ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
Uzundere’de Çocuklar doğa ile buluştu
Uzundere’de Çocuklar doğa ile buluştu
HABERLER>SİYASET
1 Haziran 2022 Çarşamba - 09:15

Milletvekili Aydemir: ‘Başarıları daim olsun'

Atatürk Üniversitesinin kuruluş kanununun 65. Yıldönümünü kutlayan Milletvekili Aydemir, ’31 Mayıs 1957’de kuruluş kanunu çıkan, ülkemizin eşsiz eğitim kurumlarından Atatürk Üniversitemizle gurur duyuyoruz. 2012’de kurulan ETÜ ile birlikte başarıları daim olsun. ‘ dedi.

Milletvekili Aydemir: ‘Başarıları daim olsun

Atatürk Üniversitesinin kuruluş kanununun 65. Yıldönümünü kutlayan Milletvekili Aydemir, ’31 Mayıs 1957’de kuruluş kanunu çıkan, ülkemizin eşsiz eğitim kurumlarından Atatürk Üniversitemizle gurur duyuyoruz. 2012’de kurulan ETÜ ile birlikte başarıları daim olsun. ‘ dedi.

AYDEMİR’İN TESPİTLERİ

AK Parti Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında siyasi ve ekonomik gündeme ilişkin tespitlerini aktardı, Millet Bahçesi projesini anlattı, Bolu Belediye Başkanı Özcan’ın AK Parti kadın meclis üyesine dönük çirkin ifadelerini telin etti. Bu yılın ilk çeyreğindeki büyüme rakamlarını değerlendiren Milletvekili Aydemir, Gaziantep’te70 yaşındaki Suriyeli kadının yüzüne tekme atılmasına sert tepki gösterdi, Demirtaş’ın CHP ve İP’e attığı fırçayı değerlendirdi.

ATATÜRK HAVALİMANI MİLLET BAHÇESİ PROJESİ

Milletvekili Aydemir, geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde bir milyona yakın vatandaşın katılımıyla Atatürk Havalimanı alanının millet bahçesine dönüştürülmesi etkinliğinin gerçekleştirildiğini anımsattı.

AYDEMİR’DEN İMAMOĞLU’NA GÖNDERME

Milletvekili Aydemir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi etkinliğine yönelik sözlerine ilişkin, "Cumhurbaşkanının etkinliğine 'korsan' diyen adam, belediyesindeki gelişmelerden bihaber." dedi.

Etkinlikte milletin birliğine, beraberliğine vurgu yapıldığını belirten Milletvekili Aydemir, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı orada olmak yerine bu etkinliğe şerik olmak için 'Korsan bir etkinlik yapıldı' diyor. Cumhurbaşkanı'nın katıldığı bir etkinliğe sen nasıl korsan dersin?" diye konuştu.

İBB BAŞKANI İSTANBUL’DAKİ GELİŞMELERDEN BİLE BİHABER

İmamoğlu'nun Van'daki esnaf ziyaretinde İstanbul'daki toplu ulaşım zammından habersiz olduğunun görüldüğünü dile getiren Milletvekili Aydemir, "Cumhurbaşkanının katıldığı etkinliğe 'korsan' diyen adam, kendi belediyesindeki gelişmelerden bihaber. Birikim sahibi olup, donanım sahibi olup milletin karşısına öyle çıkmak lazım. Aksi halde Van'daki bir vatandaş İstanbul'daki gelişmeyi alnının ortasına çakar." ifadesini kullandı.

AYDEMİR’DEN CUMHUR İTTİFAKI TARİFİ

Milletvekili Aydemir, ‘Cumhur ittifakı yürekleri beraber atanların ittifakıdır. Bu ittifakın kırmızıçizgisi milletin birliği, vatanın bütünlüğü, devletin dirliği, milli iradenin önceliğidir. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi etkinliğinde verilen mesaj budur. Bundan dolayı da aziz milletimiz bize gönlünü açıyor.  ‘ dedi

‘BÜTÜN SERMAYELERİ KIZARMAZ BİR YÜZ’

Muhalefetin ise sürekli olarak karamsarlık aşılamaya çalıştığı, mütemadiyen iftira ve yalanlar üzerine kurgulu bir söyleme yoğunlaştığını kaydeden Milletvekili Aydemir, İBB Başkanı İmamoğlu’na tepki göstererek, ‘İBB başkanı karartma politikası izliyor.’ diye konuştu. Milletvekili Aydemir, ‘Bunların bütün sermayeleri kızarmaz bir yüzdür.’ nitelemesini yaptı.

AYDEMİR’DEN AK SİYASET VURGUSU

‘Bizim siyasetimiz şeffaflık esasına dayanır’ diyen Milletvekili Aydemir, ‘Biz siyasetimizin orijin noktasına millete hizmeti koymuşuz. Eser ve yatırım üretmeyi koymuşuz. Biz eserlerimizle konuşuyoruz.’ kaydını düştü.

DEMİRTAŞ’IN SÖZLERİ VE CHP’NİN DURUMU

Milletvekili Aydemir, tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, "Biz onu cezaevinden çıkaracağız" sözünden tatmin olmadığını söyleyerek, "Demirtaş bunlara 'Kararsızlardan bile kararsızsınız, sizden siyasetçi olarak utanıyorum' diyor. Demirtaş aslında bu sözleriyle bunlara bir rota çiziyor. Demek ki Demirtaş, dahasını istiyor. 'Cumhuriyeti kurduk' diyen bir partinin geldiği noktaya bakın. Cumhuriyetle hesaplaşmaya çalışan bir adamdan töre öğreniyorlar, onun rotası üzerinde yürüyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

BOLU BELEDİYE BAŞKANI ÖZCAN’A SERT TEPKİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, kendisine bir şey söylemek üzere el kaldıran AK Partili kadın meclis üyesine "Bana ne elini sallıyorsun, ben evli barklı adamım" dediğini aktaran Milletvekili Aydemir, "Şu terbiyesize, şu ahlaksızlığa bakar mısın? Çok açık söylüyorum bu adam ahlaksız." sözlerini sarf etti.

’70 YAŞINDAKİ SIĞINMACIYA YAPILAN MUAMELEYİ TELİN EDİYORUZ’

Gaziantep’te 70 yaşındaki Suriyeli kadının yüzüne tekme atılmasına sert tepki gösteren Milletvekili Aydemir, ‘Biz milletçe tarihte var olduğumuz günden beri ahlaklı ve vicdanlı bir millet olarak tarif edilmişiz. Milli hasletimiz budur. İmanlı bir milletiz. Bize sığınan birine yapılan bu muameleyi telin ediyoruz. ‘ dedi.

BÜYÜME RAKAMLARI

Türkiye’nin son çeyrekteki büyüme rakamlarına ilişkin tespitlerini paylaşan Milletvekili Aydemir, Yüzde 7.3’lük bir büyüme gerçeği var. Hemen her ekonomi alanında büyümeyi sürdürüyoruz. Bu büyüme rakamları ekonomik kodlarımızın sağlam olduğunu bir kez daha teyid ediyor. ‘ diye konuştu.

AYDEMİR DİKKATLERİ ERZURUM’A ÇEKTİ

Milletvekili Aydemir’in basın toplantısı gündeminde yine Erzurum vardı. Atatürk Üniversitesi kuruluş kanunun 31 Mayıs 1957 yılında yayımlanarak yürürlüğe girdiğini hatırlatan Milletvekili Aydemir, ‘Üniversitelerimizle gurur duyuyoruz. ‘ dedi.

‘ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YÜKSEKÖĞRETİMDE GURURUMUZDUR’

Milletvekili Aydemir, ‘Atatürk Üniversitesi, üniversiteler kuran Üniversitedir. Türkiye’de ilk kurulan beş üniversite arasındadır. Bilimde otorite olan çok sayıda bilim adamı, araştırmacı yetiştiren ve bilimsel başarılarıyla gündem oluşturan bir Üniversitedir. Dünyada çığır açan bilimsel çalışmaların gerçekleştirildiği bir üniversitedir. Fevkalade özel ve güzide bir Yüksek Öğretim Kurumudur Atatürk Üniversitesi.  1957 yılında kuruluş kanunun çıktığı gündür 31 Mayıs. Mezunu olmakla şeref duyduğumuz Üniversitemizin kuruluş yıldönümünü yüreğimizle kutluyor, Üniversite camiamızın coşkusunu paylaşıyoruz. Atatürk Üniversitesi dünya durdukça duracak ve bilimsel çalışmalarıyla bölgeye, ülkeye ve dünyaya ufuk kazandırmayı sürdürecektir. ‘ kaydını düştü

‘ERZURUM EĞİTİM ŞEHRİDİR’

Erzurum’un bir eğitim şehri olduğuna vurgu yapan Milletvekili Aydemir, ilin Yüksek Öğretim kaydında da bir cazibe merkezi olduğuna işaret ederek 2021 yılında Erzurum’da kurulan Erzurum Teknik üniversitesinin bilimsel başarılarına atıfta bulundu. Milletvekili Aydemir, ETÜ’nün özellikle teknik eğitimde bölgeye vizyon çizdiğini kaydetti.

 
Hainlere operasyon: 12 gözaltı
 
 Freni patlayan otomobil akaryakıt istasyonuna girdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Bize düşen sorumluluk üstlenmektir’
Bahçeli, TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin pek çok ...
Sekmen’e bir ödül daha
Yerel yönetimin duayen ismi, Türkiye’nin en başarılı büyükşehir belediye ...
MHP’den esnaf buluşması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye övgülerde bulunan vatandaşlar, “Devlet ...
 
Milletvekili Aydemir: ‘Edep Ya Hu’
İnançlara, dini değerlere yönelik saldırı dozunun her gün arttığını belirten ...
'Direnişleri mübarek olsun'
Yanık, “Biz de diyoruz ki, Mescid-i Aksa’nın nöbetçi kadınları o kadar ...
'Bizim gidecek bir yerimiz yoktur'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bizim ...
 
Aydemir'den 27 Mayıs şehitlerine vefa
27 Mayıs şehitlerini rahmetle anan Milletvekili Aydemir, ‘Her türlü vesayetçi ...
Şahintürk :'27 Mayıs zulmünü unutmayacağız'
AK Parti Erzurum İl İnsan Hakları Başkanı Ali Kemal Şahintürk, 27 Mayıs ...
Kurtulmuş: 'Sezai Karakoç Diriliş şairimiz'
Kurtulmuş, “Sezai Karakoç'un Türkiye'nin yakın tarihine hem fikri hem ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva