ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
19 terörist etkisiz hale getirildi
19 terörist etkisiz hale getirildi
Aras coştu
Aras coştu
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
HABERLER>SPOR
20 Mayıs 2015 Çarşamba - 00:54

Muaythai Bölge Kemer Şampiyonası tamamlandı

Bitlis’in Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında açık havada Muaythai Doğu Anadolu Kemer Şampiyonası yapıldı.

Muaythai Bölge Kemer Şampiyonası tamamlandı

Bitlis’in Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında açık havada Muaythai Doğu Anadolu Kemer Şampiyonası yapıldı.

Tatvan’da bir haftadır halkın yoğun katılım ve ilgi gösterdiği Gençlik Haftası etkinlikleri 4. gününde bölgedeki 5 ilden toplam 18 sporcunun katılımıyla Muaythai Doğu Anadolu Kemer Şampiyonası gerçekleştirildi. Tatvan Yaşam AVM önünde gerçekleştirilen ve Kars, Ardahan, Iğdır ve Van’dan 10, Bitlis’ten de 8 sporcunun yarıştığı şampiyonada sporcular rakibini yenmek için ringde ter döktü. Çekişmeli maçların yaşandığı şampiyona sonunda ise Bitlis’ten müsabakalara katılan 8 sporcudan 6’sı rakibini yenerek kemer almaya hak kazandı. Şampiyonanın tamamlanmasının ardından Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve diğer protokol üyeleri tarafından şampiyonada birinci olan ve şampiyonaya katılan sporculara ödülleri verilerek, hatıra fotoğrafı çektirildi.

Düzenlenen şampiyonanın ardından konuşan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek, şampiyonada dereceye giren sporcuları tebrik etti. Etkinliklerin Tatvan Kaymakamlığı koordinasyonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sorumluluğunda ve Tatvan Belediyesi’nin katkılarıyla ortaklaşa düzenlendiğini belirten Erkan, “Bu etkinlikler kapsamında bugün akşam saatlerinde Muay Thai Doğu Anadolu Kemer Şampiyonası yapıldı. Bu şampiyonaya Bitlis, Kars, Ardahan, Iğdır ve Van’dan sporcularımız katıldı. Dışarıdan gelip bizim etkinliğimize ve şampiyonamıza katılan tüm sporculara katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz bu etkinliklerimizi düzenlerken hedeflediğimiz temel amacımız, halkı etkinliklere katmaktır. Sahilde ve alışveriş merkezi önünde yapılan etkinliklere yoğun katılımın olduğunu düşünüyorum. Gençlerin önemine ben her fırsatta değiniyorum. Gençlerimize imkan verelim ve önlerini açalım ve bunun karşılığını çok kısa sürede görürüz iddiamı her yerde tekrarlıyorum ve bunu da yaşayarak görüyoruz zaten. Az kaynaklarla önünü açtığımız gençler bize 6-7 ay gibi kısa bir sürede Balkan şampiyonluğunu getirerek hem kendilerini hem de bizi mahcup etmiyorlar. Bu anlamda gençlerimize verilen değerin ve önemin artarak devam etmesini, onlara güvenmemizi ve bu güvenimizi onlara hissettirdiğimiz takdirde, onların hem kendileri için artı bir değer oluşturacaklarına hem de toplumumuz için artı bir değer oluşturacaklarına inancım ve güvenim tamdır. Gençlik Haftası’nı tebrik ediyorum, onlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum, Allah yollarını ve bahtlarını açık etsin. Etkinliklerimizin düzenlenmesinde belediye başkanımızın çok emeği var. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün sorumluluğunda olan etkinliklerimizde şu ana kadar hiçbir olumsuzluk ve aksaklık yaşanmadık. Tatvan gençlerine ve halkına da yaptığımız etkinliklere ilgi ve alakalarından dolayı, gösterdikleri teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise, Tatvan olarak önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 
Bu arşiv çoğu ilde yok
 
Erzurum’da 1 ayda 3 bin 500 araç el değiştirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor adına tarihi adım
Futbol kalitesini yükseltme hamlesi başlattıklarını söyleyen Demirören ...
Yine olmadı...!
Erzurumspor Sakarya deplasmanında play off yarı finalinde uzatma bölümünün ...
Onlar çıktı, biz seyrettik!
Çorum Belediyespor,Sakaryaspor, İstanbulspor A.Ş., Sivas Dört Eylül Belediyespor ...
 
Milli boksör Uçar anısına ringe çıktılar
Milli takım antrenörü Nazım Dalkıran, Erzurum’a Almanya-Berlin boks karmasını ...
Emirhan Kotan milli takımda
Biathlon Türk Milli Takımına ilk kez Aşkale’den bir sporcu katılmaya hak kazandı.
Masa Tenisinde 19 Mayıs Turnuvası heyecanı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Masa Tenisi müsabakaları sona erdi.
 
Erzurum’da 10 asırdır sürdürülen gelenek
Türklerin Orta Asya'dan Anadolu'ya geldikleri dönemden itibaren oynadıkları ...
Erzurumspor için son şans
Erzurumspor play off sürecinde bugün Sakaryaspor karşısında rövanş maçına ...
Sakarya maçı hakemleri açıklandı
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Play Off Yarı finali 2’inci maçını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva