ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>SPOR
9 Şubat 2015 Pazartesi - 13:28

Nihayet kazandık...!

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta sezonun ikinci yarısına iyi başlayamayan ve zirveden uzaklaşan Erzurumspor, deplasmanda Balçova Yaşamspor’u 2-1 yenerek puanını 30’a çıkardı.

Nihayet kazandık...!

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta sezonun ikinci yarısına iyi başlayamayan ve zirveden uzaklaşan Erzurumspor, deplasmanda Balçova Yaşamspor’u 2-1 yenerek puanını 30’a çıkardı. Gurup sıralamasında 6’ıncılığa yükselen mavi beyazlı ekibin lider Sakaryaspor ile olan puan farkı 8’de kalırken, zirvedeki diğer beş takım ile olan puan farkı ise azaldı.
ERZURUMSPOR AVANTAJ YAKALADI
 Erzurumspor Balçova va Yaşamspor galibiyetiyle play off sürecinde önemli bir avantaj yakaladı. Gurupta ikinci sıradaki Ankara Demirspor ve 3’üncü Anadolu Üsküdar 1908 ile puan farkı dört olan ekip, Beylerbeyispor ile olan puan farkını 2’de tutarken, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile olan puan farkını ikiye indirdi.
BEŞ YENİ TRANSFER FORMA GİYDİ
Erzurumspor karşılaşmaya beş yeni transferi ile başladı, Kayseri Şekerspor maçında sahada yer alan Ekrem Sütçü ilk 18’e girebildi. Oyunun ilk 15 dakikasında Erzurumspor rakip takımı adeta defansa mahkum etti. Balçova Yaşamspor kalesinde baskı kuran ekibin gollük ataklarını kaleci Recep Öztürk önledi.
OYUNUN HAKİMİ ERZURUMSPOR’DU
İlk yarıda aradığı golü bulamayan mavi beyazlı ekip, ikinci yarıya da aynı kadro ile çıktı. Oyunu orta sahada tutan Erzurumspor’da Doğa İşeri ortasahadan sıkça forvete çıkarak rakip takım orta saha ve defansını adeta dağıttı. Gol arayan mavibeyazlı ekip 56’ıncı dakikada golü kendi galesinde gördü. Balçova Yaşamspor’dan Aydın Kuzu takımını öne geçirdi: 1-0
SEFER FAKTÖRÜ
Erzurumspor teknik yönetimi gol sonrası oyuncu değişikliğine gitti, 57’de Seddar Karaman yerini Sefer Sever’e bıraktı. Erzurum’daki maçlarda etkisiz ve şahsi oyunuyla taraftardan tepki toplayan Sefer Sever oyuna girişiyle birlikte takımın anbiansını da değiştirdi. Gol şokunu atlatan Erzurumspor Sefer’in kanatlardan taşıdığı toplarla Balçova Yaşamspor kalesinde baskı kurdu.
BERABERLİK GOLÜ MEHMET’TEN GELDİ
Erzurumspor’un baskılı oyunu karşısında oyun kuramayan ev sahibi ekip, oyunu sertleştirdi, Ali Say 75’inci dakikada ikinci sarı kartı görerek takımını on kişi bırakınca, Balçova Yaşamspor tamamen defansa çekildi, Erzurumspor ise kanat ataklarıyla kurduğu baskının karşılığını 79’uncu dakikada gördü, Mehmet Albayrak skoru eşitledi: 1-1
CEBRAİL SONUCU BELİRLEDİ
Beraberlik golü sonrasında iyice rahatlayan mavibeyazlı ekip, üç puanı getirecek golü aradı. Erzurumspor’un haftalardır suskun olan ayağı Cebrail Serçek  maçın uzatma bölümünün ilk dakikasında attığı golle Erzurumspor’u galibiyete taşıdı: 1-2. Gol sonrası Mehmet Albayrak yerini Berat Eyüpoğlu’na bıraktı. Erzurumspor  sahadan 4’üncü deplasman galibiyetiyle ayrıldı.
BALÇOVA YAŞAMSPOR İLK 11’İ
Ev sahibi Balçova  Yaşamspor karşılaşmaya Recep Öztürk, Altan Aksoy, Murat İrişli, Ali Say, Aydın Kuzu, Battal Demirbilek, Ömer Esenkaya. Oğuzhan Yıldırım, Kadir Ari, İskender Sahat, Bayram Çelik ile başladı. Ogün Çebi, Ahmet Bilecen, Yunus Emre Mest, Oğuzhan Palaz, Yusuf Çataloluk, Ömer Serbest, Ayberk Kös  ise 18 kişilik kadroda yer aldı. 
 ERZURUMSPOR İLK 11’i
Erzurumspor maça Anıl Atağ, Hüseyin Engin, Doğa İşeri, Özkan Serbest, İbrahim Demirer, Hüseyin Cihan Avcu, Emre Yüksektepe, Seddar Karaman, Cebrail Serçek, Mehmet Albayrak, Salih Kardeşgiden’ten oluşan 11 ile çıktı. İlker Günay, Sinan Uzun, Oltan Karakullukçu, Emrah Çalışlar, Berat Eyüpoğlu, Ekrem Sütçü, Sefer Sever de yedek listeye girdi. 
KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ
Balçova Yaşamspor maçınI İstanbul Bölgesi hakemlerinden Emre Kosif yönetti. Maçta birinci yardımcı hakemliği Kemal Mavi, 2’inci yardımcı hakemliği ise Deniz Caner Özaral yürüttü. Karşılaşmada Mehmet Suphi Demirel gözlemcilik yaparken, Mehmet Can Özkan 4’üncü hakem olarak bulundu. Tayfun Gülereşi’nin temsilci olduğu maçta Mehmet Suphi Demirel ise gözlemcilik görevini yaptı.
 SIRALAMA DEĞİŞTİ
Erzurumspor’un aldığı galibiyet ile Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü guruptaki cumartesi günkü sıralama da ilk beş dışında değişti. Sakaryaspor 38 puan ile liderlikte kaldı, 34 puanlı iki takımdan Ankara Demirspor 2, Anadolu Üsküdar 1908 3’üncü sırayı alırken, 32 puanlı Beylerbeyi 4, aynı puanla Kahramanmaraş Belediyespor ise beşinci sırada yer buldu. Puanını 30’a çıkaran Erzurumspor altıncı sıraya çıkarken,  haftayı 28 puanlı Silivrispor 7, 25 puanlı takımlardan Ayvalıkgücü Belediyespor 8, Orhangazispor 9, Van Büyükşehir Belediyespor ise 10’uncu sırada tamamladı.
8’İNCİ GALİBİYET
Erzurumspor Balçova Yaşamspor maçından getirdiği üç puanla toplamda galibiyet sayısını 8’e, deplasman maçlarındaki galibiyet sayısını da 4’e çıkardı. Toplamda 20 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 da yenilgisi bulunan takım puanını 30’a çıkarırken, attığı ve yediği gol sayısı da 21’e yükselerek, averajını düzeltti.
DEPLASMANDA 4’ÜNCÜ KEZ ÜÇ PUAN SEVİNCİ
Erzurumspor deplasmandan 4’üncü kez üç puanla ayrıldı. 10 deplasman maçında 4 galibiyet, 3 yenilgi ve beraberliği bulunan mavibeyazlı ekip dış sahada 11 gol kaydederken, kalesinden 14 gol çıkardı ve dış saha maçları gurup sıralamasında 15 puanla 5’inci sıraya çıktı. Erzurumspor evinde de deplasman maçlarına benzer bir durum sergileyerek 4 galibiyette kaldı, 3 maç kaybetti, 3 maçtan bir puan aldı. Erzurum’daki maçlarında 7 gol atabilen ekip kalesinde 3 gol gördü ve 15 puanla gurup iç saha sıralamasında 12’inci sırada kaldı.
ÜÇ SEZONLUK SÜREÇ
Erzurumspor puan ve sıralama performansı bakımından 20’inci hafta bazında bir önceki sezonu geçerken, 2012-2013 sezonuyla aynı performansı sergiledi. 2012-2013 sezonunda 20’inci haftayı 6’ıncı sırada geçen Erzurumspor, bu sezonda 20’inci hafta sonunda aynı tabloyu çizdi.  Ancak mavibeyazlı ekip anılan sezona göre bu sezon beş puan geride kaldı, bir önce sezon ile aynı puanı kazandı.
2012-2013 SEZONU
Erzurumspor 2012-2013 sezonunda 20’inci hafta sonunda 9 galibiyet, 8 beraberlik ve üç yenilgi almış, rakip filelere 28 gol gönderirken, kalesinde 14 gol görmüş ve 35 puan toplama başarısını göstermişti. Mavibeyazlı ekip iki sezon öncesinde iç sahada 5, dış sahada ise bu sezon olduğu gibi 4 maçı kazanmış, iç ve dış saha gurup performans sıralamasında 6’ıncı olmuştu.
2013-2014 SEZONU
Mavibeyazlı ekip 2013-2014 sezonunda 20’inci haftayı 30 puanla 7’inci sırada tamamlamıştı. Ekip geçen sezon 20 maçta 8 galibiyet ve 6’şar beraberlik ve yenilgi almış, attığı 27 gole karşılık kalesinde 17 gol görmüştü. Erzurumspor önceki sezonda iç saha gurup performans sıralamasında 5’inci olurken, deplasman maçı başarı grafiği bakımından ise 10’Uncu olabilmişti.

20’İNCİ HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI
 Van B.B.S. - İstanbul Güngörenspor  : 2-0
 Beylerbeyispor - Erzin Belediyespor  : 2-1
 Bergama Belediyespor - K.Maraş B.Ş.B.  : 1-0
 Kayseri Şekerspor - Silivrispor : 2-1
 Sandıklıspor - Ankara Demirspor  : 1-3
 Sakaryaspor A.Ş. - Bayburt Grup Özel İdare : 1-0
 Etimesgut Bld. Spor - Orhangazispor  : 1-2
 Ayvalıkgücü B.S. - Anadolu Üsküdar 1908 : 1-1
 Balçova Yaşam Spor - Erzurumspor  : 1-2

21.HAFTA  MAÇ PROGRAMI
 Erzin Belediyespor - Ayvalıkgücü Bld.Spor
 Silivrispor - Balçova Yaşam Spor
 Kahramanmaraş B.Ş.B. - Van B.B.S.
 Bayburt Grup Özel İdare - Bergama Belediyespor
 Erzurumspor - Sandıklıspor
İstanbul Güngörenspor - Etimesgut Bld. Spor
 Orhangazispor - Beylerbeyispor
 Ankara Demirspor - Sakaryaspor A.Ş.
Anadolu Üsküdar 1908 Spor - Kayseri Şekerspor

 

 
Ziraat Odası’nda Yıldırım dönemi başladı
 
Aşkale’de çiftçiler sandığa gitti
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MAÇ SKORU 14 Şubat 2015 Cumartesi 15:29

Bugün ligimizde erzin belediyespor ile ayvalıkgücüspor karşı karşıya geldi.Ayvalıkgücü takımı deplasmanda 2 kere öne geçmesine rağmen son dakikalarda erzin belediyesporun gollerine engel olamayınca maçı erzin takımı 4-2 yendi.İlk yarı 1-1 bitti.Maçın ilk golünü ve 1-1 olduktan sonra maçın 3.golünü ayvalık takımı attı. Böylece erzin takımı puanını 27 ye çıkardı .Ayvalık takımı ise 26 puan da kaldı.

Yorumu oyla      6      4  
TAKIMDAN 13 Şubat 2015 Cuma 17:15

Sİnanın ve mehmetin beraber oynaması gerekli olduğuna bende katılıyorum ama sonuçla son sözü hoca söylüyor Aslında her ikisi maça çıksa yüzde yüz şimdikinden daha fazla gol atarız ama hoca bildiğini yapıyor.Bu arada pazar oynanacak maçta defansta görev yapan ibrahimin sarı kart cezalısı olmasından dolayı sandıklı maçında oynamayacak onun yerine ya Osman Berkay ya da Hüseyin cihan oynayacakmış .Osmanın bir sakatlığı var iyileşmezse hüseyin cihan oynayacak.

Yorumu oyla      6      4  
hasan bayraktar/ bursa 13 Şubat 2015 Cuma 00:35

saygı değer dadaş kardeşlerim sakaryayı çok fazla abartmayın bu hafta ankarada en iyi sonucu beraberlik haftaya da dadaş maçı 2 1 alır ben play ofa kalmayı başarı görmüyorum Mehmet Albayrak ve sinan çift santrafor şart

Yorumu oyla      7      4  
................... 12 Şubat 2015 Perşembe 15:56

Bir takım arka arkaya 3-4 maç kazansa kim ne diyebilir ki bizim takımın buna gücü var.Bunu ikici yarı itibariyle ligimizde van ve ankara demir den başka yapan çıkmadı bir erzurum da bunu bundan sonra yapabilir.Zaten 3-4 maç kazandın mı arka arkaya 4-5 sıra yukarıya çıkabiliyorsun puan farkının fazla olmadığından dolayı

Yorumu oyla      6      4  
SANKİ 12 Şubat 2015 Perşembe 15:43

Veysel kardeş bu takım daha önceki yıllarda şampiyonluğa baş koymuş olan düzyurt takımı ile hatay takımından deplasmanda puan ve puanlar alarak erzuruma dönmüş olan bir takım.Bizim takımımızın oyuncuları eğer ki kupada göstermiş olduğu performansı gösterseydi şimdi 1.sırada Erzurumspor olurdu ama kupa da göstermiş olduğu performansı bundan sonraki maçlarda gösterebilir eğer o performansı gösterirse karşısında kimse duramaz .Antalyanın duramadığı ve akhisarın hakam desteğiyle turlaması gibi.Önemli olan takımımızın o gün ki durumu .İnşallah takımımız puan ve puanlarla döner bundan sonraki deplasmanlarda.Ayrıca büyük ERZURUMSPORUMUZUN daha önceki yıllarda olan başarılarını unutmamak gerekir.Sanki biz düşmek için çalışıyoruz

Yorumu oyla      7      4  
Veysel 12 Şubat 2015 Perşembe 11:42

Sakaryadan puan alamazsın dadaş.Sakaryaspor bu işe baş koymuş, şampiyonluk için çalışmaktadır.Öyle yada böyle Büyük SAKARYASPOR şampiyon olacaktır.Siz playoflara bakın derim.Umarım Playoflardan sizde çıkarsınız.Bu potansiyel erzurumda var.

Yorumu oyla      6      5  
Olması gereken bu 12 Şubat 2015 Perşembe 00:58

Hiçbir zafer sadece mutlu olmakla yetinme sayesinde ya da kutlamalarla nihayete ermez.Gerçekliktir aslolan.Takımımız yukarısındaki her takımdan 3 puan almadıkça liderliği konuşamayız.İlk 5 i istemekse asla yetmez.Tek ihtimali liderlik olarak düşünmeliyiz.Takım mental açıdan eksik.Öyle olmasa karşısında hiçbir takımın duramaması gerekir.Sadece Sakarya'dan 3 puan alması dahi yeterli gelmeyebilir.Temkinli oynanmalı.Taraftar abartmasın skorları.Tebrik etsin kafi bence.

Yorumu oyla      6      4  
MAÇ(devamı) 10 Şubat 2015 Salı 15:21

Çoğu taraftar galibiyetten memnun fakat devamının gelip gelmeyeceğinden şüpelidir.Bizim takım bir bakıyorsun bir hafta galibiyet alıyor bir hafta mağlubiyet alıyor bir hafta da berabere kalıyor .Nasıl ki bir sakarya,bir ankara demir her maçını yeniyorsa bizim de bu saatten sonra böyle olmamız lazım.Her puan kaybı bizim için hem şampiyonluğun gitmesine hem de ilk beşin dışında kalmamıza sebep oluyor.

Yorumu oyla      6      4  
MAÇ 10 Şubat 2015 Salı 15:10

Öncelikle tekrar söylüyorum balçovayı yenmemiz güzel fakat sadece balçovayı yenmekle olmaz.Senin üstünde yer alan ankara demir,sakarya,anadolu Üsküdar,beylerbeyi vb. takımlardan bir puan bile değil 3 puan almak şart.Çoğu dadaş erzurumun galip gelmesinden mutludur fakat galibiyetin devamının sağlanmasından emin değildir.Yani bir galibiyet aldıktan sonra gidip kendi evinde berabere veya mağlubiyet alması insanları düşündürüyor.Şu takım arka arkaya 3 maç galibiyet alsa taraftar takımına güvenecek fakat bir bakıyorsun galibiyet alıyor bir bakıyorsun mağlubiyet alıyor bizim takımın puan kaybetmemesi lazım nasıl Ankara demir kaybetmiyor biz de kaybetmemeliyiz.Son olarak ta mehmetin sinanla birlikte oynaması gerekli olduğunu düşünüyorum .Sinani 80. dakikaya doğru koyuyor normal olarak bir elinden fazla bir şey gelmiyor .Hoca ilk 11 de Mehmet ve sinanı ikili çıkarsa yüzde yüz daha fazla gol buluruz.

Yorumu oyla      7      4  
HASAN-İ BASRİ 10 Şubat 2015 Salı 14:16

HELAL OLSUN SANA SELÇUK OSMAN.DADAŞ'ÇA KİTABIN ORTASINDAN KONUŞMUŞSUN.YÜZDE YÜZ KATILIYORUM.HAKLISIN.YARASI OLAN GOCUNSUN.

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sakaryaspor tek golle güldü
- Spor Toto 3. Lig 3. Grup 20. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Bayburt ...
Ankarademirspor zirvede rakip tanımıyor
Erzurumspor ile birlikte Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor ...
Sekmen borç sorununu çözdü
Ekonomik sorunlar nedeniyle 2010 yılında profesyonel liglerden çekilmek ...
 
Van flaş, Erzurumspor kayıp takım..!
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta Erzurumspor Balçova Yaşamspor maçı ...
Bakan Kılıç: 'Erzurum kış sporlarının merkezi'
Erzurum’un son yıllarda birçok farklı organizasyona ev sahipliği yaptığını ...
3’üncü Lig’de rekor kırdık..!
RECEP DAĞ-Erzurumspor’da son üç sezonda 75 futbolcu forma giydi. Sürekli ...
 
Tatilleri coşkulu, spor eğitimleri kaliteli oldu
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü yaz tatilinde olduğu gibi ...
400 Yakutiyeli öğrenci kayak öğrendi
Yakutiye Belediyesi tarafından gelenekselleşen 'Kayak Kursları' bu yılda ...
Balçova maçını Kosif yönetecek
R.DAĞ-Erzurumspor’un pazartesi günü deplasmanda yapacağı Balçova Yaşamspor ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva