ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Pasinler'de Dadaş torunları milli coşkuda buluştu
Pasinler'de Dadaş torunları milli coşkuda buluştu
Erzurumspor’dan 23 Nisan kutlama mesajı
Erzurumspor’dan 23 Nisan kutlama mesajı
U18 ve U16 Millî Takımlarından 23 Nisan Kutlaması
U18 ve U16 Millî Takımlarından 23 Nisan Kutlaması
Çomaklı’dan 23 Nisan mesajı
Çomaklı’dan 23 Nisan mesajı
Jandarmadan çocuklara 23 Nisan sürprizi
Jandarmadan çocuklara 23 Nisan sürprizi
HABERLER>GUNCEL
20 Haziran 2014 Cuma - 16:50

New City yargıya taşınacak

Yaklaşık olarak 700 işçinin işine son vermek durumda kaldıklarını dile getiren Karadayı, “Ben artık Erzurum’da hiç bir şekilde yatırım yapmam çünkü şehirle alakalı olan bütün şevkim kırıldı. Bundan sonra Erzurum’a yatırım yapmam ama Erzurum’dayım ve işlerimin başındayım.” dedi.

New City yargıya taşınacak

E.MEHMET YILMAZ-ERZURUM (İHA) - Doğu Anadolu Bölgesi’nin ve Erzurum en büyük konut projesi olan 'Newcity' inşaatının durdurulması üzerine Karadayı Group projeyi yargıya taşınıyor.

Palandöken ilçesine bağlı Yenişehir semtinde Karadayı Group'a tarafından yapılan 2 bin 300 konutlu Newcity projesinin, Büyükşehir Belediyesi tarafından durdurulması üzerine konuyla ilgili basın açıklaması düzenleyen Karadayı Group Yönetim Kurulu Ahmet Karadayı, konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi.

Palandöken İlçesi sınırları içerisinde inşa edilen ve yaklaşık olarak 100 gündür ruhsat işlemleri nedeniyle durdurulan Newcity inşaatında mevcut Büyükşehir Belediye yönetimiyle alakalı bir sorun olmadığını ifade eden Ahmet Karadayı, sorunun eski yönetimden ve daire başkanlarından kaynaklandığını belirtti.

Karadayı, “Biz projeyi belediye başkanımıza götürdüğümüzde zaman başkanımız projeye bakıp her şeyi hemen çözmüştü. Çünkü Mehmet Sekmen daha önceki çalışmalarından dolayı birçok konuya vakıftır. Ama biz burada sadece vatandaşın mağdur olmamasını istiyoruz. 100 gündür inşaatımız durmuş durumdadır. Biz bu durdurma süresinin belirsizliği nedeniyle işçilerimizi göndermedik ama bugün itibariyle konuyu yargıya taşıyoruz” dedi.

Yaklaşık olarak 700 işçinin işine son vermek durumda kaldıklarını dile getiren Karadayı, “Ben artık Erzurum’da hiç bir şekilde yatırım yapmam çünkü şehirle alakalı olan bütün şevkim kırıldı. Bundan sonra Erzurum’a yatırım yapmam ama Erzurum’dayım ve işlerimin başındayım.” dedi.

 
Yeşilyurt: ‘Yeni bir sayfa açıyoruz’
 
‘Bir atım var ala paça, koymadı ki kırat kaça…’
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
usul 23 Haziran 2014 Pazartesi 13:25

İmara göre projeni yaparsın projen incelenir ve ruhsatın verilir. Ruhsatı asarsın alana inşatını yaparsın. Bitirincide ruhsata uygun yapının oturma iznini alırsın. Süreç budur. Anlaşılan bu süreçlere uyulmadan başlanılmış. Sonu hayırlı olur inşallah.

Yorumu oyla      9      5  
misafir25 23 Haziran 2014 Pazartesi 13:15

Erzurumda yaşamayan birinin başkan olmasını Erzurumda yaşamayan birinin eleştirmesi çok garip. ERzurumlunun hakkını yiyerek erzuruma yatırım yapacaksan evet doğru git batıya yatırım yap. Zaten gitti yaptı bursada ama beceremedi. Yüksek hızlı trene sıra gelince o iş bilgisayar başında yorum yapmaya benzemiyor. uzun vade de gerçekleşebilecek bi iş. Hükümette 2018 diye söylemişti zaten. Yorum yaparken biraz daha mesnetli yorum yapın bence...

Yorumu oyla      7      6  
MEHMET 23 Haziran 2014 Pazartesi 11:31

aman yarabbi şu yorumları okuyorumda belediye başkanıda dahil ne kadar fazla erzurum düşmanı varmış. Karadayı kim ise ben tanımam erzurum dışında yaşıyorum be kardeşim paranı ne diye erzuruma yatırıpta paranla rezil olursun getir sende batıya yatırım yap kapılar sonuna kadar açılır daha rahat edersin kimse sana zorluk çıkarmaz.... diyeceksinki belediye başkanı istanbuldan gelmedimi erzurumda sanki adam yoktu.... bak ne oldu hızlı tren unutuldu gitti.....

Yorumu oyla      13      5  
siyami 23 Haziran 2014 Pazartesi 09:16

EDİTÖR: Siyami Bey, etnik ayrımcılık yapan iletiniz yayın kurallarımıza uymadığından onaylanmamıştır.

Yorumu oyla      6      4  
Sakın ha 22 Haziran 2014 Pazar 22:48

Sayın başkan reklama meklama inanma, bunlar 100 liralık daireyi 40 'a alanlar. Nasılsa yağma hasanın böreği sakın başkanım kanunsuz iş yapma, alsınlar ruhsatlarını yapsınlar. Öyle bodrum kat filan hepsi iptal edilmeli. Sanki karadayı 50 daireyi havadan alınca fakire fukaraya veriyor. Sorumlu bu belediye değil ve ahmet küçükler gidin onu verin mahkemeye. Hem bir adam bu derece riske niye girer ki, Asıl bence buna bakın. Ne iş?????

Yorumu oyla      10      5  
kor olmayalim 22 Haziran 2014 Pazar 22:27

Son yillarda erzurumun kimyasi degisti kendi memleketinin insanini meydanlarda yuhlanmaya sehrin goz bebegi olan bir firmayi batirmaya sotunmus herkes, ibrahim hakki hz ni gormeyen gozler tekrar kor olmus sanirim

Yorumu oyla      6      5  
Emriniz olur beyler 22 Haziran 2014 Pazar 22:12

Kardeşim, bu müteahhit dediğiniz kanunsuz iş yapmış, ruhsat almadan gecekondu yapar gibi ev yapmış, bunun iyineyli olduğunu kim söyleyebilir? Evet belediye suçlu, ahmat küçükler bütünüyle suçlu ama Karadayı da suç arkadaşı. Öyle üç kuruşa beş köfte yok! Group deyip grup olunmuyor. Önce belediyenin ruhsat parasını vereceksin sonra gidip gazete televizyon otel alacaksın. Millet herşeyi biliyor: Editör bunu yayınlamazsan sana da yazıklar olsun. Üçüncü ortak da sensin o zaman derim:((((

Yorumu oyla      9      4  
Mami 22 Haziran 2014 Pazar 21:45

Ahmet Küçükler den Erzurum halkı memnun oldu ki 2 dönem seçildi. Emin olun ki 3. dönemde seçilirdi. herkes Erzurum u biliyor demi.

Yorumu oyla      11      6  
misafir 22 Haziran 2014 Pazar 21:02

bu kişiyi bende tanımam ama neden batırılmaya çalışılıyor bilen varmı.bildiğim erzurumda meşhur mütahit herkes ev almak istiyordu bu şirketten.bırakın çalışsın evleri tamamlasın.sorumluluklarını yerine getirsin. sebebi nedir bu işin.

Yorumu oyla      8      6  
HAKAN YERLİ 22 Haziran 2014 Pazar 17:57

AHMET KARADAYI DENİLEN İŞ ADAMINI TANIMAM ETMEM BİLMEM KİMDİR DEĞİLDİR AMA BİLDİĞİM TEK KONU VARKİ ADAM MAĞDUR EDİLİYOR BATACAKTA NE OLACAK KARDEŞİM ALLAH KİMSENİN ELİNİ YOK KABA GÖTÜRMESİN BATACAKTA NE OLACAK BİNLERCE İNSAN MAĞDUR OLACAK İNSANLAR DİŞİNDEN TIRNAĞINDAN KESMİŞ BİR EV ALMA HAYALİYLE PARA YATIRMIŞ KARADAYI İNŞAATA YAZIK OLUR BUNCA İNSANA GALİBA BU MEMLEKETİN KADERİ BU KİM ALNIN TERİYLE KAZANIYORSA DAMGA VURUYORLAR MEŞREPSİZCE ELEŞTİRİYORLAR BU ADAM BATARSA BİZE BİR ŞEY OLMAZ PARA BAĞLAMAMIŞIZ PARA YATIRMAMIŞIZ AMA ÇEVREMİZDE PARA YATIRAN ARKADAŞLARIMIZ EŞİMİZ DOSTUMUZ VAR YAZIK OLMAYACAKMI BU İNSANLARA VİCDANI OLANLARA SORDUM CEVAPLASINLAR AMA BİLDİĞİM TEK ŞEY DAHA VAR AHMET KÜÇÜKLER DENİLEN O ADAMIN ERZURUMA VERDİĞİ ZARARI **ON YIL BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPTI ERZURUMA TEK BİR HİZMET YAPMADI **SENİN PİSLİKLERİN YÜZÜNDEN İNSANLAR MAĞDUR OLUYORHELE BUNUN YAPTIKLARINI MHP VEYA CHP BELEDİYE BAŞKANLARIYAPSAYDI ŞİMDİ ÇOKTAN HAPİSTEYDİLER

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karne hediyeleri Vali Altıparmak’tan
İşadamı Dr. İlhami Fındıkçı tarafından Horasan ilçesine bağlı Iğırbığır ...
Harp Müzesinde yeni süreç
İHSAN KUMRU-Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bu yıl içerisinde hizmete açmayı ...
‘Dualarımız Türkmen Kardeşlerimiz için’
Güneş Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, bin yıldan beridir ...
 
Altıparmak Vali Doğan’ı ağırladı
Van Valisi Aydın Nezih Doğan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.
İnşaat işçilerinden protesto yürüyüşü
New City konut projesinin durdurulması nedeniyle iş yapamadıklarını belirten ...
Yakutiye’de 6 camide hatimle teravih kılınacak
İHSAN KUMRU-ÖZEL-Yakutiye İlçe Müftülüğü camilerde ramazan hazırlıklarını ...
 
Valilikten dolandırıcılık uyarısı
Erzurum’da kamu yöneticilerinin adları kullanılarak dolandırıcılık yapıldığı, ...
Erzurum'a yakışmayan süreç..!
MUHAMMED COŞKUN-Milletin yok oluş sebeplerinin başında dil deformasyonu ...
Horasan'da hafif şiddetli deprem
Bugün sabah saat 06.40 sularında merkez üssü Horasan’ın Yukarıtahirhoca ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva