ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>SİYASET
22 Aralık 2013 Pazar - 09:55

Oltu ESO’da seçim heyecanı

Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı tarafından 11 Ocak 2014 tarihinde yapılacak olan 16’ncı Olağan Genel Kurul Toplantısı kararını alması üzerine genel kurulda oda başkanlığına talip olduğunu açıklayan Ömer Durgun, Oltu Esnaf ve Sanatkârına şeffaf ve adil bir yönetim sözü verdi.

Oltu ESO’da seçim heyecanı

~~ ERZURUM (İHA) - Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı tarafından 11 Ocak 2014 tarihinde yapılacak olan 16’ncı Olağan Genel Kurul Toplantısı kararını alması üzerine genel kurulda oda başkanlığına talip olduğunu açıklayan Ömer Durgun, Oltu Esnaf ve Sanatkârına şeffaf ve adil bir yönetim sözü verdi.
 Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ömer Durgun, “Oda üyesi olan esnaf ve sanatkârlarımıza şeffaf, dürüst ve paylaşımcı bir yönetim sözü veriyoruz. Amacımız üyelerimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmişlik kazanmalarına öncülük etmektir” dedi.
 Oltu’da bugüne kadar yapılmayanları yapmak için yola çıktıklarını söyleyen Ömer Durgun, “Esnaf ve Sanatkârımız bu ilçenin kalbidir. İlçemizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri ile bir araya gelmek suretiyle, ilçemiz esnafının sorunlarını üst makamlara taşımak için göreve talip olduk. Seçim çalışmaları kapsamında güzel ilçemizin güzel esnafları ile bir araya geliyoruz. Bir ilçenin gelişmişliği o ilçede hizmet veren esnafın yaşam şartları ile orantılıdır. Esnafın yüzü güldüğü bir ilçede kalkınma ve huzur kendiliğinden gelir. Ama bugün Oltu’ya baktığımızda esnaf yaşadığı sıkıntılardan dolayı başı önde, suratı asık. Tek tek esnafın sıkıntılarını dinliyoruz. Allah bu görevi bize nasip ederse, göreve geldiğimiz andan itibaren uzman kadromuzla esnafımızın yüzünün gülmesi ve bu gülümsemenin ilçemize kalkınma olarak yansıması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Artık tek çare Oltu’lu esnaf ve sanatkârımızın bu teveccühü bizlere vererek, işi ehline emanet etmesi kaldı. Genç nesil olarak güzel ilçemize ve hemşerilerimize güvenimiz tamdır. Bütün sivil toplum örgütleri ile gücümüzü ve yeteneklerimizi birleştirerek çok daha farklı bir Oltu’yu yeşertmek için yola çıktık ve bu hayırlı yolda bu ilçenin suyunu içen, ekmeğini yiyen tüm hemşerilerimizle birlikte el ele verip yeni ve modern bir Oltu için bütün gücümüzü seferber etmek boynumuzun borcu olacaktır.” Dedi.
 SIKINTILARIMIZI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ
 Yaklaşık 13 yıl Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda yöre esnaf ve sanatkârlarına hizmet verdiğini aktaran Durgun, “Başkan seçildiğim takdirde öncelikli olarak 46 yıldır kira veren Oda’ya bir hizmet binası kazandırmak olacaktır. Esnafımızın sıkıntılarını yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte alacağımız ortak kararlarla giderebilmek ve sıkıntılarımızı birlikte çözmek için ciddi bir çaba içerisinde olacağız. Şuana kadar Oltu esnaf ve sanatkârına hizmet eden herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 KOLTUK BAĞIMLISI DEĞİL, HİZMET BAĞIMLISI OLACAĞIZ
 Hoşgörü, samimiyet ve güler yüz anlayışıyla yöre esnaf ve sanatkârına hizmet edeceklerini öne süren Ömer Durgun, “Koltuk bağımlısı değil, hizmet bağımlısı olmak için varım. Güçlü bir oda, ancak güçlü esnaf ve sanatkârıyla olur. ‘O bizim işimiz değil, bugün olmaz yarın gel’ şeklinde bir yaklaşımımız olmayacaktır.” şeklinde konuştu.
 ÜYELERİMİZ 7/24 TELEFONLA BİZLERE ULAŞABİLECEKLER
 Oltulu esnaf ve sanatkârların her zaman yanlarında olacağına vurgu yapan Ömer Durgun açıklamasını şöyle devam etti; “Esnaf ve sanatkârlarımızın maliye, banka, KOSGEB, Girişimcilik kursları, BAĞKUR, SGK vb. konularda olan sıkıntıları hususunda 7/24 telefonla ulaşabilecekleri gibi her zaman yanlarında da olacağız. Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odamızın 16’ncı Olağan Genel Kurulu şimdiden Oltu’ya ve üyelerine hayırlı olması temennisiyle her zaman maddi ve manevi olarak Oda’sının yanında olan fedakâr esnaf ve sanatkârlarımızın 11 Ocak 2014 tarihindeki Olağan Genel Kurul Toplantısına iştirak ederek odalarının sahibi olduklarını bir kez daha göstermelerini bekliyoruz.”

 
Öğretmenler tecrübeyi paylaştı
 
Narman’da turizm atılımı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kırklareli GHSİM’e Dadaş müdür
Kırklareli’ne yeni atanan Özgüven, 1955 Erzurum doğumlu olup 1983 yılında ...
Sekmen’den STK açılımı
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, Petrol ...
Sekmen öngörülerini paylaştı
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Aziziye ...
 
Sekmen, AK Parti Kadın Kollarıyla istişare etti
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, AK Parti ...
MHP’li adaylar kamu ziyaretlerini sürdürüyor
Milliyetçi Hareket Partisi kamu kuruluşlarına yönelik gezilerini sürdürüyor
‘Artık Erzurum eski Erzurum değil’
Terzioğlu, "Bugüne kadar hiçbir Başbakanın göstermediği desteği sayın ...
 
MHP adayları tanıtıma yoğunlaştı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk parti olarak seçim startı verdiklerini ...
Sekmen dadaş kıyafetiyle poz verdi
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, İl Başkanı ...
‘Erzurum için hayırlı olanın temennisindeyiz’
MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk’te parti olarak seçim startı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva