ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
13 Mart 2018 Salı - 14:08

Kent Konseyi “Can’a Kan Oldu”

Kent Konseyi Erzurum’un Kurtuluşunun 100. Yıldönümünde Zeytin Dalı Operasyonu’na destek olmak için Kızılay’a “Can’a Kan Oluyoruz” sloganıyla kan bağış kampanyası düzenledi.

Kent Konseyi “Can’a Kan Oldu”

Erzurum Kent Konseyi Erzurum’un Kurtuluşunun 100. Yıldönümünde Zeytin Dalı Operasyonu’na destek olmak için Kızılay’a “Can’a Kan Oluyoruz” sloganıyla kan bağış kampanyası düzenledi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Kent Konseyi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına Kent Konseyi üyelerinin yanı sıra Engelli, Kadın, Gençlik ve Türkiye Muharip Gazileri Derneği Şube Başkanı Salih Mesci ve Gaziler de destek verdi.

Kan bağışı kampanyası hakkında bir açıklama yapan Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, "Kent Konseyi çatısı altında bulunan Kadın, Gençlik ve Engelliler Meclisi olarak, Kızılay'a “Can’a Kan Oluyoruz” sloganıyla kan bağışında bulunduk. Bu kan bağışıyla birlikte cephedeki Mehmetçiğimize bir anlamda destek olmak için bu anlamlı kampanyamızı gerçekleştiriyoruz. Bugün Mehmetçiğimiz sınırlarımızın içinde ve dışında memleketin bekası için canı pahasına savaşıyorlar. Şehit düşüyorlar ve gazi oluyorlar. Bizlerde cephenin gerisinde boş durmayıp Mehmetçiğimize destek olmak için kan bağışı kampanyası düzenleyerek destek vermeye çalışıyoruz. Buradan Mehmetçiklerimize selamlarımızı ve dualarımızı gönderiyoruz. Kahraman Ordumuz Elbab’ta Fırat Kalkanı, bu günde Afrin bölgesinde icra ettiği Zeytin Dalı Hareketi ile destan yazıyor. Kent Konseyi olarak Erzurum’un Kurtuluşunun Yıldönümü olan bu özel günde bizde kanlarımızı Afrin’deki Mehmetçiğimize gönderiyoruz. Tarihi binlerce yıllık geçmişe dayanan bir çok medeniyetlere beşiklik etmiş olan Erzurum için 12 Mart 1918 tarihi dönem noktalarından biridir. Erzurum’da acının, kederin, hüznün hüküm sürdüğü gözyaşlarının uzun bir süre dinmediği zamanlar oldu. Türk Kızılay’ı dün olduğu gibi bugünde savaşta ve barışta halkımızın ve insanlığın kara gün dostu olarak yanında. Kızılay, savaşta yaraları sararak her türlü yardımı yapıyor. Barışta ise doğal afet felaketlerine uğrayanlara sıcak yardım elini uzatıyor. Kızılay, ihtiyacı olanlara yardım ederken dil, din ve ırk ayrımı yapmaz. Çalışmalarını insani duygularla ve eşitlik, evrensellik ilkelerine uygun bir şekilde yerine getirir. Milletimizin İstiklaline istikbaline kast etmiş emperyalistlere ve işbirlikçilerine karşı mücadele eden kahraman ordumuza selam olsun” şeklinde konuştu.

Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Kızılay Doğu Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Abdullah Üzer ve Kızılay personeline ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

Törene katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’da bir konuşma yaptı.

Ilıcalı sözlerine şöyle devam etti:

“Kurtuluşumuzun 100. Yılında bu anlamlı faaliyeti düzenleyen Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer’e tüm Meclis üyelerine ve Kızılay’a teşekkür ediyorum. Erzurum’un kurtuluşunu kutladığımız bu anlamlı günde bu etkinlik çok önemli. 100 yıl önce kahramanlarımız kanlarını canlarını vererek bu mücadeleyi kazandı. 100 yıl geçmiş Afrin’de aynı şekilde ülkemizin güvenliği için güvenlik sınırımız için şanlı ordumuz mücadele veriyor orada. Buradan Afrin’e selam ve dualarımızı gönderiyoruz. Erzurum’dan kanlarımızı gönderiyoruz. Bugün buradan vereceğimiz kan oradaki canları kurtarmak için ne kadar anlamlı ve önemli. Şanlı ordumuz en kısa sürede terör örgütünün kökünü kazıyıp ülkemize dönecekler. Bu anlamlı etkinlikten dolayı herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Erzurum Kızılay Kan Bağışı Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hüseyin Koçan, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Kent Konseyi Genel Sekreteri Köksal Yavuz, Kızılay Başkanı Hüseyin Bozhalil ve meclis üyeleri katıldı.

 
Bakanlık ev alacakları veya kiralayacakları uyardı
 
Palandöken Belediyespor’un gururu oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ekmek parası için ölümü hiçe saydı
Erzurum’da 4'üncü katta balkon kaplama yaparken güvenlik önlemi almayan işçiler ölümü hiçe saydı.
Sığırcık kuşlarından görsel şov
Erzurum semalarında binlerce sığırcık kuşunun dansı görenleri hayran bıraktı.
Görenler şaşırdı..!
Horasan ilçesi Kırk Gözeler köyünde, altı ayaklı, iki çeneli, iki dilli, ...
 
Uçar, kadınların sağlık problemlerine dikkat çekti
İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Uçar, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla ...
Önemli olan insan-ı kâmil olmak
8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği ...
Oltu Ejder Vadisi bir doğa harikası
Oltu ilçesi Güzelsu Mahallesi kırsalında bulunan Ejder Vadisi görenleri hayran bırakıyor
 
Diş Hekimliği Kongresi’ne rekor katılım
1. Uluslararası Koruyucu Diş Hekimliği Kongresinde, dünya çapında uzmanların ...
Kefen parasını Mehmetçiğe bağışladı
78 yaşındaki Nazime Sipahi, biriktirdiği kefen parasını Zeytin Dalı Harekatı'na ...
Uluslararası Koruyucu Diş Hekimliği Kongresi başladı
Yılmaz, 'Kongre Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi Diş ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva