ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>EĞİTİM
28 Ağustos 2012 Salı - 12:40

Koçak’tan tercih teşekkürü

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, 2012-2013 eğitim öğretim yılında Atatürk Üniversitesinin lisans, ön lisans ve açık öğretim fakültesini tercih eden 30 bin öğrenci adayına teşekkür etti ve başarılar diledi.

Koçak’tan tercih teşekkürü

EMRAH AKKAYA
ERZURUM (İHA) - Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, 2012-2013 eğitim öğretim yılında Atatürk Üniversitesinin lisans, ön lisans ve açık öğretim fakültesini tercih eden 30 bin öğrenci adayına teşekkür etti ve başarılar diledi.
Koçak, Atatürk Üniversitesi’ni tercih eden ve 3-7 Eylül tarihleri arasında kayıt yaptıracak öğrencilere hitaben yaptığı açıklamada, “Uzun süren eğitim-öğretim çabalarınızın sonucunda girdiğiniz sınavda başarılı olup yaptığınız doğru ve isabetli tercihle Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, bin yıllık üniversite şehri, bilim ve kültür merkezi Erzurum ve Atatürk Üniversitesi`nin yeni üyelerisiniz. Sizleri ve ailelerinizi kutluyorum,” dedi.
BÜYÜK BİR ÜNİVERSİTENİN ÖĞRENCİSİSİNİZ
“Çağdaş eğitimin gereği olan eğitim birimleri, kültür merkezleri, sağlık ve spor tesisleri, sosyal aktivite alanları, sanat merkezleri, yerleşke merkezinde yer alan öğrencilerimize basılı yayın koleksiyonunun yanında, yerli ve yabancı kaynaklara ücretsiz on-line erişim olanakları sunan kütüphanemiz ile, Atatürk Üniversitesi, ülkemizin büyük üniversiteden birisidir ve bu üniversitede okumak bir ayrıcalıktır” diyen Koçak, şunları kaydetti:
ÜNİVERSİTELERİN VE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ALANLARIN MİSYONU
“Yükseköğretim, çalışma hayatınızda gerekli olacak bilgi, beceri ve yöntemleri öğrenmenin yanı sıra, kişiliğinizi ve entelektüel derinliğinizi belirleyecek, şekillendirecek bir süreçtir. Nitekim üniversiteler sadece belirli sınavlarla girmeye hak kazanılan ve sonrasında profesyonel meslek sahibi insanların yetiştirildiği eğitim ve öğretim kurumları değil, öğrencilerini çağdaş ve evrensel değerlerle donatan, bilimsel değerler ışığında toplumları yönlendiren kurumlardır.
ÇAĞIN İHTİYACINA GÖRE BİR EĞİTİM ALACAKSINIZ
Üniversitemizin temel amacı, çağdaş bilgilerle donatılmış, araştırıcı, yaratıcı, kendini geliştirebilen, sorgulayan, yeni bilgilere açık bireyler yetiştirmektir. Eğitim göreceğiniz tüm birimlerde, programlarımız çağın gereklerine göre düzenlenmiştir.
Atatürk Üniversitesi`nde eğitim; esnek, disiplinler arası, bilgiye ulaşmayı, bilgiyi seçebilmeyi, bilgiden bilgi üretmeyi hedefleyen ve aynı zamanda yabancı dilleri gereği gibi kullanabilmeyi sağlayacak şekilde planlanmıştır.
İMKANLARDAN YARARLANIN
Üniversitemizdeki eğitim hayatınız boyunca sağlık hizmetleri, kültür, spor, sanat etkinlikleri ve burs olanakları hakkında ayrıntılı bilgileri Üniversitemizin Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlıklarından alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarım sizlere ihtiyaç duyduğunuz konularda yardımcı olmaktan, bilgi vermekten mutluluk duyacaklardır.
ÖNCÜ ÜNİVERSİTE
Kuruluşundan bugüne toplumsal öncülük rolünü de başarı ile sürdüren Üniversitemiz, eğitim ve araştırma politikalarını, ilimize, bölgemize ve nihayet topluma en yüksek fayda sağlayabilecek biçimde tasarlayarak, yarım asrı aşkın süredir bilim ve teknoloji odaklı, uluslararası bir üniversite konumuna yaklaşmıştır.
KÖKLÜ BİR ÜNİVERSİTE
Atatürk Üniversitesi köklü, üniversite kuran üniversite unvanına sahip çok iddialı bir yükseköğretim kurumu olup, kurumsal yapısı gereği siz gençlere başarılı bilim insanlarından oluşan bir kadroyla klasik üniversite eğitiminin çok ötesinde fırsatlar sunacak imkanlara sahiptir.
Atatürk Üniversitesi, ülkemizin ve insanlığın aydın yarınlarını inşa etmeye talip donanımlı insan gücünü yetiştirmedeki kararlılık içinde varlığını sürdürmektedir
Sırtını zengin bir tarih ve kültür mirasına yaslamış, büyük ve köklü bir üniversiteyiz. Ama asıl zenginliğimiz, öğrenmeye açık, çalışan, araştıran, kendini sürekli geliştiren ve geleceği birlikte tasarlayacağımız siz değerli öğrencilerimizsiniz."

 
Erzurum çiftçisine müjde
 
Çerkezköy'de Erzurumlu kavgası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Atatürk Üniversitesi rekora gidiyor
Atatürk Üniversitesi’nde öğrenci sayısı 90 bini aştı
Gelecekleri için yarıştılar
Erzurum’da düzenlenen özel yetenek sınavlarında atletizm branşında koşan ...
BESYO sınavında rüzgar sürprizi
Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Yüksek Okulu (BESYO) için düzenlenen ...
 
ERZİMDER’den nostalji
Erzurum İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ERZİMDER ...
Koçak’tan Alatarla övgüsü
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, köylülerine yönelik ...
Öğrenciler buz sporlarıyla tanıştı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Seyyah Ulu Çınarın İzinde" ...
 
Vanlı öğrenciler Erzurum turunda
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Seyyah” projesi kapsamında ...
Avrasya Kültür Sempozyumu başladı
Bitlis Eren Üniversitesi'nin (BEÜ) başkanlığında, Ahlat Belediyesi, İstanbul ...
Gakkoşlara Dadaş desteği
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva