ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’dan Ahlat’a tarih köprüsü
Erzurum’dan Ahlat’a tarih köprüsü
Özel gereksinimli bireyler Hadis’te yarıştı
Özel gereksinimli bireyler Hadis’te yarıştı
Müftü Can’dan Yaz Kur’an Kursları bilgilendirmesi
Müftü Can’dan Yaz Kur’an Kursları bilgilendirmesi
Erzurum eksi 6’yı gördü
Erzurum eksi 6’yı gördü
İbrahim Hakkı’nın 1755’te tespit ettiği gerçek
İbrahim Hakkı’nın 1755’te tespit ettiği gerçek
HABERLER>SİYASET
27 Kasım 2013 Çarşamba - 16:06

Küçükler'den veda

Küçükler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüklerini belirterek, "Sayın Başbakanımızla görüştüm. Bu dönem yeni bir adayla devam etmek istiyorlar. Başbakanımızın takdiridir. Aday kim olacak, şu an bilmiyorum. Başbakanımız bize hangi görevi tevdi ederse o görevi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Küçükler den veda

ERZURUM (İHA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüklerini belirterek, "Sayın Başbakanımızla görüştüm. Bu dönem yeni bir adayla devam etmek istiyorlar. Başbakanımızın takdiridir. Aday kim olacak, şu an bilmiyorum. Başbakanımız bize hangi görevi tevdi ederse o görevi yapmaya devam edeceğiz" dedi.
"Bu görevlendirmeler ve değişimler hizmette bir bayrak yarışıdır" diyen Küçükler, yaptığı açıklamada, "2004 yılında hizmet bayrağı bize teslim edildi. AK Partili bir belediye başkanı olarak on yıl boyunca durmadık, koştuk. Kalben müsterihim. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde görev değişimi yine Başbakanımızın bir takdiridir. Biz AK Parti'nin bir hizmet neferiyiz. Sayın Başbakanımız bize hangi görevi tevdi ederse o görevi yapmaya devam edeceğiz" değerlendirmesini yaptı.
"AK Parti Hükümetleri ve AK Partili belediyeler eliyle yürütülen icraatlarla Türkiye Cumhuriyeti bir kutup yıldızı gibi on yılda yeniden parladı" diyen Başkan Küçükler, şu görüşlere yer verdi:
"AK Parti mensubu olarak iki dönemdir yürüttüğüm Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığım sırasında, görev yıllarımızı, dolu dolu geçirdik. İçme suyundan çöpüne, atık su artıma tesislerinden asfalt ve kaldırımlarına, park ve bahçelerinden, sosyal ve kültürel mekânlarına, altgeçitlerinden kavşaklarına, kapalı otoparklardan rekreasyon alanlarına, kentsel dönüşümünden tarihi mekânlarının gün yüzüne çıkarılmasına, yeni terminal binalarından et entegre tesislerine, açık kapalı spor tesislerinden spor takımlarına kadar, yüzlerce hizmeti, ekip arkadaşlarımla birlikte, Erzurum`a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Göreve geldiğimizde söylediğimiz bir söz vardı: İnşallah, bu millet hizmetini yüzümüzün akıyla yapar ve yine yüzümüzün akıyla ayrılırız. Allah`a çok şükrediyorum; büyük bir mesuliyeti yerine getirmenin, başarmış olmanın, huzuru içindeyim."
Av. Ahmet Küçükler, AK Parti'ye mensup bir siyasetçi ve hizmet insanı olarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın ve partinin emrinde olduğunu, nerede görev verilirse orada millete ve vatana hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı. Küçükler, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilecek başkan kim olursa olsun, her türlü desteği vereceğini ve yanında yer alacağını açıklamalarına ekledi.

 
Tapu, başarıyı ödüllendirdi
 
ERGİAD Bangladeş’e açılıyor
YORUMLAR
Toplam 31 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 6 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
30 Kasım 2013 Cumartesi 21:18

Tarihi eserleri koruma müdürlüğüne şikayet edilmeli bu lahit olayı.

Yorumu oyla      9      4  
Mami 30 Kasım 2013 Cumartesi 20:43

Vah vah yazık oldu Erzurum'a.Olimpiyat açılışında yuhlanma olmuştu. Demek halkın sesi bazen duyuluyormuş.Hımm Şöyle bir gezin diğer şehirleri Erzurum'da başka yerinde sayan varmı? Bu şehrin kaderi midir yoksa bu şehrin insanlarının şansı mı yok bilemem ama anladığımız bir şey o da bu şehrin şansı olmadı.soğuk kaderi,suyu güzel ( tabi kaldıysa )kendi yayla güzeli ama bahtı kara.

Yorumu oyla      7      4  
erzurum delisi 30 Kasım 2013 Cumartesi 18:52

gerekeni yapacak ama ben acele ettim birazda toz oluyordu dedi ikimix yalnız kalınca sordum niye doğruyu söylemedin diye çünkü sen oköylü olduğunu bile inkar ediyordun o da bana ben babamdan nasihatlıyım ben köyümün değil ağasına paşasına köpeğine bile laf söğletmem dedi bu kadar samimi olan insanları siyasetten senin gibi insanlar uzaklaştırırsa şehrin kaderide rastgele insanların eline kalır bu şehirde mısırlı esmanın adı bir yerlere verilirken talihsiz bir şekilde vefat eden ve de yıllardan beri baş örtülü şekilde bir kaç kez birincilik kazanmış bir genç milli kayakçının adı abideleştirmeği bile akıl edemedinmi aslında senin vefasızlığın için verilecek çok örnekler var en başından senin bile inanmadığın günlerde yanında olan hatta birlikte kaza geçirdiğin insanlara ne yaptınki unutmaki başbakan yola hep vefalı kader arkadaşlarıyla devam etti umarım bu yazdıklarım sana ve senin yerine geleceklere ders olur allah herşeyi kalbine göre versin

Yorumu oyla      7      4  
erzurum delisi 30 Kasım 2013 Cumartesi 18:34

ah Ahmet bey ah keşke siyasetin tek kişilik bir oyun olmadığını sana söyleyenlere baştan kulak verseydin hani birgün bir beyanatın vardı ben belediyeye başkan olduktan sonra yakınlarımın belediye ve akp ile olan ilişkilerine son verdim diye bunu söylerken hiç düşündünmü ne kadar doğru yaptığını evet senden haksız yere bir şey isteyeni kov gitsin fakat senden önce belediye veya akp de bulunan ki ben çok emin olduğum birileri heleki bunlardan birisi varki çok yakından tanıdığım ve akpartide adam gibi siyaset yapmış ve Yakutiye teşkilatının kurucu başkanı olan şahıs sana her yerde sahip çıkan birisi milli sporcu olan bir evladını kaybetmiş acılı bir baba köy muhtarınız ve amca oğlunuzun cenazesinde gördüm köye çeşme musalla ve bahçe yaptırmış kendi parasıyla orada bulunan eski başkanlardan birkaçı bahçedeki kazılan asfaltların dökülmüş olduğunu sordular brende oradaydım hatta bir ikisinin adını söyleyeyim dursun şahin ve selami teymur o ise sana toz kondurmayarak ya aslında Ahmet bey

Yorumu oyla      6      4  
A.KURTULUŞ 28 Kasım 2013 Perşembe 17:58

2nci kere seçilmiş yorumcu şunu bilmenizde fayda var hesap soracaklarda bugün hesap verilmesi durumuna gelmişler,Siyasette hiçbir zaman hür irade galip gelmez bu hür irade cümlesi sözde kalır icraatte ise siyasilere yakın dernek sendika cemaat koykoycular rant sağlayanlar yada kısa günde kar güdenler önde gelir halkda sandıkda onların dediği yönde irade dışı zoraki gösterilen adayları seçme zaruriyetindedirler bu geçmişte de böyledir günümüzde de bu görüşlerim yalnız TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE değil başka ülkelerde de olabilen siyasetin cilveleridir ancak onlarda hiç olmazsa birazcık seçmene saygı vardır

Yorumu oyla      7      4  
bursadan 28 Kasım 2013 Perşembe 17:54

seni aramasalarda zamanıda şehrimize hayırlı işler yaptın allah senden razi olsun

Yorumu oyla      8      12  
selam 28 Kasım 2013 Perşembe 16:29

çok güzel işler yaptığını bahsediyorsun.yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı dır de bağımzıs aday olda bak ne alacan.yazık 10 sene de bu memleketten neler gitti.ben hiç bir başkanın bu melmekette yayan gezip de halkın ne yaptığını görmedim çok da arzulardım.otobüs duraklarında çekilen ızdırap.çeşme başlarında bidonlarla bekleyen insanlar v.s. Geldi geçdi ömrüm benim şol yel esmiş gibi.... Allah yardımcın olsun.

Yorumu oyla      8      5  
2nci kere seçilmiş 28 Kasım 2013 Perşembe 15:58

Olumsuz kanaat yazanlara bir sorum var: Hadi ilkinde anlayamadınız, neden 2nci kere seçtiniz? Yol gösterenler var ise , hesap sormadınız mı? Adam 1nci döneminde kendini göstermiş, 2nci de başkasını seçeydiniz ya?

Yorumu oyla      8      5  
aliye 28 Kasım 2013 Perşembe 14:06

ahmet küçükler saadet partisinden aday olmalı, şehre katkısı olacağı kanaatindeyim

Yorumu oyla      9      11  
molla 28 Kasım 2013 Perşembe 13:39

ee ahmet küçükler bey her şeyin sonu varmış demek gider ayak yandaşlarına daire başkanlıgı sekreter yardımcılıgı ünvanlarını verdin hani hak hani adalet onlardan başka hak eden yokmuyudu senin inancında dininde böyle haksızlıga yer varmı sana hizmet edenlere neden vermedin sabahlara kadar çalışıtılara sana hizmet ettiler cenabı allaha haksızlık yapanlardan birğün soracak acaba başını yastıga koyup rahat uyuyacanmı o haklarını vermediğin kişiler san nasıl dua edecekler bil yeter birilerini kızıp onların hakkını yeme sen anladın ğizli ofilser yaptırıyodun bak ne oldu kime kaldı

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SP’den Köprüköy zirvesi
Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık beraberlerindeki heyetle ...
Bütçenin yarısı kara gidecek
Erzurum il Genel Meclis Başkanı Bülent Taşkesenligil, İl Özel idaresi 2014 yılı bütçesini açıkladı.
Doğan’dan Öğretmenler Günü mesajı
Tekman Belediye Başkanı Yakup Doğan, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ...
 
Cıranlıoğlu güvenoyu aldı
Türk Diyanet Vakıf Sen Erzurum Şubesi'nde olağan kongreye tek aday olarak ...
Türk Sağlık Sen sandığa gitti
Türk Sağlık Sen Erzurum Üniversite Şubesi’nin yapılan 3. Olağan Genel ...
3 sendika Genel Kurul yaptı
Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilciliğine bağlı Türk Sağlık Sen, Türk ...
 
SP Oltu adayını açıkladı
İHSAN KUMRU-Saadet Partisi Oltu Adayını açıkladı. Saadet Partisi Erzurum ...
‘İyi ki varlar’
AK Parti Erzurum Milletvekili, Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Cengiz ...
Kılıç'tan Öğretmenler Günü mesajı
Ak Erzurum il Başkanı Murat Kılıç Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva