ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>GUNCEL
27 Şubat 2018 Salı - 12:41

Milletvekili Aydemir’den nitelikli işgücü vurgusu

Aydemir, ‘Erzurum ekonomisinin ihtiyacı olan nitelikli işgücüne eğitim katkısı sunan kurumlar ve yöneticilerine minnettarız. Girişimci, yenilikçi ve ekonomiye analitik yaklaşan gençlerimizle il ve bölge ekonomisi yeni bir güç kazanacaktır.' dedi

Milletvekili Aydemir’den nitelikli işgücü vurgusu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum ekonomisinin ihtiyacı olan nitelikli işgücüne eğitim katkısı sunan kurumlar ve yöneticilerine minnettarız. Girişimci, yenilikçi ve ekonomiye analitik yaklaşan gençlerimizle il ve bölge ekonomisi yeni bir güç kazanacaktır. Eğitimdeki bu AK süreç, ekonomide de AK sonuçlar doğuracaktır.’ dedi.
EĞİTİMDE AK SÜREÇ
Milletvekili Aydemir, ‘Türkiye’de AK süreçle birlikte gerçekleştirilen en büyük ve en önemli bir yatırım eğitim alanında olmuştur. ‘Önce İnsan’ vurgusu odağında Eğitim kurumlarımız alt ve üst yapılarıyla güncelleştirilmiş, ilköğretimden yükseköğretime kapsamlı ve çağdaş bir yapılanma kaydedilmiştir. ‘ yorumunu yaptı.
AYDEMİR YILDIZKENT NAFİZBEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEYDİ
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Hedef 2023 çalışmaları kapsamında il eğitim kurumlarına yaptığı ziyaretlerin son etabını Yıldızkent Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde kaydetti. Okul Müdürü Ayhan Akbulut tarafından ağırlanan Milletvekili Aydemir, eğitimcilerle Hedef 2023 odağında istişarede bulundu.
AKBULUT’A TEŞEKKÜR
KOSGEB ve KUDAKA’dan İş Geliştirme Eğitimi ve Sertifikası alan öğrencilerin beklenti ve dileklerini dinleyen Milletvekili Aydemir, Okul yönetimince yaptırılan Adalet Bölümü öğrencilerinin uygulamalı eğitim alacağı Adalet Alanı Mahkeme Salonu ile Zeytin Dalı Kütüphanesinin açılışını yaptı. Milletvekili Aydemir, Okul Müdürü Akbulut’un şahsında, özverili bir çalışmanın ürünü olan eğitim alanlarının öğrencilerin istifadesine sunulmasını sağlayan Palandöken Milli Eğitim Müdürlüğü, okul yönetimi ve eğitimcilerine teşekkür etti.
SERTİFİKA TÖRENİ
AK Parti Milletvekili Aydemir KUDAKA ve KOSGEB işbirliğince gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılan Yıldızkent Nafiz Bey Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ile Yıldızkent Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin 28 öğrencisine eğitim sertifikasını verdi. Sertifika törenine KUDAKA Genel Sekreteri Prof.Dr. Osman Demirdöğen, KOSGEB İl Müdürü Umut Tan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Samih Kır ve Mehmet Yaşar Yıldırım, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Sait Demir okul müdürleri, öğrenci velileri ve katılım belgelerini alan öğrenciler katıldı.
AYDEMİR ÖĞRENCİLERE SESLENDİ
Sertifika töreni dolayısıyla öğrenci ve velilere seslenen Milletvekili Aydemir, Mesleki eğitimin ülke ekonomisi bazında lokomotif görevini üstlendiğini belirterek nitelikli iş gücü oluşumunun Erzurum ekonomisi için hayati önemde bulunduğuna işaret etti. Erzurum’un bölge ekonomisinde yönlendirici bir konumu bulunduğunu, bu konumun ancak nitelikli işgücü eğitimine yoğunlaşılmasıyla devam edebileceğini kaydeden Milletvekili Aydemir, "Gençler, sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Bu ülkenin geleceğisiniz. Erzurum ekonomisinin girişimci, girişken, cesur ancak hesabını kitabını iyi yapan genç dimağlara ihtiyacı var. Sizde bu kararlılığı görüyor ve hepinizi tebrik ediyorum.’ diye konuştu.
AYDEMİR’İN DEĞERLENDİRMESİ
Milletvekili Aydemir tören sonrasında yaptığı değerlendirmede, ‘Yıldızkent Nafiz Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğrencilerine dönük özel bir çalışmasına şahit olduk. KOSGEB ve KUDAKA’dan İş Geliştirme Eğitimi ve Sertifikası alan öğrencilerle sohbet edip belge vermek bizim için ayrıcalıktı. Teşekkürler.’ dedi.
ADALET SALONU YATIRIMI
Okul bünyesinde, bölümlere yönelik olarak gerçekleştirilen ihtisas alanlarının Erzurum için örnek bir çalışma olduğunu vurgulayan Milletvekili Aydemir, ‘Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin Adalet Bölümüne özel bir mahkeme salonu örnek bir çalışma. Açılışı bize nasip olan mekanda uygulamalı eğitim verilecek. İlk derste öğrencilerin yetkin halleri müthişti. Yönetici kardeşlerimi canı yürekten kutluyoruz. ‘ ifadesini kullandı.

 
LPG yüklü tanker devrildi yol trafiğe kapatıldı
 
Kaymakam Aksu köylerde incelemelerde bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ETSO’dan, “Zeytin Dalı”na destek kampanyası
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e ...
Milletvekili Aydemir: “Hocalı yürek yaramız”
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ve Milletvekili Mustafa ...
Palandöken’de kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı
Doğu Anadolu Bölgesinde hava sıcaklıklarının düşmesi nedeniyle Erzurum'da ...
 
"2019 ittifak yılı olacak"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzde 2019 bizim için ittifak ...
‘Kardeş Azerbaycan’ın acısını paylaşıyoruz’
Ceylan, tarih boyunca yaptığı savaşlarda hiçbir zaman sivilleri hedef ...
Afrin’deki Mehmetçik için dua ettiler
Erzurum Diyanet Vakfı ve Din Görevlileri Derneği’nce Afrin’deki güvenlik ...
 
İzmir Dadaşların 100. Yıl Coşkusunu yaşayacak
İzmir Erzurum Kültür ve Dayanışma Vakfı (İZERVAK) tarafından kentte bulunan ...
Harçlıklarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar
Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, harçlıklarını TSK Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar.
Dualar Mehmetçik için
Aşkale ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Afrin’de Zeytin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva