ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SİYASET
3 Mart 2019 Pazar - 16:15

Öz’den Cumhur İttifakı Coşkusuna teşekkür

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Erzurum mitinginin, başlı başına bir coşku ve samimiyet öyküsü olarak kayıtlara geçtiğini söyledi.

Öz’den Cumhur İttifakı Coşkusuna teşekkür

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Erzurum mitinginin, başlı başına bir coşku ve samimiyet öyküsü olarak kayıtlara geçtiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Erzurum’da gerçekleştirilen seçim mitinginin yankıları sürerken, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz de, konuyla ilgili olarak bir teşekkür mesajı yayımladı.

Yoğun kar yağışı ve tipiye rağmen Erzurum halkının coşkusu ve büyük ilgisiyle karşılaşan mitingi bir “Samimiyet öyküsü” olarak nitelendiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “Erzurum mitingi, bu kutlu davaya gönül vermiş olanların, hangi şart ve koşulda olursa olsun Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacaklarını bir kez daha göstermiştir” dedi.

Mesajında, olumsuz hava koşullarına rağmen mitinge akın eden Erzurum halkının, AK davanın lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, yürek kapılarını ardına kadar açtığını ifade eden Başkan Öz, “Erzurum halkı, 17 yıldır yüreğinin başköşesinde konuk ettiği Cumhurbaşkanımızla coşkulu bir buluşmaya daha imzasını attı. Kış şartları dolayısıyla mitinge katılamayan binlerce hemşehrimiz oldu ama buna rağmen İstasyon Meydanı’ndaki heyecan, coşku, samimiyet ve muhabbet görülmeye değerdi. Bembeyaz karlar altındaki İstasyon Meydanı, millet ve milletin bekası için çarpan yüreklerle ısındı; Dadaşlar, ilk günkü aşk ve ilk günkü heyecanla Erzurum’da yine tarihi bir gün yaşattı. Dolayısıyla bu buluşma sadece bir miting olarak değil, kayıtlara aynı zamanda samimiyetin öyküsü olarak da geçti” diye konuştu.

Erzurum’un, cesareti, kararlılığı, samimiyeti, tarzı ve duruşuyla “Milletin Adamı” övgüsüne mazhar olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı en güzel biçimde ağırladığını kaydeden AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “Cumhurbaşkanımız Erzurum’da çok önemli mesajlar verdi. Millete rağmen siyaset yapanlar ve milletin yarınlarına zillet komploları kuranları Dadaşlara şikâyet etti. Liderimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerine dinamit koymaya çalışanlara, yine Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan bu şehirden seslendi. Milli Mücadele meşalesini yakmış olan Erzurum’da, o gün Cumhurbaşkanımızın lisanıyla yükselen ses, aslında bundan 100 yıl önce, yani Erzurum Kongresi’nde yükselen sesle aynı sesti. O ses, vatanın bölünmez bütünlüğüne kast edenlere bu milletin asla geçit vermeyeceğini haykıran sesti. O ses, her türlü şer ve zillet yapılarınca kurulan tuzak ve tezgâhların, bu milletin iman dolu göğsünde paramparça olacağını haykıran sesti. Ve o ses, 27 Mayıs’ta, 12 Eylül’de ve 28 Şubat’ta milletin iradesini ayaklar altına alanların, 15 Temmuz’da karşılaştıkları engeli hatırlatan sesti. Kısaca Erzurum o gün Cumhurbaşkanımızın sesine ses verdi, destek verdi ve Milletin Adamına ‘Senin yanındayız’ dedi. O gün meydanda erlik vardı, dirlik vardı, beraberlik vardı. Ve o gün herkes sustu, meydan konuştu, Türkiye dinledi” ifadelerini kullandı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, mesajında şunları kaydetti:

“Cumhur İttifakı coşkusunun zirveye tırmandığı mitingimize katılarak Cumhurbaşkanımıza verdiği desteği bir kez daha gösteren yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza, hanımefendilerimize, genç kardeşlerimize, partimizin üst düzey yöneticilerine, bakanlarımıza, milletvekillerimize, MHP’li yöneticilerimize ve Ülkücü kardeşlerimize, güvenlik güçlerimize ve basınımızın güzide temsilcilerine teşekkürü bir borç biliyoruz. Erzurum’da bir demokrasi şölenine dönüştürdüğümüz mitingimizin organize edilmesinde emeği geçen tüm teşkilatlarımıza, gençlik ve kadın kollarımıza, AK davaya gönül vermiş olan partimizin tüm mensuplarına ayrıca minnettarız.”

 
Çakır: ‘Takdire şayan bir dayanışma var’
 
Engelliler Meclisinden Erzurumspor’a destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Cumhur ittifakı, ahde vefa ittifakıdır’
Milletvekili Aydemir, ‘Ak vicdanlı Dadaşlar hakkı teslimde adeta yarışıyor. ...
ETB, Uçar’ı ağırladı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Yakutiye Belediye Başkan ...
Erzurum’dan Tarsus’a siyasi destek
“Cumhur İttifakı demek vatan demektir” diyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket ...
 
Erdoğan: “2,5 milyon işsize istihdam sağlayacağız”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümetleri döneminde 9 milyon yeni ...
Aydın: ‘Önce beka’
Aydın, ‘Cumhur ittifakının başarılı olması kaçınılmazdır başarılı olması ...
Palandöken’de zirve yatırım
Palandöken Belediyesi tarafından Yıldızkent’e yapılan ve Mart ayında hizmete ...
 
Sekmen: “AK Parti belediyecilikte de çığır açmıştır”
Erzurum Cumhuriyet Caddesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.
Aydemir: 'Dadaşlar ‘Önce istikrar’ diyor’
Aydemir, Dadaşların genel yönetimde olduğu gibi yerel yönetimde de istikrar ...
AK Parti Palandöken SKM açıldı
Erzurum AK Parti Palandöken İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi partililerin yoğun ilgisiyle açıldı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva