ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>SİYASET
28 Aralık 2014 Pazar - 19:51

MHP il Kongresi tamamlandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 11. Olağan Genel Kurul Toplantısında Ahmet Anatepe, İl Başkanı olarak seçildi.

MHP il Kongresi tamamlandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 11. Olağan Genel Kurul Toplantısında Ahmet Anatepe, İl Başkanı olarak seçildi.  Kongre, Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Divan Başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçın’ın yaptığı genel kurulda, iki aday yarıştı. Delegenin hazır bulunduğu seçimde, Naim Karataş ve Ahmet Anatepe aday oldu. Kongrede, Ahmet Anatepe, 312 oy, Naim Karataş 156 oy aldı.

KONGRE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Teşkilatının 11’inci Olağan Genel Kurulu yapıldı. MHP 11. Erzurum Olağan Genel Kurulu, Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda yapıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın Divan Başkanlığını yaptığı kongrede Ahmet Anatepe ve Naim Karataş İl Başkanlığı için aday oldu.

KIRGINLIKLARIMIZI, KÜSKÜNLÜKLERİMİZİ BİR KENARA BIRAKMALIYIZ

MHP İl Başkanlığı için aday olan Ahmet Anatepe, Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, yapılan il kongrelerinin iktidarın habercisi, müjdecisi olan büyük kurultaya hazırlık dönemi olduğunu söyledi. “Türk Milletinin inanç yolculuğu; Kuran’la dalga geçenlerle değil, sizler gibi Kur an’a aşık olanlarla tamamlanacaktır” diyen Anatepe, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Bugün partimizin 11. Olağan Kongresini yapacağımız şehrimiz, tarihin sayfalarına adını altın harflerle yazdırmış ve Dadaşlık namını hakkıyla almış bir ilimizdir. İlimiz doğasından mıdır nedir? Palandöken dağı gibi heybetli, yufka yürekli, mert, şahin bakışlı, aslan yürekli yiğitleri yetiştiren bir şehrimizdir. Biz ise, Allah ve Kur an yolunda arkasına bakmadan koşa koşa ölüme giden, Vatan ve Bayrak uğruna, can alıp can veren, Özgürlüğü için ser verip sır vermeyen o asil ecdadın torunlarıyız. Biz şehit olurken “Vatan sağ olsun” diyen asil yürekli babaların evlatları, Yine biz Allah’a Bayrağa Vatana ihanet etmeyelim diye göğsünü bize abdestsiz vermeyen eli nasırlı, yüzü güneş yanıklı anaların evlatlarıyız.Yine biz eksi 30 derecede kara kışa rağmen vatan düşmanlarına meydan okuyan, ihanet çemberlerinin karşısında duran, vatan dedi mi ağzından bir vatan daha çıkan, kanımızla renk verdiğimiz ay yıldızlı bayrağımız için zoru seven, çileyi ve ölümü seven, vatanseverleriz. İşte bütün bu özelliklerimizden dolayı, bizler birbirimize kenetlenmeli, teşkilat çatısı altında birleşmeliyiz. Bugün yeni bir sayfa açmalı, kırgınlıklarımızı küskünlüklerimizi bir kenara bırakmalıyız. Bugün yeni bir başlangıç yapmalıyız. Partimizin ilimizde yaşadığı sıkıntıları bertaraf etmek için, tek başına iktidar yolunda partimizin fikirlerini halkımıza duyurmak adına, ülkücü hareketi başarıdan başarıya koşturmak düşüncesiyle, bugün karşınıza İl Başkan Adayı olarak çıkmış bulunmaktayım. Vatanımızın milli ve manevi duygularının, emniyet supabı vazifesini gören partimiz, malumunuz üzere olağan genel kongre sürecine girmiş ve bu süreç Genel Merkezimiz ve Liderimiz tarafından çok başarılı bir şekilde bu ana kadar getirilmiştir. Ne mutlu bize ki; Lider Doktrin ve Teşkilat değerlerimizden bir an olsun sapmadan, ve gaflet çamuruna batıp, çıkarlarımızı korumak için ne liderimize ne de teşkilatımıza karşı edepsizlik yapmadan, süreci noktalama aşamasına geldik. Yapılacak olan bu kongremizin başta ilimize ve teşkilatımıza hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum”.

MHP Erzurum İl Başkanlığı için aday olan bir diğer isim Naim Karataş ise, kongrenin millete, ülkeye ve davaya hayırlı olmasını diledi. Bugüne kadar yapmış ve hala yamaya devam eden yöneticilere hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Karataş, “15 yaşından beri çalışan bir nefer olarak karşınızdayım ve şimdide MHP İl Başkan adayı olarak karşınızdayım” diye konuştu.

 

 
‘Erzurum şairlere ilham kaynağı olacak’
 
Ekmek zammı kapıda..!
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orhan’dan sosyal belediyecilik atılımı
Aziziye Belediyesi ilçeye bağlı mahalle statüsündeki köylere hizmet üretmeye ...
Narman’da Ruşen güven tazeledi
AK parti Narman ilçe teşkilatı 5. Olağan kongresi yapıldı.
Doğu Belediyeleri Erzurum'da buluştu
DABBİR’i bölgesel ve il ölçeğinde daha aktif hale getirmeye kararlı olduğunu ...
 
Üzülmez, Erzurumluların konuğu oldu
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, dernek ve sivil toplum örgütlerine ...
‘Türkiye büyüyor, Erzurum gelişiyor’
Çığlık,“Erzurum son 12 yılda her alanda kalkınma hamlesini yaşayan bir ...
Alim güven tazeledi
Erzurum Genç Girişimci İşadamları Derneği’nin (ERGİAD) Genel Kurul toplantısı ...
 
Yakutiye araç filosu güncelleştirildi
Yakutiye Belediyesi hizmet sahasında kullanılan kepçeden, greyder ve kamyona ...
Ala’dan siyaset dersi
Ala, siyasetin kurallarına uymadan yola çıkanların hem millete büyük maliyetler ...
Çığlık, Köprüköy'de incelemelerde bulundu
AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık Köprüköy’de incelemelerde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva