ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>ARAŞTIRMA İNCELEME
9 Ekim 2016 Pazar - 08:26

Orhan Aziziye’nin vizyonunu paylaştı

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi’nde çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

Orhan Aziziye’nin vizyonunu paylaştı

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi’nde çalışmalarını ve projelerini paylaştı. AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir ve Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, belediye meclis üyeleri, il, ilçe kadın ve gençlik kolları teşkilatlarının katıldığı danışma meclisinde, 30 aylık hizmet süresini ve planlanan projeleri görsel sunum eşliğinde anlatan Başkan Orhan, tam not aldı.

15 TEMMUZ ÇALIŞMA ŞEVKİMİZİ VE AZMİMİZİ DAHA DA ARTIRDI

Sunumuna, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 27 gün boyunca teşkilatlarla birlikte el ele, gönül gönüle demokrasi nöbetlerine katıldıklarını anlatan Başkan Orhan, “Bundan sonraki süreçte ümit ve temenni ediyoruz ki, ülkemiz bu darbe girişiminden sonra çok daha güçlü bir şekilde, çok daha kararlı bir şekilde AK Parti hükümetiyle birlikte yoluna devam edecektir. Özellikle 15 Temmuz’dan sonra milletimizin bu kadar duyarlı olduğunu gördükten sonra, bizlerin de çalışma aşkı, azmi ve şevki oldukça arttı. Her zaman vurguladığımız gibi, bizler de bu can bu tende durdukça koynunda bir tarihin yattığı ve bütün ecdad kalbinin çarptığı bu vatanın camiler, mescitler, türbeler kokan temiz havasını teneffüs ettikçe, ebetler tarafından doğru dalgalanan bu manevi bayrağın hiçbir şekilde söndürülemeyeceğine hepimiz şahit olduk.” ifadelerini kullandı.

KENTSEL DÖNÜŞÜMLE VURGUSU VE AZİZİYE İLKLERLE TANIŞIYOR

Başkan Orhan, sunumunda başta kentsel dönüşüm olmak üzere, belediyesinin ekonomik yapısı, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinin yanı sıra, Dadaşkent ve Ilıca ile 69 mahalle statüsündeki köyde yapılan çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi verdi. Ilıca’da yapımı devam eden 340 konut, 114 işyerinin son aşamaya geldiğini kaydeden Başkan Orhan, Bahçelievler Bölgesi’ni içine alan dev kentsel dönüşüm projesi için de TOKİ ile ön protokol imzaladıklarını anlattı. Bir yandan ilçedeki mevcut parkların peyzaj çalışmasını yaparken, öte yandan yeni parklar inşa ederek halkın nefes alabileceği yaşam alanlar oluşturduklarına işaret eden Başkan Orhan, Ilıca’yı yeniden cazibe merkezi haline getirecek dev mesire alanında sona yaklaştıklarını, Dadaşkent’te ise belki de Doğu’da bir ilk olacak içerisinde çocuk oyun havuzu bulunan bir parkın yapımını sürdürdüklerini belirtti.

72 MAHALLENİN TAMAMINDA HİZMET VAR

İlçe merkezinde yeni yollar açarken, asfalt ve kaldırım çalışmalarının son sürat devam ettiğine işaret eden Başkan Orhan, mahalle statüsündeki köylerin de meydanlarını kilitli taş ile işlediklerini ve mahalle konakları inşa ederek, köylerin diğer umumu ihtiyaçlarını giderdiklerini, köy çocuklarını da son derece şık ve dekoratif oyun parklarıyla tanıştırdıklarını kaydetti. AZMEK kurslarıyla gençlerin boş vakitlerini değerlendirmelerinin yanısıra, üretim ve istihdama katkı sunacak kurslara da önem verdiklerinin altını çizen Başkan Orhan, eğitim yatırımlarıyla ilçedeki okulların fiziki imkanlarını iyileştirdiklerini ve öğrencilerin eğitim materyallerine katkı sunduklarını sözlerine ekledi. Termal turizmde marka ilçe olma yolunda ciddi çaba sarfettiklerine vurgu yapan Başkan Orhan, sportif bağlamda da ismini ilçeyle özdeşleşen kaplıcalardan alan Termalspor ile Doğu’yu Süper liglerde temsil eden tek takımı oluşturduklarını ifade etti.

HALKIMIZIN DUASI VE DESTEĞİYLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

İnsan odaklı hizmet anlayışıyla sürekli halkın içinde olduğunu ve halka rağmen değil, halkla birlikte bir yönetim anlayışı sergilediğinin altını çizen Başkan Muhammed Cevdet Orhan şunları söyledi: “Bizim hizmet vizyonumuzun merkezinde halkımız vardır. Halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen bir davanın temsilcileri olarak, halkımızdan aldığımız dua ve destekle hız kesmeden yolumuza devam ediyoruz. Öyle ki üçü merkez olmak üzere 72 pare mahalle de çalışmalarımız sürüyor. Çok geniş bir alanımız olmasına rağmen, hız kesmeden ilçemizin her köşesinde, her bucağında hizmet üretiyoruz. Bu çalışmalarımızı kıt imkanlarla yaparken, halkımızın dua ve desteklerinin her zaman yanımızda olduğu biliyoruz. İnşallah ilçemizin yarınları bugünden daha iyi olacak ve biz ekibimizle birlikte bu millete en güzel hizmetleri layıkıyla sunmanın gayreti içerisinde olacağız.”

 
Sekmen: ‘Durmak yok, yola devam’
 
Sekmen’den Şehircilikte ‘Büyük Strateji’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum için Sanayi ve Bilim İstişaresi
DİLEK BAYRAK-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın sunduğu hizmetlerin ...
Aziziye’den Sao Miguel’e proje köprüsü
Erasmus Gençlik Değişimleri Programı kapsamında İspanya Ulusal Ajansı ...
Erzurum ABİGEM’den Ufuk 2020 Projesi
“Ufuk 2020” Projesi kapsamında KOBİ’lere ve girişimcilere yönelik düzenlenen ...
 
Dabık’ın Türklerle 3. buluşması
Eğilmez, Fırat Kalkanı Operasyonu’nda yeni hedef olan El Bab yolundaki ...
Başbakan Yıldırım’a teşvik teşekkürü
Milletvekili Mustafa Ilıcalı eşliğinde Başbakan Yıldırım’da Erzurum temalı ...
15 Temmuz ihanet girişimine sanatlı tepki
Ardahan Kredi ve Yurtlar Müdürlüğü tarafından hazırlanan 15 Temmuz Fotoğraf ...
 
Uzay teknolojisinde ATAÜNİ damgası
Ahmet Akbuğa-Atatürk Üniversitesi ile FMV Işık Üniversitesi'nden bir grup ...
Aşkale Çimento Anadolu 500'de 65'inci
Ekonomist Dergisi’nce 2015 yılı verileri baz alınarak gerçekleştirilen ...
Büyükşehir’de Palandöken Zirvesi
Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva