ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>EKONOMİ
23 Kasım 2018 Cuma - 16:51

Milletvekili Aydemir: ‘Bu millet hep zirvelerde olacak’

Milletvekili Aydemir, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı kutlayarak, kur, faiz ve enflasyon üzerinden Türkiye’ye karşı tezgahlanan ekonomik oyunların bozulduğunu, bu başarının gerçekleşmesinde Bakan Albayrak’ın dirayetli duruşunun payı olduğunu belirtti

Milletvekili Aydemir: ‘Bu millet hep zirvelerde olacak’

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, ‘28 Şubatta inanca, 15 Temmuzda demokrasiye pranga vurmaya, iktisadi parametrelerimizle oynayarak ekonomik zemini dumura uğratmaya çalışanlara Orhunca bir kayıt düşüyoruz: “Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir?” Allah’ın izniyle bozamayacaklar ve bu millet hep zirvelerde olacak. ‘dedi

AYDEMİR’DEN BAKAN ALBAYRAK’A KUTLAMA

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu 2019 Merkezi Yönetim Bütçe görüşmeleri tamamlandı. 2019 yılı bütçesinin kabul edildiği komisyon toplantısında söz alan Milletvekili Aydemir, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı kutlayarak, kur, faiz ve enflasyon üzerinden Türkiye’ye karşı tezgahlanan ekonomik oyunların bozulduğunu, bu başarının gerçekleşmesinde Bakan Albayrak’ın dirayetli duruşunun payı olduğunu belirterek, ‘Buna katkı sunan Değerli Bakanımız Sayın Albayrak ve tabii, liderimiz, doruk isim Sayın Cumhurbaşkanımıza ilanihaye minnet duyacağız. ‘ kaydını düştü.

‘BİZİM İL VE TÖREMİZİ KİM BOZABİLİR’

Konuşmasında milli iradenin her meselede destansı bir duruş sergilediği ve üzerine oynanan tüm oyunları bir diriliş göstererek bertaraf ettiğine atıf yapan Milletvekili Aydemir, Orhun Abidelerinde yer alan Bilge Kağan’a ait tarihi bir kararlılığı paylaştı. Aydemir, ‘Bütünüyle, millet olarak, siyaseten hangi pozisyonda olursa olsun hepimiz adına söylüyorum ki, bize kefen biçmeye kalkışanlara, bu yüce milletin değerler temelini oynatmaya yeltenerek yıkma hayali görenlere 28 Şubatta inanca, 15 Temmuzda demokrasiye pranga vurmaya, iktisadi parametrelerimizle oynayarak ekonomik zemini dumura uğratmaya çalışanlara Orhunca bir kayıt düşmek, en yakışanı bu olur: “Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir?” Allah’ın izniyle bozamayacaklar ve bu millet hep zirvelerde olacak. ‘dedi.

KOMİSYONA TEŞEKKÜR

Sunumunda Plan ve Bütçe Komisyonunun bütçe görüşmeleri sürecinde gösterdiği çaba, yoğun çalışma ortamına minnettar olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘Müteaddit defalar bir hakikatin altını çizdim, dedim ki: Kullara teşekkür, Cenabı Hakk’a şükür anlamına gelir, şükür ise nimeti artırır. Bu zemin, Plan Bütçe zemini -dört bütçe yaptık bununla beraber- hep çok latif, hep çok temiz bir zemin oldu, bu defa da öyle oldu. Süreç  içerisinde çok şey öğrendik. Ara ara kızgınlıklarımız, dargınlıklarımız oldu ama, Sayın Kuşoğlu’nun dediği gibi, hepsi sulh üzere bitti. ‘ ifadesine yer verdi.

BAKAN ALBAYRAK’IN KARARLI DURUŞU

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Türkiye ekonomisindeki istikrarın devamı, verimlilik artış sürecinin kesintiye uğramaması, dış odaklarca yapılan kur, faiz ve enflasyon saldırısının bertaraf edilmesi odağında övgüye layık bir yönetim izlediğine işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Mümtaz bir sima, hakikaten kendisiyle bir arada olmaktan dolayı en başından beri bir büyük inşirah duyduğum sima bu ifadeleri kullanıyor: “Sayın Bakanım, ülkemizin son dönemde maruz kaldığı, özellikle de ağustos ayında zirve yapan ekonomik saldırılara karşı kararlı bir şekilde verilen mücadele ve alınan tedbirler sayesinde ekonomik kuşatma yarılmış, ‘Dolar 10 lira olacak.’ diyenler, felaket tellalları, kriz havarileri duvara toslamıştır. Hazine ve Maliye Bakanı olduğunuz günden beri yurt dışında ve içeride şahsınıza yönelik olumsuz kampanya ve algı operasyonu da boşa çıkmıştır.” Sayın Bakan Albayrak’ı, kutluyorum. ‘dedi.

AYDEMİR BASIN MENSUPLARINA MİNNETTAR OLDUKLARINI BİLDİRDİ

Aydemir görüşmeler sürecinde basının sergilediği hassasiyet ve dikkate minnettar olduklarını vurgulayarak, ‘Basın mensupları benim meslektaşlarım onların ben gayretlerini biliyorum, emeklerini biliyorum ve sütunlarına, satırlarına, efendim, ekranlarına yansıttıklarıyla tenvir etmelerini, aydınlatmalarını çok değerli buluyorum, saygıdeğer buluyorum, kendilerine minnettar olduğumuzu ifade ediyorum. Bütçemizin hayırlı olmasını niyaz ediyorum.’ sözleriyle sunumunu tamamladı.

 

 
Kadına şiddete sanatla tepki
 
“Geleceği öğretmenlerimizle inşa edeceğiz”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ETSO’da yerli ve milli sanayi gündemi
Yerli ve milli teknoloji ile ticari ve savunma sanayi araçları üreten ...
Erzurum’da Konut satışlarında rekor artış
MAHMUT AKDAĞ- İlde gerçekleştirilen konut satışları bir önceki yılın ekim ...
Albayrak’tan mali disiplin vurgusu
Albayrak, “Mali disiplin temel çıpamız olacaktır. Vergi sistemimizi daha ...
 
Memiş’ten Tebriz – Erzurum kardeşliği vurgusu
İran İslam Cumhuriyeti Başkonsolosu Dr. Sajad Soltanzadeh Erzurum Valisi Okay Memiş’i ziyaret etti.
Erzurum ekonomisinde turizm gündemi
Erzurum Valisi Okay Memiş’in başkanlığında sektör temsilcilerinin katılımıyla, ...
Bakanlık stok soğanın peşinde
Ticaret Bakanlığı ekipleri fiyatı son zamanlarda ikiye katlanan soğandaki ...
 
Albayrak: "Stokçularla mücadelemizi sürdüreceğiz"
International Business Forum (IBF) Kongresinde konuşan Hazine ve Maliye ...
Tarım ve Orman Bakanlığından pancar açıklaması
Tarım ve Orman Bakanlığı, pancar üreticisinin pancarlarının alınmaması, ...
Vali Memiş’ten tarımsal istişare
Erzurum Valisi Okay Memiş, Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva