ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Şehitlere vefa
Şehitlere vefa
Kene popülâsyonuna dikkat!
Kene popülâsyonuna dikkat!
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Anneler gözyaşlarıyla evlatlarını bekliyor
Anneler gözyaşlarıyla evlatlarını bekliyor
HABERLER>EKONOMİ
21 Kasım 2014 Cuma - 15:49

MÜSİAD’tan Dünyaya Damga vuran Fuar

Türkiye’de düzenlenen Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi’nin 18’inci toplantısı, 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na paralel olarak 26-30 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

MÜSİAD’tan Dünyaya Damga vuran Fuar

İslam dünyası liderlerinin katılımıyla gerçekleşen ve 1995 yılından bu yana Türkiye’de düzenlenen Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi’nin 18’inci toplantısı, 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na paralel olarak 26-30 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
 18. IBF Kongresi kapsamında düzenlenecek “İslam Ülkelerinde Fon Kaynak Kullanımı” ve “Yeni Nesil Finansman Modelleri” konulu oturumlara İslam ülkelerinin önde gelen finansçıları ve yöneticileri katılacak. 1995 yılından bu yana her yıl düzenli olarak küresel çapta kamu ve özel sektörü bir araya getiren MÜSİAD, katılımcılar arasında sektörel işbirliği ve dayanışma için gerekli fırsatları oluşturuyor. Ticaret ve yatırım köprüleri inşa eden uluslararası bir platform olan 18. Uluslararası İş Forumu (IBF-International Business Forum) Kongresi, 26-30 Kasım 2014 tarihleri arasında 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ile eşzamanlı olarak CNR Expo Center’da yapılacak. Kongre kapsamında düzenlenen panellerde İslam ülkelerinde finans sistemi tüm yönleriyle ve İslam ülkelerinin önde gelen finansçı ve yöneticilerinin katılımıyla ele alınacak.
İSLAMİ FİNANS DÜNYASININ ZİRVESİ BULUŞACAK
 Konuyla ilgili bilgi veren MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Taner Bayır, 26 Kasım 2014 Çarşamba günü düzenlenecek iki IBF panellerinin ilk oturumu “İslam Ülkelerinde Fon Kaynak Kullanımı: Etkin ve Verimlilik Bakışı” başlığıyla Islamic Banker Magazine Editörü Mushtak Parker moderatörlüğünde gerçekleşeceğini bildirdi.
 Panele Dünya Bankası Küresel İslami Finans Merkezi Direktörü Zamir Iqbal, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş, BAB Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayramoğlu ve İslam Kalkınma Bankası Hazine Departmanı Yatırım Bölüm Müdürü Abdullah Karataş konuşmacı olarak katılacak. Saat 09.45’de başlayacak ilk oturumda İslam ülkelerinde fon kaynaklarının etkin ve verimli kullanımı; İslam ülkelerinde fon dağılımı, fonların dağılımındaki sorunların tespiti, nedenleri ve sonuçları; İslam ülkelerinde yaşanan fon fazlası/fon açığı dengesizliğinin aşılması için getirilen öneriler tartışılacak. Ayrıca oturumda İslam ülkelerinin Maliye Bakanları, Hazine Müsteşarları ve Merkez Bankası Başkanlarının yorumlarına yer verilecek.
İSLAM ÜLKELERİNDE YENİ FİNANSMAN MODELLERİ
Aynı gün ve yine saat 09:45’te başlayacak eş zamanlı düzenlenen ve moderatörlüğünü Hazine Müsteşar Yardımcısı Burhanettin Aktaş’ın yapacağı ikinci oturumda ise “Yeni Nesil Finansman Modelleri” tartışılacak. İslam ülkelerinde şirketlerin, bireylerin ve devletin finansman ihtiyacı ile kurumlar ve bireylere yönelik finansman modellerinin sorgulanacağı bu oturumun konuşmacıları Edbiz Corporation Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Humayon Dar, Kreatoc Zest Ltd. İcra Direktörü Tarek el Diwany, HSBC Amanah Yönetim Kurulu Başkanı Rafe Haneef, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Dr. İbrahim Turan ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut olacak.
İSLAM İŞ DÜNYASININ BULUŞMA NOKTASI
Şube Başkanı Taner Bayır, 18. IBF Kongresi’nin 1995 yılından bu yana her yıl düzenlendiğini bu yıl da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleştirileceğini söyledi.
 MÜSİAD Uluslararası Fuarı hakkında da bilgiler veren Başkan Taner Bayır, her iki yılda bir Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi ile paralel olarak, T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla İstanbul’da düzenlendiğini anlattı. Bayır, bu çerçevede fuarda katılımcı işadamları ile yatırımcıların bir araya gelerek, ticari işbirliği ve küresel ortaklıklar için yeni fırsatlar bulduğunu ifade etti.
 Başkan Bayır, Büyük ticaret kapasitesi ve gönül birliği organizasyonuyla, Asya’dan Avrupa’ya, Afrika ülkelerinden Türkî Cumhuriyetlere kadar yabancı işadamları, yerli ve yabancı stant katılımcılarıyla uluslararası düzeyde organize edildiğini kaydetti. Bayır, 1993 yılında İzmir Enternasyonal Fuar alanında başlayan MÜSİAD Uluslararası Fuarın, açıldığı günden bugüne kadar toplam 1 milyon 800 bin üzerinde ziyaretçi sayısıyla bir marka haline geldiğini de sözlerine ekledi.
 

 
Kılıçdaroğlu Erzurum’a geliyor
 
Erzurum EYOF heyeti Bakü’de
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
9 ayda 23 projeye destek
Dilek BAYRAK-KUDAKA 2014 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Bayburt’tan ...
ESOB’ta ‘Kapımız Esnafa Açık’ protokolü
Şekerbank, Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile ‘Kapımız Esnafa ...
DATAE Bölge çiftçisine ufuk çizdi
Muş’ta, Erzurum Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nden temin edilen ...
 
DOSİAD'tan çağrı
Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanvekili Yusuf Kocabeyoğlu, ...
KUDAKA destekli projeler açıklandı
KUDAKA, Teknik Destek Programı 4.Dönem Başarılı Projeler Listesi açıklandı. ...
KUDAKA’dan Fuar Projesi’ne destek
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 61. Yönetim Kurulu Toplantısı, ...
 
Pasinler’de TANAP sevinci
Pasinler Kaymakamı Ali Ada ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ...
Yapılandırmadan yararlanma oranı düşük
M.COŞKUN-Torba Yasa kapsamında 1 Ekim tarihinden itibaren başlayan yapılandırmadan ...
Erzurum, Bölgede 2, Ülkede 42’inci
M.AKDAĞ-Erzurum Türkiye illeri motorlu kara taşıtı varlığı sıralamasında ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva