ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum nüfus yoğunluğu verileri açıklandı
Erzurum nüfus yoğunluğu verileri açıklandı
Erzurum Türkiye ortalamasını geçti
Erzurum Türkiye ortalamasını geçti
Vergi tahsilatında Erzurum farkı
Vergi tahsilatında Erzurum farkı
KUDAKA’dan 2 projeye fizibilite desteği
KUDAKA’dan 2 projeye fizibilite desteği
DAP BKİ’den proje bilgilendirmesi
DAP BKİ’den proje bilgilendirmesi
HABERLER>SİYASET
21 Haziran 2013 Cuma - 13:57

Milli İradeye Saygı Mitingine Davet

AK Parti Erzurum İl Teşkilatı’nca düzenlenen basın toplantısıyla Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı “Milli İradeye Saygı Mitingine” davette bulunuldu.

Milli İradeye Saygı Mitingine Davet

ERSİN ÖZTÜRK
ERZURUM (İHA) - AK Parti Erzurum İl Teşkilatı’nca düzenlenen basın toplantısıyla Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı “Milli İradeye Saygı Mitingine” davette bulunuldu.
İl Partisi Binasında düzenlenen toplantıya Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Muhyettin Aksak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İl Başkanı Murat Kılıç, katıldı. İl Başkanı Murat Kılıç, “Şimdiye kadar Erzurum’da çok miting düzenlendi. Bizde AK Parti olarak çok miting düzenledik. Ama bu tarihimizin en önemli mitinglerinden birisi olacak. Çünkü milli iradeye ilk defa bu adar açıdan darbe girişimi var. Biz bunu bir sokak darbesi olarak görmekteyiz. Uluslar arası uzantıları olan ve içeride ortakları olan marjinal terör örgütlerinde içerisinde olduğu çok önemli bir darbe girişimidir. Sayın Başbakanımızın Ankara, İstanbul, Kayseri ve Samsun’dan sonra Erzurum’da da Milli İradeye Saygı Mitingi ile bütün vatandaşlarımız milli iradeye olan desteğini göstermesi gereken saygıyı burada bir kez daha ortaya koyacak ve ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara tepkileriyle gereken cevapları vermiş olacak. Erzurumlu hemşerilerimizi Milli İradeye Saygı Mitingine davet ediyor ve bekliyoruz.” dedi.
Milletvekili Adnan Yılmaz ise, “Yoğun bir şekilde mesaj ile vatandaşlarımıza telefon irtibatı ile veya teşkilatımızda öyle gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürmekte. Bizde vekiller olarak Ankara’da Milletvekillerini ve Başbakanımızı arayarak aynı zamanda çevremizde bulunan vatandaşlarımızın bu mitinge katılması için özen gösteriyoruz. Ağrı ve Van illerimizde şu anda 40 milletvekilimiz toplantı halindeler. Ve onlarda Pazar günü yapacağımız mitingimize katılacaklar. Öyle tahmin ediyorum ki 50’nin üzerinde Milletvekili arkadaşımızda Erzurum’a gelecek çünkü AK Parti için Erzurum çok önemli bir şehir. Sayın Başbakanımız Perşembe günü Mersin’de, Cuma günü Kayseri’de, Cumartesi günü ise Samsun’da olacak ve ardından da Erzurum’da olacak. Samsun’dan sonra Erzurum’a gelmesi büyük anlam taşıyor. Bilindiği üzere Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basmasının ve ardından Erzurum Kongresini yapması nedeniyle bu mitingde bir kongre havasında geçecek.” diye konuştu.
AKSAK’IN AÇIKLAMASI

Milletvekili Muhyettin Aksak da, “Başbakanımızın hepimizin bildiği üzere 11 yıllık iktidar döneminde Erzurum’u çok önemsedi ve önemsiyor. Erzurum halkı her zaman olduğu gibi bu günde AKP sahip çıkacaktır. Milli İradeye Saygı Mitingimizi vatandaşlarımıza duyurmak konusunda ciddi çalışmalar içerisindeyiz. Bu miting diğer mitinglere göre bambaşka bir anlam taşımakta ülkemiz içerisinde yakıp yıkanlar, kamu düzenini bozmaya çalışanlar, esnafımıza tüccarlarımıza zarar verenler, polisimize emniyet güçlerimize hakaret edenler var. Ama bunların haricinde bağlantılarının dışarıdan olduğunu hiçbir zaman unutmamak lazım. Bizim ülkemizin 10 yıllık iktidar döneminde ne kadar ileriye gittiğini ne kadar kalkındığını dünyada nasıl bir söz sahibi olduğunu hep beraber takip ediyoruz. bunun önüne geçmek, bunu engellemek içeride marjinal örgütleri ön plana çıkararak bu tür bir takım faaliyetler yürütülmekte bu nedenle düzenleyeceğimiz Milli İradeye Saygı Mitingleriyle halkımızın destekleriyle bunları aşacağız.” şeklinde konuştu.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de, “Milli İradeye Saygı Mitingi basit bir miting değil çok farklı çok özel bir miting. Aslında bu sadece AK Parti’nin meselesi değil burada Milli İradeye Saygı diyoruz hangi partiye mensup olursa olsun demokrat olan demokrasiye inanan herkesin bu mitinge destek vermesi bu mitingde bulunması gerekir. Her yönetim sandıkla seçilir ve sandıkla gider başka bir yola başvurmak saygısızlıktır. Erzurum her zaman bu tarz olaylarda önemli bir rol oynamıştır. Her vatan olayında gözlerin çevrildiği il Erzurum’dur. Bununda çok önemli bir vatan olayı olduğunu düşünüyorum birde şunun çok iyi bilinmesi lazım biz toplum olarak durmaya değil yürümeye ve çalışmaya ülkemizi şehirlerimizi en iyi noktaya getirmek için varız.” dedi.

 
Kaymakamlık Kupası Şampiyonu Kopal Beldesi
 
ETÜ’de bilimsel tanıtım
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kentsel dönüşüme sosyal konut yaklaşımı
Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler Şepitler Sosyal Konutlarında birinci ...
Taksicilerin gönlünü kazandı
Vali Dr. Altıparmak Gürcükapı Semtinde bulunan bir taksi durağına ziyarette bulundu.
Durmazpınar rahmetle anıldı
1980’li yıllara kadar sokak çatışmalarında hayatını kaybeden şehit ülkücüler ...
 
‘Tek çözüm yıkım..!’
Korkut, ““Göreve geldiğim gün, Erzurum’un merkezinin tek çözümünün yıkım ...
Toraman aday adayı olduğunu açıkladı
İstanbul Erzurumlular Birleşim Derneği (ERBİRDER) eski Başkanı Osman Nuri ...
Öztürk partilileriyle buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, ilçe ...
 
Erzurum 2 mitinge hazırlanıyor
Erzurum bu hafta sonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı ...
ETB tercihini açıkladı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı 365 oda borsa seçimleri devam ...
Aydın gitti, Yurt geldi..
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydının Eskişehir’e ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva