ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SİYASET
28 Aralık 2018 Cuma - 04:30

‘Kendimizi 81 milyonun hizmetkarı olarak görüyoruz’

Akdağ, ‘Biz, AK Parti olarak; herkese kucağını açmış bir partiyiz. Bizim nazarımızda, ‘Şu’cu ‘Bu’cu yoktur. Bizim nazarımızda, ‘Şu kardeşlerimize hizmet edeceğiz’ ama ‘Şu kardeşlerimize daha az hizmet edebiliriz’ diye bir mantık yoktur’ dedi

‘Kendimizi 81 milyonun hizmetkarı olarak görüyoruz’

AK Parti’nin Isparta’daki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı için kente gelen eski Sağlık Bakanı ve Erzurum Milletvekili Recep Akdağ yerel seçimlerle ilgili, “Ne yaptığını bilmeyen Sayın Kılıçdaroğlu ve arkadaşları gibi ya da HDP’de siyaset yapan kişilere fırsat vermemeliyiz” dedi.

AK Parti’nin Isparta’daki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ tarafından açıldı. Açılış programına Akdağ’ın yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, partinin çeşitli kademelerindeki yönetici ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen kente hizmet etmek için yola çıktılarını ifade ederek, hedeflerinin büyük ve yollarının uzun olduğunu kaydetti. Herkesin fikir ve görüşlerine ihtiyaçları olduğunu ifade eden Başdeğirmen, Isparta'da güzel işler yaparak vatandaşları mutlu etme amacında olduklarını kaydederek, "En güzelini yapmak için hep beraber mücadele edeceğiz. Tek hedefimiz var o da 31 Mart akşamı belediyenin gönderine AK Parti'nin bayrağını dikmektir. Hedefimiz ve yolumuz büyük. 'Ben yaptım' değil 'Biz yaptık oldu' anlayışını benimsemeliyiz" dedi.

“31 MART'TA İNŞALLAH ISPARTA'NIN TAMAMINDA BELEDİYELERİ ALACAĞIZ, ONA GÖRE ÇALIŞIYORUZ, KARARLIYIZ, AZİMLİYİZ"

AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun da yerel seçimlerde Isparta olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarına inançlarının tam olduğunu ifade ederek, dinamik bir teşkilat yapısına sahip olduklarını söyledi. Zabun, "Teşkilatımızdaki dinamik ve kararlı yapı hiç bir siyasi partide söz konusu bile değil. Biz kendimizi bir başkasına göre kıyaslamıyoruz, şekillendirmiyoruz. Biz tamamen bu büyük davanın neferleri olarak buna layık olmaya, bu emaneti layıkıyla taşımaya gayret eden kadrolar olarak yan yana gelmiş bir ruhun etrafında buluşmuş neferleriz. 31 Mart'ta inşallah Isparta'nın tamamında belediyeleri alacağız. Ona göre çalışıyoruz, kararlıyız, azimliyiz" diye konuştu

“KARDEŞLERİMİZ, TÜRKİYE’NİN MUVAFFAK VE BAŞARILI OLMASI İÇİN DUA EDİYOR”

Günümüzde dünyadaki bütün mazlum milletlerin gözünü diktiği ülkenin Türkiye Cumhuriyeti olduğunu dile getiren Erzurum Milletvekili Recep Akdağ ise, “Suriye’deki, Irak’taki, Yemen’deki, Somali’deki, Afganistan’daki mazlumlar, Rohinga Müslümanları ve Gazze’deki kardeşlerimiz, Türkiye’nin muvaffak ve başarılı olması için dua ediyor. Onlar biliyor ki; güçlü bir Türkiye demek, sadece Türkiye’nin değil, bütün mazlum milletlerin hamisi, onlara hizmet eden ve destek olan bir ülke anlamına geliyor. Bunun için 7’den 70’e, kendi coğrafyamızın insanlarının, gözünü bize diktiğini ve bizden başarı beklediğini biliyoruz. Bu sebeple çok çalışmalıyız ve gayret etmeliyiz” şeklinde konuştu.

Konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Halkların Demokrasi Partisi’ne (HDP) yüklenen Milletvekili Recep Akdağ, “Aslında zaman zaman ne yaptığını bilmeyen Sayın Kılıçdaroğlu ve arkadaşları gibi ya da HDP’de siyaset yapan kişilere fırsat vermemeliyiz” dedi.

“BU ÜLKE, ‘CUMHUR İTTİFAKI’NIN BİZDE ORTAYA KOYDUĞU İSTİKRAR İÇİNDE YOLUNA DEVAM EDİYOR”

Akdağ, takdir edilen işleri yapan bir genel başkanla, bir cumhurbaşkanıyla ve bir partiyle yollarına devam ettiklerine vurgu yaparak, zaman zaman inanılmaz hücumlarla da karşılaştıklarını ifade etti. Akdağ, “Nasıl ki; gezide, 15 Temmuz darbe teşebbüsünde karşılaştıysak, 15 Ağustos’ta da bu şekilde bir ekonomik saldırıyla karşı karşıya geldik ama şükürler olsun ki; bu ülke özellikle ‘Cumhur İttifakı’nın bizde ortaya koyduğu istikrar içinde yoluna devam ediyor. Bu hususta, bu ittifakın ruhuna saygı göstermek, bu ittifakla ülkemizin geleceğini inşa ederken, emin adımlarla yürümek son derece önemli” dedi.

“KENDİMİZİ 81 MİLYONUN HİZMETKARI OLARAK GÖRÜYORUZ”

“Biz, AK Parti olarak; herkese kucağını açmış bir partiyiz. Bizim nazarımızda, ‘Şu’cu ‘Bu’cu yoktur. Bizim nazarımızda, ‘Şu kardeşlerimize hizmet edeceğiz’ ama ‘Şu kardeşlerimize daha az hizmet edebiliriz’ diye bir mantık yoktur” diyen Akdağ, “Biz, 81 milyonu kendimize kardeş biliyoruz, kendimizi 81 milyonun hizmetkarı olarak görüyoruz. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı,

“Ben inanıyorum ki; AK Parti belediyeciliği artık Isparta’da hizmet bayrağını devralacak” diyen Akdağ şöyle devam etti:

“Artık değişim zamanı, Isparta bir değişimi hak etmiyor mu? Nasıl ki; Isparta’da Şehir Hastanesi ile sağlıkta hastanecilik açısından büyük bir değişim gerçekleştirdik, AK belediyecilik ile Şükrü başkanla beraber Isparta bir değişimi hak ediyor. Bu değişime Isparta’nın ihtiyacı var. Bugüne kadar hizmet eden herkese teşekkür ederiz. Kim hizmet etmişse, onların hizmetlerini de kıymetsiz görmeyiz ama artık hizmet çıtasını yükseltmemiz gerekiyor. Artık Isparta’yı, gerçekten bölgesinin parlayan yıldızı bir şehir olarak yükseltmemiz gerekiyor. Sadece hükümetimizin, Cumhurbaşkanımızın yaptığı hizmetlerle değil, bir şehir olarak değil, belediyemizin belediyecilik hizmetleriyle de Isparta’yı parlatmak gerekiyor. O zaman hep beraber, ‘Isparta için değişim zamanı’ diyoruz. Durmak yok yola devam. Onun için 31 Mart akşamına kadar hep birlikte gayret edeceğiz.”

 

“Önümüzdeki 90 gün herkesin kapısını çalacağız”

Akdağ, "Bakın genel merkezimiz bize görev verdi, dün Antalya'daydık, bugün Isparta'dayız, yarın başka şehirde olacağız. Önümüzdeki 90 gün herkesin kapısını çalacağız. Herkesle bir araya geleceğiz. Isparta'nın belediyecilikte neden değişime ihtiyaç duyduğunu anlatacağız. Bu değişimi inşallah AK parti belediyeciliğiyle Isparta'da gerçekleştireceğiz. Ben buna inanıyorum buna inancım tam. 31 Mart akşamı Isparta'yı AK Parti belediyeciliğiyle tanıştıracağız. AK parti belediyeciliğinin ne anlama geldiğini Ispartalılar olarak hep beraber yaşamaya başlayacağız. Sizlere şimdiden mübarek olsun. Bunun için çalışmak lazım. Çalışmadan olmaz. Allah çalışana veriyor. Biz Cumhur İttifakının ruhuna da asla halel getirecek bir iş yapamayız. Isparta Belediyesini AK parti belediyecilik hizmetleriyle buluşturacağız. Cumhur ittifakını da asla zedelemeyeceğiz. Buna da kararlıyız. Hayırlı olsun, Rabbim hizmetleriniz için hepinizden razı olsun” ifadelerine yer verdi.

Akdağ ve beraberindekiler daha sonra AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde temsili açılış kurdelesini kesti.

 
DAİB İnşaat grubundan Bakü yaklaşımı
 
Çomaklı ATAUNİ misyonunu açıkladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karayolları Trafik Kanun Teklifi kabul edildi
Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair ...
YSK kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), mahalli idareler seçimlerinde uyulacak esasların ...
Aydemir: ‘Cumhurbaşkanımızla iftihar ediyoruz’
Aydemir, Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ...
 
Devlet korumasındaki gençlere destek
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, '2002 yılında ...
Soylu: " 291 bin Suriyeli ülkesine döndü”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatları ...
Kemal Kılıçdaroğlu Erzurum’da
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çat Belediyesi tarafından yapılan ...
 
YSK seçim yasaklarını açıkladı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Mahalli İdareler Seçimleri için uyulacak propaganda ...
Emekliler Sekmen’e müteşekkir
Türkiye Emekliler derneği Erzurum Şube Başkanlığını ziyaret eden Büyükşehir ...
Gaziler CHP’li Özel’e tepki gösterdi
15 Temmuz Gazileri CHP Grup Başkanı Vekili Özgür Özel’in Milli Savunma ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva