ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
19 terörist etkisiz hale getirildi
19 terörist etkisiz hale getirildi
Aras coştu
Aras coştu
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
HABERLER>SİYASET
21 Mart 2011 Pazartesi - 07:41

MHP‘de seçim seferberliği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanlığı, Seçim Komisyonu’nu oluşturdu. Kendi içerisinde ayrı birimler halinde faaliyet gösterecek olan Seçim Komisyonu’nun Başkanlığı’nı ise, Şahin Köyceğiz yürütecek.

MHP‘de seçim seferberliği

SAMET ÖZÜNAL(GHA) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanlığı, Seçim Komisyonu’nu oluşturdu. Kendi içerisinde ayrı birimler halinde faaliyet gösterecek olan Seçim Komisyonu’nun Başkanlığı’nı ise, Şahin Köyceğiz yürütecek.
MHP Genel Merkezi, 12 Haziran’da yapılacak olan milletvekili genel seçimleri öncesinde hummalı bir çalışma dönemine girdi. Türkiye genelindeki tüm parti teşkilatlarında birer seçim komisyonu oluşturan genel merkez, sandık görevlilerinin eğitiminden medya planlamasına varıncaya kadar her türlü etkinliği bu komisyonlar aracılığıyla yürütecek. Bu süreç kapsamında MHP Erzurum İl Teşkilatı’nda faaliyet gösterecek Seçim Komisyonu da oluşturuldu.
SEÇİM KOMİSYONU OLUŞTURULDU
Başkanlığını Şahin Köyceğiz’in yapacağı Seçim Komisyonu, kendi içinde çeşitli birimlerden oluşacak. Basın ve Halkla İlişkiler Sekreterliği, Mali ve İdari İşler Sekreterliği, Hukuk İşleri Sekreterliği, Sandık Görevlileri Sekreterliği ve Eğitim Sekreterliği adı altında alanında uzman 6 partili yönetici tarafından koordine edilecek olan Seçim Komisyonu, seçim süresince MHP’nin Erzurum’da atan kalbi olacak. Komisyon Başkanı Şahin Köyceğiz, dönüm noktası olarak kabul ettikleri 12 Haziran genel seçimleri öncesinde tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Profesyonel manada yürütülecek olan seçim koordinasyon çalışmasıyla Erzurum’da MHP rüzgarı estireceklerini vurgulayan Köyceğiz, “Oluşturduğumuz Seçim Komisyonu, partimizin Erzurum’da atan kalbi olacak. Tüm ilçelerimiz dahil yapılacak olan tüm seçim çalışmaları, komisyonumuzca koordine edilecek.” dedi.
KOMİSYON, ÇEŞİTLİ BİRİMLERİYLE BİRBİRİNDEN AYRI ALANLARDA PLANLAMA YAPACAK
Kurumsal bir temele dayandırılan Seçim Komisyonu’nun, kendi içerisinde birbirinden ayrı alanlarda etkinlik göstereceğini vurgulayan Başkan Şahin Köyceğiz, sandık görevlilerinin eğitiminden, ilçelere yönelik olarak gerçekleştirilecek olan gezi ve propaganda programlarına varıncaya kadar atılacak her adımın, alanında uzman partili yöneticiler tarafından organize edileceğini kaydetti. Köyceğiz, “Komisyonumuz altında oluşturulan sekreterliklerin her biri, kendi ilgi alanlarıyla ilgili faaliyetleri profesyonel bir bakış açısıyla programlayacak. İlçe teşkilatlarımızla devamlı temas halinde bulunacak olan komisyonumuz, gezi, miting ve her türlü propaganda faaliyetini günler öncesinden planlayacak, yol haritası çıkaracak. Oldukça titiz ve disiplinli bir biçimde işletilecek olan çalışma takvimi sayesinde 12 Haziran ertesinde başarı kaçınılmaz olacak.” ifadelerini kullandı.
Seçimin yapılacağı güne kadar Erzurum’da çalınmadık kapı ve parti programının anlatılmadığı bir ortam bırakmayacaklarına vurgu yapan Köyceğiz, “12 Haziran’da tüm Türkiye’de ve Erzurum’da yepyeni bir dönem başlayacak.” dedi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 4 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sevdalıya cevaben 21 Mart 2011 Pazartesi 19:05

Sevgili kardeşim akparti bu ülkede hizmet ürettiği sürece bu millet akpartiye verecektir. Sizde hizmeti görün oyunuzu doğru yere verin. Mhp bu ülke için ne yapabilir ne hüneri var bağırmaktan başka. İyice düşününde doğru karar verin.

Yorumu oyla      6      4  
Mehmet 21 Mart 2011 Pazartesi 15:15

Sevgili ülkücü kardeşlerim.Biraz daha fazla gayret göstererek bu seçimlerde bu memleketin gerçek evlatlarını iktidara getirelim.Bu memleketin kurtuluşu MHP de.Hepimiz Allaha emanetiz.

Yorumu oyla      6      4  
Gürhan Özorhan 21 Mart 2011 Pazartesi 12:24

Türk milletinin varlığı için mücadele eden kutsal davanın yılmaz erleri.Bu seçimler,cumhuriyetimizin üzerinde oynanan kirli oyunları defişre etme için büyük bir fırsattır.SES VER TÜRKİYE,sevdalıları,partinin değil,milletin vekilliğine soyunan, palandöken nefesli,ejder tepesi yürekli ülküdaşlarım,allah yar ve yardımcınız olsun.İhraç fazlası sebze suratlılara meydanı dar etme,korku tunelinin yaban kazlarını kovma zamanıdır.Fersiz gören gözlere ışık,küskün ve kırgın gönüllere hoş seda olmaya yeminli ülkü erleri,zafer hakka inananlarındır.Ülkü İle Kalınız.

Yorumu oyla      6      4  
sevdalı 21 Mart 2011 Pazartesi 08:36

degerli mhp teşkilatı yöneticileri allah aşkına durmayın gece gündüz yeter artık bu kibirlilerden kurtarın erzurumu öncelikle sayın başkan lütfen listeye dikkat et ne olur liste bir peşine gelen önemli yeni yüz olsun yeter liyakatlı olsun yazacak çok şey var allah yardımcınız olsun duracak zaman degil kapı kapı dolanmak lazım bilakis kadın kolları bu ak partiye kadınlar oy veriyor inanki allaha emanet olun

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hayırlı olsun..
24’üncü dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekili olarak görev ...
Nüfus’ta seçim mesaisi
24. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri, siyasi partileri olduğu gibi, ...
AK Parti Temayüle gitti
Erzurum’da Ak Parti’den siyasete giren 120 aday adayı, 12 Haziran’daki ...
 
Seçmen listeleri askıda
12 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimleri için bugün askıya ...
AK Heyecan
Kurulduğu günden beri Erzurum'un Ak Parti'ye büyük ilgi ve teveccüh gösterdiğini ...
Çekiç: Hizmet için varım
AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Behice Çekiç, AK Partide'den ...
 
'Erzurum için hayırlısı olsun'
AK Parti Milletvekili aday adayı Turgut Turhan, Erzurum’un küresel bazda ...
Çekiç AK Parti'den aday adayı
AK Parti’den Erzurum Milletvekili aday adayı Behice Çekiç, birikimini ...
Eren adaylık amacını açıkladı
Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Sıddık Eren, Dilaver Otel’de ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva