ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SPOR
18 Mayıs 2015 Pazartesi - 14:47

Milli boksör Uçar anısına ringe çıktılar

Milli takım antrenörü Nazım Dalkıran, Erzurum’a Almanya-Berlin boks karmasını getirdi. Erzurum Boks Karması ile Berlin ekibi merhum boksör Mehmet Ali Uçar anısına ringe çıktı.

Milli boksör Uçar anısına ringe çıktılar

Milli takım antrenörü Nazım Dalkıran, Erzurum’a Almanya-Berlin boks karmasını getirdi. Erzurum Boks Karması ile Berlin ekibi merhum boksör Mehmet Ali Uçar anısına ringe çıktı. Sporseverler kıran kırana maç izlerken, Uçar’ın takım arkadaşı Kenan Yıldız 5 bin 500 lira karşılığında M.Ali Uçar’ın eldivenlerini satın aldı.

GHSİM/ERZURUM

Erzurum ringleri önceki akşam eski milli boksör merhum Mehmet Ali Uçar için sallandı. 2013 yılının Temmuz ayında beyin tümöründen yaşama veda eden Mehmet Ali Uçar anısına düzenlenen “Boks gecesi” nefesleri kesti. Erzurum-Berlin Boks Karmasından 14 boksörün ringe çıktığı gecede duygusal anlar da yaşandı. Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleşen ‘boks gecesi’nde sporcular Mehmet Ali Uçar için yumruk salladı. Yapılan açık artırmada Kenan Yıldız yıllarca birlikte Yolspor formasını giydiği takım arkadaşının boks eldivenlerini ve mini ringi 5 bin 500 lira karşılığında satın aldı.

14 BOKSÖRDEN  KIRAN KIRANA  MAÇ

Milli takım boks antrenörü olan Trabzonlu spor adamı Nazım Dalkıran, Erzurumlu Merhum boksör Mehmet Ali Uçar’ın anısına düzenlenen ‘Boks Gecesi’’ne Almanya-Berlin Boks Karmasını getirdi. Erzurum ve Berlin karmalarının boksörleri Mehmet Ali Uçar anısına ringe çıktı. Kıran kırana geçen müsabakalarda 56 kiloda Alen Rahimiç ile Nurettin Onat karşı karşıya gelirken, Türk boksör rakibini 5-0 mağlup etti. 60 kiloda Cengiz Onat, Bilal Omeyrat’ı 5-0 yendi. 64 kiloda Daniel Joss, İbrahim Malyemez’i 3-2 mağlup etti. 69 kiloda Burak Çiftçi, Fırat Tekin’i 5-0 yenerken, 69 kilonun diğer maçında Yunus Emre Batman, Sretin Sehu’yu 5-0 mağlup etti. 69 kiloda yapılan diğer maçta Davut İpek, Benjamin Kremers karşısında 5-0 galip geldi. Gecenin kapanış müsabakasında 81 kiloda Erzurumlu dünya 2’incisi boksör Osman Aydın ile Mateusz Okbi karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen maçı milli boksör Osman Aydın 4-1 kazandı.

YILDIZ’IN BÜYÜK VEFASI

Erzurumlu mütevazı işadamı Kenan Yıldız, burnundan ameliyat olurken, ameliyat masasından kalkarak, soluğu Kazım Karabekir Spor Salonu’nda aldı. Yıldız, yıllarca Yolspor’da birlikte boks yaptığı takım arkadaşı merhum Mehmet Ali Uçar’a vefasını gösterdi. Genç işadamı yapılan açık artırmada özellikle AK Parti’den Milletvekili aday adayı olan Fevzi Genç ile yarıştı. Yıldız, 5 bin 500 lira ile açık artırmayı kazandı ve milli boksör Mehmet Ali Uçar’ın boks eldivenleri ile mini ringi satın aldı. Yıldız, takım arkadaşı olan Uçar'ın 91, kendisinin de 67 kiloda mücadele ettiğini belirterek, "Eldivenleri bana nasip olduğu için çok mutluyum. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KILIÇ’TAN BÜYÜK JEST

Çat Belediye Başkanlığını kazandığı günden beri birçok sosyal aktiviteye destek veren Çat Belediye Başkanı Ali Hikmet Kılıç, önceki gece organize edilen Boks Gecesinin bütün masraflarını üstlenirken, Merhum Milli Boksör Mehmet Ali Uçar’ın ailesine 20 bin lira yardımda bulunacağını açıkladı. Kılıç’ın bu hareketi salondaki sporseverlerden büyük bir alkış aldı.

MADALYA VE KUPALARINI ALDILAR

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Çat Belediyesi, Pasinler Belediyesi ve bir çok iş adamının da sponsor olduğu Boks Gecesini Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Tunçkılıç Spor Kulübü Başkanı Sinan Tunçkılıç,  Boks Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kadir Hayta, Boks İl Temsilcisi Kemalettin Yentimur, Uluslar arası Hakem Fetli Temur ile diğer davetliler ile spor severler ve M. Ali Uçar’ın ailesi de izledi. Boks milli takımı eski antrenörü ve Yolspor’dan Mehmet Ali Uçar’ın antrenörlüğünü yapan Mustafa Kalkan da bu organizasyonun, yıllarca Türk bayrağını gururla taşıyan Mehmet Ali Uçar'ı anmak ve elde edilecek gelirle merhumun ailesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlendiğini ifade etti. Türk boksörleri ringe antrenörler Mustafa Kalkan, Cahit Himoğlu ve Ayhan Tunçkılıç çıkarttı. Nefesleri kesen maçlara sahne olan boks gecesi madalya ve kupa töreniyle sona erdi.

 
Örgüt operasyonunda 1 tutuklama, 3 gözaltı
 
Onlar çıktı, biz seyrettik!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Emirhan Kotan milli takımda
Biathlon Türk Milli Takımına ilk kez Aşkale’den bir sporcu katılmaya hak kazandı.
Masa Tenisinde 19 Mayıs Turnuvası heyecanı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Masa Tenisi müsabakaları sona erdi.
Erzurum’da 10 asırdır sürdürülen gelenek
Türklerin Orta Asya'dan Anadolu'ya geldikleri dönemden itibaren oynadıkları ...
 
Erzurumspor için son şans
Erzurumspor play off sürecinde bugün Sakaryaspor karşısında rövanş maçına ...
Sakarya maçı hakemleri açıklandı
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Play Off Yarı finali 2’inci maçını ...
Dursun Krosta birinci oldu
Atletizmi Geliştirme Projesi Kros final yarışmaları Adana’da tamamlandı. ...
 
Oldu mu şimdi…!
Erzurumspor, Perşembe günü oynanan Play off yarı finali ilk turunda taraftarın ...
Uçurtmanı al şenliğe gel
Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Uçurtma Şenliği' düzenleniyor. "Uçurtmanı ...
Merhum Uçar turnuva ile anılacak
Erzurum’un yetiştirmiş olduğu en önemli boksörlerden biri olan ve “Demir ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva