ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Seyir halindeki otomobil alev aldı
Seyir halindeki otomobil alev aldı
Okul servisinin çarptığı öğretmen ağır yaralandı
Okul servisinin çarptığı öğretmen ağır yaralandı
Kadına yönelik şiddetle mücadelede kararlılık
Kadına yönelik şiddetle mücadelede kararlılık
Emniyet Müdürlüğünden seçim uyarısı
Emniyet Müdürlüğünden seçim uyarısı
İşte 2019 Erzurum seçim en’leri
İşte 2019 Erzurum seçim en’leri
HABERLER>GUNCEL
23 Eylül 2012 Pazar - 16:02

Oto terminali 2013’e kaldı

Mevcut terminal alanı karşılığında MNG Holding tarafından yaptırılan Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin 2013 yılında hizmete açılacağı açıklandı. Bu yıl bitirilmesi planlanan, 2013’te hizmete açılması öngörülen terminal inşaatı 67 bin metrekare üzerinde gerçekleştiriliyor.

Oto terminali 2013’e kaldı

ERZURUM (İHA) - Mevcut terminal alanı karşılığında MNG Holding tarafından yaptırılan Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin 2013 yılında hizmete açılacağı açıklandı. Bu yıl bitirilmesi planlanan, 2013’te hizmete açılması öngörülen terminal inşaatı 67 bin metrekare üzerinde gerçekleştiriliyor.
BÜYÜKŞEHİR’DEN TERMİNAL AÇIKLAMASI

Erzurum’da şehirlerarası yolcu taşımacılığına yepyeni bir vizyon kazandıracak olan Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yapım çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Yapımını MNG Holding’in üstlendiği Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali, çevre düzenleme çalışmalarının ardından Erzurum’un hizmetine sunulacak. 67 bin metrekare alan üzerinde kurulan yeni terminalde aynı anda giriş ve çıkışın yapılabileceği 29 adet peron, araç yıkama ve bakım istasyonlarının yanı sıra yolcuların tüm ihtiyaçlarına cevap verilebilecek nitelikte sosyal donatılar da bulunacak.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum’a yakışır nitelikte ve modern bir görünüme sahip olacak ‘Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi. Küçükler, “Otogarımız çok kısa bir süre içerisinde tamamlanacak ve Erzurum’un ulaşım vizyonunu tamamen değiştirecek” dedi.
KÜÇÜKLER: YENİ TERMİNALİMİZ, ERZURUM’UN GÜLEN YÜZÜ OLACAK…
Erzurum’da uzun yıllardır kullanılan mevcut otogarın artık ihtiyaçlara cevap veremez hale geldiğini, bununla birlikte modern şehir standartlarının da çok altında olduğuna dikkati çeken Başkan Küçükler, Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin, Erzurum’un yeni gülen yüzü olacağını dile getirdi. Yolcuların her türlü ihtiyacı düşünülerek tasarlanan projenin, Erzurum’da ulaşım hizmetleri sektörüne yepyeni ve çağdaş bir vizyon kazandıracağını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali”nin, yolcu peronlarından sosyal donatılarına, araç bakım istasyonlarından otoparkına varıncaya kadar çeşitli niteliklere sahip olacağını belirtti.
YENİ TERMİNALİN ARDINDAN İKİZ KULELER İÇİN DÜĞMEYE BASILACAK
Yüklenici firmadan önümüzdeki ay içerisinde teslim alınacak olan Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin, Erzurum’a kazandırılacak olan 210 milyon dolarlık MNG yatırımı için önadım olacağını hatırlatan Başkan Küçükler, “Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yapımı tamamlanır tamamlanmaz, mevcut otogarı yıkacak ve İkiz Kuleler Projesi için düğmeye basacağız. Çünkü söz konusu proje, mevcut otogarın bulunduğu Terminal Caddesi bölgesinde hayata geçirilecek” şeklinde konuştu.
Öte yandan Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin profesyonel bir işletmecilik mantığıyla hizmet vereceğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Mevcut otogar ve taşımacılık sisteminden kaynaklanan tüm sorunlar, bu projemizle tarihe karışacak” diye konuştu

 
Akdağ’dan iddialara tepki
 
Akdağ'dan 2'inci OSB müjdesi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ensar 24 Eylül 2012 Pazartesi 08:56

Süleyman kardeşim terminal bir yere yapılıyorsa oraya belediye toplu taşıma hizmeti sunacaktır. Eski terminal binası gelecekte alan sınırlaması dolayısıyla hem ihtiyacı karşılayamaz hemde konum itibariyle otogarlar şehrin merkezinde olmamalı. Herkesin aklı irfanı yerinde merak etme

Yorumu oyla      6      4  
Süleyman Erçik 23 Eylül 2012 Pazar 16:13

eski terminal binası şehir içindeydi, insanlar taksi parası vermeden başka vesait kullanmadan gidebiliyordu, yeni terminal ta havaalanı yolunda, bir yolcu en az 50 tl taksi ücreti verecek. ben bir erzurumlu olarak merak ediyorum, eski terminalin neyi eksikti de bunu yaptılar. uykusuz belediye başkanı oldu, önceki belediye başkanlarının eserlerini özelleştirip sattı, küçüklerde devrederek hizmetleri siliyor, bu ne iştir, bu erzurumun aklı, irfanı nerede?

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öztürk’ten Oltu çıkarması
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Ardahan gezisi sonrası Oltu’da mola ...
Merve Edirne’ye uğurlandı
Erzurum’da dün polis memuru eski erkek arkadaşının tabancasından çıkan ...
Böylesi ne duyuldu, ne görüldü
Erzurum’da işyerinden çaldıkları kerestelerle kendilerine villa yapan ...
 
‘Açım’ dedi, kendini yaraladı
Erzurum'da zabıta ekiplerince at arabasına el konulan şahıs, valilik önünde ...
Otomotivde Cindilli damgası
Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün; Cindilli Otomotiv çalışanlarına ...
Polis memuru dehşet saçtı: 2 ölü
Erzurum’da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru, yolda ...
 
Emek'ten yardım uyarısı
Abdurrahman Gazi Vakfı yönetimince yapılan yazılı açıklamada, Erzurum'da ...
Güllüce Dadaş coşkusunu paylaştı
Maltepe’de hizmet veren Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı ...
HSYK kararları yayımlandı
Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanlığı’nın (HSYK) 87 yeni hakim ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva