ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SPOR
10 Nisan 2016 Pazar - 14:27

Maltepe’yi ‘Avcu’ vurdu

Evinde oynayacağı Altay maçını kazanmasına kesin gözüyle bakılan mavibeyazlı ekip, Tire 1922 Spor’un deplasmanda Bursa Nilüferspor’a yenilmesi halinde tur atacak.

Maltepe’yi ‘Avcu’ vurdu

Erzurumspor Maltepe deplasmanından da galibiyetle dönerek, şampiyonluk vizesini büyük ölçüde aldı. Evinde oynayacağı Altay maçını kazanmasına kesin gözüyle bakılan mavibeyazlı ekip, Tire 1922 Spor’un deplasmanda Bursa Nilüferspor’a yenilmesi halinde tur atacak. 2 maçı kalan Kızılcabölükspor’un alacağı sonuçlar ise mavibeyazlı ekibi etkileyemeyecek.

BU TARAFTARLA HER YER ERZURUM

Erzurumspor sahasında oynar gibi yoğun dadaş tezahüratlarıyla başladığı karşılaşmanın ilk yarısında orta saha yoğunluklu bir oyun sergiledi. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısı da orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Erzurumspor önce bir puanı garanti eden bir oyun sergiledi. Beklenen gol 90 artıda, oyunda hiçbir varlık gösteremeyen Fahri Tatan’ın yerine oyuna giren Hüseyin Cihan Avcu’dan geldi. 90 artıdaki gol mavibeyazlı coşkuyu ateşlerken, Maltepespor’u da play off yolundan düşürdü.

FATİH..FATİH..FATİH..

Mavibeyazlı ekipte Silivri maçında olduğu gibi oyuna damga vuran futbolcu ve maçın yıldızı yine Fatih Güldü. Bir dinamo gibi 90 dakika boyunca sahada ayak basmadık yer bırakmayan Fatih Gül, rakip ataklarında presleri, mavibeyazlı ekip hücumlarında ise başarılı paslarıyla etkili oldu. İkili mücadelelerde olağan üstü başarılı olan Fatih galibiyetin de mimarı oldu.

DOĞA İŞERİ FAKTÖRÜ

Erzurumspor’un başarısında etkin olan, maçın başarılı diğer isimleri ise kalesinde güven veren Ahmet Altın, defansta olduğu gibi kanat ataklarında da etkili olan Doğa İşeri, orta sahada topu takımda tutan Erhan Çelenk’ti. Doğa işeri’nin maçta gördüğü sarı kartla Altay maçında oynamayacak olması taraftarı üzdü.

YILDIRIM FAHRİ’DE İSRAR EDİNCE..!

Erzurumspor Silivrispor maçına göre, Maltepespor maçında oldukça durgun bir oyun sergiledi.  Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’ın Fahri Tatan ısrarı, Hüseyin Cihan Avcu gibi oyuncuları kulübede bekletmesinin yanı sıra, futbolcularda şampiyonluğa yönelik aşırı motivasyon oyunun kalitesini etkilerken, golü de son dakikaya bıraktı.

MAÇIN GALİBİ TARAFTARDI

Erzurumspor taraftarı yine tribünde ve yine takımını motive eden güçtü. Karşılaşmanın başlamasından sonuçlanmasına kadar sürekli tezahüratta bulunan, takımın oyundan düştüğü dakikalarda futbolcuları ateşleyen mavibeyazlı taraftar, galibiyette en etkili faktördü. Dadaşlar maç sonunda da takımı çağırarak şampiyon sloganı attı ve tur için motivasyon kazandırdı.

MALTEPE TARAFTARINDAN ÇİRKEFLİK

Erzurumspor taraftarının fair playlik yaklaşımına rağmen, Maltepespor taraftarı kelimenin tam manasıyla çirkeflik sergiledi. Maç boyunca mavibeyazlı ekip taraftarını yabancı madde atarak rahatsız eden, Maltepespor taraftarı karşılaşmanın 70’inci dakikasında olay çıkardı. Erzurumspor taraftarı üzerine yürüyen, sahaya patlayıcı madde atan çifrkefler karşılaşmanın 6 dakika durmasına yol açtı.

TOPLAMDA 8, 2’İNCİ YARIDA 3’ÜNCÜ GALİBİYET

Erzurumspor, 16’ıncı deplasman maçında 8’inci galibiyetini aldı. Sezonun ikinci yarısında sahasındaki tüm maçlarını kazanan mavibeyazlı ekip  deplasmanda ise 3’üncü kez galip geldi. 16 dış saha maçında 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgisi bulunan mavibeyazlılar, dış saha maçlarında Maltepe Maçı ile 23’üncü golünü kazandı, kalesinde 15 gol gördü ve 26 puan kazandı.

MAVİBEYAZLI PERFORMANS

Mavibeyazlı ekip Maltepespor galibiyetiyle 32 maçın 18’inden galibiyetle ayrıldı. 8 maçında berabere kalan ekip 6 yenilgide kaldı. Attığı gol sayısını 56’ya çıkaran ekibin kalesinde gördüğü gol sayısı ise 29 oldu. 62 puan toplayan ekip, liderliğini tescillendirirken, 36’ınvcı haftada Tire 1922 Spor’un Bursa Nilüfer’e yenilmesi halinde şampiyonluk turu için de umut kazandı.

YENİ REKOR

Erzurumspor 36’ıncı hafta bazında toplamda 62 puanla birinci sırada yer alırken, iç saha performansı gurup sıralamasında 36 puanla ikinci, dış saha performansı gurup başarı sıralamasında ise 26 puanla birinci sırada yer aldı. Mavibeyazlı ekip toplamda olduğu gibi deplasmanda da 23 gole ulaşarak son beş sezonun dış saha gol rekorunu kırdı.

MALTEPESPOR KADROSU

Ev sahibi Maltepespor karşılaşmaya, Engin Olgun, Eren Can Özçelik, Ahmet Teker, Savaş Yorulmaz, Muzaffer Özkaya, Uğur İmir, Samet Eker, Resul Timurlenk, Oğuzhan Durmuş Çeşmeli, Ahmet Gökhan Güney, Volkan Serim 11’i ile başladı.Gürcan Yücelik, Hasan Çaylan, Ahmet Mumin Papaker, Taha Evke, Bertun Akgün, Tugay Yıldırım, Berke Alazkan 18 kişilik kadroda yer aldı.

 ERZURUMSPOR KADROSU

Erzurumspor’un karşılaşmadaki ilk 11’u Ahmet Altın, Doğan Can Otman, Mehmet Yeniler, Doğa İşeri, Fatih Gül, Mehmet Albayrak, Fahri Tatan, Savaş Tağa, Serdar Deniz, Ferit Erişçi, Erhan Çelenk’ten oluştu.İlker Günay, Hüseyin Cihan Avcu, Ertan Koç, Murat Paluli, İbrahim Demirer, Salih Aygen, Alpcan Arıcı  ise 18 kişilik kadroya girdi.

 HAKEM

Erzurumspor-Maltepespor karşılaşmasını Mersin Bölgesi hakemlerinden Ali Adıgüzel yönetti. Karşılaşmada aynı bölge hakemlerinden Nejdet Çelik birinci, Fahri Dede ise 2’inci yardımcı hakemlik görevini yürüttü.Selçuk Sarıgül’ün dördüncü hakemlik yaptığı maçta, Ahmet Hurma ise gözlemci olarak bulundu.

HAFTANIN YORUMU

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Gurupta 35’inci hafta maçlarında 18 gol kaydedildi. Altay- Nilüferspro maçının pazartesine kaldığı, Cizrespor-Gölbaşıspor maçının ertelendiği haftada bir maçı ev sahibi ekip kazanırken, 5 maçın galibi deplasman takımları oldu. Haftanın beraberlikle biten tek maçı 1-1 sonuçlanın Y.Bursa-Düzcespor maçı oldu.

HAFTANIN SÜRPRİZLERİ

1’inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren üç takım da haftayı karlı kapattı. Tire 1922 Spor evinde, Kızılcabölükspor ve Erzurumspor ise deplasmanda galip gelerek 3 puan aldı.  Haftanın sürprizini evinde Zonguldak Kömürspor’a 2-0 yenilen Tekirdağspor ve deplasmanda Silivri’yi deviren Düzyurtspor yaptı.

PUAN DURUMU

35’inci hafta maçları sonunda Erzurumspor puanını 62’ye yükselterek, şampiyonluk turu beklentisini Altay maçına sakladı.  Deplasmanda galip gelen Kızılcabölükspor’un maç fazlası ve 59 puanla ikinci sırada olduğu gurupta, puanını 57’ye çıkaran Tire 1922 Spor üçüncü sırada kaldı. Deplasmanda kazanan Zonguldak Kömürspor 54 puanla 4, yine deplasmandan 3 puanla dönen Düzyurtspor ise 50 puanla beşinci sıraya yerleşti.

PLAY OFF ŞEKİLLENDİ

35’inci hafta sonuçlarıyla gurupta play off adayları kesinleşti. Erzurumspor dışında, Kızılcabölükspor, Tire 1922 Spor, Zonguldak Kömürspor play off vizesini kesin biçimde alırken, Düzyurtspor, Erzin Belediyespor ve Yeşil Bursa A.Ş. ise playoffta dördüncü takım olmak için umutlarını kalan üç haftaya sakladı.

MAÇIN KARNESİ

STAT: Maltepe Hasan Polat

HAKEMLER: Ali Adıgüzel xx, Necdet Çelik xx, Fahri Dere xx

MALTEPESPOR: Engin Olgun xx, Uğur İmir xx, Resul Timurlenk xx, Ahmet Gökhan Güney xx, Muzaffer Özkaya xx, Eren Can Özçelik xx, Ahmet Teker xx (Taha Evke dk. 81 x), Samet Eker xx, Savaş Yorulmaz xx, Oğuzhan Çeşmeli xx (Tugay Yıldırım dk. 58 x), Volkan Serim xx

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: Ahmet Altın xx, Doğan Can Otman xx, Mehmet Yeniler xx, Doğa İşeri xx, Fatih Gül xx, Fahri Tatan xx(Hüseyin Cihan Avcu dk. 74 x), Savaş Tağa xx (Murat Paluli dk. 88 x), Serdar Deniz xx (Ertan Koç dk. 65 x), Ferit Erişçi xx, Erhan Çelenk xx, Mehmet Albayrak xx

GOL: Hüseyin Cihan Avcu (dk. 90) (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

SARI KARTLAR: Resul Timurlenk, Ahmet Teker, Uğur İmir (Maltepespor), Fahri Tatan Doğa İşeri (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

HAFTANIN MAÇLARI

Kozan Bld.Spor - Erzin Belediyespor : 1-4

Cizre Spor - Gölbaşıspor A.Ş. : ERTELENDİ

Turgutluspor – Kızılcabölükspor : 0-1

Maltepespor - Erzurumspor : 0-1

Tekirdağspor - Zonguldak Kömürspor : 0-2

Silivrispor - Birlik Nakliyat Düzyurtspor : 1-2

Tire 1922 Spor – Kırıkhanspor : 3-1

Yeşil Bursa A.Ş.- Düzcespor : 1-1

Altay - Bursa Nilüferspor A.Ş. : PAZARTESİ

 

 36.HAFTA  PROGRAMI

Birlik Nakliyat Düzyurtspor - Maltepespor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor - Altay

Kızılcabölükspor - Yeşil Bursa A.Ş.

Kırıkhanspor - Turgutluspor

Gölbaşıspor A.Ş.- Tekirdağspor

Arsinspor - Silivrispor

Düzcespor - Kozan Bld.Spor

Bursa Nilüferspor A.Ş.- Tire 1922 Spor

Erzin Belediyespor - Cizre Spor

 

 
‘Önce edep’
 
Kızılcabölük deplasmanda kazandı
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HAKSIZLIK 12 Nisan 2016 Salı 18:08

Maltepeye 53. maddeden ceza verilmeyecekmiş ama bence verilmeliydi çünkü sahaya pet şişe atan bir grubun küfür etmemesi olanaksızdır.Erzurumsporumuza ise hem 52.maddeden hem de 53. maddeden ceza verilecekmiş.Hem saha olayları hem de çirkin sözlerden dolayı.Olayları çıkaran Maltepe taraftarı cezayı yiyen Erzurum taraftarı

Yorumu oyla      6      4  
ÇİFTE STANDART 12 Nisan 2016 Salı 18:04

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübü'nün 10.04.2016 tarihinde oynanan MALTEPESPOR- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Spor Toto 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.Maltepe ye sadece saha olaylarından ceza verilecekmiş ama bence "çirkin ve kötü tezahürattan' dolayı da ceza verilmeliydi.

Yorumu oyla      7      4  
MALTEPEYİ YENEN 12 Nisan 2016 Salı 16:56

Maltepe altaydan bin kart daha iyi bir takım.Çünkü adamlar başta kızılcabölük ve tire gibi güçlü takımlardan kendi evinde birer puan almış bir de kendi evinde oynadığı maçlarda sadece yeşil bursaya yenilmiş yani başka hiçbir takıma yenilmemiş.Eğer ki takımımız iyi mücadele gösterirse altayı da yener .

Yorumu oyla      7      4  
Maçkolik 11 Nisan 2016 Pazartesi 16:00

Altayı hafife almayın

Yorumu oyla      6      6  
DADAŞ ALİ 10 Nisan 2016 Pazar 19:49

BAŞARILAR ERZURUM

Yorumu oyla      8      4  
Federasyon ceza ver 10 Nisan 2016 Pazar 17:58

Maltepeye iyi bir ceza sart.Dogru durust mac seyredemeyen ve kendini taraftar sanan holiganlari stada sokmamak gerekir.Federasyon goreve .Stada yabanci madde adanlar cezasiz kalmasin

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor için güç birliği
İstanbul Erzurumlular Dernekler Federasyonu, Erzurumlu iş adamı ve bürokratlarla ...
5 takım PFDK’lık oldu
RECEP DAĞ-Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği Spor Toto 3’üncü ...
Erzurum yine bir ilkin adresi oluyor
MAHMUT AKOAĞ-Atatürk üniversitesi Bünyesi'nde Kış Sporları Enstitüsü kurulması ...
 
Erzurumspor Maltepe seferinde
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor, ...
Şehit Yücel Gür’e sportif vefa
Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde ...
Turizme sportif destek
Türkiye’nin turizmde yaz mevsimine yönelik bulduğu çözümler sektör yeniden ...
 
Şampiyonluğa 4 kaldı
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un mutlu sona ulaşmasına sadece 4 hafta kaldı.
Erzurumspor ilkleri yaşatıyor
RECEP DAĞ-Erzurumspor BAL’dan 3’üncü Lige çıktığı 11 Nisan 2011’den bu ...
Maltepe maçını Adıgüzel yönetecek
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un İstanbul’da oynayacağı Maltepespor karşılaşmasını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva