ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
TCMB faizi sabit tuttu
TCMB faizi sabit tuttu
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
HABERLER>EKONOMİ
13 Şubat 2013 Çarşamba - 01:25

Niye Antalya…!

Gençlere yönelik Kış Gençlik Kampı’nın Kış Spor ve Turizm tesisleri bakımından marka il olan Erzurum yerine Antalya’da yapılacağının açıklanması şaşkınlıkla karşılandı.

Niye Antalya…!

Gençlere yönelik Kış Gençlik Kampı’nın Kış Spor ve Turizm tesisleri bakımından marka il olan Erzurum yerine Antalya’da yapılacağının açıklanması şaşkınlıkla karşılandı. Yaz Turizminde dünya markası olan Antalya’ya karşılık, kış Turizminde de Erzurum’un marka il olduğu gerçeğine rağmen, il ekonomisine de katkı sağlayacak ulusal ölçekli etkinliğin, Antalya’da yapılmasına anlam verilemedi.
ANTALYA KAMPI AÇIKLAMASI
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın gençliğe yönelik jestleri tüm hızıyla sürüyor. “Seyyah Uluçınarın İzinde” “Gençlik Treni” “Gençlik ve Doğa Kampları” derken, Geçtiğimiz haftalarda “Yüz Güler Yüz” Projesi gerçekleşmiş ve 50 erkek, 50’de bayan öğrenci önce Ankara’ya sonra da Hızlı Trenle Konya’ya gönderildi. Şimdi de Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın talimatları doğrultusunda Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 16 Şubat 07 Mart 2013 tarihleri arasında bayan ve erkek öğrencileri ayrı dönemlerde Antalya’da düzenlenecek olan “Kış Gençlik Kampı”’na gönderecek.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Kış Gençlik Kamplarına 17-24 yaş aralığındaki gençlerin baş vurabileceğini söyledi. Çintimar, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından düzenlenecek olan Kış Gençlik Kampları 16 Şubat 07 Mart 2013 tarihleri arasında erkekler ve bayanlar olarak ayı ayrı dönemlerde gerçekleşecek. Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal kültürel ve sportif etkinliklerde değerlendirmeleri sağlanacak. Gençlerimiz Antalya’da beş gün boyunca 5 yıldızlı otellerde ağırlanacak. 17-24 yaş aralığında ki gençlerimiz bu kamplardan ücretsiz olarak faydalanabilecek. İlimiz bu projede toplanma merkezi olarak belirlenmiştir. Dört dönem halinde gerçekleştirilecek olan kamplara öğrencilerin seyahatleri uçakla gerçekleşecek” dedi.
 

 
‘Ekmek alın teridir’
 
Genç girişimciler aranıyor
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GÖKTÜRK 13 Şubat 2013 Çarşamba 22:29

YELKEN VE SUDA TAŞ SEKTİRME ETKİNLİKLERİ 2013 ERZURUM DA

Yorumu oyla      6      4  
erzurum dadaşı 13 Şubat 2013 Çarşamba 10:03

antalyada kış genclik kampı yapılıyorsa erzurumdada denizde sandal yarışması denizde gemi turları denize dalma gibi sporların yapılması lazım baksana antalyada kış genclik kampı yapıldıgına göre canım cıksın erzurum dünyanın tüm yatırımlarını kapan batı illeri senin kışına bile sahip cıktılar sayın recep akdağdan başka vekillerimizin isimlerini bile bilmiyorun bilsem gidip ricada bulunurum kendilerini ne görmüşlüğümüz var nede televizyonda konuşmalarına şahit olmuşluğumuz var yoksa antalya millet vekillerine desek sayın vekiller siz tüm yatırımlardan tatillerden otellerden yararlanıyorsunuz bırakın kışında birazda bizin esnafımız otellerimiz kazansın şaşılacak sey ömürlerinde kış görmeyen antalya kış genclik kampı yapıyor

Yorumu oyla      10      5  
erzurumlu 13 Şubat 2013 Çarşamba 09:44

Allah razı olsun.Çok çalışkan bir Bakanımız vardı. O da gitti ve "Erzurum Yetim Kaldı". Mangalda kül bırakmayan vekiller haydi bakalım bu şehire sahip çıkın.Sadece hava atıyorsunuz.Siz ve sizden öncekiler hep o Sayın Bakanımızın kanatları ile uçtunuz. Haydi, şimdi kendi ayaklarınızın üzerinde durunuz bakalım.Siz düşmana gösterilip geri çekilecek cinstensiniz.O Erzurum düşmanı ve içi Erzurum kini ile dolu olan o Spor Bakanına çıkın ve bu yapılanları durdurun.Burada dünyanın en mükemmel tesisleri boş duracak,kar dahi olmayan Antalaya'da siz festival yapacaksınız.Neden? Bakan Efendi, size sesleniyorum.Erzurum bu ülkenin çatısıdır ve ve bu ülkenin tarih boyunca gurur kaynağı olmuştur ve olmaya da devam edecektir.Siz nasıl Erzurum'a tavır alırsınız? Bu Bakan Efendi,geçenlerde de yine Erzurum'u bırakıp Bitlis'te kış oyunları yapmadı mı?Bu şehrin yetkilileri, neden bu güzel Şehir'e sahip çıkmıyorlar? Neden,neden,neden?

Yorumu oyla      8      6  
Can Dadaş'a 12 Şubat 2013 Salı 20:47

Başbakana gelinceye kadar, bu şehrin vekilleri (iş Bittikten sonra ) yöneticileri, Spor Kuruluşları, STK ları, bu işe gönül verecek Ankara / İstanbul vs deki Dernekleri yok mudur? Olmazsa Cumhurbaşkanı, sonra artık....

Yorumu oyla      8      6  
Can DADAŞ 12 Şubat 2013 Salı 16:40

Konu hakkında Vekillerimizin hareket tarzı ne olacak? Sanırım Başbakanımızın haberi olmamıştır. Böyle bir aktivitenin kış turizminin kalbi sayılan Erzurum'un dışında yapılması amaca uygun olurmu?

Yorumu oyla      9      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşsizlik oranımız yüzde 6.6
ÖZEL-Erzurum’da çalışabilir yaştaki nüfusun yüzde 47’sinin iş gücüne katıldığı, ...
‘Esnafa nefes aldıran kredi’
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) ...
Koçak’tan israf tepkisi
Koçak, Türkiye’de ekmek israfının ciddi boyutlarda olduğunu belirterek ...
 
Erzurum yeni teşviki bekliyor
İş adamı ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Abdullah Mustafa ...
OTSO’dan girişimcilere kurs desteği
Oltu Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğiyle geçtiğimiz ay gerçekleştirilen ...
Erzurum yaşlanıyor mu?...
ÖZEL-ADNKS 2012 sonuçları Erzurum için düşündürücü verileri gündeme getirdi. ...
 
Göç eden dadaşlardan Konya ilgisi
Son istatistiklere göre, Konya’da en çok yaşayan yabancı nüfusu Karaman, ...
Ayvalı Dünya'nın dördüncü barajı
Eren, Ayvalı Barajı'nın tespitlerine göre literatürde, kendi çapında silindirle ...
Doğu’da Eskimo usulü balık avı
Çıldır Gölü üzerinde Eskimo usulü balık tutarak geçimini sağlayan balıkçılar ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva