ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
MÜSİAD’dan ticari ahlak değerlendirmesi
MÜSİAD’dan ticari ahlak değerlendirmesi
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
HABERLER>SPOR
13 Nisan 2014 Pazar - 21:50

Mavi Beyazlılar’dan ‘Büyük’ adım

RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta play off mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Hacettepespor’u 2-1 yenerek iddiasını sürdürdü. Playoff mücadelesi veren diğer rakipleriyle puan farkını da azaltan mavi beyazlı ekip 50 puanla 6’ıncı sıraya yükseldi.

Mavi Beyazlılar’dan ‘Büyük’ adım

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta play off mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Hacettepespor’u 2-1 yenerek iddiasını sürdürdü. Playoff mücadelesi veren diğer rakipleriyle puan farkını da azaltan mavi beyazlı ekip 50 puanla 6’ıncı sıaya yükseldi. Elazığ Belediyespor, Manavgat Evrensekispor maçlarından sonra deplasmanda 3’üncü kez gülen ekibin başarısı Erzurum’da taraftarlarını da sevince boğdu.

EV SAHİBİ EKİBİN KADROSU

Ev sahibi Hacettepespor karşılaşmaya Osman Mert Göktepe, Ahmet Oğuz, Halil İbrahim Pehlivan, İbrahim Kıymaz, Çağrı Bülbül, Mustafa Öztürk, Berat Tosun, İrfan Can Kahveci, Burak Çolak, Mahmut Bilir, Eren Tokat 11’iyle başladı.   Deniz Çınar, Veli Ortakcı, İbrahim Utku İnce, Turgut Selim Özdemir, Alaaddin Okumuş, Berat Aydoğdu, Recep Eren Karabacak ise yedek listeye girdi.

 BÜYÜKŞEHİR’İN 11’İ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor maça İlker Günay, Erdinç Pekgöz, Sefer Sever, Muhammet Fettahoğlu, Hakan Çakır, Ekrem Sütçü, Güner Okay, Deniz Sert, Onur Demir, Mustafa Kemal Küçük, İsmail Türkaslan’dan oluşan 11’le çıktı.   Hüseyin Daş, Abuzer Gaffar Toplu, Mustafa Özkaya, Kerem Kaya, Okan Cincil, Muammer Atalay da 18 kişilik kadroda yer alan diğer futbolcular oldu.

HAKEMLER

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor’un deplasmanda oynadığı Hacettepespor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi hakemlerinden Emre Malok yönetti. Malok’un yardımcılıklarını İstanbul Bölgesinden Vedat Demir, Tekirdağ Bölgesinden Mehmet Ali Akkor yaptı. Semih Duran’ın dördüncü hakem olarak yer aldığı maçta Ayhan Göksun ise gözlemcilik görevini yürüttü.

İLK YARIYI ÖNDE KAPATTIK

 Büyükşehir Belediyespor maça Fatih Gültekin ve Fatih Arat gibi iki asından eksik olarak çıktı. Karşılaşmanın ilk düdüğüyle birlikte rakip takım üstünde baskı kuran mavibeyazlılar 12’inci dakikada İsmail Türkaslan’ın attığı golle öne geçti: 0-1. Gol sonrasında şok bir golü görmemek için rakip takım orta sahası üstünde presini sürdüren Büyükşehir Belediyespor ilk yarının bitimiyle birlikte soyunma odasına 1-0 önde gitti.

GOL ŞOKU

Maçın ikinci yarısına, ilk yarıdaki kadroyla başlayan mavi beyazlı ekip galibiyeti korumak için kendi sahasına çekilince, ev sahibi ekip ataklarını sıklaştırdı. 50’inci dakikada Berat Tosun ev sahibi ekibini beraberliğe kavuşturdu: 1-1. Gol sonrası şok yaşayan mavibeyazlı ekip çabuk toparlandı. Yavuz İncedal galibiyet için iki değişikliğe gitti.  66’ıncı dakikada Erdinç Peköz yerini Kerem Kaya’ya, M. Fettahoğlu yerini Mustafa Özkaya’ya bıraktı.

DEĞİŞİKLİK GABİYETİ GETİRDİ

Değişiklik Büyükşehir Belediyespor’a golü getirdi, oyuna henüz giren Mustafa Özkaya 72’inci dakikada mavibeyazlı ekibi yeniden öne geçirdi: 1-2. Maçın kalan bölümü adeta bir taktik mücadelesine dönüştü. Oyunu ortasahaya yığan Büyükşehir Belediyespor, rakip takım ataklarına izin vermedi. 90’ıncı dakikada Ev sahibi ekipten Ahmet Oğuz kırmızı kart gördü. Büyükşehir Belediyespor’da ise Deniz Sert yerini Abuzer Gaffar Toplu’ya bıraktı. Karşılaşmanın son düdüğü çaldığında Büyükşehir Belediyespor üçüncü kez deplasman galibiyeti coşkusunu yaşarken, önce liderlik, sonra da play off yolunda önemli yara alan Hacettepespor’da hüzün vardı.

PUAN FARKI AZALDI

Büyükşehir Belediyespor Hacettepe galibiyetiyle playoff yolunda olduğu gibi matematiksel olarak da şampiyonlukta yeniden iddialı hale geldi. Lig lideri Düzyurtspor ve ikinci sıradaki Batman Petrolspor’la puan farkını 6’ya indiren Büyükşehir Belediyespor, Çorumla olan puan farkını üç, Hacettepespor’la ikiye düşürdü, Elibol Sandıklıspor’la da puanını eşitledi.

DEPLASMAN’DA ÜÇÜNCÜ GALİBİYET

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Hacettepespor deplasmanı galibiyetiyle dış sahadaki galibiyet sayısını üçe çıkardı. 16 Deplasman maçında 3 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 yenilgi ile ayrılan Büyükşehir Belediyespor dış saha puanını 17’ye çıkardı. Deplasmanda 17 golü kalesinde gören Büyükşehir Belediyespor, attığı 2 golle deplasmanda kaydettiği gol sayısını da 15’e çıkardı.

13’ÜNCÜ GALİBİYET

Erzurum Büyükşehir Belediyespor 31 maçlık periyotta 13’üncü galibiyetini elde etti. Toplamda 13 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyeti bulunan mavibeyazlı ekip, 31 maçta 42 gol kaydetti, 29 golü de kalesinde buldu. İç saha maçlarında gurup sıralamasında ikinci olan Büyükşehir Belediyespor, bu hafta evinde 14’üncü sırada bulunan ve sezonun ilk yarısında 4-2 yenildiği Balçova Belediyespor’u ağırlayarak, rövanşı almaya çalışacak.

HAFTANIN EN’LERİ

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 31’inci hafta maçlarında 18 gol atıldı. 4 maçı ev sahibi ekipler kazandı, 2 maçtan deplasman takımları üç puanla dönerken. 3 maç beraberlikle sonuçlandı. Haftanın sürprisini Hacettepespor’u 2-1 yenen Büyükşehir Belediyespor ile Balçova Belediyespor’a 1-0 yenilen Darıca Gençlerbirliği yaptı.

GURUP SIRALAMASI

Gurupta 31’inci hafta sonunda Düzyurtspor 56 puanla liderliğini sürdürken, haftayı galibiyetle kapatan Batman Petrolspor aynı puanla lideri yakaladı. Manavgat Evrensekispor karşısında galibiyeti zor koruyan Çorum Belediyespor 53 puanla üçüncü sırada yer alırken, 52 puanda kalan Hacettepespor dördüncü, 50 puanlı Elibol Sandıklıspor beşinci, aynı puanla Erzurum Büyükşehir Belediyespor altıncı sırada yer aldı. Çorum Belediyespor yenilgisiyle 49 puanda kalan Mavangat Evrensekispor 7, 48 puanlı Darıca Gençlerbirliği 8, 45 puanlı Sancaktepe elediyespor 9, 43 puanlı Bursa Nilüferspor ise onuncu sırayı paylaştı.

FİNAL HAFTASI

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 31’inci hafta tam anlamıyla bir final haftasına dönüştü. Gurupta sezonun bitmesine üç hafta kala Büyükşehir Belediyespor evinde Balçova Belediyespor ile oynarken, Lider Düzyurtspor Trabzon’da 17’inci sıradaki Ünyespor’u ağırlayacak.32’inci haftada gözler 7’inci sıradaki Manavgat Evrensekispor’un evinde 5’inci sırada bulunan Elibol Sandıklıspor, 8’inci Darıca Gençlerbirliği’nin sahasında 2’inci sırada bulunan Batman Petrolspor ile yapacağı karşılaşmalarda olacak.

HAFTANIN MAÇLARI

Sancaktepe Belediye Spor-Orhangazispor: 0-0

Hacettepe Spor-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor: 1-2

Bursa Nilüferspor A.Ş.-68 Yeni Aksaray Spor: 1-0

Ünyespor-Elazığ Belediyespor: 1-1

Sakaryaspor A.Ş.-Maltepespor: 0-3

Balçova Belediye Spor-Darıca G.Birliği: 1-0

Batman Petrol Spor A.Ş.-Çıksalın Spor: 1-0

Çorum Belediyespor-Manavgat Evrenseki Spor: 3-2

Elibol Sandıklıspor-Düzyurtspor: 1-1

32’İNCİ HAFTA MAÇ PROGRAMI

20 Nisan 2014 14:30  Orhangazispor-Hacettepe Spor  12-4

20 Nisan 2014 14:30   Düzyurtspor-Ünyespor  1-17

20 Nisan 2014 14:30  Darıca G.Birliği-Batman Petrol Spor A.Ş.  8-2

20 Nisan 2014 14:30  Sakaryaspor A.Ş.-Sancaktepe Belediye Spor  15-9

20 Nisan 2014 14:30  Elazığ Belediyespor-Bursa Nilüferspor A.Ş.  18-10

20 Nisan 2014 14:30  Manavgat Evrenseki Spor-Elibol Sandıklıspor  7-5

20 Nisan 2014 14:30  Çıksalın Spor-Çorum Belediyespor  16-3

20 Nisan 2014 14:30  Büyükşehir Belediyesi Spor-Balçova Belediye Spor  6-14

20 Nisan 2014 14:30  Maltepespor-68 Yeni Aksaray Spor  11-13

 

 

 

 
Büyükşehir 6'ıncı sıraya yükseldi
 
Yakutiye yenilgi serisini devam ettirdi
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sait 17 Nisan 2014 Perşembe 21:56

eğer bu takım son 4 maçta penaltılar yapmasaydı lider bile olmuştu ama olsun play of için mücadeleye devam hocamıza yönetimimize futbolcularımıza başarılar dilerim pazar günü tüm erzurum haydi maça diyorum.

Yorumu oyla      6      4  
KALİTELİ HAKEMLER VERİLMELİ 14 Nisan 2014 Pazartesi 19:30

Bence özellikle yönetimimizin tff ile görüşüp batman petrolspor maçına kaliteli bir hakemin atanmasını sağlaması gerekir diye düşünüyorum.Çünkü batman da batmanli taraftarların baskısı hakemi olumsuz şekilde etkileyip yanlış kararlar vermesine neden olabilir.Onun içinde en kaliteli ve en tercübeli hakemlerin o maça verilmesi gerekir diye düşünüyorum. Batman maçında hakem kararıyla puan kaybetmeyelim.Dikkat edilecek bir konu

Yorumu oyla      7      4  
Hakem 14 Nisan 2014 Pazartesi 09:20

Ben maçı stadda izledim.Hakem özellikle ikinci yarı bariz şekilde rakip takım lehine düdükler çaldı.

Yorumu oyla      9      4  
MAÇ 13 Nisan 2014 Pazar 22:13

Maçı izleyenlerin görüşlerine göre hakemler bugün iyi bir maç yönetmemişler.Örneğin hacettepenin kalecisinin bir pozisyonda kırmızı kart görmesi gerekirken kırmızı kartın çıkmaması hakemin tarafsız olmadığını gösteriyor.

Yorumu oyla      9      4  
YORUM 2 13 Nisan 2014 Pazar 17:05

Darıcanın yenilmesi bizim için çok iyi oldu hem de 2 kez çok iyi oldu.Çünkü hem bizim gerimizde kaldı hem de haftaya oynayacağımız rakibimizin biraz daha rahatlamasına sebep oldu.Elibol sandıklının yenmemesi de bizim için bir avantaj oldu.Eğer ki yenseydi aradaki fark açılabilirdi .Haftaya eğer ki yenersek büyük bir ihtimalle 3.,4. veya 5 .sırada olabiliriz tabii ki de biz yenip rakiplerimizin puan kaybetmesi şartıyla

Yorumu oyla      8      4  
YORUM 13 Nisan 2014 Pazar 16:51

Bu takımdan deplasmanda galibiyet görmekte çok güzel bir şey.Takımımız en son deplasman galibiyetini 8. hafta da Manavgat karşısında almıştı o zamandır bu zamandır deplasmanda galibiyetimiz yoktu.İnşallah bu başlangıç olurda deplasmanda galibiyet alabiliriz.Bundan sonra ligimizde 3 maç kaldı .2 tanesi kendi evimizde 1 tanesi ise deplasmanda olacaktır.Gelecek hafta oynayacağımız takım Balçova belediyespor ondan sonra deplasmanda güçlü bir takım olan Batman Petrolspor ile oynadıktan sonra en sonra hafta kendi evimizde Çorum Belediyespor ile oynayacağız.İnşallah haftaya takımımız yenerde diğer takımlarda puan kaybederde avantajlı konuma gelebiliriz.Bu ligde neyin ne olacağı belli olmuyor.

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir 6'ıncı sıraya yükseldi
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci Gurupta 31’inci hafta karşılaşmaları tamamlandı.
Narmanlı Pele’nin oğlu Yunanistan’ı devirdi
Narman İlçesi’nde “Pele” lakabıyla tanınan Köksal Gül’ün oğlu Ali Afşin ...
Akın, Erzurum’u temsil edecek
Erzurum’da yapılan Atletizm Yarışmalarında Kros dalında 2000 metre erkeklerde ...
 
Yakutiyespor maçını Yılmaz yönetecek
BAL 1’inci Gurupta 25’inci hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı.
Hacettepespor maçını Malok yönetecek
RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor’un deplasmanda oynayacağı ...
Aşkale Çimento’dan şampiyon kızlara destek
Van ve Kars’ta yapılan Masa Tenisi Yarışması’nda derece alan Edremit İlköğretim ...
 
Yıldız Taekwondocular madalya sınavında
Taekwondo yıldızlar kız-erkek grup müsabakaları Erzincan’da başladı. Okul ...
GHSİM Emniyet’in coşkusunu paylaştı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ile Gençlik ...
300 atlet Erzurum’u temsil için yarıştı
Erzurumlu minik ve yıldız atletler, Atletizm Proje Yarışlarında başaralı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva