ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SPOR
21 Nisan 2020 Salı - 10:24

Kasapoğlu, il müdürlerine seslendi

Kasapoğlu, korona virüs salgınına ilişkin alınan tedbirler ve gelecek dönemde yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere, 81 ilin Gençlik ve Spor İl Müdürleri ile video konferans üzerinden görüşme gerçekleştirdi.

Kasapoğlu, il müdürlerine seslendi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, korona virüs salgınına ilişkin alınan tedbirler ve gelecek dönemde yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere, 81 ilin Gençlik ve Spor İl Müdürleri ile video konferans üzerinden görüşme gerçekleştirdi.
81 ilin Gençlik ve Spor İl Müdürleri ile video konferans yöntemiyle bir toplantı yapan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, korona virüs salgınıyla mücadele sürecinde Türkiye’nin üstün bir performans gösterdiğini vurguladı ve gelecek dönemde yapılacak çalışmaları değerlendirdi. Toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde en etkili tedbirlerin ivedilikle hayata geçirildiğini vurgulayan Bakan Kasapoğlu, Sağlık Bakanlığı ve bilim kuruluyla da koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.
"TÜRKİYE EN NİTELİKLİ MÜCADELEYİ ORTAYA KOYDU"
Türkiye'nin en başından itibaren salgınla ilgili gelişmeleri yakından izlediğini, tedbirlerini de süratle alarak hayata geçirdiğini söyleyen Bakan Kasapoğlu, "Dünyaya ekonomik istikrarın ve sürdürülebilirliğin tanımını yapmaya kalkanlar, basit bez maske tedariğinde bile sınıfta kalmışlardır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye olarak, en etkili tedbirleri ivedilikle hayata geçiren, en nitelikli mücadeleyi ortaya koyan ve kararlılıkla bu mücadeleyi sürdürebilen az sayıda ülkeden biriyiz. Dünya Sağlık Örgütü, henüz pandemi kararını vermeden önce biz önlemlerimizi almıştık" açıklamasını yaptı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bünyesinde yer alan öğrenci yurtlarının bu süreçte kritik bir rol üstlendiğini belirten Kasapoğlu, "Yurt dışından gelen vatandaşlarımız için uyguladığımız 14 günlük sosyal izolasyon süreci için öğrenci yurtlarımız, devletimizin elindeki en etkili imkanlardan biri haline gelmiştir. Biz bu süreçte sadece bina ve yatak tahsis etmedik, rahat etmeleri için her türlü ihtiyaçlarına cevap verdiğimiz bir hizmeti de misafirlerimize sunduk, sunmaya da devam ediyoruz" dedi.
"İL MÜDÜRLERİMİZİN GAYRETİ TAKDİRE ŞAYAN"
Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarının ortam olarak vatandaşlar için uygun hale getirildiğini vurgulayan Bakan Kasapoğlu, "Psikolog ve diyetisyen hizmetlerimiz, kitap dağıtımımız ve sosyal faaliyetlerimiz, misafirlerle sağladığımız iletişim, vatandaşlarımız tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Yurtlarımızdan ayrılan misafirlerimizden sürekli teşekkür ve tebrik mesajları alıyoruz. Süreç içerisinde Kızılay ve AFAD’ın destekleri elbette yadsınamaz fakat bu başarıda hem Bakanlık personelimizin hem de siz değerli il müdürlerimizin gayretlerinin takdire şayan olduğunu belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.
"25 BİN VATANDAŞIMIZI YURTLARIMIZA YERLEŞTİRECEĞİZ"
Önümüzdeki süreçte yurt dışından gelecek olan 25 bin vatandaşımızı daha Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında misafir edecekleri bilgisini veren Bakan Kasapoğlu, "Toplam 25 bin vatandaşımızı, 71 ilde yurtlarımıza yerleştireceğiz. İnşallah onların da 14 günlük süreyi sağlıklı bir şekilde atlatarak, Ramazan’da aileleriyle birlikte olmalarını sağlamak en büyük dileğimiz" açıklamasında bulundu.
"FAALİYETLERİMİZİN TAMAMINI DİJİTALE TAŞIDIK"
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu süreçteki tüm proje ve çalışmalarının dijital ortama aktarıldığını belirten Kasapoğlu, salgından sonra da dijital faaliyetlere devam edeceklerini belirtti. Online olarak gençlere eğitim, kültür, sanat faaliyetleri ve antrenmanlar gerçekleştirdiklerini söyleyen Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri'nin ve gönüllü gençlerin bu süreçte ortaya koydukları dayanışma ruhunun çok kıymetli olduğunu vurguladı.
"SPORCULARIMIZ VATANDAŞLARIMIZA MORAL AŞILIYOR"
Sporcuların antrenmanlarına devam ettiklerini açıklayan Kasapoğlu, "Sporcularımız hem antrenmanlarına devam ediyor hem de vatandaşlarımıza moral ve motivasyon aşılayan etkili farkındalık çalışmalarına imza atıyorlar. Ertelenen uluslararası organizasyonlara, çok güçlü bir geri dönüş yapacaklarına yürekten inanıyorum. Bakanlığımızın her bir paydaşının, her bir çalışma arkadaşımızın elinin taşın altında olması gerçekten gurur verici. Bizi güçlü kılan bu birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun" dedi.
"GENÇLER SOSYAL MEDYADAYSA BİZ DE ORADAYIZ"
Gençlerin sosyal medyayı yoğun bir şekilde kullandığını vurgulayan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Ben de neredeyse her gün en az bir canlı yayına katılıyor, olabildiğince gençlerle, STK’larla, sporcularla online faaliyetler gerçekleştirmeye çalışıyorum. İçinde bulunduğumuz bu zor sürecin bize sağladığı en büyük kazanımlardan birinin, bakanlığımızın dijital entegrasyonu olduğunu ifade etmeliyim. Gençler sosyal medyadaysa, bizde oradayız" değerlendirmesinde bulundu.
"SİZLERİN ÇALIŞMALARINI DA TAKİP EDİYORUM"
İl müdürlüklerinin yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiğini söyleyen Bakan Kasapoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizlerin de yaptığı çalışmaları biliyor, anbean takip ediyorum. İnşallah bu gayretlerimizi hız kesmeden sürdürecek ve süreçten milletçe güçlenerek çıkacağız. Asla irtifa kaybetmeyeceğiz. Kamu yöneticileri olarak bizler, işini en iyi yapanlar olmak mecburiyetindeyiz. Milletimizin tek sığınağı devletimizse, bizler de devlet ve millet arasındaki köprüyüz. Millete hizmet, bizim için görevlerin en mukaddesi, sorumlulukların en büyüğüdür."
"BİZ İNSANI YAŞATMAYI DEĞERLERİN EN YÜCESİ OLARAK GÖREN BİR ECDADIN TORUNLARIYIZ"
İhtiyaç sahibi 4 milyondan fazla vatandaşa yardım eli uzattıklarını söyleyen Kasapoğlu, "Biz, başka ülkeler gibi insanların ihtiyaçlarına kulaklarını tıkayan, en ufak sorunlarda bile kar, zarar hesabına girişen bir ülke olmadık, olamayız. Çünkü biz insan hayatını ve insanı yaşatmayı, değerlerin en yücesi olarak gören bir ecdadın torunlarıyız. Sağlık hizmetlerimizde ve kullan-at cerrahi maskelerde hiç bir ücret talebimiz olmadı. Kamuda çalışan personellerimize ve özel sektör çalışanlarına yönelik tedbirlerimizi de hızlıca hayata geçirdik" diye konuştu.
Gelinen noktanın Türkiye için umut verici olduğunu da söyleyen Bakan Kasapoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
"Çok az bir zaman kaldı. İnşallah önümüzdeki günlerde hayırlı haberler duymaya başlayacağız. Mücadele anlamında aldığımız tedbirlerde en ufak bir esneklik göstermememiz gerekiyor. Süreç atlatılana kadar titizlikle, hassasiyetle ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreçten sonra da hizmetlerimize daha büyük bir ivme ile devam edeceğiz."

 
Solunum cihazında Milli ve Yerli üretim
 
Albayrak: “Çözemeyeceğimiz hiçbir sıkıntımız yok”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
GSB’den ‘Gönüllülük’ açılımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) arasında ...
Kasapoğlu KYK verilerini paylaştı
Kasapoğlu, yurt dışından getirilen vatandaşların, 14 günlük karantina ...
Erzurumspor’dan İbrahim Erkal’a vefa
BB Erzurumspor, Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal’ı 3 yıl önce beyin kanaması ...
 
Erzurumspor’un efsane futbolcusu Songün hayatını kaybetti
BB Erzurumspor’un efsane futbolcularından Yalçın Songün beyin kanaması ...
Kasapoğlu spor camiasına seslendi
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, korona virüs salgını ...
Aziziye GM’den polise emniyete maske desteği
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Aziziye Gençlik Merkezi, Polis Haftası ...
 
Erzurum’da evde spor zamanı
Erzurum’da spor dünyası sporu eve sığdırırken, oldukça ilginç anlarlar ...
"Ligler en erken haziran ayında oynanabilecek"
Türkiye Futbol Federasyonu, yaptığı açıklamada liglerin en erken haziran ...
KYK yurt ücretlerini iade ediyor
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kredi Yurtlar Genel ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva