ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Dal’dan başkent mesaisi
Dal’dan başkent mesaisi
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
HABERLER>SİYASET
29 Mayıs 2022 Pazar - 13:48

Milletvekili Aydemir: ‘Edep Ya Hu’

İnançlara, dini değerlere yönelik saldırı dozunun her gün arttığını belirten Milletvekili Aydemir, "Edep yahu. Milletin inancıyla oynamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Bunları millet adına, inananlar adına telin ediyorum." dedi.

Milletvekili Aydemir: ‘Edep Ya Hu’

İnançlara, dini değerlere yönelik saldırı dozunun her gün arttığını belirten Milletvekili Aydemir, "Edep yahu. Milletin inancıyla oynamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Bunları millet adına, inananlar adına telin ediyorum." dedi.

Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, 27 Mayıs'ın Türkiye demokrasisi adına utanılacak bir gün olduğunu ifade etti. Vesayetçi zihniyetin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın abidevi duruşu ve AK Parti iktidarları döneminde atılan kararlı adımlarla tarihe gömüldüğünü bildirdi.

‘27 MAYIS 1960 TARİHİMİZİN KARA SAYFASI’

27 Mayıs 1960 darbesinin bir utanç varakası olduğunu vurgulayan Milletvekili Aydemir, ihtilal sonrası Türkiye’nin kalkınma hızının düştüğü, ülke kalkınma kodlarının bozulduğunu, demokrasinin kesintiye uğratıldığını, bigünah siyasetçilerin yaşamına kastedildiğini ifade etti.

‘AK DAVA VESAYET ODAKLARINA DUR DEMİŞTİR’

1960, 1962, 1970, 1980 ihtilallerinin Türkiye’nin sosyoekonomik gelişmesine darbe vurduğunu, 28 Şubat, 15 Temmuz FETÖ ihaneti ile Gezi olaylarının milli birlik ve beraberliği bozmaya yönelik girişimler olduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, AK Parti iktidarlarıyla birlikte vesayet odaklarına dur denildiği, darbeci zihniyetin zillete gömüldüğünü belirtti.

AYDEMİR’DEN 15 TEMMUZ HATIRLATMASI

15 Temmuz FETÖ ihanetini hatırlatan Milletvekili Aydemir, ‘Demokrasimize, vatan ve millete kastedenler, milli iradeye ihanete kalkışanlar 15 Temmuzda derslerini aldılar. Liderliğin zirvesi olan Sayın Cumhurbaşkanımız Türk Milletine önder olarak, milletle beraber FETÖ iblislerine dünyayı dar etti. Sayın Cumhurbaşkanımızın ufkunda buluşan Milli İradenin kararlı ve dik duruşuyla, artık Türkiye’de darbeler dönemi kapandı. Gençlerimizin, milletimizin, ülkemizin geleceğine ipotek koymaya kalkışan hainler hakiyeksan oldular’ dedi.

ŞEHİT SAZAK’A VEFA

Milletvekili Aydemir, ‘Siyasetin berrak ismi, Gümrük ve Tekel Bakanımız Gün Sazak’ın şehadet yıldönümü vesilesiyle bütün ülkücü şehitleri rahmetle minnetle anıyoruz. ‘ dedi

27 Mayıs 1980’de teröristlerin saldırısı sonucu yaşamını yitirerek Hakla vuslata eren Gümrük ve Tekel eski Bakanlarından Şehit Gün Sazak’ı rahmetle anan Milletvekili Aydemir, ‘Gün Sazak siyasetin bayrak isimlerindendir. Vatana tasallut edenlerce şehit düşürülen Merhum Sazak vatan, millet ve devlet hassasiyetleriyle, mukaddesata sadakati ve milli değerlere vefasıyla mümtaz bir şahsiyettir. ‘ dedi.

ŞENGÖR’E SERT TEPKİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, kimsenin bir başkasının değerlerini aşağılamaması gerektiğini söyledi. İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Celal Şengör'ün bir televizyon programında "Hazreti İbrahim ve Hazreti Musa'nın yaşadığının malum olmadığı" şeklindeki açıklamalarına tepki gösteren Milletvekili Aydemir, "Kimse bir başkasının değerlerini aşağılamamalı. İnançlarımıza küfreder, inançlarımızı inkar eder ifadeler kullanıyorlar. Sadece İslam'ı değil, bütün inananları zıvanadan çıkaracak sözler söyleniyor. 'Hz. İbrahim, Hz. Musa, Hz. İsa diye birisi yoktur.' diyor. Kutsal kitaplara 'masal' diye tarif yapıyor. Kim bu? Türk televizyonlarına çıkıp ara ara edepsizce laflar eden, çok af edersiniz, kendi dışkısını yemekle övünen bir pespaye isim. Ne hale geldik?" diye konuştu.

İnançlara yönelik saldırının dozunun her gün arttığını belirten Milletvekili Aydemir, "Edep yahu. Milletin inancıyla oynamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Bunları millet adına, inananlar adına telin ediyorum." dedi.

AYDEMİR’DEN EKONOMİ DEĞERLENDİRMESİ

Milletvekili Aydemir, Bankacılık Kanunu ile bazı kanunlarda ve 655 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede değişiklik yapılmasına dair kanun teklifinin, TBMM genel kurulunda kabul edildiğini, 840 bin esnafa vergi muafiyeti getirildiğini kaydederek, çok sayıda esnafın kendisini arayarak uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdiğini anlattı.

 

 
Polisler çocuklarla çocuk oldu
 
OBM’den ulaşım seferberliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Direnişleri mübarek olsun'
Yanık, “Biz de diyoruz ki, Mescid-i Aksa’nın nöbetçi kadınları o kadar ...
'Bizim gidecek bir yerimiz yoktur'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bizim ...
Aydemir'den 27 Mayıs şehitlerine vefa
27 Mayıs şehitlerini rahmetle anan Milletvekili Aydemir, ‘Her türlü vesayetçi ...
 
Şahintürk :'27 Mayıs zulmünü unutmayacağız'
AK Parti Erzurum İl İnsan Hakları Başkanı Ali Kemal Şahintürk, 27 Mayıs ...
Kurtulmuş: 'Sezai Karakoç Diriliş şairimiz'
Kurtulmuş, “Sezai Karakoç'un Türkiye'nin yakın tarihine hem fikri hem ...
Aydemir’den Kısakürek ve Ketencizade’ye vefa
Aydemir, “Ölüm güzel şey budur perde ardından haber/ Hiç güzel olmasaydı ...
 
Aydemir: ‘Önceliğimiz birlik ve kardeşliktir’
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Biz birleştiren, bütünleştiren ...
'Gafiller ne istiyorlar tarihimizden’
Bahçeli, ‘Şunu da temiz bir vicdanla ifade ve iddia ederiz ki Atatürk'ü ...
Aydemir Fransa’da Türk Vatandaşlarıyla buluştu
Milletvekili İbrahim Aydemir, Fransa’da Gurbetçi Türk vatandaşlarını ziyaret ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva