ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
13 Aralık 2012 Perşembe - 14:54

Love Story bitti…!

Erzurum’da 3 yıl önce arkadaşları ile gezmek için kiraladıkları otomobilin kaza yapması sonucu yatalak olan 22 yaşındaki Emre Dalmış ile ailesinin karşı çıkmasına karşın evlenen 19 yaşındaki Nevra Dalmış'ın aşkları bitti.

Love Story bitti…!

ERZURUM (İHA) - Erzurum’da 3 yıl önce arkadaşları ile gezmek için kiraladıkları otomobilin kaza yapması sonucu yatalak olan 22 yaşındaki Emre Dalmış ile ailesinin karşı çıkmasına karşın evlenen 19 yaşındaki Nevra Dalmış'ın aşkları bitti. Nevra, ölümüne sevdiği ve tekerlekli sandalye üzerinde kocalığa kabul ettiği Emre’den boşanmak için geçtiğimiz hafta Aile Mahkemesi’ne dilekçe verdi.
Çay ocağı işleten 22 yaşındaki Emre Dalmış, 2009 yılında arkadaşlarıyla birlikte gezmek için kiraladığı otomobille kaza yaptı. 'Öldü' diye hastaneye götürülen Emre Dalmış, 45 gün boyunca Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi verdi. Kaza sonrasında omurilik zedelenmesi meydana geldiği için yatağa mahkum olan Emre Dalmış, 4 yıldan bu yana konuştuğu kız arkadaşı 19 yaşındaki Nevra ile ilişkisini bitirmek istedi. Ancak Nevra, çok sevdiği Emre'yi terk etmedi ve onu evlenmek için ikna etti. Nevra'nın ailesi, Emre ile evlenmesine karşı çıkınca genç kız sevgilisine kaçtı. Emre Dalmış da tekerlekli sandalye ile gittiği düğünde Nevra ile dünya evine girdi.
Ancak filmlerde yaşanacak aşk uzun sürmedi. Eşi Emre’nin rahatsızlığını gerekçe göstererek geçtiğimiz günlerde Erzurum Aile Mahkemesi’ne ailesi ile birlikte müracaat eden Nevra Dalmış, boşanma dilekçesi verdi. Nevra, boşanma dilekçesinde herhangi bir gerekçe açıklamadı. Nevra’yı, boşanmaya yakınlarının “Bu hayat böyle geçmez. Sen çok genç ve güzel bir kadınsın. Yaşamını bu halde heba etme” diyerek ikna ettikleri öğrenildi.
EMRE İÇİN KONSERLER DÜZENLENMİŞTİ
Duyan herkesi duygulandıran Emre-Nevra aşkının haberleri yerel medyada yayınlanınca Erzurum ve İstanbul’da kampanyalar başlatılarak, Emre’nin yeniden yürüyebilmesi için yardım konserleri düzenlenmişti. Emre ve Nevra için 'Umut yolcuları' adı altında kurulan yardım komitesinin mimarı Aysun Gemalmaz, Emre'nin ameliyatına katkı sağlamak için Esra Dal'ın 27 yaşında trafik kazasında hayatını kaybeden erkek kardeşinin nişan yüzüğünü, 2 yaşındaki Mustafa Ünsal Saka’nın ise kumbarasında biriktirdiği parayı çifti için verdiğini anlatmıştı.
Sunuculuğunu sanatçı Güler Kahraman'ın yaptığı konserde Emre'yi yürütmek için yurt dışında kök hücre nakli yapılması gerektiğini öğrenen İbrahim Erkal, Burhan Topal, Dilek Şengül, Sinan Siverekli, Oktay ve Bilal, Güler Kahraman'dan oluşan sanatçılar katılmıştı.
BABASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİ GEREKÇESİYLE KARAKOLA BAŞVURDU
Emre Dalmış Nevra’nın 15 gün önce evi terk ettiğini ve ailesinin yanına gittiğini de belirterek, “Nevra gitmeden 1 gün önce babası eve geldi. Tartıştık. Beni darp etti. Bende karakola gidip şikayetçi oldum. Organizasyon heyetine gelince yardım için gereken parayı toplayamadılar. Paranın birçoğunu da masraflar için harcadıklarını söylediler. Bugüne kadar tek kuruş para almadım. Tanımadığım bir kişiyle ortak bir hesap açmışlar. Oraya para yatırmışlar. Onu da çekemiyorum. Geçtiğimiz gün paranın yarısını Nevra’ya yarısını da bana vereceklerini söylediler. Böyle bir şey olabilir mi. O sonuçta benim için toplanan bir yardım parasıydı” dedi.
3 Aralık’ta Emre’den boşanmak için Aile Mahkemesi’ne dilekçe verdiğini ifade eden Nevra Dalmış ise bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Emre’nin söyledikleri doğru değil. Kimsenin bilmediği çok sıkıntılar çektim. İş buralara kadar geldi” dedi.
 

 
Güreşçilerden madalya sözü
 
Yılmaz bölücüleri lanetledi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
7 köy yolu ulaşıma kapalı
Erzurum’da kapalı olan 310 köy yolundan 303’ü ulaşıma açılırken 7 köy ...
Soba zehirlemelerine dikkat
Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğü’nce yapılan açıklama ile vatandaşlar Soba ...
11 ayda 5 bin iş yeri denetlendi
Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğü ekiplerince 2012 yılı içerisinde 5 bin ...
 
Oltu’ya hekim takviyesi
Oltu Devlet Hastanesi eksik doktorlarını tamamlıyor. Hastaların doktor yok şikayetleri sona eriyor.
Erzurum’da 12.12.2012 Nikahı
100 senede bir ancak görülen 12.12.12 tarihini evlenmek için en uygun ...
BEAH’tan bölgede bir ilk
Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde eşine nadir rastlanan bir vaka olarak poposu ...
 
Kar duracak, soğuk artacak
Erzurum’da bugün ve cumartesi günü etkili olması beklenen kar yağışı, ...
Özel İdare imdatlarına yetişti
Kara kışın etkili olduğu Erzurum’da kar ve tipi nedeniyle saatlerce yollarda ...
2 yıldır eşini arıyor
Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent semtinde çalışmak için evden çıkan T.Y. ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva