - (ÖZEL HABER) Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, yeni sezondaki Rizespor’un hedeflerini açıklayarak, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve son zamanlarda Türk futbolcularının çok değerli olmaya başladığını söyledi.

 Erzurum Palandöken yüksek irtifa kamp merkezinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor, Süper Lige iddialı hazırlanıyor. Günde çift antrenmanla çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Karadeniz ekibinde futbolcularda morallerin yüksek olduğu gözlenirken takıma yeni transferlerin yapılması bekleniyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, yeni sezonda Çaykur Rizespor’un hedeflerini, yapılacak olan transfer çalışmalarını  anlattı.

İHA muhabirine transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Süper Lige bakıldığında bir iki takım haricinde hiç kimsenin fazla transfer yapmadığını söyledi. Özdilek, “ Süper Lige baktığımı zaman bir veya iki takımın dışında kimsenin çok fazla transfer yaptığını göremiyoruz. Bir çok takım mevcut kadrosunu koruyarak yola devam edecek ama bir iki takım ciddi anlamda transfer yaptılar. Bizim avantajımız geçen sene yeni çıkan ve yeni kurulmuş olan takımın potansiyel olarak bu sene çok daha üzerine koyacağını düşünerek yola devam ediyoruz ki bu çalışmalarda bunu destekleyen unsurlar görmek bizi mutlu ediyor. Elimizde 7 tane yabancı var yani 5+2. Dolayısıyla sırf oyuncu almak için almak gibi bir lüksümüz yok Elimizdeki oyuncuları doğru değerlendirmek zorundayız. Yeni sezonda bu ligi çok iyi bilen ve performansları herkes tarafından bilinen 2 oyuncu katılması takımın potansiyelini biraz daha artırdı.“ dedi.

 TÜRK FUTBOLCULAR ÇOK DEĞERLİ OLMAYA BAŞLADI

 Transfer çalışmaları konusunda aceleci davranmadıklarını belirten teknik direktör Mehmet Özdilek, takımdaki eksiklikleri görüp ona göre hamle yapacaklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti.” Eksikleri görüp eksiklere göre hamle yapmak çok önemli. Yabancı oyuncu kriteri çok önemli ama o konuda çok aceleci değilim açıkçası bünyemize uyacaksa bize uyum sağlayacaksa olabilir ama almak için gibi bir düşüncem yok. Türk oyuncu olarak bir iki oyuncuyu daha kadromuza katmak istiyoruz ve bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor ama süper ligde artık bir Türk oyuncuyu bir kulüpten başka bir kulübe transfer edip almak kolay değil. Aynı şeyler bizim takımımız içinde geçerli bizden de oyuncu almak kolay değildir. Çünkü Türk oyuncular çok değerli olmaya başladı.”

ÇAYKUR RİZESPOR BU SEZON FARK YARATACAK

 Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “ Türkiye’de futbola nasıl başladığının değil nasıl bitirdiğin önemlidir. Dolayısıyla lig maratonunu çok uzun bir süreç olarak kabullenmek lazım. Bu sezonda hiçbir maçı kolay kaybetmeyeceğiz. Kazanmak içinde her türlü mücadeleye saha içerisinde vereceğiz. Karadeniz insanı hep kazanmaya odaklıdır hep kazanmak ister ama futbolunda gerçeklerinin dışına çıkmamak lazım. Bende hayatımda çalıştığım takımlarda hep kazanmaya odaklı oynatmaya çalışan bir teknik adamım. Futbolda hep kazanmazsınız ve hep kaybedemezsiniz ama çok büyük gelgitler olmayacaktır. Bunu söylerken de en büyük destekçim oyuncularımın enerjileridir. Oyuncularımla çalıştığım süredeki onların istekleri, arzuları beni cesaretli konuşmaya yitiyor. Dolayısıyla ben Rizespor’un bu sene biraz daha fark yaratacağını düşünüyorum. Türkiye Süper Ligi mücadele gücü düzeyi çok yüksek bir lig. Dolayısıyla bu mücadelenin içerisinde bizde bu mücadeleye cevap verecek kadar yürekli olacağız saha içerisinde.Biz rakiplerden çok kendimizin neler yapabileceğine odaklanacağız.Çünkü bizim yapacaklarımız rakiplerimizin yapacaklarından çok daha önemlidir.” diye konuştu.

 
‘Dualarımız Gazzeli kardeşlerimizle olacak’
 
‘Gazze için dua zamanı’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dünyaca ünlü buz pateni antrenörü Mishin Erzurum’da
Dünyaca ünlü olan birçok olimpiyat şampiyonu yetiştirmiş artistik buz ...
B.B.Erzurumspor'un maç takvimi açıklandı
RECEP DAĞ-Spor Toto 3. Lig fikstürü çekildi . B.B.Erzurumspor ilk maçını ...
Alanyaspor Erzurum’da kamp yapacak
PTT 1. Lig’in yeni takımı Alanyaspor, hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdürüyor.
 
İlhan Mansız ilgi odağı oldu
Buz Pateni Milli Takımı ve Erzurumlu sporcuların artistik buz pateni gösterisi ...
İBB’nin adresi değişmedi
Son yıllarda Erzurum’u kamp merkezi haline getiren İstanbul Büyükşehir ...
Erzurum’daki maçlar TRT Spor’dan yayımlanacak
Çaykur Rizespor, Akhisar Belediyespor, Kayseri Erciyesspor ve Gürcistan ...
 
Çaykur Rizespor, Beşiktaşlı Ömer’in peşinde
Murat Duruer ve Giray Kaçar’ı kadrosuna katarak transfer çalışmalarını ...
Samsunspor, Fenerbahçeli Recep Niyaz’ın peşinde
Yönetime liste verdiklerini belirten teknik direktör Erhan Altın, Fenerbahçe'den ...
Oumar Nıasse, Lokomotif Moskova yolunda
Akhisar Belediyespor’un önemli gol silahlarından Oumar Niasse, Lokomotif Moskova yolunda.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva