ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SİYASET
29 Ağustos 2018 Çarşamba - 14:59

Milletvekili Aydemir’den Narman buluşması

Aydemir, ‘Toprağının her zerresi İla’yı Kelimetullah yolunda devleti ebed müddet imanıyla can adama şerefine erişmiş şüheda abideleriyle tarif edilen Anadolu, Milli irade şuuru, 30 Ağustoslarda ifade bulan Çanakkale ve Aziziye ruhunun eseridir.'dedi

Milletvekili Aydemir’den Narman buluşması

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Toprağının her zerresi İla’yı Kelimetullah yolunda devleti ebed müddet imanıyla can adama şerefine erişmiş şüheda abideleriyle tarif edilen Anadolu, Milli irade şuuru, 30 Ağustoslarda ifade bulan Çanakkale ve Aziziye ruhunun eseridir. Ebedi Türk Yurdu Anadolu bizim mana mimarlarımızın gönül tasviridir’ dedi.

AK ÖNDERLE 2071’LERDE BULUŞMA AZMİ

Mübarek Anadolu Coğrafyası’nın ortak bir milli duruş, müşterek bir kararlılık adresi olduğuna kayıt düşen Milletvekili Aydemir, ‘Ahmet Yesevi’nin duasına mazhar Alperen Gazi Dervişlerin, Anadolu Bacılarının haysiyet ve izanını en beliği biçimde küresel idrake söyleten milli irade Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile 2023’lere yürümek, 2071’lerde buluşmak azminde.  Narman’da bu halet en beliğ biçimde yaşanıyor. Müteşekkiriz’ değerlendirmesini yaptı.

AYDEMİR NARMAN’IN KONUĞUYDU

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’da yürüttüğü ‘Hedef 2023’ çalışmaları kapsamında Narman’ın konuğu oldu. AK Parti İlçe Başkanı Metin okumuş, Belediye Başkanı Yücel Ahmet işleyen ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleriyle istişare eden Milletvekili Aydemir, ilçe eşraf ve esnafıyla buluştu, kanaat önderleriyle gündeme dair meşverette bulundu.

GÜNDEME DAİR TESPİT PAYLAŞIMI

Milletvekili Aydemir Narman buluşması kapsamında AK Parti ilçe Başkanlığında gündeme dair beklentiler üzerine tespitleri aldı. 2019 Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere değgin öneri, Narman Belediyesi vizyonuna ait öngörü, AK iktidarlar döneminde kaydedilen yatırımlar ve dolar üzerinden yapılan küresel ihanet oyununun ele alındığı görüşmede, Narmanlı dadaşların milli duruşlarına övgüde bulunuldu.

SÜMMANİ BABA’YA RAHMET

Aydemir, ‘Narman  Erzurum’un tarih ve mana duraklarından bir aziz mekan. Sümmani Baba gibi onlarca mana eriyle bir yüksek değerler adresi. Ak Parti ilçe başkanlığımızı ziyaretle, gayretlerine teşekkür edip, ak yürekli kardeşlerimizle yaklaşan yerel seçimleri ve mevcut hali istişare ettik. Narman’ın 2023 sürecindeki beklentileri üzerine görüş alış verişinde bulunduk.’ açıklamasını yaptı.

AYDEMİR’DEN YEREL YÖNETİM İSTİŞARESİ

Narman buluşması kapsamında ilçe Belediye Başkanlığında ağırlanan Milletvekili Aydemir, Başkan Yücel Ahmet İşleyen ve AK heyetle Narman ekonomisi üzerine değerlendirmelerde bulundu. Erzurum’un tüm ilçelerinde Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarının bulunduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Bütün ilçelerimizde Büyükşehir Belediyemizin devasa hizmetleri var. Sayın Sekmen’le İl bazında eserlerle ifade edilen AK Belediyecilik anlayışı Narman’da da vücut buluyor.  AK Partili her belediye 24 saat büyük çabayla çalışıyor. Narman Belediye, Başkanı Sayın işleyen de AK Belediyeciliği yatırım ve hizmetlerle ilçesinde ortaya koyan, nefsini Narman’ın ifade ettiği değerlere adayan AK dava mensubu.  Ziyaretimizde yapılanları, yapılacakları istişare ettik. ‘ dedi.

NARMAN BELEDİYESİ MARKALAŞMA ATILIMI

Narman Belediyesinin öncü olduğu ‘Marka ilçe Konsepti’ çalışmalarına değinen Milletvekili Aydemir, ‘Yerel ürünleri marka haline getirip ülke geneline hatta bütün dünyaya ihraç, takdire şayan bir çalışma. Narman Belediyemizin  inovatif ürün girişimleri, yetkin ve yürekli çalışanlarla ciddi mesafe alıyor. Memnuniyetimizin sınırı yok. Teşekkür ediyoruz. ‘ diye konuştu.

AYDEMİR NARMAN ESNAFIYLA İSTİŞARE ETTİ

Narman esnafını ziyaret ederek, gündeme ilişkin sohbetlerde bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizi Narman’da da sürdürdük. 24 Haziran’daki desteklerine şükran sunup taleplerini dinlemek; dualarını almak bizim için vazife içinde nimete gark olmak gibi. AK Parti ‘ye ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hürmet ve sevgilerinin hududu yok. Rabbim cümlesinden razı olsun.’ değerlendirmesini yaptı.

RABİA DUASI

AK Parti heyetiyle birlikte Narman Şehitliğini ziyaret eden Milletvekili Aydemir, şüheda indinde rabia niyazı, devletin dirliği, milletin birliği dualarını paylaştı. Aydemir, ‘Şehitlikler, milletimizin şeref sayfaları. Ziyaret etmek, vatan için can verme yüksekliğine eren yiğitlerimizin ruhlarına yakın durmak en esaslı görevlerimizden. Narman şehitliğimizde de bu maksatla okuduk; yenilendik. Onları, rahmetle minnetle anıyoruz. ‘ dedi.

GENÇ NÜFUSUMUZ SİGORTAMIZ

İlçe ziyaretlerinde çocuk ve gençlerle buluşmaya öncelik veren Milletvekili Aydemir, Narman’da da çocukların masumiyetlerine ortak oldu. ‘Çocuklar milletimizin geleceğini ifade ediyorlar. ‘ diyen Aydemir, ‘Genç nüfusumuz sigortamız hükmünde. Ziyaretlerimizde kucaklayarak enerji devşiriyor; milli bilinci taze zihinlerine zerre miskal de olsa enjekteyi vazife addediyoruz. Narman’da da bu güzel hali yaşadık. Şükürler olsun.’ yorumunu yaptı.

 

 

 

 

 
Aşkale Çatak projesi hayata geçti
 
Karataş’tan 30 Ağustos mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öz: ’30 Ağustos ruhunun emanetçileriyiz’
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ...
Aydemir: ‘Milli İrade imanı her güçlüğü yenecektir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Hınıs ilçesini ziyaret ...
“İnşallah 2023, 2053 ve 2071’e yürüyeceğiz”
Cumhurbaşkanı, '. Bizi bölemeyecekler, bizi parçalayamayacaklar ve bizler ...
 
MHP Genel Başkanı Bahçeli Erzurum’daydı
Muş’tan karayoluyla Erzurum’a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ...
Öz: ‘Malazgirt Zaferi kutlu bir destan’
Malazgirt Zaferi'nin 947'ncı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan ...
Aydemir: ‘Rabia, Milli Kimyamızdır’
Milletvekili Aydemir, ‘Dadaşların bereket yüklü “Cenab-ı Hakk, huzurumuzu, ...
 
MHP'de bayramlaşma
MHP İl Başkanlığı’nca bayramlaşma etkinliği gerçekleştirildi
Bulutlar, personel ile bayramlaştı
Palandöken Belediyesine ait sosyal tesislerin de düzenlenen bayramlaşma ...
Ak Parti bayramlaştı
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı bayramlaşma programı Olimpiyat Parkında gerçekleşti.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva