ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SPOR
25 Ocak 2015 Pazar - 13:30

Buna da şükür...!

Erzurumspor sezonun ilk yarısında evinde 1-0 yenildiği Ayvalıkgücü ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Puanını 26’ya yükselten mavibeyazlı ekip 6’ıncı sırada kalırken, lider Sakaryaspor ile olan puan farkı ise 8’e çıktı.

Buna da şükür...!

Erzurumspor sezonun ilk yarısında evinde 1-0 yenildiği Ayvalıkgücü ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Puanını 26’ya yükselten mavibeyazlı ekip 6’ıncı sırada kalırken, lider Sakaryaspor ile olan puan farkı ise 8’e çıktı. 81’inci dakikada yeni transfer Mehmet Albayrak ile beraberliği yakalayan ekip, oyun performansı bakımından şampiyonluk yolunda ümit vermedi.
BERABERLİK GOLÜ 81’DE GELDİ
Karşılaşmaya galibiyet amacı ile çıkan ve ilk yarıda kaybettiği maçın rövanşını almak isteyen Erzurumspor 11’inci dakikada, eski futbolcusu İbrahim İdis’in golüne engel olamadı. İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan mavibeyazlı ekip ikinci yarıda Seddar Karaman Salih Kardeşgiden değişikliğine gitti. Karşılaşmanın 81’inci dakikasında Mehmet Albayrak Erzurumspor’a bir puan kazandıran golü kaydetti.
YENİ TRANSFERLER
Erzurumspor karşılaşmaya yeni transferler ağırlıklı olarak çıktı. Osman Berkay Özçelik, Özkan Serbest, Mehmet Albayrak, Oltan Karakullukçu,  Seddar Karaman ilk 11’de yer alırken Sinan uzun ve Salih Kardeşgiden yedekler arasına girdi. Salih Kardeşgiden 51’inci dakikada Seddar Karaman’ın yerine oyuna girdi. Karşılaşmada Yeni transferlerden Özkan Serbest ve Mehmet Albayrak’ın performansları ümit verdi.
YİNE FIRSAT KAÇIRDIK
Mavibeyazlı ekip gurupta zirve yarışı veren Kahramanmaraş Belediyespor ve Sakaryaspor dışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada, galibiyet alamayarak önemli bir fırsatı kaçırdı. Sakaryaspor ile Erzurumspor arasındaki puan farkı 8’e, ikinci sıradaki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile de 5 puana çıktı.
UYUM SORUNU
Erzurumspor’da en çok göze batan eksiklik defansta kaydedildi. Fatih Gültekin’in liderliğinde defans yapmaya alışmış ekip, rakip takımın hava toplarında oldukça zorlandı. Orta sahada 90 dakika sahada kalan Ekrem Sütçü, oyun kurgusunda önemli rol oynarken, forma girdiğini de gösterdi. Takımın galibiyet elde edememesinde en önemli etken ise yeni transferlerle eski futbolcular arasındaki uyumsuzluk oldu.
EV SAHİBİ EKİBİN KADROSU
Ev sahibi Ayvalıkgücü Belediyespor karşılaşmaya Emrullah Öztürk, Enes Diyarlı, Lütfü Berk Osmancık, Bahadır Sekizkardeş, Murat Tan, Kerim Deler, İbrahim İdis, Turhan Burak İnkaya, Ali Osman Antepli, Nazım Ortafidan, Kerim Aydın 11’i ile başladı.    Amir Güren, Doğuş Çakın, Ercan Bayramlar, Emre Şahin, Enes Bilgiç , Fatih Bolat, Turhan Alper Turgut yedekler arasında yer aldı.  
 ERZURUMSPOR İLK 11’İ
Erzurumspor maça yeni 5 transferinin dahil olduğu bir kadro ile çıktı. Mavibeyazlı ekibin ilk 11’i Anıl Atağ, Emre Yüksektepe, Doğa İşeri, Sefer Sever, Ekrem Sütçü, Cebrail Serçek, Osman Berkay Özçelik, Özkan Serbest, Mehmet Albayrak, Oltan Karakullukçu, Seddar Karaman’dan oluşurken,   İlker Günay, Hüseyin Cihan Avcu, Salih Kardeşgiden, Yılmaz Can Taşkıran, Emrah Çalışlar, İbrahim Demirer, Sinan Uzun  18 kişilik kadroya girdi.
HAKEMLER
Erzurumspor- Ayvalıkgücü Belediyespor Karşılaşmasını İzmir Bölgesi hakemlerinden Yaşar Can Temizel yönetti. Sercan Ertemçöz’ün birinci, Kürşathan Akın’ın ikinci yan hakemliği yürüttüğü karşılaşmada Muğla Bölgesi hakemlerinden Türkcan Terzioğlu 4’üncü hakemlik yaptı. Karşılaşmada Şenol İmançer de gözlemci olarak bulundu.
ERZURUMSPOR’UN DURUMU
Erzurumspor bu sezon 18’inci maçında 5’inci beraberliğini aldı. 18 maçında 7 galibiyet, 6 yenilgi ve 5 beraberliği bulunan mavibeyazlı ekip attığı gol sayısını 18’e çıkarırken, kalesinden çıkardığı gol sayısı ise 19’a yükseldi ve ekip eksi 1 averajda kaldı. Mavibeyazlılar Ayvalıkgücü Belediyespor beraberliği ile deplasmandan üçüncü kez bir puanla döndü.
DEPLASMAN KARNESİ
Deplasmanda çıktığı 9 maçta 3 galibiyet, beraberlik ve yenilgisi bulunan Erzurumspor, dış sahada 12 puan topladı. Deplasman maçlarında 9 gol atan ekip kalesinde 12 gol gördü. Erzurumspor iç sahada ise 9 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi ile 14 puan elde edebildi. Evinde 9 gol atan ekip, kalesinden ise 6 gol çıkardı.
24 GOL ATILDI
Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta 18’inci hafta maçlarında 24 gol kaydedildi. 2 maçı ev sahibi ekipler kazanırken, 2 maçta gülen taraf deplasman ekipleri oldu, 5 maç ise beraberlikle tamamlandı.Haftanın en karlı takımı deplasmanda Sandıklıspor’u 2-1 yenen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olurken, Van Büyükşehir Belediyespor gurubun zorlu takımlarından Beylerbeyispor’u mağlup ederek, çıkışa geçti.
VAN ÇIKIŞA GEÇTİ
18’inci hafta adeta gol düellosu şeklinde geçti. Sakaryaspor evinde farklı kazanarak puanını 34’e yükseltti.Haftanın en gollü maçı 3-3 tamamlanan Etimesgut Belediyespor-Erzin Belediyespor karşılaşması oldu. Bergama Belediyespor-Orhangazispor maçı ise haftanın tek golsüz maçı olarak kaydedildi. Gurubun en alt sırasında yer alan Kayseri Şekerspor ise Ankarademirspor’a yenilerek düşme sinyalleri verdi.
PUAN DURUMU
3’üncü gurupta 18’inci hafta sonunda Sakaryaspor 34 puanla liderliğini sürdürdü. Bu takımı 31 puanla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, 30 puanla Anadolu Üsküdar 1908 Spor izledi. 28 puanlı takımlardan Ankarademirspor 4’üncü, Van’a kaybeden Beylerbeyispor beşinci, 26 puanlı Erzurumspor altıncı, 25 puanlı üç takımdan Balçova Yaşamspor 7’inci, Ayvalıkgücü Belediyespor sekizinci, Silivrispor 9’uncu, 24 puanlı Erzin Belediyespor ise 10’uncu sıraya yerleşti.
HAFTANIN MAÇLARI
Balçova Yaşam Spor  1-1  Bayburt Grup Özel İdare
Van Büyükşehir Belediyespor 1 -0 Beylerbeyispor 
Etimesgut Bld. Spor 3-3 Erzin Belediyespor 
Anadolu Üsküdar 1908 Spor 2-2 Silivrispor 
Kayseri Şekerspor 0-2 Ankara Demirspor 
Ayvalıkgücü Bld.Spor 1-1 Büyükşehir Belediye Erzurumspor 
Sandıklıspor 1-2 Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor 
Sakaryaspor A.Ş. 3-1 İstanbul Güngörenspor 
Bergama Belediyespor 0 -0 Orhangazispor 
19.HAFTA MAÇ PROGRAMI
Bayburt Grup Özel İdare-Sandıklıspor
Ankara Demirspor- Balçova Yaşam Spor
Erzin Belediyespor-Anadolu Üsküdar 1908 Spor
Silivrispor-Ayvalıkgücü Bld.Spor
Orhangazispor -Van Büyükşehir Belediyespor
İstanbul Güngörenspor-Bergama Belediyespor
Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor-Sakaryaspor A.Ş.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Kayseri Şekerspor
Beylerbeyispor-Etimesgut Bld. Spor

 

 
Sakaryaspor arayı açtı
 
Doğu’da ilk motosiklet kulübü kuruldu
YORUMLAR
Toplam 24 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Selim 30 Ocak 2015 Cuma 23:32

Arkadaşım, erzurumspor bu saatten sonra ancak playoff için mücadele edebilir.Çok topçu almak yada pahalı transferler yapmakla,çok para harcamayla bu işler olsa,o hoooo! Önemli olan hem hesaplısını hemde kalitesini bulabilmektir.Bu manada menajer oyunlarına dikkat.Pazardan sebze alırken sana ne koyarsa onu alır,evine götürürsün.Markette ise seçmece.Yani Sakaryaspor gibi bu ligin teknik adamı ve hem hesaplı hemde kaliteli topçularını bulur yada bulmaya çalışırsan olur.Yoksa havanda su dövmeye devam yani.Bu ligde istisnasız Biiznillah anlı-şanlı Sakaryaspor şampiyon olarak çıkar.kalanlar ancak playof için didişirler.Zorlarsa K.Maraş belediye zorlar,o kadar.Boru değil arkadaş, Sakaryaspor bu!

Yorumu oyla      7      4  
..... 30 Ocak 2015 Cuma 10:26

klüpler işte böyle borç batağına sürükleniyorlar

Yorumu oyla      6      4  
Transfer yanlışı 30 Ocak 2015 Cuma 08:39

Bizde bir söz vardır, dere geçilirken at değişilmez denir. ana transferde satılan futbolcular zaten kulüplerinde başarılı olmamış oyuncular. siz bunları alıyorsunuz birde gelecek sezona da engel oluyorsunuz. Bunlar iyi topçu olsalar zaten satmazlar. Erzurumspor kadrosuyla gitmeliydi, transferleri gelecek sezon başında yapmalıydı, çünkü bizim bir yere çıkacağımız yok zaten

Yorumu oyla      6      4  
son dakka 29 Ocak 2015 Perşembe 22:58

son olarak bir de ön libero alınacak

Yorumu oyla      6      4  
.... 29 Ocak 2015 Perşembe 22:58

turgutlu sporu erzuruma taşıdılar yeni bir transfer daha hüseyin turgutludan sağ bek bakalım sonu ne olacak

Yorumu oyla      6      4  
otorite 29 Ocak 2015 Perşembe 18:48

bu yönetimde zerre kadar akıl varsa hiç bir şey bilmiyorum aykut gibi adamı nasıl bıraktınız

Yorumu oyla      6      4  
transfer 29 Ocak 2015 Perşembe 13:54

ömer çilimli derince belediye spor a mikail tavşanlı belediyespor a aykut çakay beylerbeyi spor a gittiler

Yorumu oyla      6      4  
dadaş 29 Ocak 2015 Perşembe 12:58

takımdaki tüm oyuncular yardımcı hocadan rahatsızmış

Yorumu oyla      7      4  
........................ 28 Ocak 2015 Çarşamba 06:40

kafayı takmışlar adama .Eskiden taşkın hocaya takarlardı şimdi de buna takmışlar.Bakalım gelecek te kime takacaklar.Başka birisi gelse ona da takarlar

Yorumu oyla      7      4  
..... 27 Ocak 2015 Salı 23:14

ye muharrem ye

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sakaryaspor arayı açtı
18’inci hafta adeta gol düellosu şeklinde geçti. Sakaryaspor evinde farklı ...
Palandöken set almadan kaybetti
Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi 14. Hafta karşılaşmasında Palandöken ...
Bayburt Balçova’dan 1 puan aldı
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta ikinci yarı heyecanı başladı. 18’inci ...
 
Erzurumspor 9 deplasmana gidecek
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta sezonun ikinci yarısına 25 puanla ...
172 dağcıdan nefes kesen tırmanış
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Buz Tırmanış ...
Kayak’ta yeni çığır
Türkiye Kayak Federasyonun 2014-2015 yılı faaliyet programında yer alan ...
 
Sekmen: ‘Hedefimiz Süper Lig’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Erzurumspor'un gerçek yerinin ...
Erzurumspor 8 futbolcuyla anlaştı
Erzurumspor 5 futbolcusu ile yollarını ayırırken, ikisi kiralık 8 yeni ...
Ayvalıkgücü maçını Temizel yönetecek
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Ayvalıkgücü Belediyespor karşılaşmasına ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva