ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Erzurum’da 104'üncü yıl gurur ve coşkusu
Erzurum’da 104'üncü yıl gurur ve coşkusu
Milli İrade Milli Coşkuda yüreklerini buluşturdu
Milli İrade Milli Coşkuda yüreklerini buluşturdu
Temsili Vali’den çevre hassasiyeti
Temsili Vali’den çevre hassasiyeti
Uzundere 23 Nisan coşkusuyla şenlendi
Uzundere 23 Nisan coşkusuyla şenlendi
HABERLER>EKONOMİ
6 Kasım 2018 Salı - 14:54

Milletvekili Aydemir: ‘Bizim lügatimizde ‘ben’ yok ‘

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 16 yılda 13 seçim kazanan AK Parti’nin başarısının milli irade takdiri ve onun yüreğinde yer etme başarısı olduğunu, AK Parti’nin AK bir davayı temsil ettiğini söyledi.

Milletvekili Aydemir: ‘Bizim lügatimizde ‘ben’ yok ‘

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 16 yılda 13 seçim kazanan AK Parti’nin başarısının milli irade takdiri ve onun yüreğinde yer etme başarısı olduğunu, AK Parti’nin AK bir davayı temsil ettiğini söyledi.

BÜYÜK TÜRKİYE DAVASI

Aydemir, ‘Bu dava büyük Türkiye davasıdır. Asrın idrakine millî irade imanıyla kendi gerçeğimizi yeniden belletmek davasıdır bu dava. Bu davanın müddeileri kavi yürek sahibi olanlar; hakikaten milleti bütün görenler, milletin bütün renklerini tek potada toplayıp tek millet hakikatini asrın idrakine söyletenlerdir.’ dedi.

AK PARTİ 16’INCI GURUR YILINDA

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2019 yılı bütçesini değerlendiren Milletvekili Aydemir, konuşmasının başında 16’ıncı kuruluş yıldönümünü idrak eden AK Parti’nin coşkusunu paylaşarak, ‘On altı yılda on üç seçim kazanmak. Müthiş bir başarı, bu seçim nereden kazanılıyor? Vatandaştan. Vatandaş sizi niye tercih eder? Yaptıklarınızdan dolayı tercih eder. Biz seçim kazanırken bütün miyarımız, bütün ölçümüz gönülleri kazanmak olduğu için seçim kazanıyoruz. Öyleyse yaptıklarımıza dikkat kesilmek lazım ve siyasette iyi olanı da -taklit etmek kötü bir şey değildir- taklit cihetine gidin. Muhalefete özellikle kardeşane bir tavsiyedir. On altı yılda on üç seçim kazanmanın bir esrarı var, çok ciddi bir sırrı var bunun. Sırrı biz burada aşikâr ediyoruz, işte bizim ekiplerimiz, kadrolarımız. Hizmet yapıyoruz, insana hizmet yapıyoruz. Gidilmeyen yerlere Ferhatvari yollar açıp insanımızın ulaşmasını temin ediyoruz. ‘ ifadesine yer verdi.

AK BAŞARININ SIRRI: ‘BİZ’ OLMAK

16 yıllık süreçte AK iktidarlar tarafından gerçekleştirilen reform, yatırım ve milli irade yaklaşımına atıfta bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Biz hizmet ekibinden bahsediyoruz, biz yekpare bir ekibiz ve "biz" kavramını kullanıyoruz, bizim lügatimizde "ben" yok. ‘dedi.

Muhalefetin yatırımlara değgin eleştirilerini yorumlayan Milletvekili Aydemir, bazı milletvekillerinin bürokratların hepsinin AK Parti mensubu olmadığı yolundaki karşılığına, ‘Arkadaşlar, bir şey söyleyeyim: Şimdi, tabii, sizin lügatiniz, sizin zihin haritanız "öteki" diye bir kavramla şekillendiği için.

Peki, tamam, bir mantığı söyleyeyim, sizi de tenzih ediyorum: Zihin haritasını "öteki"yle donatmış olanlar bana o yönde bir sula tevcih ediyor. Ne diyor? "Bürokratların hepsi AK Partıli mi?" Hayır efendim, biz "hizmet ekibi" diye bir tarif yapıyoruz, partili filan diye de bakmıyoruz, hiç kimseye.’ cevabını verdi.

 16 YLIDA 160 YILA SIĞMAYACAK BAŞARI

Konuşmasının devamında AK Parti iktidarları döneminde ulaştırma alanında kaydedilen devasa hizmetlere değinen Milletvekili Aydemir, ‘Biz on altı yılda 160 yıla sığmayacak -elhamdülillah- hizmetler yaptık çok şükür. Bunu nasip edene ne kadar şükretsek azdır.Ve bu işin şeriklerinden biri olmak, ortaklarından biri olmak büyük bir bahtiyarlıktır. Bu bahtiyarlığı da bana Cenab-ı Hak nasip ettiği için akşamdan sabaha secdeden alnımı kaldırmasam karşılığını veremem. ‘ dedi.

 ‘DAVAMIZ, BÜYÜK TÜRKİYE DAVASIDIR’

16 yılda ezber bozan yatırımlarla Türkiye’nin yeniden inşa edildiğine işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Bunu yapmak için bir davanızın olması lazım, hakikaten bir davanızın olması lazım ve bu davanın sadece bu dünyaya yönelik de olmaması lazım, uhrevi boyutunun da olması lazım. İşte biz böyle bir davanın müddeileriyiz, böyle bir davanın yolcularıyız. Bu dava büyük Türkiye davasıdır. Asrın idrakine millî irade imanıyla kendi gerçeğimizi yeniden belletmek davasıdır bu dava. Taklit edin diye özellikle bu kavramları kullanıyorum arkadaşlar. Ve bu dava Edebali'nin duasıdır arkadaşlar. O duanın yansıması da hizmet olarak dönüyor elhamdülillah. ‘ kaydını düştü.

7YUFKA YÜREKLİLERLE ÇETİN YOLLAR AŞILMAZ’

Aydemir, 16 yıllık süreçteki başarının, AK Davaya ufuk çizen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlılık ve dirayetinden kaynaklandığının altını çizerek, ‘Ve bu davayı yürütebilmek için de arkadaşlar, şairin çok özel düştüğü bir not var: "Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz." diyor. Bu davanın müddeileri kavi yürek sahibi olanlar; hakikaten milleti bütün görenler, milletin bütün renklerini tek potada toplayıp tek millet hakikatini asrın idrakine söyletenlerdir. Bunun lideri Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Ona dünya döndükçe bu millet medyunu şükran olacak. Biz de liderimiz olduğu için iftihar ediyoruz. Allah'ın izniyle daha uzun yıllar bu millete hizmet edeceğiz ve sizleri de bir pota, bir şemsiye altında toplayacağız, hep birlikte ak yürek tarifi içerisinde olacağız. ‘ dedi.

 

 
Aydemir: ‘Eskiden yokluk, şimdi varlık konuşuluyor’
 
Seferbekali Erzurum turizm değerleriyle buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Ekim TÜFE’si açıklandı
TÜİK Ekim 2018 dönemi Erzurum İstatistik Bölgesi TÜFE sonuçlarını açıkladı.
Erzurum’dan 10 ayda 38 ülkeye ihracat
MAHMUT AKDAĞ HABERİ -ÖZEL- Erzurum’dan ekim ayında 11, ocak-ekim ayları ...
Kurtulmuş: “Ekonomik saldırıyı bertaraf ettik”
Nevşehir’de sivil toplum örgütleri ile bir araya gelen AK Parti Genel ...
 
16 yılda 515 milyarlık yatırım
Bakan Turhan Ulaşım ve iletişim alanında çok önemli projeleri 2003 yılından ...
TÜİK tüketim harcamaları verilerini paylaştı
TÜİK Bölgesel Hanehalkı Tüketim Harcaması 2017 sonuçlarını paylaştı. Tüketim ...
Erzurum’un bölge payı yüzde 15.4’e çıktı
MAHMUT AKDAĞ - ÖZEL - Erzurum’un motorlu kara taşıtı sayısı bölge toplamında ...
 
Erzurum Sektörel ihraç performansı açıklandı
MAHMUT AKDAĞ - ÖZEL-Erzurum’dan ekim ayında 14, ocak-ekim ayları kapsamında ...
TOKİ’den tüketiciye enflasyon müjdesi
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ’den konut, iş yeri ...
Sanayicilere arsa müjdesi
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan Organize Sanayi Bölgeleri'nde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva