ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Vali Çiftçi, ‘Hafız Kal’ yarışmasının birincisi oldu
Vali Çiftçi, ‘Hafız Kal’ yarışmasının birincisi oldu
953 terörist etkisiz hale getirildi
953 terörist etkisiz hale getirildi
DAP BKİ 2025 yılı proje teklif çağrısına çıktı
DAP BKİ 2025 yılı proje teklif çağrısına çıktı
Mecidiye AL öğrencileri projelerini sergiledi
Mecidiye AL öğrencileri projelerini sergiledi
OBM orman yangınlarıyla mücadeleye yoğunlaştı
OBM orman yangınlarıyla mücadeleye yoğunlaştı
HABERLER>SPOR
4 Ekim 2023 Çarşamba - 13:20

Koşukavak’tan Erzurumspor maçı hakemine tepki

Erzurumspor FK maçında hakem Ozan Ergün’ün kararları ile ilgili de konuşan Yalçın Koşukavak, "Kulübeden hakeme 'Hücumcu faul yapıyor' dedim sarı kart verdi. Maç bittikten sonra 5 dakika uzatma verdiler. 5 dakika uzatmalık bir durum yoktu.’ dedi

Koşukavak’tan Erzurumspor maçı hakemine tepki

Erzurumspor FK maçında hakem Ozan Ergün’ün kararları ile ilgili de konuşan Yalçın Koşukavak, "Kulübeden hakeme 'Hücumcu faul yapıyor' dedim sarı kart verdi. Maç bittikten sonra 5 dakika uzatma verdiler. 5 dakika uzatmalık bir durum yoktu.’ dedi

Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında Göztepe ile evinde karşılaşacak olan Boluspor, bu maç öncesi taktik çalışmalarına devam etti. Antrenmanda açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, "Bu lig, Boluspor için değerli. İnşallah iyi bir planla, iyi bir organizasyonla iç sahada kazanmak istiyoruz" dedi.
Trendyol 1. Lig'de 7 haftada 6 puan toplayan Boluspor, 8. haftada ağırlayacağı Göztepe maçından 3 puan almak istiyor. Ligdeki kötü gidişatına son vermek isteyen Boluspor, Karaçayır Mahallesi’nde bulunan tesislerinde taktik çalışmalarına ağırlık verdi. Takımın Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Koşukavak, Boluspor’un kadro mühendisliğinde problemler olduğunu belirtti.
"Geldiğimden beri yediğimiz 4 golden 3’ü duran top"
Kadro mühendisliğinde bir problem olduğunu söyleyen Yalçın Koşukavak, "Oyunun iki yönünü oynayamadık. Tamamen ilk yarı savunma odaklı bir oyun ama o kadar top kazanmamıza rağmen geçiş hücumu gerçekleştiremedik. Bunların bir sebebi var, daha önce de söyledim. Kadro mühendisliğinde bir problem var. Çünkü biraz kadro inşaa edilirken, bazı profilde oyuncular içeride olmadığı için böyle sıkıntılar yaşıyoruz. Böyle olunca da orada biraz yağmur yağması, topu tutamamamız, bir de rakımdan biraz etkilendik. Bunları işin bazıları değil. Sebep aradığınız zaman düşünüyorsunuz. Oynayamayınca da tamamen geride tek yönlü savunma yapan bir Boluspor, geçiş yapamayan. Bu sefer de maçın hakkı 0-0’dı. Berabere gitmesi gerekiyordu. Rakip takımda top çok olmasına rağmen ilk yarı biz çok gerideydik, çok geriye yaslandı. Sonra da bir duran toptan gol yedik. Zaten ben geldiğimden beri yediğimiz 4 golden 3’ü duran top. Öyle problemlerimiz var. Üzerinde çalışıp projeleri çözmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
"Göztepe kadro anlamında bu ligin yatırımlı kadrosu"
Göztepe'nin kaliteli kadrosu olduğunu ifade eden Koşukavak, "Göztepe, kadro anlamında bu ligin yatırımlı kadrosu. Herkesin de bildiği gibi orayı yabancı bir şirket aldı. Kulübün içinde çok ciddi yapılanma var. Bu sene de çok maliyetli, kadro kalitesi çok büyük takımlardan bir tanesi. Zor bir maç oynayacağız. 7 maç 6 puan çok iyi bir durum değil. Aşağıda bizden daha kötü takımlar da var ama Göztepe maçı kolay değil. Bu ligde maç kazanmak kolay değil. Bu lig, Boluspor için değerli. İnşallah iyi bir planla, iyi bir organizasyonla iç sahada kazanmak istiyoruz. Onun için çalışacağız" şeklinde konuştu.
"Kartı silah gibi kullanıyor"
Erzurumspor FK maçında hakem Ozan Ergün’ün kararları ile ilgili de konuşan Yalçın Koşukavak, "Kulübeden hakeme 'Hücumcu faul yapıyor' dedim sarı kart verdi. Maç bittikten sonra 5 dakika uzatma verdiler. 5 dakika uzatmalık bir durum yoktu. Topun oyunda kalması süresi Türk futbolunda 30-35 dakikayı geçmiyor. En fazla 40 dakika, 45 dakika. Yani bir buçuk saatin yarısı yok. Hakeme maçtan sonra dedim hem uzatmada 5 dakikalık bir durum yoktu. Bir de 'Siz genç bir hakemsiniz. Topun oyunda kalma süresini, biz antrenörler ve siz sağlayacaksınız' dedim. Bir sarı kart daha. Çok şaşırdım açıkçası. İki gündür hakem analizi yapıyorum. 2022-2023 sezonu, en çok kart kullanan hakem Abdülkadir Bitigen 3.4, bizim maçın hakemi maç ortalaması 5.4. Maçta 7 sarı kart, 2 kırmızı kart olacak, bir şey yoktu maçta. Öyle bir gergin bir maç değildi. Anlattığım hakem istatistiği, hakem kartı çok kullanıyor. Kartı silah gibi kullanıyor" ifadelerini kullandı.

 
ETB’de akreditasyon gündemi
 
Erzurum OBM’den Kaçak avcılarla etkin mücadele
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Koşukavak PFDK’ya sevk edildi
Boluspor Kulübü teknik sorumlusu Yalçın Koşukavak Erzurumspor Fk-Boluspor ...
Erzurum’da Taekwondo heyecanı
01-05 Ekim 2023 tarihleri arasında takvimlendirilen Taekwondo Poomsae ...
Arslan altın kemer maçıyla ringlere veda edecek
Dünya şampiyonu profesyonel boksör Fırat Arslan, WBA ‘Altın Dünya Şampiyonluğu’ ...
 
Erzurum’dan 11 madalya ile döndüler
Erzurum'da düzenlenen Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonası'nda Bozüyük ...
Buz Pateni Milli takımı Erzurum’da
Kış ve buz sporlarının önemli merkezlerinden birisi olan Erzurum’da, Milli ...
Sağlam, taraftarı Erzurumspor maçına davet etti
Sağlam, 'Cuma günkü Erzurumspor karşılaşmasında taraftarımız da sezon ...
 
Erzurumlu Atletler Cumhuriyet koşusuna katılacak
Sultanahmet ve Eminönü parkurunda gerçekleşecek etkinlik kapsamında Cumhuriyet'in ...
Oltu  Dünya Şampiyonu Fırat Aslan’ı ağırladı
2007'den 2008'e kadar WBA Yarı Ağır Sıklet Dünya Şampiyonluğu unvanını ...
Koşukavak: ‘Erzurumspor’u kutluyorum’
Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında Erzurumspor FK'nın Boluspor’u 1-0 mağlup ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva