ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Gazzeli mazlumlar için yürüdüler
Gazzeli mazlumlar için yürüdüler
20 yıl hapis cezası olan şahıs yakalandı
20 yıl hapis cezası olan şahıs yakalandı
Çatlamaların oluştuğu viyadük sürücüleri tedirgin ediyor
Çatlamaların oluştuğu viyadük sürücüleri tedirgin ediyor
HABERLER>SİYASET
18 Ağustos 2021 Çarşamba - 13:14

Milletvekili Aydemir Aziziye’nin nabzını tuttu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Yasama çalışmaları kapsamında Erzurum saha çalışmalarına Aziziye İlçesiyle devam etti.

Milletvekili Aydemir Aziziye’nin nabzını tuttu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Yasama çalışmaları kapsamında Erzurum saha çalışmalarına Aziziye İlçesiyle devam etti. Aziziye AK Parti Teşkilatıyla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, İlçeye bağlı Kumluyazı, Sarıyayla, Özbilen, Kahramanlar Mahalleleri ziyaret etti, Dadaşkent, Ilıca Ferah mahallesi ve Yavuz Selim Tokiler muhitinde esnafın konuğu oldu, Metal İşleri Küçük Sanayi Sitesinde sanayici ve sanatkarlarla ekonomi gündemini paylaştı.

AZİZİYE’DE AK İSTİŞARE

AK Parti Narman Buluşmasından sonra Aziziye ilçesi AK İstişare etkinliğine katılan Milletvekili Aydemir, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’la birlikte AK Parti haftalık toplantısına iştirak etti.  Başkan Ensar Coşkun ve İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleriyle gündemin ele alındığı toplantıda Aziziye 2021 yatırım programı ele alındı, Aziziye 2023 ufku üzerinde beyin fırtınası estirildi.

‘İFTİHAR EDİYORUZ’

AK Parti Aziziye ilçe başkanı Ensar Coşkun’la birlikte Kadın Kolları Başkanı Ayşe Aydın’ın organize ettiği “Kadınlarla İstişare” toplantısına katılan Milletvekili Aydemir, Komisyonun saha kaydındaki beklenti ve taleplerini değerlendirdi, sosyal ve ekonomik gidişata değgin gözlem ve tespitleri kaydetti. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Milletvekili Aydemir, ‘Hz. Sümeyye imanında, Hayme Hatun iffetinde, Nene Hatun ufkunda buluşan kadınlarımızla iftihar ediyoruz.’ Vurgusunda bulundu.

METAL İŞLERİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ZİYARETİ

Milletvekili Aydemir AK Parti ilçe Başkanı Ensar Coşkun, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin oluşturduğu AK Heyetle birlikte Metal İşleri Küçük Sanayi Sitesi esnaf ve sanatkarının konuğu oldu. İstişari ziyarette gündemi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destekleri, teşvikli yatırımlar ve projeler oluşturdu.

BEKLENTİLER VE TESPİTLER ELE ALINDI

Esnaf ve sanatkarların Metal İşleri Küçük Sanayi Sitesinin güncelleştirilmesi, çevre düzenlemesine yönelik taleplerini tespit eden Milletvekili Aydemir, Büyükşehir ve Aziziye Belediyelerinin yatırım dikkati ve çevre hassasiyetlerini paylaşarak, AK iktidarın yerel ve merkezi yönetimleriyle üretime ve üreticiye özel bir yaklaşım sergilediğini aktardı.

AZİZİYE’DE ESNAFLA MÜŞAVERE

Milletvekili Aydemir, daha sonra AK Parti Aziziye ilçe başkanı Ensar Coşkun ve Belediye Meclis Üyeleriyle Dadaşkent, Ilıca Ferah mahallesi ve Yavuz Selim Tokiler muhitindeki esnafı ziyaret etti. Covid19 salgını ve salgınla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların konuşulduğu, salgının esnafa yansımalarının ele alındığı sohbetlerde, Esnaf Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakına minnettarlıklarını kaydetti.

KAHRAMANLAR ZİYARETİ

AK Parti Heyeti saha çalışmalarına Aziziye İlçesi mahallelerinde devam etti. Heyetin ilk durağı Kahramanlar Köyü oldu. Kahramanlar sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir, Erzurum ve ilçe odaklı tarımsal yatırımları aktardı, öngörülen projeleri dile getirdi, tarımsal kayıtta verilen destek ve hibelerden yararlanma çağrısı yaptı.

ÖZBİLEN’DE KIRSAL KALKINMA ELE ALINDI

Milletvekili Aydemir ve beraberindekilerin bir diğer istişare adresi Özbilen Mahallesi oldu.  Mahalle yaşayanlarının yerel taleplerini dinleyen Milletvekili Aydemir, sohbette AK Parti’nin kırsal kalkınma yaklaşımı, refah ve yaşam düzeyini artırmayı öncelleyen yatırım ve projelerini anlattı, TBMM’nin açılışıyla birlikte ele alınacak tarımsal düzenlemeler kaydında bilgi verdi.

KUMLUYAZI VE SARIYAYLA’DA TARIMSAL DESTEKLER ELE ALINDI

Aziziye İlçesi  Kumluyazı ve Sarıyayla köylerinin konuğu olan Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyeti bu yerleşim alanlarına  yönelik ihtiyaç tespitinde bulundu, alt yapı çalışmalarını inceledi, yerel yönetimin kırsala dönük projelerini ele aldı . Kumluyazı ve Sarıyayla’da son yağışlarla birlikte baş gösteren ve tarımsal alanları olumsuz etkileyen su baskınları konuşuldu. Milletvekili Aydemir, tarım kesiminin hizmetinde olduklarını belirtti.

DADAŞKENT ESNAFIYLA GÖRÜŞME

Dadaşkent bölgesinde esnaf ziyaretiyle Aziziye saha çalışmalarını tamamlayan Milletvekili Aydemir,  ‘Ekonomik gelişmelere dönük karşılıklı paylaşımlar fevkalade tatminkârdı. Esnafımızın müşfik tarzına teşekkür ediyoruz. Dadaş terbiye ve tefekkürüyle Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterilen vefa ve sadakate, AK Parti’ye gösterilen teveccüh ve verilen desteklere minnettarız. ‘ dedi.

AYDEMİR’İN DEĞERLENDİRMESİ

Aziziye alan Çalışması sonrasında bir değerlendirme yapan Milletvekili Aydemir, Aziziye’nin genel ve yerel hizmetler kaydında Erzurum’un yükselen değerleri arasında bulunduğunu, ilçe halkı memnuniyetinin üst düzeyde olduğunu aktararak, ‘AK sinerjinin hakim olduğu Aziziyemiz esnafı, eşrafı ve sakinleriyle milli ve manevi değerlere bağlılık, Sayın Cumhurbaşkanımıza vefanın odağıdır. ‘ ifadesini kullandı.

 

 

 
Öz Finans İş Sendikası yönetimini seçti
 
Erzurum’daki Hazırlık maçını Elazığ Karakoçan kazandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Yeter ki birlik ve beraberliğimizi daim edelim'
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde ...
‘Sümmani’nin torunları Cumhurbaşkanımıza duacı’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir yaz dönemi ikinci etap yasama ...
MHP’den yasa teklifi
MHP, yabancı kaynaklar tarafından desteklenen haberlere ilişkin kanun teklif verdi.
 
'Anadolu coğrafyasını hiç kimseye peşkeş çekemeyiz'
Bahçeli, "Türkiye’nin Afganistan’daki varlığı meşrudur, dostanedir, barışçıdır, ...
MHP’ye katılımlar devam ediyor
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum'da üye sayısını artırmaya devam ediyor. ...
AK Parti Kuruluş yıldönümü etkinlikleri ertelendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 20’inci Kuruluş yıldönümü ...
 
Milletvekili Aydemir ekonomiyi değerlendirdi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Milletimiz gerçeklerin ...
MHP’den Çat istişaresi
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Çat ilçesi muhtar ve esnafıyla bir araya geldi.
‘Gençler Türk Milletinin yıkılmaz ahlak kaleleridir’
Bahçeli, “Salgın dönemi göz önüne alınarak TYT baraj puanın 140’a, AYT ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva