ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Ağırman’dan Oltulu sporculara destek
Ağırman’dan Oltulu sporculara destek
‘Erzurum doğalgazına kardeş geliyor’
‘Erzurum doğalgazına kardeş geliyor’
Çakmak: ‘Hemşirelik çok kutsal bir meslek’
Çakmak: ‘Hemşirelik çok kutsal bir meslek’
Yaz'ı beklerken, kış geldi, çattı
Yaz'ı beklerken, kış geldi, çattı
Kaçak sigara operasyonu: 10 gözaltı
Kaçak sigara operasyonu: 10 gözaltı
HABERLER>BÖLGEDEN
29 Temmuz 2013 Pazartesi - 00:16

Katliamı lanetlediler

Bingöl’de teravih namazının ardından bir araya gelen Sivil Toplum Örgütleri kitlesel basın açıklaması yaparak Mısır’daki katliamı protesto etti.

Katliamı lanetlediler

ERZURUM

Bingöl’de teravih namazının ardından bir araya gelen Sivil Toplum Örgütleri kitlesel basın açıklaması yaparak Mısır’daki katliamı protesto etti.
Mısır’da darbe yanlılarının sivil halkın üzerine ateş açması sonucu yaşamını yitiren 200 kişi için Bingöl’de gıyabı cenaze namazı kılındı. Merkez Ulu Camii’de kılınan gıyabi cenaze namazının ardından Dörtyol saat kulesi önünde bir araya gelen STK temsilcileri kitlesel basın açıklaması yaparak katliamı protesto etti.
Memur - Sen Bingöl Şubesi İHH Bingöl Temsilciliği ve Mustazaflar Cemiyeti Bingöl Şubesi’nin de aralarında bulunduğu 22 Sivil Toplum Örgütü ve çok sayıda vatandaş basın açıklamasına destek verdi.
STK’lar adına basın açıklamasını okuyan Eğitim-Bir-Sen Bingöl Şubesi Başkanı Yunus Kava, Ülke genelinde askeri darbeye karşı barışçıl bir şekilde direnerek tepki gösteren Mısır halkına polis ve asker tarafından gerçek mermilerle saldırılması sonucu, Rabiatü’l-Adeviyye meydanında yüzün üzerinde kişinin şehit edildiğini 5 bin’in üzerinde kişinin ise yaralandığını söyledi.
Meydandaki sahra hastanesinin yetersiz kaldığını, Adeviye Camii’nin şehitler ve yaralılarla dolduğunu ifade eden Kava; “Gönüllü doktorlar yardım çağrısı yapmaktadırlar, ancak asker ve polis yaralıların bulunduğu bölgeye tıbbı malzeme girişine izin vermemektedir. Bu durum bir insanlık suçudur, kabul edilemez bir uygulamadır.”dedi.
“BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ İŞLETİLMEYE ÇALIŞMAKTADIR”
Mısır’da yaşanılan süreç ile Büyük Ortadoğu Projesi’nin işletilmeye çalışıldığını ileri süren Kava: “General Sisi ve beraberindeki darbe yönetimi işgalci İsrail’in çıkarlarını gözeterek hareket etmektedirler. Sözde Mısır Ordusu ırkçı emperyalizmin ve Siyonizm’in taşeronluğunu yapmaktadır. İşine geldiğinde demokrasi havarisi kesilen Batı bu darbeyi alenen desteklemektedir.”diye konuştu.
“ŞEREFLİ ASKERLERİ İSTİFAYA DAVET EDİYORUZ”
Halk tarafından seçilmiş bir cumhurbaşkanını zorla alıkoyan ve kendi halkını öldürmekten çekinmeyen Firavun zihniyetini esefle kınadıklarını söyleyen Kava, Mısır Ordusunda yer alan şerefli askerleri istifa etmeye davet ettiklerini belirtti.
Tüm dünyayı Mısır’da olup bitenlere karşı duyarlı olmaya davet eden Kava, konuşmasını şöyle sürdürdü; ”Darbecilere destek olan birtakım Körfez ülkelerini bu ihanetten vazgeçmeleri noktasında uyarıyoruz. Suriye’de, Irak’ta, Afganistan’da, Pakistan’da, Bangladeş’te, Arakan’da, Doğu Türkistan’da, Sudan’da, Somali’de, Libya’da, Tunus’ta ve Mısır’da yaşanan sıkıntılar bir kez daha göstermiştir ki Müslümanlar ancak birlikte hareket ederek kurtuluşa erebilirler.”Basın açıklamasının ardından ‘Defol git Sisi, Seninleyiz Mursi’, ‘dik dur eğilme Müslümanlar seninle’ ‘İslami hareket engellenemez’ sloganları atan STK temsilcileri olaysız bir şekilde dağıldı.

MISIR’DAKİ KATLİAM ERZİNCAN’DA PROTESTO EDİLDİ.
Mısır'da güvenlik güçlerinin Mursi yanlılarına karşı yaptığı kanlı müdahale, Erzincan’da düzenlenen eylemle protesto edildi. Erzincan’da Mısır Direnişi ile Dayanışma Platformu adı altında bir araya gelen sivil toplum kuruluşları üyeleri ve çok sayıda vatandaş Mısır’da yaşanan saldırıya tepki göstererek saldırıyı gerçekleştiren Mısır Ordusu’nu kınadı. Mısır'da 200 kişinin ölümü ile sonuçlanan kanlı müdahaleyi protesto etmek amacıyla toplanan yaklaşık bin kişilik gurup Camii Kebir’de Mısır’da hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldıktan sonra ellerinde pankartlarla, sloganlar atarak yürüyüşe geçtiler. Mısır Direnişi ile Dayanışma Platformu adı altında Mursi fotoğrafları ve Mısır Bayrakları Cumhuriyet Meydanı’na gelen vatandaşlar Sisi aleyhinde sloganlar attı. Eylemde katılımcılara hitap eden Memur-Sen İl Temsilcisi Nebi Gül; “Ramazan’ı idrak etmekte olduğumuz şu mübarek günlerde maalesef mazlum İslam ümmeti ve coğrafyası yeni bir vahşetle, büyük bir katliamla yasa büründü. Mısır’da halkın oyu ve iradesi ile iktidara gelen meşru Muhammed Mursi Hükümetini batılı devletlerin ve İsrail’in işbirliği ile deviren darbeciler, dün gece itibari ile Adeviyye Meydanı’nda darbeye barışçı bir şekilde direnen halkı acımasızca katletmişlerdir. Sivil ve silahsız halkın üzerine kurşun yağdıran darbeciler 200’den fazla kardeşimizi şehit etmiş, binlerce direnişçiyi ise yaralamışlardır. Mısır’da tarih yeniden tekerrür etmiş, Firavun’un Hz. Musa’nın bağlılarına uyguladığı vahşeti, Mısır’ın yeni Firavun’u General Sisi, kendi halkına reva görmüştür.
Darbeciler şu mübarek Ramazan’da, Mısır’da Müslüman kanı dökmüştür. Kendilerine karşı en küçük bir mevzuda dünyayı ayağa kaldıran başını ABD’nin çektiği Batılı devletler demokrasi karşıtı bu darbeye destek verdikleri gibi, katliamları da sadece seyretmektedirler. Kısa bir süre önce 50’den fazla direnişçinin şehit edildiği katliamın ardından, bu Adeviyye’de yaşanan ikinci büyük vahşettir. Müslüman kanı döken, Müslüman toprağını kirleten ve İslâm ümmetini yasa boğan bu katliamı lanetliyoruz.
KAHROLSUN DARBECİLER! KAHROLSUN KATİLLER!
Biz, Erzincan Mısır Dayanışma Platformu olarak halkın oyu ile iktidara gelen Muhammed Mursi’yi Mısır’ın meşru cumhurbaşkanı olarak görüyoruz. Halka rağmen darbe ile iktidarı gasp eden General Sisi hükümeti gayrı meşrudur. Bu mübarek günlerde Müslüman kanı dökenler, döktükleri kanda boğulacaklardır. General Sisi ve yandaşlarının sonu, Firavun’un sonu gibi olacaktır. Hakk’ın ve halkın taraftarları mutlaka galip gelecektir” dedi. Yapılan basın açıklamasının ardından gurup olaysız bir şekilde dağıldı.

“İSLAM DÜNYASI ÇOK ACI GÜNLERDEN GEÇİYOR”
Gazeteci yazar Adem Özköse, İslam dünyasının çok acı günlerden geçtiğini kaydederek, Türkiye'nin önderliğinde yeni bir alternatif güç doğduğunu söyledi.
Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Aspuzu’da Ramazan Geceleri kapsamında gazeteci yazar Adem Özköse, "Mısır" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.
Özköse, Mısır’da yaşanan olayları sert bir dille kınayarak, “Mısır’da günlerdir namaz kılan, dua eden, sadece “Allah” diyen insanların üzerilerine ateş açıldı. 200’den fazla kardeşimiz şehit düştü, binlerce vatandaş yaralandı. Hiçbir ifade o görüntüleri anlatamaz” dedi.
İslam dünyasının çok acı günlerden geçtiğini ifade eden Özköse, “Her tarafta Müslüman kanı akıtılıyor. Doğu Türkistan’da, Gazze’de Müslümanlar katlediliyor. Gazze’de seçim kazanmak için Müslüman kanı akıttılar. Arakan’da, Suriye’de, Somali’de Müslümanlar öldürülüyor. Her yerde Müslümanların öldürülmesi sizce bir tesadüf müdür? Bu bir tesadüf olamaz. Küresel bir operasyon başlattılar. Bu operasyon ilk olarak Türkiye’de başlatıldı. Gezi operasyonu ile başlatıldı. Daha sonra Mısır’da bu bir darbeye dönüştü. Mısır’dan da Tunus’a sıçradı. Çünkü yeni bir alternatif güç doğuyor” dedi.
Özköse, Müslümanların birbirlerinden ayırtıldığını kaydederek, şunları ifade etti: “İslam ülkelerinin başına diktatörler getirdiler. Sahte kahramanlar ürettiler, onları İslam ülkelerinin başlarına getirdiler. Ve yüzyıldır Müslümanlar, sömürülüyor ve zulüm görüyorlardı. Ama Türkiye’nin önderliğinde yeni bir alternatif güç doğuyor."

AK PARTİ İL BAŞKANI TÜFENKÇİ’DEN MISIR’DAKİ SALDIRILARA TEPKİ
AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Son zamanlarda özellikle Mısır ve Suriye’de yaşanan antidemokratik ve insanlık dışı uygulamalar korkunç seviyeye ulaşmıştır. Mısır’da halk iradesini hazmedemeyen tiranlar, milli ve gerçek iradeyi alaşağı etmesi kabul edilir bir durum değildir” dedi.
Tüfenkçi yaptığı yazılı açıklama da, “Mısır’da halk desteğini arkasına alarak iktidara gelen Müslüman Kardeşler iktidarına ve Mısır halkına yapılan açıkça ‘derbe’dir. Darbelerden çok çekmiş bir ülke olarak, ilk günden beri her zaman askerin yönetime el koymasının karşısında olduk. Çünkü bir yerde darbe varsa orada insan haklarından, demokrasiden, hukuktan bahsetmenin mümkün olmayacağını çok iyi biliyoruz. Maalesef darbenin bu çirkin ve insanlık dışı yüzünü Mısır’da açıkça görüyoruz. Orada insan hakları ayaklar altına alınmış, hukuk, adalet, demokrasi ayaklar altına alınmış. Ülkenin seçtiği, seçilmiş iktidar, askeri darbe ile alaşağı edilmiştir. Darbeye karşı duran, milli iradesine sahip çıkan milyonlar Rabiatul Adeviyye Meydanı’nda haklı mücadelesini vermektedir” ifadelerini kaydetti.
Tüfenkçi’nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı, “Rabiatul Adeviyye Meydanı’nda darbeye karşı yapılan, son derece demokratik ve barışçıl gösterilere düzenlenen saldırıya vicdan ve ahlak sahibi herkesin karşı çıkması ve dur demesi gerekir. Yaşananlar karşısında sadece ölüleri saymakla yetinen BM, AB ve ABD’nin bir an önce adalet ve insanlık çerçevesinde tavrını ortaya koyması beklenmektedir. Her ülkeye karşı ayrı bir adalet, özgürlük ve hukuk anlayışıyla bölge ve dünya barışının tesis edilmesi mümkün değildir. Bununla beraber darbe yönetimini tanıyan ve maddi ve manevi destekte bulunan bazı Arap ülkelerinin de Mısır halkına sıkılan her kurşunda payı vardır. Ayrıca Mısır’da kimi medya kuruluşlarının lanse ettiğinin aksine bir çatışma yaşanmamakta alenen bir saldırı ve katliam yapıldığının da altını çizmek gerekir. Müslümanların rahmet, bereket, mağfiretinin olduğu, 11 ayın sultanı dediğimiz bir ayda tüm dünyanın gözü önüne açıkça bir katliam yaşanmaktadır. Bu katliama karşı tavır almayan, sesini yükseltmeyen herkes bugün Mısır’da yaşamını yitiren 200’den fazla insanın vebalini üzerinde taşıyacaktır. Katliamda emri veren ve bu emri yerine getiren tetikçiler kadar ülke içinde ve ülke dışında buna destek veren herkes ve her ülke esasında müşterek sorumludur. Şunu herkesin bilmesi ve idrak etmesi gerekir ki; Mısır’da, Suriye’de ve bölgede kirli bir senaryo uygulanmakta ve Ortadoğu ve İslam coğrafyası her geçen gün kan kaybetmektedir. Dökülen her kanın, atılan her kurşunun, bombanın ve güç kaybeden her devletin İsrail’e ve destekçilerine avantaj sağlayıp fırsat vermektedir. Türkiye ve Türk halkı, dün olduğu gibi bugünde yarında her zaman Mısır ve Mısır halkının yanında olacaktır. Hiçbir zaman çifte standart politikası izlemeyip insan hakları ve özgürlüklerin yanında olan Türkiye, tüm dünya mazlumlarını, ezilmişlerini, zulme uğrayanlarını yalnız bırakmadığı gibi Mısır halkını da yalnız bırakmayacaktır. Temennimiz Müslüman Kardeşler şiddete bulaşmadan, haklı mücadelelerini sonuna kadar savunacak ve Mısır hak ettiği huzur, istikrar ve sükuneti bulacaktır.”

SAADET PARTİSİ'NDEN MISIR’DAKİ DARBE YÖNETİMİNE TEPKİ
Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Mısır'daki darbe yönetiminin sivil halka yönelik saldırılarına tepki gösterdi.
Asiltürk, yaptığı yazılı açıklamada; “Milli görüş camiası olarak bu kanlı saldırıyı yapan cuntacıları bütün nefretimizle lanetliyoruz. Bu kara darbe, bu kanlı oyun Mısır halkına ve Mısır’ın geleceğine yapılmış bir ihanettir. Tarih bu ihaneti asla affetmeyecektir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, cuntacılar akıttıkları kanda boğulacaktır. Kendi vatandaşına kurşun sıkanlar, demokratik yolla alamadıklarını, tankla silahla almaya çalışanlar, er ya da geç bunun hesabını verecektir. Hesapları hem bu dünya hem de ahirette çok çetin olacaktır. Akıttıkları masumların kanlarında boğulacaklardır. Bir kez daha hatırlatıyorum, süngü ile iktidara gelebilirsiniz ama süngünün üzerinde oturamazsınız” dedi.
Asiltürk, bu oyunun Büyük Ortadoğu Projesi’nin bir oyunu olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bu oyun İslam ülkelerini bölüp parçalamak isteyen ırkçı emperyalizmin oyunudur. Ortadoğu’daki Müslüman ülkeler adım adım parçalanıyor. Bunun için her türlü mezhep farklılığı kışkırtılıyor, etnik farklılıklar tahrik ediliyor. İşbirlikçiler eliyle, coğrafyamız hızla büyük bir savaşın içine itiliyor.”

ERCİŞ BAŞAK-DER’DEN SİSİ’YE TEPKİ, MURSİ VE DİRENİŞÇİLERE DESTEK
Erciş ilçesinde Başak-Der tarafından Mursi ve direnişçilere destek verilirken, Sisi’ye ise büyük tepki gösterildi. Mısır’da yaşanan son gelişmeler karşısında üyeleri ile birlikte basın açıklamasında bulunan Başak-Der Erciş Temsilciliği, darbeye direnen direnişçilerin yanında yer aldıklarını belirttiler. Başak-Der adına ilçe kaymakamlığı önünde basın açıklamasını okuyan Başak -Der Erciş İlçe Yöneticisi Yüksel Zorlu, Mısır’da bugün güvenlik güçlerinin darbeye direnen Mursi taraftarlarına saldırması sonucu 200’den fazla kişinin yaşamını yitirmesi, 4 bin 500 civarında insanın ise yaralanmasının kendilerini derinden üzdüğünü söyledi. Zorlu açıklamasında şunları söyledi:
“Mısır’daki saldırılar Kahire, İskenderiye, Feyyum, Dimyat başta olmak üzere bir çok kentte aynı anda gerçekleştirildi. Ölü sayısı her geçen dakika artıyor. Darbeci General Sisi, eylemlerin durdurulması için Müslüman kardeşlere 48 saat süre verdi. Süre bugün doluyor. Sürenin dolmasıyla çok daha büyük bir katliamın gerçekleştirileceğinin de sinyalleri veriliyor. İskenderiye İbrahim Mescidi’nde 300-400 kişi mahsur durumda. Abluka altında tutulan camide ölü ve yaralılar var. Müslüman kardeşler sözcüsü katliamının durdurulması ve yaralılara kan ve ambulans tedariki için tüm dünya Müslümanlarından yardım istedi. Mısır’da yaşananlar sadece Mısır halkını telaşlandıran felaket değil, aynı zamanda bütün İslam ümmetine yöneltilmiş bir tehdittir. Bu nedenle burada Mısır halkı için değil, kendi geleceğimiz için toplandık. Buradan şunun haykırıyoruz. ABD, İsrail, Avrupa sizlerden korkmuyoruz. Biz Allah’tan korkuyoruz. Biz kurşun yedikten sonra yere düşen ve gözünden bir damla yaş akan mazlum çocukların bedduasından korkuyoruz. Evladının paramparça kucağına alan, hiçbir hastaneye götürecek durumu olmayan, hiç bir ilaca ulaşamayan annelerin feryadından korkuyoruz. Kimse yok mu bize yardım edecek? diye haykıran, gözyaşı döken babaların feryadından korkuyoruz. Biz de korkuyoruz ama bu korkumuz Allah için. Evet sözün bittiği yerdeyiz. Mısır Müslümanları tarihe geçecek bir direnişi ortaya koyuyorlar. Dün 30 milyon Müslüman darbeye karşı meydanlardaydı. Şu ana kadar yüzlerce Müslüman’ın şehit olduğu bu direniş şehitlerin kanları sayesinde daha da gürleşerek darbecilerin boğulduğu bir tufana dönüşecektir. Zafer bugün olmazsa, yarın mutlaka gerçekleşecektir. Bizler buradan üzülerek ve daha da önemlisi yeterince destek verememenin utancıyla, Mısır’daki direnen kardeşlerimizi saygıyla selamlıyoruz. Allah onların yar ve yardımcısı olsun” dedi.Sık sık Mursi lehine, Sisi aleyhine atılan sloganlar eşliğinde yapılan basın açıklaması olaysız bir şekilde sona erdi.

GÜMÜŞHANE’DE GIYABİ CENAZE NAMAZI
Gümüşhane’de, Memur-Sen’in öncülüğünde Mısır’da meydana gelen olaylarda yaşamını yitiren yüzlerce Mısırlı için gıyabi cenaze namazı kılındı. Öğle namazının ardından Kemaliye Camiinde kılınan gıyabi cenaze namazı öncesi konuşan Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Veli Ağaç, Mısır’da darbeci generallerin katliam yaptığını söyledi.
Mısır’ın Adeviyye Meydanında bir sabah namazı vakti Mısır güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen saldırıda 200’e yakın ölü, 5 bine yakın yaralı olmasının kendilerini derinden yaraladığını kaydeden Ağaç, “Biz bu insanların acısını duymak, onların acısını paylaşmak istiyoruz. Dünyanın neresinde olursa olsun bu tür olayların bitmesi, Müslümanların kendi geleceklerine sahip çıkmasını, seçilmiş insanlara sahip çıkmasını diliyoruz” dedi.
Batı ve Arap Emirliklerinin darbeye darbe, katliama katliam demesini bilmeleri gerektiğini dile getiren Ağaç, cenaze namazına katılan herkese teşekkür etti.
Ağaç’ın konuşmasının ardından kılınan cenaze namazını müteakiben Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlileri tarafından saldırıda ölen Mısırlılar için dua edildi.
Memur-Sen öncülüğünde, Gümüşhane-Bayburt Bölge Baro Başkanlığı, Anadolu Gençlik Derneği ve Denge Hukuk Derneği'nin destek verdiği etkinliğe AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkanı İsmail Taştan, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen ve yaklaşık 500 kişi katıldı.

 
Şiddetli yağış sele neden oldu
 
Markalaşmada rekabet
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Organik tarımda potansiyel Doğu’da
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “İlaç ...
ASİMDER’den şehitler için hatim kampanyası
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı ...
Kaybolan Nur’a ziyaretçi akını
Ardahan'ın Posof ilçesine bağlı Gümüşkavak köyü yaylasında kaybolduktan ...
 
Doğu’dan Gönül İftarları
M.AKDAĞ-Ramazan ayının son on gününe yaklaşılırken, Doğu Anadolu Bölgesi ...
Minik Nur’un tedavisi sürüyor
Ardahan'ın Posof ilçesine bağlı Gümüşkavak köyü yaylasında kaybolan ve ...
Ovit tüneli inşaatında işçi krizi
Temeli atıldığı günden bu yana bir çok sorun yaşanan Ovit Tüneli Projesi'nde ...
 
Erzincan yolunda kaçak sigara operasyonu
Erzincan’da durdurulan şüpheli araç içerisinde yapılan aramada 7 bin 970 ...
Gülbey ASİMDER çalışmalarını anlattı
AK Parti Iğdır İl Başkanı Mustafa Buluş, Uluslar arası Asılsız Ermeni ...
Ramazan, fasıl geceleriyle renkleniyor
Bayburt Belediyesi tarafından düzenlenen fasıl geceleri Ramazan’ı renklendiriyor. ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva