ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
33 şehid dualarla anıldı
33 şehid dualarla anıldı
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
HABERLER>SİYASET
27 Mart 2014 Perşembe - 15:18

Küçükler: ‘Kimseye haksızlık yapmadık’

Küçükler, belediye yetkililerine hitap ederek, "Dostluğumuz ve kardeşliğimiz daim olsun" dedi.

Küçükler: ‘Kimseye haksızlık yapmadık’

 ERZURUM (İHA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, kurumdaki genel sekreterlik ve daire başkanları tarafından tertip edilen veda yemeğine katıldı. Duygusal anların yaşandığı toplantıda Başkan Küçükler, belediye yetkililerine hitap ederek, "Dostluğumuz ve kardeşliğimiz daim olsun" dedi.

 Başkan Ahmet Küçükler'in onuruna tertip edilen akşam yemeğine Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları katıldı. Genel Sekreter Köken, "Her işin, her başlangıcın bir de sonu vardır. Burada tamamlamış olduğumuz görevleri başka yerlerde de yapacağız. Önemli olan yararlı hizmetler yapabilmektir. Ahmet Bey, bu konuda şehrimize çok büyük hizmetler yapmış bir büyükşehir belediye başkanımızdır. Hizmetleriyle her zaman hatırlanacaktır. Kendisine bundan sonraki siyasi hayatında da başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu. ESKİ Genel Müdürü Ertek ise Küçükler'in 10 yılda kente önemli hizmetler yaptığını ifade etti. Ertek, şu değerlendirmeyi yaptı: "Bir görevden ayrılırken önemli olan geride bırakılanlardır. Sayın Başkanım Erzurum'da çok güzel izler bıraktı. 250 sayfalık 10 yıllık icraatların bulunduğu Hizmet Kataloğu'nda gördüğümüz 10 yılda yapılan hizmetlerin kendisinden önce tüm dönemlerin toplam hizmetinden kat be kat daha fazla olduğudur. Başkanımıza bu hizmetlerinden ötürü kurumumuz ve Erzurumlular adına teşekkür ediyoruz. "

 "İŞİMİZİ TEMİZ VE DÜRÜST YAPTIK"

 Başkan Ahmet Küçükler de, 10 yıllık hizmet döneminde görevini hakkaniyet içinde dürüst bir şekilde yürüttüğünü belirtti. "Önemli olan her zaman bulunduğunuz noktada işinizi başarılı bir şekilde ifa etmektir" diyen Küçükler, "On sekiz yıllık belediyeciyim. Müsterihiz, Allah'a hamd ediyoruz. İşimizi temiz ve dürüst yaptığımızı düşünüyorum. Bir güzellik varsa bunu hep birlikte yaptık. Hepinize çok teşekkür ederim. Bizim en büyük sıkıntımız; hizmetlerimizi tanıtamadık. Lütfen Hizmet Kataloğu'muzu her konuyu bilme ve görme adına okuyun."

 Konuşmasında daire başkanlarına seslenen Küçükler, sözlerini şöyle tamamladı:

 "Vicdanen dürüst davranmalısınız. Vicdanınız sizi rahatlatıyorsa hayatta başarılısınız demektir. Biz hep güzellikler gördük. Erzurum hakkında elbette aydınlarımız, bilim adamlarımız, gazetecilerimiz yazıp çizecek ve konuşacaklardır fakat ben şuna inanıyorum: Erzurum hakkında konuşacakların başında belediye yöneticilerimiz, sizler geliyorsunuz. Çünkü bu kadar hizmeti yapan sizlersiniz. İşin başında olan belediyedir. Dostluğumuz ve kardeşliğimiz daim olsun. Biz kimseye haksızlık yapmadık. Zaman zaman kızdıysak, darıldıysak, hepiniz biliyorsunuz ki, bu durum şahsi değildir, işin yürütülmesiyle ilgilidir. " Konuşmaların ardından Küçükler'e gecenin anısına hediyeler takdim edildi

 
Uyuşturucu satıcısı tutuklandı
 
Büyükşehir’e seyircisiz maç cezası
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mami 28 Mart 2014 Cuma 22:49

Erzurum terminaline gitmek çok zor kışın soğukta daha da zor sanırım Erzurum'da yer kalmadı her yer dolu. Yürüyerek gidilir mi. Ama ne olacak Erzurum'da yaşayan insanlar memnun da üniversite öğrencilerine günah.

Yorumu oyla      7      4  
misafir 28 Mart 2014 Cuma 13:10

malesef erzurumu harabeye çevirdiler.hala hizmet gelecek diye hayal edin.para geliyor otoparka gidiyor.hiç kimse otoparka girmiyor zaten o kadar ihtiyaçda yok.su ve hava kirliliği için ne yapıldı.zehir içtik zehir soluduk.ama halk zehir içiyor tepki vermiyor.bari bu dönem mhp kazansın.ve sorunlar takip edilsin.yandaşa yedirme huyu kalkmadıkça hiç bir gelişme olmaz.sokak çocuğu diye bir şey olmaması lazım birilerine para yedireceğinize bu çocuklara bir şey yapın.

Yorumu oyla      7      4  
YALAN.... 28 Mart 2014 Cuma 11:05

EN büyük haksızlığı Erzurum halkına yaptın.Eski terminal arsasını kamuoyuna çifte minare temalı proje yaptıracağım diye beyanat verdin .Peşine arsayı Mng firmasına peşkeş çekerek Erzurum halkının enaz 100-125Milyonunu Mng ye peşkeş çekildi.Aynı ada içerisinde bir parsele 10kat imar MNG ye sıra gelince imar kanunlarını hiçe sayarak 25kat imar izni vereceksin.Ondan sonra kimseye haksızlık yapmadım diyeceksin.Ancak kendini kandırırsın.Huzuru mahşerde 776bin ERzurumlu bu hususta senden alacaklı.

Yorumu oyla      9      4  
Riyakarlığa hayır 28 Mart 2014 Cuma 03:28

Hiç kimse ama hiç kimse kalkıp da Küçükler şunu yapmadı, bunu yapmadı demesin, hele içme suyundan bahsetmesin. 2009 seçimleri bu içme suyu meselesinin en canlı olduğu dönemde yapıldı. Kuyu suyu gitti, gölet dere suyu geldi, ne oldu? Bugün Küçüklerin aleyhinde konuşanların büyük çoğunluğu o suyu içip ona oy verdi. Şimdi de gitti ya, aday edilmedi, herkes konuşuyor. Ben böyle yeminle söyleyeyim, eğer tekrar aday edilseydi bu halk yine oy verirdi. Erzurum halkı ne suya, ne otobüse, ne mezarlığa , ne yatırıma felan oy vermiyor. Ankara'dan esen rüzgara göre herkes oy kullanıyor. Yalandan yere hizmet edebiyatı yapmasın kimse, Erzurumlunun hizmet diye bir derdi hiç bir zaman olmadı. Hassaslığı da olmadı. Öyle olaydı, ahır sekisinden milleti apartmanlara kavuşturan Özal ve partisi yıllarca iktidaar olurdu şehirde öyle olmadı. Rahmetli özalın sağlığında Erzurumlu belediyelerde oyunu gitti muhalefete verdi. Hizmet felan hikayedir.

Yorumu oyla      8      6  
misafir 27 Mart 2014 Perşembe 23:03

on yıldır hiç yüzünü görmediğin büyükşehir belediyesi personelin var. seni bırakalımda bürokratların bile bir çok personeli tanımıyor. tek eserin yerel seçimlere 5-6 ay kala kadro verdiğin sana akp li görünen, mhpl li daire başkanları ve genel sekreter yardımcısı yaptığın adamlar. bu belediyede 10 senedir senin insiyatifinle MHP liler iyi devran sürdü. anşallah gelen başkan burumu iyide iyiye ele alır. benim sana verdiğim oy haram olsun.

Yorumu oyla      6      4  
dadaş 27 Mart 2014 Perşembe 20:22

Birçok küçük şehir bile Erzurumdan daha iyi gelişti,olimpiyatlar Erzurum için iyi bir fırsattı ama onu bile değerlendirilmedi... Hiçbir güzellik yok estetik yok yeşillik yok,etkinlik yok, fuar festival yok, her yer otopark ama yinede caddelerden otopark ücreti alındı ben hakkımı helal etmiyorum...

Yorumu oyla      8      4  
ismail ökten 27 Mart 2014 Perşembe 19:59

10 yılda ne yapmışssın yalaka genel müdür ve daire başkanlarının soyledıği gibi 250 sayfalık ve geçmiş belediyelerinin kat ve kat fazlası ne yaptın dunyanın en kalıtelı içme suyunuda evlere pompalasan o asbest borulardan dolayı pis akacaktır Mahmut uykusuz sırf malıyetı az olsun diye ERZURUM a boru fabrıkası kurdu şebeke hatları yapılsın diye sen sırf hainlık olsun dıye o koskoca fabrıkayı ahıra çevirdin bir mehter takımı ekıbını bıle hasetlık ettın dağıttın termınal alanını bedava fıyatına verdın yer altına 8 trılyon kadar para yatırdın %75 i lpg li araç olan bir şehirde yer altı otoparkı yaparak mılletın emegını heba ettın soyle ne yaptın sen yazık bir Ak partılı olarak sana verdıgımız oya yazın heba olan 10 yılımıza köşe baslarına ağac ekmek yerıne rezıl palmıye sus ağacı koyarak zaten profesyonellıgını gosterdın tarıhı camının yanına alakasıolmayan uygunsuz bir çesme yaparak ustalıgını gosterdın yolun acık olsun

Yorumu oyla      10      4  
erzurum34 27 Mart 2014 Perşembe 17:42

su fiyaskosunu unutma sayın başkan bu millet seni unutmaz hastanelerde çocuklarımız neler çekti, altyapı ve imarda çığır açtın doğru çünkü şehir merkezini katlettin, sen bu günahla yaşlanırsın artık

Yorumu oyla      10      4  
yalan 27 Mart 2014 Perşembe 16:28

Yalan söylüyorsun, bütün Erzurum'a haksızlık yaptın, 10 yıl senin yerinde başkası olsa Erzurum şaha kalkardı. Birde utanmadan çıkıp konuşuyorsun. Yazıklar olsun!!!!!

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özer iddialı konuştu
Milliyetçi Hareket Partisi Hınıs Belediye Başkan adayı Berat Özer, 30 ...
Aydın, seçim tespitlerini paylaştı
Samanyolu Haber ve Bugün TV’nin canlı yayın konuğu olan Kamil Aydın, seçimlere ...
SP adayları Şenkaya'da projelerini anlattı
Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faik Çalık, Şenkaya'ya seçmenlerle buluştu.
 
Çalık seçim sürecini değerlendirdi
Çalık, "Seçimlere kısa bir süre kaldı. Erzurum ve ilçelerinde seçimi kaybedeceğini ...
Sekmen: ‘Dadaşlığımı kimse tartışamaz’
1958 yılında Erzurum’un İspir İlçesi’nde dünyaya gelen ve 5 yaşındaki ...
‘Dünya dua ediyor’
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,, ''Pensilvanya ...
 
Ala Kaledibi’nde halka seslendi
İçişleri Bakanı Efkan Ala, doğup büyüdüğü Erzurum’un Oltu ilçesinde düzenlenen ...
Gümüş, hizmetlerini anlattı, destek istedi
Karaçoban İlçe Belediye Başkanı Sedat Gümüş, seçim çalışmalarını ev ve ...
Ala gündemi değerlendirdi
Bakan Ala, seçim çalışmaları kapsamında bugün uçakla Erzurum’a geldi. ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva