ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Doğu Anadolu için sıcak hava uyarısı
Doğu Anadolu için sıcak hava uyarısı
ÜNİLİG futsal şampiyonası başladı
ÜNİLİG futsal şampiyonası başladı
YSK'dan İspir kararı
YSK'dan İspir kararı
TEMA’dan Vali Çiftçi’ye ziyaret
TEMA’dan Vali Çiftçi’ye ziyaret
DAP’tan tarım liselerine destek
DAP’tan tarım liselerine destek
HABERLER>GUNCEL
12 Haziran 2016 Pazar - 14:04

Maltepe Erzurum Günleri’ni yaşayacak

Ağırman: 'Maltepe sahilinde Erzurum’a yakışır bir şekilde içerisinde tüm vakıf ve derneklerimizin yer alacağı Erzurum’un tarihinden kültürüne Doğal güzelliklerine ve turizminin tanıtılacağı ve yöresel ürünlerin sergileneceği Erzurum günlerini yapacağız.'dedi

Maltepe Erzurum Günleri’ni yaşayacak

İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Ağırman, maksatlı bir şekilde ortaya atılan iddialara Kardelen Tv ekranlarında cevap verdi. Kardelen TV nin sevilen programı Şakir’le Ada Vapuru Programına konuk olan Ahmet Ağırman Merak edilen konuların hepsine tek tek açıklık getirerek Erzurumluları birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek daha güçlü olmaya davet etti.

Bir çok eleştirinin birileri tarafından maksatlı yapıldığını söyleyen Ağırman kimin ne söylediğine kulak asmadan yollarına devam ettiklerini belirtti.

ÜÇ EV ALACAK PARAMIZ HAZIR

İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Artık konuşulan bir federasyon haline geldiğini belirten Ağırman Türkiye’de bir ilk olan ve bunu da İstanbul Erzurumlular federasyonun yapmış olduğu ‘’ EL VERİN EV ALALIM’’ sloganıyla kardelen ekranlarında başlattıklar şehitlere ev alma kampanyasının başarmıştır. Valiliğin belirleyeceği üç şehidimize ev almak için çıktığımız bu yolda Allah’a şükür hedeflediğimiz parayı topladık üç ev alacak paramız hazır arzu eden inceleye bilir. Ziraat Bankası Maltepe Şubesinde federasyon adına açılan hesapta toplanmıştır. Ramazan ayı içerisinde Federasyonumuzun genel sekreteri başkanlığında bir komisyon Erzurum’a giderek evlerin pazarlığını yaparak satın alacaklar. Bayram öncesi veya en geç Bayram ertesi tapuları alarak valiliğimizin belirlediği şehit ailelerine teslim edeceğiz. Evlerin tesliminde bizleri de çağırın içlerini döşeyelim diyen iş adamlarımız var inşallah dayalı döşeli olarak teslim edeceğiz evlerimizi.

EKRANDA SÖZ VERENLER SÖZÜNDE DURMADI

Televizyon ekranlarında kampanyamıza destek vereceklerini söyleyip bol keseden atıp daha sonra telefonlarına bile ulaşamadığımız birçok insan var onları daha sonra ifşa edeceğiz.

Bizim için kumbarasında biriktirdiği harçlığını teslim eden öğrenci kardeşimizin verdiği ile gerek yirmi lirayla gerekse 50 bin lirayla kampanyamıza katılan aynı ölçüde değerlidir. Çünkü herkes kendi gücünün yettiğini verdi ama yürekten verdi.

EYLÜLDE ERZURUM GÜNLERİ YAPACAĞIZ.

Şimdiden yerini kiraladık Eylül sonunda Maltepe sahilinde Erzurum’a yakışır bir şekilde içerisinde tüm vakıf ve derneklerimizin yer alacağı Erzurum’un tarihinden kültürüne Doğal güzelliklerine ve turizminin tanıtılacağı ve yöresel ürünlerin sergileneceği Erzurum günlerini yapacağız.

GENÇLİK DERNEĞİ KURULUYOR.

Olmasını çok arzu ettiğim Erzurum gençlik derneğinin temellerini attık hemen hemen hazırlıkları tamamlandı çok yakında güçlü bir Erzurum Gençlik Derneği faaliyetlerine başlayacak. Yönetiminde 40 ilçeden 40 genç arkadaşımızın yer alacağı dernek İstanbul’un en güçlü derneklerinden birisi olacak. Her ilçe kendi içerisinde 10 kişilik yönetim oluşturacak başkanı da İl derneğinin yönetiminde yer alacak böylelikle 400 aktif gencin bir arada olduğu bir gençlik hareketini oluşturmuş olacağız.

NENE HATUNLAR DERNEKLEŞİYOR

İkinci bir arzumda federasyonumuz bünyesinde faaliyet gösterecek bir hanımlar derneği oluşturmaktı onunda çalışmalarını tamamlamak üzereyiz yakın bir zamanda Erzurumlu Nene Hatunların oluşturacağı bir kadın hareketini de federasyona kazandırmış olacağız.

OLUŞACAK İKİNCİ BİR OLUŞUM BİZİ BÖLER.

İstanbul büyük bir metropol dolayısıyla her ilçede bir Erzurum derneği var insanlar bir araya gelebilmek, kültürlerini yaşata bilmek adına Dernekler oluşturmuşlar ve güzel faaliyetlerde yapıyorlar. Bu derneklerin çoğunluğu İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonuna üye dernekler, üye olmayan Dernekleri de var onlara da çağrı yapıyorum gelin federasyona katılın bir olalım birlik olalım tek ses tek vücut olalım ki sesimiz gür çıksın. İkinci bir federasyon veya başka isimler altında oluşacak yapıların bize memleketimize hiç bir faydası olmayacağı gibi sağlamaya çalıştığımız birlik ve beraberliğe zararı da dokunacaktır.

BİZİM KİMSEYE VEREMEYECEĞİMİZ HESABIMIZ YOK

Gerek yardım kampanyasıyla alakalı gerekse diğer hizmetlerimizle alakalı kimseye veremeyeceğimiz bir hesabımız yok. Yaptığımız her şey şeffaf ve göz önündedir isteyen istediği zaman gelip inceleyebilir.

 
Özbaylar uyardı
 
Aziziye’de AK Belediyecilik gündemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ilıcalı, Uygur Ailesinin duasını aldı
AK Parti Milletvekili Ilıcalı, Olur’un Kaledibi Köyü’nde ikamet eden ...
Altıparmak: ‘Allah’a Emanet Ol Erzurum’
Son Valiler Kararnamesiyle Denizli’ye atanan Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, ...
Vali Azizoğlu Erzurum yolunda
İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesi ile Erzurum Valisi olarak atanan ...
 
Altıparmak Erzurumlulardan Helallik İstedi
Denizli’ye atanan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Cuma namazında cemaatten helallik istedi.
Orhan’dan sürpriz iftar ziyareti
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve AK Parti Aziziye İlçe ...
Vali Altıparmak veda turunda
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, veda ...
 
Aşkale’de Kardeşlik Sofrası
Büyükşehir Belediyesi’nin Aşkale ilçesinde gerçekleştirdiği birlik ve ...
Nusaybin’deki Mehmetçiğe Moral köprüsü
Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi öğrencileri Mardin Nusaybin’de terör ...
Azizoğlu veda turunda
Son Valiler Kararnamesi ile Erzurum’a atanan Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva