ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Dal’dan başkent mesaisi
Dal’dan başkent mesaisi
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
HABERLER>BÖLGEDEN
28 Ocak 2019 Pazartesi - 16:26

Orhan: 'Gönül Belediyeciğinden taviz vermeyeceğiz'

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti tarafından yeniden Aziziye ilçesinin adayı gösterilmesi münasebetiyle teşekkür mesajı yayımladı.

Orhan:  Gönül Belediyeciğinden taviz vermeyeceğiz

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti tarafından yeniden Aziziye ilçesinin adayı gösterilmesi münasebetiyle teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Orhan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Halkımızın duası, Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezimizin takdirleriyle ilçemize hizmetkar olmak üzere yeniden belediye başkan adayı gösterildik. Tarafımıza tevdi edilen bu önemli görevin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız. İlçemizin hak ettiği yere gelebilmesi için vatandaşlarımızla her zaman olduğu gibi yine gönül birliği yaparak; gece gündüz, dur durak bilmeden, yorulmadan ve yılmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

2014-2019 SÜRECİ

Geride bıraktıkları 5 yıla yakın süre içerisinde halkın kendilerinden hiçbir zaman desteklerini esirgemediklerinin altını çizen Başkan Orhan, ilçede bulunan 69’u mahalle statüsündeki köy olmak üzere 72 mahallenin tamamında akılcı projeler ürettiklerini ifade etti.

Başkan Orhan görev süreleri içerisinde Aziziye’nin devasa gelişimine ve dönüşümüne dikkat çekerek mesajına şöyle devam etti: “Türkiye’nin en genç belediye başkanı olarak çıktığımız bu yolda hamdolsun, hükümetimizin destekleriyle Aziziye, Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçeleri arasında yerini aldı. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra tamamladığımız kentsel dönüşüm çalışmaları, oluşturduğumuz dev mesire alanı ve yeşil alanlar, eğitime verdiğimiz sınırsız destekler, ilçemizin uluslararası alanda tanıtımına önemli katkı sunan festivaller, termal turizmine yaptığımız yatırımlar ve spor kulüplerimize desteklerimiz. Bunların tamamı insanımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımızdan yalnızca bir kaçıydı. İnşallah ürettiğimiz yeni projelerle ilçemizin yükselişini devam ettireceğiz.”

Hayata geçirdikleri çalışmaların tamamında insan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Orhan, hiçbir zaman yaptıklarını yeterli görmediklerini belirtti. Başkan Orhan, yeniden belediye başkanı olmaları durumunda yine insanı merkeze koyan yönetim anlayışıyla, vatandaşlarla gönül birliği yapıp, hayalini kurdukları marka ilçe Aziziye hedefine emin adımlarla ulaşma gayretinde olacaklarını söyledi.

Başkan Orhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart Seçimlerini, Gönül Belediyeciliği Seçimi olarak gördüğünü ve kendilerinin de gerek seçim öncesi gerekse seçimi kazanmaları durumunda bu doğrultuda çalışmalarını hassasiyetle yürüteceklerinin bilgisini verdi.

Başkan Orhan, “Yalnızca hizmetlerimizle değil, vatandaşlarımızın gönüllerine giden yoları da inşa etme gayesinde olacağız. En uzaktan en yakına, mahallelerimizin tümünde vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Onların gönül coğrafyalarını keşfedip fethedeceğiz. Toplumun her kesimini kucaklayacağız. Büyüklerimizi ziyaret edip ellerini öpeceğiz. Küçüklerimizle bir araya geleceğiz. Engelli kardeşlerimizin bir gün değil hep yanında olacağız. Her zaman olduğu gibi yine esnafımızı ziyaret edip değerli istişarelerine başvuracağız. Belediyecilik anayasamız gönül belediyeciliği çatısı altında emin adımlarla yürümek olacak İnşallah” ifadelerini kullandı.

Başkan Orhan mesajının son olarak, “AK Parti teşkilatlarımızla birlikte yerel seçimlerin yapılacağı tarih olan 31 Mart’a kadar çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayarak Aziziye’nin büyük gelişimine ve dönüşüme hep birlikte şahit olacağız. Bize duyulan güvenin hakkını verebilmek için ‘Halka hizmet Hakka’ hizmet’ anlayışından asla taviz vermeyeceğiz. Biz inanıyoruz, o halde hep birlikte güçlüyüz. Sefer bizden zafer Allah (CC) Teâlâ’dan” açıklamalarında bulundu.

 
Aşkale’de TARSİM tanıtımı
 
Erhan Çelenk Gazişehir Gaziantep’te
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aşkale’de Cumhur İttifakı buluşması
Yaklaşan yerel secimler öncesi Cumhur İttifakı olarak seçimlere AK Parti ...
Karataş: ‘Cumhur ittifakı vatan sevdasının adıdır’
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Uzundere Belediye Başkan Adayı Hilmi ...
CHP 6 ilçe başkan adayını açıkladı
CHP Erzurum’un Karayazı, İspir, Tekman, Aziziye, Karaçoban ve Aşkale Belediye ...
 
ASİMDER'den Avağyan heykeline tepki
Gülbey, Azerbaycan’ın işgal altındaki toprağı Karabağ Hocalı’da yüzlerce ...
Kop'da kontrollü ulaşım
Bayburt-Erzurum kara yolunun Kop Dağı kesiminde tipi ve buzlanma nedeniyle ...
Oltu’da ahır ve merek yangını
Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Dokuzdeğirmen Mahallesinde gece geç saatlerde ...
 
Ayder'de kar festivali ‘kardan adamsız’ geçti
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı dünyaca ünlü turizm merkezi Ayder ...
Karataş Cumhur ittifakını paylaştı
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, İspir’de Cumhur İttifakını anlattı.
Kazım Karabekir Paşa’ya vefa
Kars’ın kurtarıcısı Doğu Cephesi Komutanı Kazım Karabekir Paşa, ölümünün ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva