ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>SİYASET
28 Ağustos 2014 Perşembe - 15:44

Köken görevine başladı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’nden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Deniz Köken görevine başladı.

Köken görevine başladı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’nden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Deniz Köken görevine başladı.

Teknik bilgisinin yanı sıra kültür, sanat, spor ve şehircilik alanında örnek çalışmalara imza atan Deniz Köken, yıllardır kazandığı deneyimlerini artık yeni Gaziantep için paylaşacak.

 Önceki gün Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden projeleri yerinde inceleyerek çalışanlardan birtakım bilgiler alan Genel Sekreter Köken, çalışmaların hassas ve bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.

 Türkiye’nin bir çok ilinde başarılı görevlerde bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, Gaziantep için önemli projeleri hayata geçirmesi bekleniyor.

 Yeni Genel Sekreter Deniz Köken, Eyüp Belediyesi’nde uzun yıllar çeşitli kademelerde görevler yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Deniz Köken, en son Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürütüyordu.

 DENİZ KÖKEN KİMDİR?

 1964 yılında Ordu’da doğdu. İktisat Fakültesinden mezun olduktan sonra çalışma hayatına 1984-1988 yıllarında İstanbul Üniversitesi’nde memurluk yaparak başladı. 1989-1994 yıllarında Bankacılık sektöründe çeşitli görevlerde bulundu.

 1994 Yerel seçimlerinde Eyüp Belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulundu. 1994-2004 yılına kadar devam eden on yıllık bu süreçte, Eyüp Sultan için gerçekleştirilen başarılı projelere imza attı. 1994 Yerel seçimlerinde Eyüp ilçesi ve Büyükşehir Meclis Üyesi olan Köken, 1994-1999/1999-2004 yılları arasında iki dönem bu meclislerde Bütçe ve Tarife komisyonlarında üyelik ve başkanlık yaptı. Bu yıllar arasında Eyüp Spor Kulüp Başkanlığı da yapan Köken, müziğe olan ilgisi sebebiyle Eyüp Musiki Vakfı kurucu üyeliği ve Ordulular Birliği Hizmet Vakfı kurucu üyeliği gibi çeşitli sosyal faaliyetler içinde bulundu.

 2004 yerel seçimlerinde Kâğıthane ilçesinden 3. dönem tekrar Büyükşehir Belediye Meclis üyesi seçilen Deniz Köken, Tarife Komisyonu Başkanı iken istifa ederek Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başladı. Bu dönemde Antalya’yı dünya şehri yapma yolundaki projeler arasında, alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra, sosyal belediyecilik kapsamında geliştirdiği büyük projelerden; Antalya Sosyal ve Psikolojik Eğitim Merkezi (ASPEM) adı altında ailelere yönelik hizmetler ve ayrıca kadın sığınma evi, evde hasta-yaşlı bakımı, huzurevi-aşevi inşası ve işletimi ve 400 kişilik engelli rehabilitasyon merkezi yapımı işlerini hayata geçirdi. Ayrıca, Antalya Sanat ve Meslek Edindirme (ASMEK) kursları adı altında, yılda 15 bin kişiye sanat ve meslek edindirmenin yanı sıra, iş kollarına ara eleman yetiştirme konusunda da başarılı çalışmalara imza atmıştır. Başkanlığını yaptığı Antalya Büyükşehir Belediyespor Kulübü öncülüğünde her evden bir sporcu kampanyasını başlattı. Basket, güreş, atletizm gibi branşlarda ulusal ve uluslararası derecelerin kazanılmasında pay sahibi oldu.

 
Baskette yendik, voleybol’da yenildik
 
ATAÜNİ’den çift diploma protokolü
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Antep notunu verir 29 Ağustos 2014 Cuma 00:56

Erzurum'da görev yaptığı süre içinde, allah için birtek şey söylesin yaptığı. Toplu ulaşımda sorun mu çözmüş, erzurumun tanıtımı için birşeymi yapmış, belediyecilik adına hangi hizmeti vermiş,erzurum büyükşehir belediyesporu ikinci lige mi taşımış, kentsel dönüşüm adına bir hamle mi yapmış. yada KÖKENe bir sorun bakalım erzurumda 4 yıl çalıştı kaç mahallesini kaç köyünü sayacak. Belliki adam sırf reklam. Gazeteci dostları var. birde başarılı bürokrat olarak veriyorlar, onun Antalya'da görev yaptığı dönemde AKP belediyeyi kaybetti de geldi erzurumda görev yaptı. BU şahsa başarılı demek için Allahtan korkmak lazım, reklamdan başka birşeyi yok zaten verdiği resimden belli

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Sayın Cumhurbaşkanımıza minnet borçluyuz’
Aydemir, halkın oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ...
ÖĞ-DER: ‘Öncelik eğitim olmalı’
Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Erzurum Şube Başkanı Abdullah İkinci ...
Erzurum'da AK Gündem
Ankara’da dün gerçekleşen AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi Erzurum’da da ...
 
Hayırlı olsun
AK Parti olağanüstü Kongresi sonuçlandı. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ...
‘AK Parti’yi sizlere emanet ediyorum’
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partililere, ...
İpek: ‘Bu, AK Parti için asla son değil’
AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde divan başkanlığına seçilen Haluk ...
 
Merkez Partisi İl Başkanı açıklandı
Tüm illerde teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdüren Merkez Parti’nin ...
Aziziye, Yaşam Merkezi olma sürecinde
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçeyi Erzurum’un en güzel ...
Palandöken’de 21 yeni mahalleye altyapı yatırımı
Palandöken Belediyesi, köy tüzel kişiliği kaldırılarak ilçeye bağlanan ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva