ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>SİYASET
28 Eylül 2016 Çarşamba - 16:09

Orhan: 'Hizmet Şiarımız; Ak Belediyecilik'

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 24. Dönem Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Orhan:  Hizmet Şiarımız; Ak Belediyecilik

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 24. Dönem Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti. AK Parti İl Başkan Yardımcıları Sedat Özaras ve Salih Yeşilkent ile Aziziye İlçe Başkan Yardımcıları Murat Düzyurt ve Süleyman Baykal’ın da eşlik ettiği Mehmet Geldi, Başkan Orhan’dan belediyenin yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yerel Yönetim Başkan Yardımcıları olarak sorumluluk bölgelerindeki belediyeleri ziyaret ederek hizmet alanlarını yerinde görmek, sorunlarını ve beklentilerini yerinde istişare etmek amacıyla yola çıktıklarını belirten Geldi, bu kapsamda Erzurum ve ilçe belediyeleriyle fikir alış-verişinde bulunduklarını, hizmetlerin aksamadan yürümesi noktasında yapılması gerekenlerle ilgili brifing aldıklarını kaydetti.

Erzurum’da da Büyükşehir Belediyesi’nden başlayarak AK Parti’den seçilmiş belediyeleri ziyaret ettiklerine vurgu yapan Geldi, “Bu kapsamda ziyaret ettiğimiz Aziziye Belediyesi’nde de genç belediye başkanımızdan çalışmalarıyla ilgili bilgi aldık. Belediye başkanımızın gençliğin verdiği enerjiyle, halka hizmet noktasında ciddi mesafe aldığını yerinde müşahede ettik. Erzurum açısından stratejik önemi büyük olan ve şehrin giriş kapısı olması hasebiyle bir anlamda şehrin aynası konumundaki Aziziye ilçemizde ciddi bir hizmet hamlesi başlamış durumda. Belediye başkanımız yaptığı çalışmalar ve ak belediyeciliğin yüklediği misyonla birlikte marka belediyeler kervanında yerini almıştır. Kendisine başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi’yi ilçesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ak hizmet anlayışı, çağdaş ve modern belediyecilik ufkuyla hizmet üretiyoruz.” dedi.

İlçede bir değişim ve dönüşüm süreci başlattıklarını, başta kentsel dönüşüm olmak üzere, sosyal, kültürel ve sportif belediyecilik bağlamında bir hizmet hamlesi gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Orhan, “Kentsel dönüşümle Ilıca bölgemizi etaplar halinde yeniden inşa ediyoruz. Şuanda Eski Mahalle bölgesinde yapımı süren 340 konut, 114 işyerini yılsonuna kadar hak sahiplerine teslim edeceğiz. Bahçelievler bölgesi için TOKİ ile ön protokol imzaladık. Ilıca’da kültür merkezi ve belediye hizmet binası inşaatı ile birlikte 25 bin metrekarelik dev mesire alanı çalışmaları devam ediyor. Erzurum’da bir ilke imza atarak Dadaşkent’te oyun havuzlu parkımızı yeni yaptığımız parklarla birlikte halkımızın hizmetine sunuyoruz. Dadaşkent semt pazarı projesinde kamulaştırmalar tamamlandı, gençlik merkezi için ihale süreci başladı. Mahalle statüsündeki 69 köyümüzden yarısının köy konağı ve taziyeevi ihtiyaçlarını giderdik, yine bu köylerimizi çocuk oyun gruplarıyla tanıştırdık. İlçemize bir nikah salonu kazandırdık. Mesleki eğitim kurslarının yanısıra istihdam ve üretime yönelik kurslarla sosyal belediyecilikte marka atılımlar gerçekleştiriyoruz. Eğitim yatırımları kapsamında, ilçemizdeki okulların fiziki imkanlarını iyileştiriyor, çocuklarımıza eğitim materyali desteğinde bulunuyoruz. Sportif bağlamda Erzurum ve Doğu’nun süper liglerdeki tek temsilcisi olan Termalspor’umuzla Hentbol Süper Ligi’nde temsil ediliyoruz. Erzurum’un termal turizmde vizyon ilçesi konumundayız. Yeni termal yatırımlarla bu amaca hizmet etmenin yanında mevcut tesislerimiz de kaplıca turizminde marka haline getirme yolunda önemli adımlar atıyoruz.” ifadelerini kullandı. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, Başkan Orhan’a misafirperverliği ve sunumu için teşekkür ederek belediyeden ayrıldı.

 
Erzurum’da KOBİ’ler için büyük fırsat
 
Ağrı yolunda kaza: 6 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken Belediyesi Geldi’yi ağırladı
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Milletvekili ...
Aydemir: ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’
Erzurum Yıldız Kent’te bulunan bir sevgi evini ziyaret eden Erzurum Milletvekili ...
Tarıkdaroğlu’na yeni görev
AK Parti eski Erzurum Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, Çalışma ve ...
 
Korkut’un engelli yaklaşımına övgü
Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği Başkan ve üyeleri Yakutiye Belediye ...
Güneş'ten ABD ve İsrail'e tepki
Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Dursun Güneş, başta ABD olmak üzere ...
Aydemir: ‘Önceliğimiz Hakkın Rızası, halkın duasıdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir AK Belediyeciliğin yerel ...
 
Aydemir’den çözüm odaklı yaklaşım
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Yeni seçilen Erzurum Şoförler ...
Erenler Alevi Bektaşi Derneği’nden Sekmen’e teşekkür
Erzurum Erenler Alevi Bektaşi Kültür ve Dayanışma Derneği Üyeleri, Erzurum ...
Ömeroğlu'ndan, Kılıçdaroğlu'na tepki
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva