ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Vali Çiftçi, ‘Hafız Kal’ yarışmasının birincisi oldu
Vali Çiftçi, ‘Hafız Kal’ yarışmasının birincisi oldu
953 terörist etkisiz hale getirildi
953 terörist etkisiz hale getirildi
DAP BKİ 2025 yılı proje teklif çağrısına çıktı
DAP BKİ 2025 yılı proje teklif çağrısına çıktı
Mecidiye AL öğrencileri projelerini sergiledi
Mecidiye AL öğrencileri projelerini sergiledi
OBM orman yangınlarıyla mücadeleye yoğunlaştı
OBM orman yangınlarıyla mücadeleye yoğunlaştı
HABERLER>SİYASET
7 Ağustos 2013 Çarşamba - 02:35

‘Makam ve mevkiler baki değildir’

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Bizim bayramlarımızdan birisi de vatandaşlarımızın ayağına kadar götürmüş olduğumuz hizmetlerdir. Hemşerilerimizin memnuniyetidir” dedi.

‘Makam ve mevkiler baki değildir’

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Bizim bayramlarımızdan birisi de vatandaşlarımızın ayağına kadar götürmüş olduğumuz hizmetlerdir. Hemşerilerimizin memnuniyetidir” dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, bayramların, günlük hayatın getirdiği her türlü dargınlığın unutulması, küskünlüklerin terk edilmesi ve sevgiyle kucaklaşılması gereken özel günler olduğunu söyledi. Millet olarak, birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi gereken bir dönemden geçildiğine dikkati çeken Küçükler, “Bizi bir arada tutan ortak değerlerimize her zaman sahip çıkmalıyız. Bunlar; tarihimizdir, kültürümüzdür” dedi.

Başkan Küçükler, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bir Ramazan Bayramı’nı daha birlikte idrak ediyoruz. Bu mübarek bayram gününde, bütün hemşerilerimin bayramlarını tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz günden beri şehrin önemli sorunlarına parmak bastık. Başlattığımız hizmet hamlesi büyük bir hızla devam ediyor. Büyüyen ve gelişen bir Erzurum peşinde koşuyoruz. Amacımız, içinde yaşadığımız Erzurum’u yaşanabilir, çağın nimetlerinden faydalanabilmiş bir Büyükşehir haline getirebilmektir. Şükürler olsun ki, görev süresince önümüze koyduğumuz hedeflerimize bir bir ulaşıyoruz.”

“MAKAM VE MEVKİLER BAKİ DEĞİLDİR”

Mesajında makam ve mevkilerin baki olmadığını ifade eden Küçükler, şöyle devam etti:

“Makam ve mevkilerin baki olmadığı bilinci içerisinde hemşerilerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu makamlar halka hizmet noktalarıdır. Bu nedenle sorumluluk isteyen makamlardır. Allah’a şükür biz bu işin şuurundayız. Yaptığımız çalışmaların altında yatan ana fikir de budur. Bizim Bayramlarımızdan birisi de vatandaşlarımızın ayağına kadar götürmüş olduğumuz hizmetlerdir. Hemşerilerimizin memnuniyetidir. Şehrin her bir sorunu çözüldüğünü gördükçe, hemşerilerimizin bizlere karşı göstermiş olduğu ilgi, bizim bayramımız olmaktadır. ‘Büyükşehir çalışacak, Erzurum büyüyecek’ parolasıyla çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz.”

“PROJE VE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, halktan aldığı güçle kurumun yatırım hamlelerinin devam ettiğini bildirdi.

Başkan Küçükler, sözlerini şöyle tamamladı:“Siz değerli hemşerilerimizden aldığımız güç ve destek devam ettikçe daha bir çok mega projelere imza atma hamlemiz de devam edecektir. Hoşgörü, anlayış ve sevgi içerisinde,  birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir engel, varamayacağımız hiçbir hedef yoktur. Bu vesile ile başta sevgili hemşerilerim olmak üzere, İslâm Alemi'nin ve Türk Dünyası'nın Ramazan Bayramı'nı kutluyor; Bayram'ın milletimize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”

 
BAL grupları belirlendi
 
Emniyet’ten trafik uyarısı
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Başkan haklı.. 22 Ağustos 2013 Perşembe 19:02

Hiç kimse oyunu Erzurumda belediye başkanlarına vermedi. herkes partiye oy veridi. hizmeti de partilerden istemek lazım. başkanların şahsi oyu 3 ü 5 i geçmez...

Yorumu oyla      9      4  
GURBETÇİLER 22 Ağustos 2013 Perşembe 18:30

A.KURTULUŞ rumuzlu kardeşimizin Erzurum için duyarlılığına canı gönülden katılıyoruz,lütfen bu arkdaşımızın yazısını; Erzurum'un resmi kurum ve kuruluş yöneticileri il,ilçe parti teşkilat ve başkanları sivil toplum kuruluşları ile Erzurumdaki diğer kurumların yetkilileri ve üyeleri bahsedilen konuları mutlaka dikkate almalarını rica ediyoruz

Yorumu oyla      7      4  
g 22 Ağustos 2013 Perşembe 18:29

A.KURTULUŞ rumuzlu kardeşimizin Erzurum için duyarlılığına canı gönülden katılıyoruz,lütfen bu arkdaşımızın yazısını; Erzurum'un resmi kurum ve kuruluş yöneticileri il,ilçe parti teşkilat ve başkanları sivil toplum kuruluşları ile Erzurumdaki diğer kurumların yetkilileri ve üyeleri bahsedilen konuları mutlaka dikkate almalarını rica ediyoruz

Yorumu oyla      6      4  
7 Ağustos 2013 Çarşamba 18:45

girin özellikle vede öncelikle eski yerleşim yerlerimizi mutlaka gidin gezin görün oralardaki terk edilmişliği,birzamanlar şehrin en işlek ve sıcak komşuluk ilişkilerin neden bittiğini o yerlerin ne hale geldiğini tesbit edin siyaset sadece vaatlarle olmaz icraatlerde çok önemli unutmayın bahsettiğim yerlerde tabiri caiz ise ciğerlerin havası boşalmış sizler buraya iyi ve güzel bir hava üflemezsenizse başkaları buralara çok daha değişik ve ilerisinde pis kokular çıkaracak havalar üfleyeceklerdir Siyaset risk almaktır Saygı değer Erzurumlu seçmen kardeşlerim Erzurum'a hizmet etmesine inandığınız başkalarının tavassutlarına kanmadan hür iradenizle ve halkımızın desteğini alan kişi yada kişileri tercih edin Sivil toplum kuruluşları siyasi parti yöneticileri yada kanaat önderleri lütfen Erzurumumuz için Erzurumlu için birilerini halkın önüne dayatmayın bakın Erzurum'un koskoca bir on yılı gitti arkasında güçlü bir parti olduğu halde Sygılarımla

Yorumu oyla      9      4  
A.KURTULUŞ 7 Ağustos 2013 Çarşamba 18:28

Merak ediyorum Erzurum sadece Havuzbaşı,Kale,Yenişehir,Dadaşkent,Hilalkent ve buraya yakın civarlarla mı sınırlı ki diğer yerleşim yerlerine hizmet gitmiyor. Hizmetinizinde bir vatandaş olarak bizlere ne gibi yansımaları oldu bilemiyorum mesela ulaşımda mı, sağlıkta mı, yada diğer hizmet kollarında mı... ne hikmetse hep insanların yoğun olduğu yerlerde bol bol reklam mahiyetinde hizmetler göstermelik yapılıyor.Sn Başkan acaba siz hiç anket yaptırdınızmı şöyleki Erzurumda size mi yoksa Partinize mi olan ilgiden dolayı hala orada oturuyorsunuz ve çok güzel özetlemişsiniz 'Makamlar insanlara baki değil' bende vatandaş olarak diyorumki 'Arkanızda çok güçlü bir iktidar olduğu halde Erzurum'un on yılını heba ettiniz.En büyük erdemlik halkın size verdiği yetkiyi zamanı gelince bırakmanız' Sn Başbakanımız sanırım Erzurum halkının tercihlerini dikkate alır ona göre kanaatini kullanır her zaman bahsettiğim gibi başta il ilçe yönetimleri yetkilileride dahil olmak üzere lütfen halkın içine

Yorumu oyla      8      4  
Hasan E 7 Ağustos 2013 Çarşamba 15:31

Başkanım gerçekten iyi birisin. Ama belediyede çok iyi olmadığını içim rahat bir şekilde söyleyebilirim. İnşallah senden sonraki başkan senden daha iyi olur. Seni aratmaz..

Yorumu oyla      9      4  
vt 7 Ağustos 2013 Çarşamba 12:31

genelikle gitmeye yakın olan idarecilerin kullandığı özlü bir sözdür:):):):)

Yorumu oyla      9      4  
hayati 7 Ağustos 2013 Çarşamba 03:44

bence de doğru 10 senede çok bile. yeter abi yeter.

Yorumu oyla      10      4  
razi çankaya 7 Ağustos 2013 Çarşamba 03:34

keşke bunu herkes bilse.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bulutlar’dan Ramazan değerlendirmesi
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, İdrak ettiğimiz Ramazan Ayı’nın değerlendirmesini yaptı.
Aziziye, personel alacaklarını sıfırladı
Aziziye Belediyesi, personeline en güzel bayram hediyesini vererek, tüm ...
Atasoy’a duygusal uğurlama
Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy 20 Temmuz 2013 kaymakamlar kararnamesi ...
 
‘Hoşgörüde buluşalım’
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla ...
Muhtarlardan Küçükler'e İftar Yemeği
Erzurum'daki 136 köy ve mahalle muhtarı Büyükşehir Belediye Başkanlığına ...
MHP 'den iftar yemeği
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ...
 
Küçükler adaylığını açıkladı
Küçükler, Erzurum`un üçüncü dönem şehr-i eminliğine talip olduğunu belirterek, ...
Sert gündemi yorumladı
TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, iftar programı için geldiği Erzurum’da ...
Gözütok’tan Kadir Gecesi kutlaması
BBP İl Başkanı Gözütok, Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajında, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva