ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
HABERLER>EKONOMİ
23 Nisan 2020 Perşembe - 03:22

Oral Erzurum Ekonomi zirvesini değerlendirdi

Erzurum için yapılabilecek konuların görüşüldüğü telekonferansa Vali, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı ile STK temsilcileri katılarak görüş, öneri ve yapılabilecekler hakkında görüşlerini belirtiler.

Oral Erzurum Ekonomi zirvesini değerlendirdi

Korona virüs (Covid-19) salgını nedeni ile bir araya gelemeyen ve mevcut durumdan dolayı Erzurum için yapılabilecek konuların görüşüldüğü telekonferansa Vali, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı ile STK temsilcileri katılarak görüş, öneri ve yapılabilecekler hakkında görüşlerini belirtiler.

Eski Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ başkanlığında gerçekleştirilen telekonferans toplatışına, Vali Okay Memiş, Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Milletvekili Selami Altınok, Milletvekili İbrahim Aydemir, Milletvekili Kamil Aydın, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti Erzurum il Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Erzurum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yavuz Güney Erzurum Ticaret Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik, Erzurum Ticaret ve Sanayii Odası Meclis Başkanı Saim Özakalın, ,Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Ethem Tanrıver, Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rasim Fırat,1. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Murat Urkuç, Erzurum Ziraat Odası Başkanı Şahset Kahraman katıldılar.

Korona virüs salgınından dolayı, zarar gören esnafların sorunları başta olmak üzere virüsün ekonomik ve sosyal hayata olan etkilerinin de görüşüldüğü değerlendirme toplantısında özellikle Erzurum özelinde Pandemi sürecinde ekonomik alanda ortaya çıkan sorunların ve ihtiyaçların belirlenmesi, hükümetimiz tarafından yapılan ekonomik önlemlerin uygulanmasının değerlendirilmesi ve toplantı sonucu ortaya çıkacak talepler ve değerlendirmelerin Eski Başbakan yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ riyasetinde tüm milletvekilleri ile beraber ilgili kurumlara iletilmesi ve sonuçlanması için de gereken her türlü adımın atılması kararlaştırıldı.

Öte yandan telekonferans görüşmesi ile alakalı olarak değerlendirmelerde bulunan Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral ise “Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ başkanlığında gerçekleştirdiğimiz, Milletvekillerimiz, Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Ak Parti İl Başkanımız ve STK temsilcilerimiz ile bir araya gelerek telekonferans sistemi üzerinden yaptığımız toplantı ile birlik ve beraberlik ruhumuzun ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha ortaya koymuş bulunmaktayız. Covid-19 salgınından dolayı zor bir süreçten geçmekteyiz. Üyelerimizin talep, öneri ve sıkıntılarını geçtiğimiz günlerde olduğu gibi bugün de canlı bağlantı ile Sayın Bakanımız başkanlığında yaptığımız telekonferans ile milletvekillerimize, siyasilerimize, bürokratlarımıza ve STK temsilcilerimize bir kez daha aktarma fırsatı yakaladık. Bu konuda başta Cumhurbaşkanlığımızın ve Bakanlıklarımızın aldığı tedbirler ve sundukları destek paketleri esnafımız için bir can suyu olmuştur. Şu an dünyanın neredeyse tamamı, son yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olarak tanımlanan Covid-19 salgınından mustarip durumda. Dünyanın karşı karşıya kaldığı en büyük krizi yaşıyoruz. Ülkemiz de buna karşı topyekûn mücadele veriyor. Bu süreçte sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere işinin başında olan tüm çalışanlarımıza, girişimcilerimize ve işverenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte bizim yapmamız gereken, dayanışma içinde olmaktır” şeklinde konuştu.

 
Çelik: ‘Türkiye örnek ülke’
 
Terör örgütüne MİT'ten büyük darbe
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pakdemirli tarım gündemini paylaştı
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Ürününüz tarlada serada, etiniz ...
Kalkınma Kütüphanesi hizmette
Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü’ne bağlı 26 kalkınma ajansının kuruluşundan ...
Telekonferansla Erzurum Ekonomi Zirvesi
Toplum sağlığı ve ekonomik açıdan bütün dünyada etkisini sürdüren Kovit-19 ...
 
Balcı Ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Kocaeli’de ...
Arslan: "Her yerde olacağız"
Arslan, her yıl bir ilde 1 Mayıs'ı kutlama geleneğini başarılı bir şekilde ...
Erdoğan beklentilerini paylaştı
Erdoğan, Korona virüs tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığı’nın daha ...
 
Erzurum kamuda ilk 20 il arasında
DOSİAD - ÖZEL - Erzurum’da bu yılın ilk 3 ayında kişi başına düşen kamu ...
ETB’den yerel gıda üreticilerine destek
Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığının girişimleri ile Erzurum’da gıda ...
Albayrak’tan gençlere müjde
Albayrak, “1 Milyon Yazılımcı projesi, sektördeki nitelikli eleman ihtiyacını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva