ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum 3 ayda 86 marka üretti
Erzurum 3 ayda 86 marka üretti
Erzurum tasarımda fark attı
Erzurum tasarımda fark attı
Erzurum patentte 16. sırada
Erzurum patentte 16. sırada
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
HABERLER>EĞİTİM
22 Mayıs 2016 Pazar - 10:42

Narman MYO’da Mezuniyet Coşkusu

Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksek Okulunda mezuniyet töreni coşkusu yaşandı.

Narman MYO’da Mezuniyet Coşkusu

Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksek Okulunda mezuniyet töreni coşkusu yaşandı.

Narman Meslek Yüksek Okulunun mezuniyet töreni Kapalı Spor Salonunda yapıldı. 210 öğrencinin mezuniyeti için düzenlenen törene Narman Belediye Başkan Vekili İbrahim Çevik, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdür Yardımcısı Hakim Burhanettin Eser, Pasinler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Halit Orhan, Narman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Ercan Çelik, İlçe Emniyet Amiri Hamza Balkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Okumuş, kurum amirleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Yüksekokul birincisi Zeynep Çiçek, öğrenciler adına yaptığı konuşmada, “Sevgili anne ve babalarımız. Sahip olduğunuzdan daha kaliteli bir yaşam fırsatını bizlere sunmak için sabırla zorlu ve bir o kadar da masraflı eğitim hayatımızı desteklediniz. Etrafını aydınlatırken eriyen bir mum gibi geceler boyunca çalışmalarımıza destek verip, başarılarımız için dualar ettiniz. Üniversite sınavında endişeyle beklediğiniz o günlerden bu günlere ulaştık. Bir bakıma siz de bizimle birlikte mezun oluyorsunuz. Başarımız sizlerin başarısı, sevincimiz sizlerin gururdur. İki yıl boyunca bizimle bu günü beklediniz. Bize güvendiniz ve inandınız. Güveninizi boşa çıkarmamanın gururuyla diplomalarımızla sizleri selamlıyoruz. Değerli hocalarımız. Sizler de emin olmalısınız ki, emeğinizin boşa gitmediğini görev aldığımız her ortamda ispatlayacağız. Biz de, üniversitemizin ne denli kaliteli bir eğitim verdiğini kişisel disiplinimizi, iş ahlakımızı, çalışkanlığımızı her ortamda göstereceğiz. Gözünüz arkada kalmasın” dedi.

Narman MYO Müdürü Doç. Dr. Ercan Çelik'te, “Yüksekokulumuz bu mezunlarımızla birlikte kurulmuş olduğu tarihten itibaren geçen 20 yıllık süre içerisinde, toplam olarak 2 bin 500 civarında, mezunumuzu ilgili alanlarda topluma kazandırmış olmanın haklı kıvancını yaşamaktadır. Ulusal veya uluslar arası değerlendirmede gelişmenin öznesi olabilmek için bilgiyi sadece kullanan değil aynı zamanda bilgiyi üreten ve bunu toplumun farklı alanlarında kullanarak üreten toplum modelinin oluşturulması noktasında siz değerli gençlerimizin oldukça önemli sorumlulukları bulunmaktadır. Gelecekte çok başarılı, birer yetişkin insan olarak görmek ümidiyle, her şeyden önce hepinize sağlıklı yarınlar diliyor, sizleri bu günlere getiren ve bu sonucu elde etmenizde hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan ailelerinize ve yine sizlere sevgiyle kucak açarak eğiten ve öğreten değerli öğretim elemanlarımıza teşekkür ediyor, sizleri başarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Atatürk Üniversitesi, NMYO mezunu örnek bireyler olarak öğreteceksiniz. Sadece çalışkan olmak tek başına yetersiz kalabilir. Sizler yeni yaşamınızda kendinize hedefler koyarak geleceğinizi planlayın. Ancak hedeflerinizin gerçekçi olmasına dikkat edin. Size ve koşullarınıza, toplumun ihtiyaçlarına uygun hedefler seçin. Hedefiniz toplumsal görevlerinize uygun olsun. İşinizi zamanında ve doğru yapmak, disiplinli ve düzenli çalışmak, yaşam felsefenizin bir parçası olsun. Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği akla ve bilime dayalı çağdaş uygarlık yolunda aydınlık yarınlar için NMYO kimliğinizi onur duyarak taşımanız ümidiyle. Hepinize, geleceğine umutla bakan bir toplumun insanlarıyla, dayanışma içinde geçireceğiniz bir yaşam diliyorum. Güzel ülkemizin çağdaş yarınlarını gerçekleştirecek olan gençlerimizi, yeni NMYO mezunlarımızı sevgiyle uğurluyoruz .” diye konuştu.

Konuşmaların ardından halk oyunları ekiplerinin farklı yörelere ait gösterileri sergilendi. Daha sonra Okul birincisi Zeynep Çiçek plaket ve belgesini Narman Belediye Başkan Vekili İbrahim Çevik verdi.

Törende diğer bölümlerde dereceye giren öğrencilere Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdür Yardımcısı Hakim Burhanettin Eser , Pasinler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Halit Orhan , Narman Meslek Yüksek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Ercan Çelik , İlçe Emniyet Amiri Hamza Balkan , İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Okumuş ve Narman Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlilerince plaket ve anı belgeleri verildi.

Tören dönem sonu pastasının kesilmesi ve öğrencilerin kep atmasından sonra eğlenceyle tören devam etti.

 
TRT Çocuk Korosu beğeni topladı
 
Horasan MYO 3. Dönem mezunlarını verdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir 1207 çocuğu sevindirdi
Erzurum’da sağlıklı yaşam kapsamında öğrencilere 5 ton organik süt ve ...
İletişimcilerden ilgi çekici yaklaşım
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden bu sene mezun olan öğrenciler ...
87 Tıp Fakültesi Öğrencileri Kampüste buluştu
1987 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kayıt yaptıran öğrenciler, ...
 
KÜNİB Kongresi tamamlandı
Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) 6. Olağan kongresi’ni gerçekleştirdi.
ATAÜNİ’den Başkent açılımı
Atatürk Üniversitesi sosyal tesislerine bir yenisi daha eklendi. Başkentte, ...
4 ayda 7 bin kişi eğitim aldı
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil, Aile Eğitim Programı ...
 
Medya Okuryazarlığında yeni trend
M.COŞKUN-Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün uygulamaya koyduğu ‘Medya ...
Oltu’da Öğrencilere destek seferberliği
Oltu Eğitim çağındaki öğrencilere yönelik düzenlenen kermes ilçe protokolünün katılımıyla açıldı.
Koçak: ’19 Mayıs Milli birliğin vurgusudur’
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, milletimizin 19 Mayıs ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva