ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SPOR
26 Ekim 2020 Pazartesi - 05:30

Kasapoğlu’ndan kararlılık vurgusu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Almanya’daki camiye yapılan operasyonla ilgili olarak, din düşmanlarıyla mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

Kasapoğlu’ndan kararlılık vurgusu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Almanya’daki camiye yapılan operasyonla ilgili olarak, din düşmanlarıyla mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, merkez Selçuklu ilçesinde yapılacak olan Olimpik yüzme havuzu temel atma törenine katıldı. Burada konuşan Bakan Mehmet Kasapoğlu, Konya’nın hoşgörü, kardeşlik, sevgi, dostluk, alın teri ve emeğin sembolü olduğunu söyledi.
“Din Düşmanlığıyla Mücadelemizi Kararlılıkla Sürdürmeye Devam Edeceğiz”
Almanya'daki cami saldırısına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ve gelirken sosyal medyadan fotoğraf paylaştığını ifade eden Bakan Kasapoğlu, “Bir tarafta Mevlana’nın o sembol mekanı, tüm dünyanın bildiği, hoşgörüyü evrensel bir mesaj olarak haykıran o mekan, bir tarafta da Almanya’daki Mevlana Camisi, oradaki polisler, operasyon. Birbirine çok zıt gösterge. Birilerinin orta çağın hayaline gitme hayalinin depreştiğini, karanlık rüyalarının hep gündemlerinde olduğu ve din düşmanlığının ve buna yönelik beslenme algılarının devam ettikleri görülüyor. Ama bizler bugün Konya’dan Mevlana’nın da ifade ettiği gibi ‘Biz bu toprağa sevgiden başka bir şey ekmeyiz’. Biz onlara inat inşallah hep birlikte sevgiyi, merhameti, barışı haykıracağız ve bu yolda bir ve beraber olarak yürümeye devam edeceğiz. Aydınlığa yürüyeceğiz ve birilerine inat yine hep birlikte din düşmanlığıyla ayrımcılıkla mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
“HEDEFİMİZ, HİZMET STANDARTLARIMIZI KALİTESİNİ HER DAİM YUKARILARA TAŞIMAK”
Konya’nın 2021 İslami Dayanışma Oyunları'na her zamankinden daha güzel bir şekilde güzide bir organizasyonla ev sahipliği yapacağını belirten Bakan Kasapoğlu, “Farklı branşlarda farklı yerlerden gelen sporcuları en iyi şekilde ağırlanacak. Ülkemizi her notada sağlığı, eğitimi, ekonomisi, sanayisi, sporu, ulaştırması ve altyapısıyla her alanda zirveye oynuyor. Cumhurbaşkanımızın çizdiği engin vizyon ve güçlü liderliğiyle gelinen durum bu zirveye oynayışın hiçbir zaman durmayacağını da bizlere gösteriyor. Durmadan, usanmadan, yorulmadan, hiçbir engele aldırış etmeden, operasyonlara prim vermeden bu birlik tablosuyla, bu kardeşlik iklimiyle inşallah yarınlara yürüyeceğiz. Hedefimiz, her şeyin en güzeline layık olan insanımızı, hizmet standartlarımızı kalitesini her daim yukarılara taşımak. Bugün Konya’da gerçekleştireceğimiz spor yatırımlarından bir tanesinin temelini hep birlikte atacağız” ifadelerini kullandı.
“SPOR KONYA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KAVRAM”
Hep birlikte gençlerin, sporcuların ve vatandaşların spora erişimini sağlayacaklarını kaydeden Kasapoğlu, “En büyük ümidimiz, umudumuz, varlığımız gençlerimizin yanında olmaya, yurtlarla gençlik merkezleriyle her alanda yanlarında olmaya devam edeceğiz. Birileri gençleri istismar etmek için çalışacaklar, çeşitli tuzaklar kuracaklar, kandırmaya çalışacaklar ama biz bir gencimizi dahi onların tuzağına kaptırmamak için var gücümüzle çalışacağız. Spor Konya için çok önemli bir kavram. Ama biz inşallah Konya’yı gerçekleştireceğimiz tesislerle sporda her ulusal anlamda bir şehir olarak daha yukarıya taşıyacağımız gibi hem de uluslararası noktada bir spor turizmi destinasyonu olması açısından da inşallah çok ama çok daha yukarılara taşıyacağız. Zira bugün İslami Dayanışma Oyunları’nda önemli merkezlerden biri olacak olimpik yüzme havuzumuzun temelini atıyoruz. Önümüzdeki günlerde Türkiye’nin ilk bisiklet sembolü olacak veledromun temelini atacağız” şeklinde konuştu.
“HEDEFİMİZ YARINLARIN ŞAMPİYONLARINI DAHA GÜÇLÜ ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK”
Aynı bölgede atletizm pisti, jimnastik salonunun da temelini atacaklarını kaydeden Bakan Kasapoğlu, “Bunların her biri sembol tesisler olacak. İnşallah sadece Konyamıza ve ülkemize değil dünyanın 4 bir tarafından gelecek sporculara en güzel şekilde ev sahipliği yapacak. Spordaki çizgimiz müsabakaları en güzel şekilde gerçekleştirmek. Türkiye bu son 18 yılda hem tesisleşmede hem organizasyonlarda en güçlü şekilde ispat etti ancak bizim diğer bir hedefimiz de yarınların şampiyonlarını daha güçlü şekilde yetiştirmek. Yüzmesi, basketbolu, voleybolu, futboluyla her alansa sporcularımızı daha güçlü yetiştireceğiz. Yarınların yıldızlarını, olimpiyat şampiyonlarını Türkiye’nin 4 bir yanından çıkaracağımız gibi Konyamızda yetişecek gençlerimiz bizim göğsümüzü kabartacaklar. Ayyıldızlı şanlı bayrağımızı gururla dalgalandıracaklar” diye konuştu.

 
Oktay: ‘Asla yalnız değilsiniz’
 
‘Akla zarar veren haram işlemiş olur’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özdilek: ‘Bunun altından kalkarız’
BB Erzurumspor sahasında karşılaştığı Galatasaray’a 2-1 mağlup oldu. BB ...
Terim: ‘3 puan bize iyi geldi’
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, BB Erzurumspor maçı sonrasında ...
Galatasaray Faullü kazandı !: 2 - 1
Erzurumspor yine hakem kurbanı oldu. Rakip Takım Galatasaray’ın birinci ...
 
Galatasaray kafilesi Erzurum’da
Süper Lig’in 6. haftasında BB Erzurumspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Erzurum’a geldi.
Galatasaray'da Feghouli ve Linnes kadroda yok
Galatasaray, Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda BB Erzurumspor ile ...
Erzurumspor, Karaköprü Belediyespor ile eşleşti
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu eşleşmeleri yapılan kura çekimi ile ...
 
Erzurumspor GS hazırlıklarını tamamladı
BB Erzurumspor, Süper Lig'in 6. haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray ...
Erzurumspor ile Galatasaray, 3. randevuda
Süper Lig’in 6. haftasında yarın deplasmanda BB Erzurumspor ile mücadele ...
Erzurumspor haftanın en karlı takımı
Haftanın en karlı ekibi 4’üncü haftayı 5’inci sırada tamamlayan, 5’inci ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva