ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>GUNCEL
22 Şubat 2017 Çarşamba - 16:52

Öz: "Kurulan tezgahları tek tek bozuyoruz"

25 Şubat tarihinde Genel Merkezi'nde yapılacak törenle referandum çalışmalarına start verecek olan AK Parti'de çalışmalarına öncesinde başlayan İl Başkanı Mehmet Emin Öz Uzundere'deydi.

Öz:  Kurulan tezgahları tek tek bozuyoruz

Beraberinde il yönetiminden Şakir Atalay, Metin Barlak, İsmail Gülesin, Seyman Narman, Selçuk Koç, Hacı Bayram Çeliker, Enver Mutlu, Ahmet Gül, Ali Kemal Şahin Türk, Abdurrahman Oğuz ve Muhammet Mazlumoğlu ile birlikte Erzurum’un Uzundere ve Tortum ilçelerini ziyaret eden Başkan Öz, ilçe yönetimlerinden performanslarının ötesinde bir çalışma beklediklerini söyledi. İlk durak olarak Uzundere İl Başkanlığına giden Öz ve beraberindekiler Ak parti İlçe Başkanı Fatih Ertek'in misafiri oldular.
Başkan Ertek, "Bu gün yapılan yönetim kurulu toplantısındaki konumuz da Cumhurbaşkanlığı referandum çalışmaları konusunda nasıl bir çalışma yapılacak. Niçin evet niçin hayır, bunu tartışıp fikirlerimizi ortaya koyacaktık. Sonra da sahaya ineceğiz. Sizin teşvikleriniz bizleri memnun etti. Uzundere ilk defa bir il başkanını ilçemizde ağırladık. Memnun olduk" dedi.
"Kurulan tezgahları tek tek bozuyoruz"
Türkiye'de her on yılda bir yapılan darbelerle demokrasinin yok sayıldığına dikkat çeken Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet emin Öz, seçimle gelerek görevlendirilen Başbakanların bile asıldığına dikkat çekti.
Öz, "Ülkemizde ne yazık ki iki yüzlülük sergileyen toplumların varlığını görmekteyiz. Başbakan Menderesi protesto ettiler. Askerleri Amerikan uşağı diye hakaret ediliyor, askerler geldiği zaman bu sefer askerlere sarılıyorlar. Sıkı yönetim komutanı çocukları Davut Paşa Kışlasına götürerek top oynuyor. Hepsi serbest bırakılıyor. Aynısını gezi olaylarında yaşadık. Nasıl bir tezgah hazırlanmıştı, görün bilin. Cumhurbaşkanı o zamanlar Başbakan’dı ve yurt dışındaydı. Başbakan yurt dışından gelene kadar adeta ülkeyi esir almışlardı. Siz nerede böyle karizmatik bir lider bulacaksınız ki. Devlet sıkıştığı zaman gelip kurtarsın. Bakın Amerika'nın başına kim gelirse gelsin. Seçilen adam mecbur işler varsa yapmak zorunda. Çizginin kenarına çıktığı zaman hemen uyarılıyor. Gizli toplantıların yapıldığını hepimiz biliyoruz. Günde on beş, yirmi adam ölürdü. 1983 yılında ilk defa Turgut Özal çıktı dedi ki Devlet çok sıkıntıda, bu düzen böyle gitmemeli. Turgut Özal ne yapardı, askerleri mayo ile karşılardı. Yapılan o gerilimi sırf kırmak için. Deniz Baykal çıkıp bu ülkenin tapusu elden gidiyor, tapunuza dikkat edin diyor. Bu tapu bu ülkenin vatandaşlarına aittir. Deniz Baykal ve yanındakilere değil" dedi.
Hancı; tortum kendi rekorunu kıracak
Daha sonra Tortum ilçesine giden il yönetimi Tortum İlçe Başkanı Ömer Hancı, tarafından karşılandı. İlçe Başkanı Ömer Hancı konuşmasında ‘’ İl yönetimi olarak hoş geldiniz. Heyecanımız yenilendi. Tortum’da yüzde 85 oyla birinci olmuştuk. Bu başarımızı referandum da yenileyeceğiz. Cumhurbaşkanlığı referandum seçimlerinde hedefimiz yine yüzde 95 ve üzeri oyla Allah kısmet ederse birinci olmayı hedefledik. Ülkede ilk beşe girmeyi hedefliyoruz. Kapı kapı, ev ev dolaşıyoruz, çalışmalarımızı yapıyoruz. Nüfus olarak 15 bin olduk. Bunlardan 800 den fazlası göç verdi. Ayrıca doğalgazın ilçemize getirilmesi bizleri ayrıca memnun edecek. Parke taşların yapımı ve bakımı yine devam ediyor" diye konuştu.
İl Başkanı Mehmet Emin Öz konuşmasında “ilçemize gelirken hayli çekiniyoruz, çünkü ilçe başkanımız hayli dersine çalışmış durumda. Bu bizleri memnun ediyor. Bir dosya getirdi, takipçi olduğunu gördük. Türkiye bazen, tahterevalli gibi. Bir denge problemi oluyor. Yakın tarihte olan Feto dalgalanması oldu. Kim esnafsa bu bile etki edildi. Göç bile bunun etkisi oldu. Hepsinin sebebi uzun zamandır hükümetlerin birlikte olmaması. Avrupa'ya her benzememizde batı biraz daha uzağa gitti. O ideale gittikçe kızıl elma misali ona yaklaştıkça o elmayı bizim elimizden almaya çalıştılar. Yorulduk, ve bizleri yordular. Önümüzdeki dönem çok önemli. Büyük bir fırsat “ dedi.
Tortum İlçe Belediye Başkanı Hasan Çakmak makamında ziyaret edildi. Belediye Başkanı Hasan Çakmak konuşmasında, "Mukaddes topraklara hoş geldiniz. İnşallah bir başlangıç olur ve devamı gelir. Bizler bir ekibiz. Hedef hepimizin. Asıl amaç aziz millete layık hizmeti sunmak. Tortum ilçe olarak 57 mahalle, 15 bin nüfusumuz var. Yazın bu nüfus iki veya üç katıda çıkıyor. Bizim nüfusumuz bakıldığı zaman batıda bir sitenin nüfusu. Gel gör ki iki mahalle arasında 100 km var" diye konuştu.

 
Çat Belediyesi Sekmen'i ağırladı
 
'Bu maçın telafisi yok'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir, “Değişikliklerin merkezinde millet var”
 AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ESAV Ankara Erzurumlular ...
EYOF Sokağı öğrencilerin ilgi odağı oldu
Atatürk Üniversitesi Kampüsü’nde yapılan Buzdan EYOF Sokağı yoğun ilgi görüyor
MÜSİAD üyeleri dost meclisinde buluştu
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi üyeleri, ...
 
Büyükşehir Belediyesine Kamusal Alan Ödülü
Süs Bitkisi ve Peyzaj Mimarlığı sektörünün prestijli ödülü olan 'Plant ...
'İzlediğim en iyi EYOF organizasyonuydu'
2017 Avrupa Kış Olimpik Oyunları (EYOF) için Erzurum’a gelen Saraybosna ...
Büyükşehirde Muhtarlar Buluşması
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, muhtarlarla istişare toplantılarını sürdürüyor
 
Palandöken Belediyesinde toplu sözleşme sevinci
Palandöken Belediyesi ile Hizmet-İş sendikası arasında bir süredir devam ...
EYOF 2017 Erzurum, Avrupa spor gündeminde
EYOF 2017 Erzurum'un üçüncü gününde (15 Şubat) beş farklı branşta 14-18 ...
Sekmen Aziziyeli muhtarları dinledi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye ilçesindeki mahalle ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva